Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
World
csendes tag
válasz
Murder3
üzenetére
A képesség costjára tett kalkuláció marad. 20 másodperccel még mindig a leghosszabb ideig tartó sebzés hatására is fent maradó és a sebzést sem korlátozó CC. A shadow mage-nek meg muszály spammolhatónak lenni hiszen majdnem 1x használatos egységnek számít. A kék affot meg azért mondtam mert akkor a bekapott sebzés 0 a te oldaladon míg ha te idézel az adott területre akkor zúzhatsz tovább. A másik affnál meg a tiédet is sebezheti és persze a sajátját is. Stílustól függ ki melyiket használja szerintem mindkettő jó. Azonban ezzel a lehívási és képesség aktivációs cost-al érthető miért common a lap. Szóval én gyorsan felraktam a lapot AH-ba amíg ilyen áron el lehet adni mert ha veszek boostert úgy is sok lesz belőle.
-
Murder3
addikt
pl a mage is 50.
de a képességét azért le vehetnék 25-re ha már 70 a lap.így pl a corpses-el egy árba lenne, de így azért a 70+60 vagy +5ide-oda akkor is...
2 up után asszem 20 másodperc.A lila az sztem jobb jobban illik a shadowhoz, pl pve-be a nagy seregeket jó lehet vele gyengíteni, plussz ha még ráküldsez 2 rippert akkor azok meg még jobban ledarálják.
Elég szívósak szal ők jól bírják a sebzést.a kék az inkább íjászok mellet jó főleg.
-
World
csendes tag
válasz
Murder3
üzenetére
A knight-al kapcsolatban: a shadow megkapta az első igazi CC-t. Természetesen a másik aff. a jobb hiszen akkor egyik egység sem tud támadni sajna nem jegyeztem meg hány sec-ig. Azonban ezzel az egységgel teljes rush megállítható az orb ellen hiszen leidézel egyet és képesség használ és kész. Az ellenfeleid már csak téblábolni tudnak míg te 100% sebzést tudsz beléjük vinni. Csak annyi korlát van hogy arra kell ügyelned hogy a saját egységeidet ne bénítsd le de ez már shadownál megszokott. Ugyanakkor ha belegondolsz melyik 2 orbos egység kerül 50-be? A nox is első orbos szóval nagyon lehetne spammolni és a képessége is túl olcsó lenne 25-el azonban ha jól emlékszem 60 vagy 65 a képessége. 50-55-ön még elfogadható lenne. De 75-ért kapsz egy egységet is meg egy CC-t is azért ne essünk hirtelen túlzásokba.
-
World
csendes tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Csak 15-20 lehet maximum a power előny ami még mindig nem nagy handicap hiszen az átlagnál erősebb pl a swiftclaw és hogy újra te legyél power előnyben el kell kapnod az egyik egységét úgy hogy a swiftclaw megmarad. Szerintem a meccsek nem ezen a 15-20 poweren múlnak. Azonban nagy pályákon én is hátránynak tekintem hogy a frostnak nincs swift egysége de más esetekben ez nem számít és pure frost deckel is lehet nagyon szép pvp meccseket játszani.
-
Gyuri27
félisten
-
pachito
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
LOL
-
pachito
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
És szegény gyerek felrakott friend listre, mert rendes voltam és emeltem egy százast a kezdeti 100 bfpről.
Tudom szemétláda vagyok, de hát kell a bfp na. 
-
pachito
őstag
JEEEEEEEEEEE!!! Most vettem egy firedancer promot 200 bfpért

-
pachito
őstag
Azért vicces, milyen árak mennek ahban...wheel 750-ért, forest elder (purple) 900 (!)-ért, és így tovább...miért emelkednek így az árak?
-
OnSeT
őstag
kész a Twilight/Shadow kártyák fordítása.
-
PowerBuldog
veterán
Vettem egy Tome-ot. Remélem az árát visszahozza.

Rogan Kayle, Mo, Agressor (bár ezt szerintem nem adom el.), Amazon, ezek amik úgy érnek is valamit az egészben.
-
World
csendes tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nem semmi. Mondhatni gyűjteményed van.
-
phanzetomox
őstag
van valakinek eladó dobozos battleforge , vagy feles bfp-je ?
ha igen érdekelne pénzben, vagy lehet cserélni a következőkre :
- 800 db magyar yu-gi-oh kártya
vagy
-1200 db angol yu-gi-oh kártya
vagy
-600 db angol eredeti hologrammos, versenyeket megjárt yu-gi-oh kártya + a paklim (szereztem vele egy 3. helyezést anno xD )
vagy
-hatalom kártyái kártyajáték, van egy tucat ritka lap ezt minimális bfp-re cserélném
vagy
Mage Knight szerepjáték, 26 figura+ pálya+magyarra fordított szabálykönyv
vagy
-yu-gi-oh fém dobozok több féle színben méretben
vagy
2db Mágus kártya (ritka ) cserélném minimális bfp-re -
válasz
hokuszla
üzenetére
Igen, a rejuv kivételével a wheel-ek stackelhetőek, de nem úgy, hogy összeadódnak, egy kicsit bonyolultabb. Viszont felesleges pvp-ben, hacsak nem 2v2-őt játszol, mert senki nem fogja megvárni, amíg leteszel többet.
Amúgy így működik védelemnél:
1 wheel 1*0,8 = 80% sebződés
2 wheel 1*0,8*0,8 = 64% sebződés
3 wheel 1*0,8*0,8*0,8 = 51.2% sebződés
4 wheel 1*0,8*0,8*0,8*0,8 = 41% sebződés és így tovább.
Ebből látszik, hogy nem lehet elérni a 0% sebződést.Támadásnál:
1 wheel 1*1,2 = 120% sebzés
2 wheel 1*1,2*1,2 = 144% sebzés
3 wheel 1*1,2*1,2*1,2 = 173% sebzés és így tovább.
4 wheel 1*1,2*1,2*1,2*1,2 = 207% sebzés és így tovább.És azt is tudni kell, hogy amint kinyílik a wheel, már nem tudsz még egy olyan típusút kinyitni. Le kell tenni az összeset, majd nagyon gyorsan egymás után aktiválni.
A stackelés egyébként nem működik a juven wheelnél, csak a másik kettőnél.
-
hokuszla
senior tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Tehát azt sem lehet már, hogy 2 darabot - egy ilyet, egy olyat - használok?
Így is teccik, de már nem annyira. -
Murder3
addikt
Ez a Lost souls nagyon állat lesz.
Bár ahogy nézem a shadow lapok használhatóbbak lesznek hozzá de azért kellene most pár frost lap is mert abból sem vagyok túl jó arányba.
az icefang az sztem jó így h nem swift mert elég erős.már csak a shadow lapokat várom h mik leszenk remélem 3 orbra jön egy xl egység meg 4 orbra is elkélne...még egy.
-
hokuszla
senior tag
válasz
pachito
üzenetére
Még decemberben néztem ki magamnak a wheelt, azóta egy kicsit csökkent is az ára.
Ha ügyes vagy már 699-ért is lehet venni
Azt nem tudom, ha többet teszek le, akkor összeadódik?
Mert elég sok embernél láttam 3-4-et lerakva random pve-n.Tehát ha építek 2 db. wheel of giftet, akkor a csapataim 40%-kal erősebbek, vagy 40%-kal nagyobb életerejűek lesznek?
Ha így van, akkor nem tudom mi értelme van bármilyen új lapnak, felrakok 2-2 erősítő-tápoló wheel-t és t4-en nincs senkinek esélye ellenem.
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Kölök szeretne egy pure frostot. Ami mondjuk tényleg ütős. De pvp-ben nincs mivel megindulni.
Amúgy meg nem. Hogy képzeled.

Tudhatod, hogy egy használható pure nature decket szeretnék. -
pachito
őstag
Nincs valakinek egy eladó wheel-je? Ahban nem épp baráti áron lehet kapni...(720 bfp
) Annyiért meg vesz, akinek 6 anyja van. -
Gyuri27
félisten
Melyik Northstar jobb és miért? Melyiket szeressem?
-
Murder3
addikt
de én meg épp azt akarom mondani hogy amior 3 zöld orb után a 4. mind1 de msot attól eltekintünk h ha az egyiket lerombolják és akkor baj van(ok) de a 4.orb lehívásakor abba a pillanatba mind1 h ha ha nincs 4 zöld orbos léyned.
de pl ha forrest eldered is van akkor már muszáj 4 zöldet hívni.
tegyük fel olyan pályán megyünk ahol nem tudják a korábbi orbjaidat lerombolni... -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
egy deckbe 20 lapot tehetsz és ha mind a 20 nature lap, akkor hiába 1 zöld 3 tetszőleges orb a grimvine, nem fogsz más orbot lehívni csak zöldet.
hiszen a fire/frost/shadow orbot lehívni ebben a felállásban értelmetlen lenne.
tehát ez így is pure nature.én úgy látom itt az a gond, hogy mást értesz te a pure alatt, mint mi.
a forest elder pure kártya mert 4 meghatározott lap kell hozzá.
de a pure decknek az nem feltétele, hogy csak teli orbos kártyákat tartalmazzon.
hiszen ha csak nature kártyát rakok a paklimba, akkor csak nature orbot hívok le.igen, erre mondhatod, hogy 4. -nek fire/frost/shadow orbot is lehívhatsz, ha nincs 4 teli orbos nature lapod, hiszen ekkor a T4-es lapok lehívásának csak az a feltétele, hogy legyen 4. orb, a szín ilyenkor mindegy.
csak a probléma akkor jelentkezik, ha pl. fire orbot hívsz 4.-nek és lerombolják közben az egyik nature orbodat, ekkor megeshet hogy nem tudsz használni néhány T3-as lapot, annak ellenére hogy te rendelkezel 3 orbbal.
ennek elkerülésére van az, hogy ha csak nature lapjaim vannak a deck-be akkor csak nature orbot hívok le.
-
Murder3
addikt
válasz
ChromeX
üzenetére
nem nagyon értitek mire akarok kilyukadni.
megpróbálom elmagyarázni nem tudom sikerül e megértetnem veletek de megpróbálom

Szóval most a forrest elder az enm hiába 4 teli zöld orb.
mert vegyük a grimvinet az 1 zöld 3 tetszőleges ok de azt ugyanúgy lehet használni fire/nautre/frost/shadow keverékbe is.
de egy forrest eldert vagy egy moloch,shadow worm pl nem lehet csak pure egyzínbe.(enlighmentet most ne nézzük)most ha én egy pure nature vagyok akkor ha 4 orbon egy forrest elder csak akkor lehe ha 4 zöld orbom van, de egy colossus vagy grimvine megenged más orbot is nem csak zöldet.
Én ezért mondom h "igazi" teljes értékű.Remélem így érthetőbb mire értem én ezt..

-
Murder3
addikt
Azt sme értem miért kell a naurénba tápolni a sok xl egységet.
így is ez előtti kiadás előtt 8 xl egységgel magasan vezette a listát... -
Murder3
addikt
De az akkor sem igazi pure ha nincs pure lapod.

Meg amúgyis ha vki pure akar lenni 1 frakcióból akkor sztem a minimum h az összes lapnak ott kell lenni a gyűjteménybe sztem

nyílvan ez naturéból a legköltésgesbb de ez a játék lényege szal aki igazi fanatikus az úgyis öli bele a pénzt.

-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
ott van T4-re Grimvine + Colossus, attól hogy nem 4 zöld orb, lehívhatod és a paklid pure nature marad, feltéve ha csak nature lapokat használsz előtte is.
a Forest Elder jó lap, de nem ér annyit amennyit elkérnek érte, pl. egy grimvine kimaxolva ( charge és normál up egyaránt) többet ér a pakliba mint 1 db Forest Elder, és töredék áron megvan.
-
Gyuri27
félisten
-
ChromeX
addikt
Amugy meg ez azért BETA hogy teszteljünk a renegade beta után is sok minden változott.
-
Murder3
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
ugyan az mint az ashbone pyro.
az is dekázik.... -
Murder3
addikt
És akkor a Giant Wrym mér erősebb tőle?
az common lap ez meg UR.Gyuri27:ha csak azt a 2 lapot nézzük amit mondtál kb 3000 bfp-t felemeszt h beszerezd.
a depcoil meg megint elég drága azon kívül a többi jó lap is bőven 100 felett van.
ha meg vki pure nature akr lenni akkor a forrest elder mindenképp kell.me most ez a gólem is. -
PowerBuldog
veterán
Balancal valamit lehetne csinálni. 3 Ironclad + 3 Northland Drake + 2 Lost Grigori nem bírt lenyomni egy Salve Master boss-t.

-
phanzetomox
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
lol
én a werebeasts birom nagyon, Michael Jackson lépéseket szokott csinálni -
PowerBuldog
veterán
Ez milyen komoly már. Máris megszettem a Lost Shade-et.
Amikor Idle (nem csinál semmit.) Elkezd dekázni a saját fejével. OMG

-
OnSeT
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Azért 2. orbon ne legyen olyan erős mint a Magma Hurler vagy mint az Ashbone Pyro (végülis az utóbbi alapján készült) , de ennek nincs folyamatos hp vesztése és ha min. 3 at lehívsz 20%-al kevésbé sebződnek, az up-ok meg adnak neki +hp-t is.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
ChromeX
üzenetére
Nem is azt mondom,hogy legyen valami über brutál monszta ez legyen a Lost Shade, de könyörgöm, a Magma Hurler is common, az mégis ér valamit. Ezt a Lost Shade-et meg két bandit footman osztag leszedi.
Helyesbítek: A Lost Shade RARE.

Shadow sárkány teljesen jó ahogy van. Olcsó, és ahhoz képest van mérve a HP-ja is.
-
ChromeX
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
az is csak common lap, azt értsétek meg hogy nem lehet minden über király, annak miértelme lenne? egy common lap nem lehet jobb mint egy korábbi uncommon vagy akármi.
a shadow sárkánynak meg 4000hp?? kicsit imba lenne nézd csak meg a többi sárkányt. mennyi hp-jük van. amugy Upokkal asszem hp-t kap. -
PowerBuldog
veterán
Kicsit próbálgattam az új kártyákat és valamit nem értek. Ez a Lost Shade mire jö? A sebbzése gyakorlatilag semmit nem ér, mire valami sebzést okozna rég leszedik.

-
Gyuri27
félisten
Az értékvesztés egy dolog. Ilyen a piac. Én attól félek, hogy a régi lapok használhatóságára megy a lost túl tápolása. Pvp-ben mindenképp a lost lesz a nyerő.
Murder3: drága? Mihez képest? A legdrágább lapok Elder kb 1000 bfp körül. Mondjuk annyi kreatura van T4-re, hogy igaziból nem kell. Enlightment szintén nem olcsó, de nekem nincs és nagyon nem is érzem hiányát, tehát nem kötelező darab. Ami kell is és drága is az a Deepcoil. A többi meg szvsz nem drágább mint más pakliknál a hasonló tudásu lap.
-
DeckardCain
senior tag
hm, kissé le vagyok maradva

-
hokuszla
senior tag
Eladtam a razorom, rádobtam 30 bfpt és vettem egy worldbreaker gunt.
Hatalmas szórakozás ezzel játszadozni
A deepgorge sem volt rossz, de ez mindenen túltesz. -
Murder3
addikt
A Lost souls jelenleg nagyon durva...
pl a virgil az vmi brutál phase towerrel vegyítve nagyon jól ki leet jönni.
A Lost shade az nem annyira erős de elvégre 2 orbos szal nem lehet tőle sokat várni.
a wrecker lost változata is jó h pajzsol a dancer az nekem nem igen jó.a shadownak kell 3 orbra xl egység faxom....
a sárkánynak meg növeni a hp-ját 4000-re -
KHiNg
csendes tag
Maradjunk annyiban h az eddig látott lapok közül 1 kezem feltom sorolni azokat amik érnek is valamit. De hiába ez van...XD
A shadow sárkány,a frost sárkány sztem nagy 0a legalábbis amenyi az áruk anyit nagyon nem érnek
...a frost-shadow lapok meg ..hmmm...nem tom de nem látom azt a nagy áttörést ami végedt ezeket kellene használnom....remélem adnak azé ki 10-15 használható egységet is......elvégre 120lapból illene 
-
OnSeT
őstag
toltam egy random pve-t a lost paklival, 20-ból 18 lap a betaval kapott volt.
a frost raptorja harmat gyenge ..... meg a frost sárkány is hamar hullik, de a frost/shadow lapok nagyon jók.
túlságosan is....remélem a twilight lapok egy szinten lesznek a lost paklival és nem lesz olyan kiegyensúlyozatlan ez a kiadás mint a renegade volt.
-
Mondjuk tehettek volna a bétába 1-2 ütős twilight lapot, mert eddig csak a curse-t láttuk. Eddig a lost souls mindent überel, és attól félek, hogy a régi twilight kiadású lapok nagyon el fognak értéktelenedni.
A shadow sárkány teljesen jó és olcsó. Lehet, hogy azt fogom használni fire dragon helyett.
-
Murder3
addikt
Nem is baj ha nem fedik fel az összes lapot.
Erre a cháosz lovagra már ki is találtma egy kombinációt.
A kék az a távolsági katonák mellet jó pl darkelf assasin.a lila meg a ripperek mellet jó mert azok nem adják be egykönnyen a derekuk.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
phanzetomox
üzenetére
ott azt szedi minden alkalommal, hogyha előtte a betan voltál. És a betan egy 60mb-osat, ha előtte a simán voltál.
-
phanzetomox
őstag
nekem most leszedett egy 12mb-s patchot az overlord szerón
-
OnSeT
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
vagy a beta lehetett volna olyan is, mint a renegade előtt, 3000 betaBFP, aztán azt veszek ami kell

csak valszeg a decemberi sneak/peak deck elég jó bevételt generált, ezért úgy gondolták kiadnak inkább még egy ilyet.
a csökkentett béta meg azért van, hogy ne lázadjon a nép.
legalábbis ne annyira.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Végre valaki értette. Te vagy a barátom.

Nem akarok én repülő egységet. De a Spirit Hunternél Combosabbat. Mondjuk egy Nature Aggressor, vagy Nature Hurler.
Azt se bánom, ha a Sprit nyila kicsit többet mérgez és becsapódáskor nem 1xx-t sebez hanem mondjuk dupla annyit.Murder3: ha a nature ennyire király miért nincs mindenkinek otthon egy pure pakli belőle?
PowerBuldog: kelettek, hogy lehessen látni az affok között markánsab difi lesz.
-
phanzetomox
őstag
bakker nemtok felmenni a bétára túl sokan vannak fent

-
PowerBuldog
veterán
mellesleg ahelyett, hogy beraknak egy csomó dupla affos kártyát rakhattak volna twilight egységeket is.

-
ChromeX
addikt
-
Murder3
addikt
Nme tudom miért kell sírni a nature miatt mkor a legerősebb frakció...
amúgy meg a faxom kivan a frost a nature 3 orbra pure xl-t kapott nem semmi lap a frost a sárkányt meg 4 orbra a mozgó ágyűt...
a Shadow meg kapott egy szar sárkányt aminek alig van élet....
ráadásul még nem is pure........ -
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Azért azt vedd bele, hogy a twilight játszható egységekből még semmit nem láttunk. Biztos ott is lesz pár meglepi.
krómX: A curest a saját egységedre is rakhatod, így elvileg egyik erre a másik meg arra jó. Gyakorlatilag persze a legtöbben úgyis az ellenre rakják, így a shadow a jobb. Volt hasonló az előző kiadásban is (disenchant).
Az abyssal-lal szerintem megint nagyot fejlődött a nature. Eddig is a leghasználhatóbb pure deck a natutre volt és most méginkább erősödött.
-
-
Gyuri27
félisten
Nos uraim. A helyzet a következő (az én elemzésemben). Kapott a frost Sárkányt. Jó. 3 teli orbos. Ultra gáz. A swift nem swift. Tehát a kék pakli mehet a lecsóba.
Nature kapott egy bigét. Ami jó, de pvpre nem alkalmas (gyenge is lassú is). Az új torony random pve-ben nagyon jól jön. Az Abyssal jó dolog, de pure naturéba kell rakni. Ott meg 2 orbon nincs olyan lap ami kellene.A lost viszont brutál. Most unrankedbe kicsit eldádáztak vele. A Virgil: a pálya másik végéről szétszed mindent motk, orb bármit.
Hozzá vesszük még azt, hogy losthoz az ember hiv egy frostot (coldsnap, home soil) meg egy shadowot (negation, phonix) akkor még vészesebb az ábra.Úgyhogy aki pvp-ni akar vehet lostot és a hozzá valókat. A többiek meg nyomhatják a pve-t. Csak kérdés meddig. Mert 6 hónapig az új kiadásig elég unalmas lesz a pve is és a random is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak kártya.
És szegény gyerek felrakott friend listre, mert rendes voltam és emeltem egy százast a kezdeti 100 bfpről.
Tudom szemétláda vagyok, de hát kell a bfp na. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
) Annyiért meg vesz, akinek 6 anyja van.