Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: Japán metál banda ajánló #1 - Demetori
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
nem valami nagy taktika, csak annyi hogy a mortar towerrel meg a makeshift towerrel meg a blaster canonnan tök jol be lehet védeni fenn, aztán lenn meg Motk és nem jön több támadás., ha nem ölöd meg az ijászokat 1 orbon vagyok ennyit tudok csinálni a társam meg elkezd pucolni közben még fenn is védelmet épített, worldbreaker gun elég jo ide.
a bal szélső falhol elég 3 makeshift mert ott csak ijászok jönnek, ö még egy motk is rakott a fal elé. atán bal középen kellenek az ijszáok a falra mortar meg makeshift ott ilyen bogarak jönnek, aztán jobb középen repólökkel 2blaster canon tök jol elbánik, jobb szélső, ott meg ijász és makesft meg mortar. nem egy nagy találmány
a társam még rakott stone of trournamenteket, meg a végén ő védte be a fent orbok körül egyik köré nagyon sok hammerfal meg canon tower, másik köré meg volt 2worldbreaker gun. én mág teletüzdeltem makeshiftekkel amik az erősebb támadások miatt nem sokat értek de mind1 akkor már ő neki nagyon erős védelme volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
a társam még rakott stone of trournamenteket, meg a végén ő védte be a fent orbok körül egyik köré nagyon sok hammerfal meg canon tower, másik köré meg volt 2worldbreaker gun. én mág teletüzdeltem makeshiftekkel amik az erősebb támadások miatt nem sokat értek de mind1 akkor már ő neki nagyon erős védelme volt.