Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Depression
üzenetére
Bármilyen kártyát hívhatsz vele, értelemszerűen 4 orbosat érdemes lehívni, amikor még csak 3 orbon vagy.
Energy Parasite-ot ellenséges power well-en kell használni.
-
válasz
Depression
üzenetére
3000 alatt ne add el.
-
ChromeX
addikt
válasz
Depression
üzenetére
uristen volt enligh?
nagy mák azt nem kellett volna eladni, vagy ha még nem adtad el akkor ne is add. a talán legnagyobb használati értékű lap, én is vennék de nem adok érte 6000 forintothétvégén ki lesz fen? mert múltkor is meg volt beszélve valami de csak én voltam fenn

-
Depression
veterán
Csináltam egy pár idióta bevásárlást, buktam rajta rendesen.
Amit megnyertem aukciót, mire letelt már volt fent olyan ajánlat, ahol a buyout kisebb volt, mint amennyiért vártam rá.
Aztán a maradékból gondoltam, veszek egy Tome-ot, vagy mit.
Na ott rendesen megijedtem, semmi érdemleges lap nem volt köztük, talán csak Rogan K. A végén viszont megtalálatam az enlightenment-et, azt el is adom, egy kis nyereséggel be is fejeztem ezt a Tome vásárolgatást. Inkább marad a licitálás, bár ott nem fogok sokat szerezni, mert nincs egész napom arra, hogy azt figyeljem.
Kész idegbajt kaptam, amikor tele lett a paklim (mármint az, ahonnan lehet válogatni) értéktelen lapokkal. -
JoeYi
őstag
de, egy egyszeri összeget megérne természetesen, de ha jól sejtem legalább negyedéves szinten bele kell nyomni egy full játék árát, hogy szinten maradjon a paklid, és ilyesmire nem vagyok hajlandó, tehát inkább az alapjáték megvételétől is elállok.
Egy évig kb lineage2 függő voltam, de sikerült feleszmélni belőle, és ez is olyannak tűnik amire nagyon rálehet kattani, arra pedig semmi szükségem, és ebben csak segíteni fog az a tény, hogy nem lehet még csak közepesen jó se free lapokkal

Azért ingame szívesen vennélek fel titeket friendnek, JoeYi néven tolom (meglepő)
-
Nem feltételen ultra-rare-ekről van szó. Uncommon (de akár common) is van dögivel, melyre szükséged lehet. Pl. crowd control kártyák nélkül esélyed sincs, ilyenek pl.: ensnaring roots, coldsnap, curse of oink, creeping paralysis (és még számtalan hasonló van).
Ugyanakkor vannak olyan egységek, melyek ellen az ingyenes lapokkal nem sokat tudsz kezdeni. -
JoeYi
őstag
válasz
engineeeer
üzenetére
ahha, tehát az ultra-rare lapokkal szemben semmi esély
-
JoeYi
őstag
két napja játszogatok a free változattal, és nagyon tetszik. Miben maradok alul a fizetőshöz képest? Pl egy szint után már sansztalan leszek, emrt mindenkinek izmosabb deckjei lesznek mint nekem?
-
engineeeer
tag
válasz
Depression
üzenetére
Én úgy szoktam h a medium-osokat berakom watch list-be és fél óránként ránézek h mikor lesz short-os onnantól kb ki lehet következtetni azt a 2órát.
-
válasz
Depression
üzenetére
Jaja, az a legnagyobb szívás benne. Egyébként csak az eladónak kedvezne, ha kiírná a hátralevő időt, mert úgy - a vége felé - jobban felmennének az árak.
-
Depression
veterán
Ez az árverezős adás/vétel az őrületbe kerget. Főleg, hogy ki sem írja, hogy mikor lesz vége.
-
ChromeX
addikt
válasz
Depression
üzenetére
nem tom én a 4személyeset általában csinálok és assign van, a 4ből egyet ha dobja ami kell akkor azt magamnak adom. lehet hogy nem tul tisztességes de ha már assignon joinoltak és lenyomtuk a pályát és még volt olyan mákom is hogy dobta akkor nem fogom másnak odadni, igy is alig jut upgrade..
-
Depression
veterán
Én az első egyszemélyes, és első 4 személyes pályát unom már nagyon. Méghozzá standardon nyomtam már végig mindkettőt legalább 20x, az egy személyesnél csak aranyat kapok, a 4 személyesnél meg szinte soha semmit. Most vagy a loot table nem stimmel, vagy van olyan, amit direkt nem akar adni. Bár a 4 személyesnél 1x láttam, hogy ami kellett volna, azt más, egy 0-dik rangú paklis kapta, ő kapott hármat, egy másik a negyediket, ketten meg hoppon maradtunk. És mindezt random pályán.
-
ChromeX
addikt
kapcsolgatom. egyszerüen csak olyan erősek..
amugy mostmár kezd nagyon elegem lenni, megint ugyanazt dobja ami már megvan de erre mi az esély 3.ra csinálom experten a soultreet és 2x ugyanazt dobta mind2 lap ugyan az volt 2x, nagyon nem jo.. tökre elveszi a kedvem tőle. meg ez hogy csak 2őt dob az egy playeres mapokon hát jobban megéri csinálni olyat ahol 2en vagytok sokkal több az esélye hogy beadja ami kell... ez régen is igy volt a renegade elött?
-
Kapcsolgatod rendesen a kaput amikor kell? Ha azt elfelejted, egyre gyakrabban, egyre erősebb ellenfelek jönnek.
Aggressor mellé én most crystal fiend-et tettem be, ez is nagyon bejön, sokkal jobb, mint a shaman. Egy ideig rogan volt, az főleg akkor jó, ha védekezni kell, be kell állítani a védvonalba és pajzsot nyomni rá, hogy ne rohangásszon, mert nagyon könnyen meghal. Támadásnál annyira nem jó szerintem, legfeljebb egy nagyon rövid ideig, amíg csak 2 orbod van. Viszont védekezésre 3-4 orbnál is jól jön.
-
ChromeX
addikt
nagyon idegesítő, hogy ugyanazokat az uprgadeket dobálja.

amugy a sunbridge experten milyen komoly már? nagyon durva támadások jönnek.. csinálta már valaki? elvileg 1 embernek könnyebb. azt mondták replayt még nem néztem de, ez igy az advanced után arcon vágott, olyan mint a crusade az is elképesztő experten...
-
ChromeX
addikt
igen tudom nekem t2-ben nem is nature egységeim vannak, viszont a fire nálam nagoyn dominál 2 orbon, és a skyfire drake meg a fire stalker és a scyhte ezek megfelelő vegyítés viszont szerintem erősebb. talán de nem tudom ahogy én használom ugy jobban bejön, de mondjuk frostba az aggressor mellé mit lehetne még? hogy erősebb legyen, Roganre gondoltam az nem hülye ötlet mert 25%ot tuningol, meg mintha nálad is láttam volna
-
Térképtől függ, hogy lassú e vagy nem. Szerintem jobban megéri 1 aggressor mint 2 windweavers, ráadásul az aggressort semmi sem knockbackeli PvE-ben.
Egyébként 2 orbosnál nincs igazi alternatívája nature-ben. Ott a burrower, a ghostspears, a spikeroot meg a spirit hunters. Na most ezek közül csak a spirit hunters lő légi egységekre, de önmagában nem sokat ér. A spikeroot jó, mert nagy meg viszonylag nagy a sebzése (főleg ha linkeled), de csak földi célpontok ellen jó, ráadásul 2 nature orbos. A burrower hasonló kategória, nagyon jó épületek és falak ellen. A ghostspears nagyon jó, de ez is csak földi célpontok ellen jó, meg kicsi, ezért szinte minden knockbackeli. Ott van még a parasite swarm, de egyrészt 2 nature orb kell hozzá, másrészt csak speciális esetekben jó.
Szerintem az aggressort nem lehet kiváltani más nature egységgel. -
Nekem nagyon bejön az aggressor. Természetesen 1 nem elég, viszont T3-ban is megállja a helyét, mindig van nálam 4-5. Persze itt már nem olyan számottevő a sebzése, de jelentősen csökkentik az ellenfél sebzését a knockback miatt. Csak T4-nél szabadulok meg tőlük. Meg azt vettem észre, hogy T2-nél nagyon jól működik úgy, hogy van 4-5 windveawers, 4-5 aggressor, meg 4-5 shaman (és vagy crystal fiend). Plusz persze a ensnaring roots meg coldsnap.
-
ChromeX
addikt
ilyen nincs hogy nem lehet lejátszni egy k*rva 2v2 mecset mert az elején a pálya loading screennél teljesen kifagy aztán csak alt f4el tudok kilépni, 2szora meg desyc problem, nem hiszem el..

-
ChromeX
addikt
ez a tresure fleet 3 nature up van. na abbol kettő kéne, és melyiket dobja 3szorra! is amelyik nem kell azt az egyet. nekem nem jön be ez a frost nature pakli, jo az az agressor jo, de nekem valahogy nem müködik. Lassu, ugye 2orbos és 150powerbe kerül breeding groundsal is 130 körül de akkor le kel lhoznom legalább 5öt hogy visszajöjjön legalább a grounds ára. mind1 ugy még lassabb, 2 orbnál meg nem nagyon van ennyi powerem általában még ugyse hogy 1 orbon nagyon spórolok, persze lehet hogy knockbackeli a large lényeket de szerintem a jellemző ellenség 2 orbnál az S és M lények és az S lények ellen meg szerintem kifejezetten gyenge. ha 5nél kevesebb aggressor van nagyon nem éri meg, a kis lények azért ugye nagy tömegben vannak és nem knockbackeli az összeset tehát egy csomo ugyanugy lő, a medium meg a lagre ellen viszont szuper, a large ellen a legerősebb szerintem, jo lenne ha egy tierrel feljebb raknák vagy itt csökkentenének egy kicsit az árán vagy kapna még sebzést mert igy nem tom én nem tudom használni ja és mi van még 2 orbra semmi nem marad mert ugye egyedül gyenge de nem tudok mellé mást mert az aggresssor drága. tehát lehet csak egy tierrel feljebb kéne használnom ahol jo lenne de ott meg a sebzés kevés talán, tudok valamit amit t2re jo? ilyen frost nature pakliba
-
ChromeX
addikt
válasz
Depression
üzenetére
Az MMben megnézném, cora tesco is megér egy próbát talán bár kicsit az esély ott általában olyan játékok vannak amik populárisabbak kicsit, de ki tudja
-
Depression
veterán
Azt hiszem, csak rászánom magam, és megveszem a játékot.
Mivel nem vagyok pesti, a következő helyeken lehet-e kapni, és mennyiért?: tesco, cora, MM. Többet nem tudok Miskocon, ahol árulnak játékokat, de ha tud valaki, azt sem bánom.
De ha valaki tud Pesten olcsón, akkor megvehetné nekem, mert nekem elég a kulcs belőle. Persze csak akkor, ha megéri bajlódni vele. -
rob26
csendes tag
cs all
Valaki tudna segíteni nem rég keztem el a játékot és még kezdő vagyok és valaki nem tudna adni kártyákat?
A játékban?Előre is köszönöm!
-
ChromeX
addikt
de unalmas standard mapot csinálni olyan uprgadeért amit be sem ad...
-
Végre megvan a razorleaf 1! Kár, hogy a térképet (Titans) nem lehet szólózni...
Aztán az egyik térképen megszereztem az egyik Forest Elder 2-őt is, kár, hogy nekem ilyen nem lesz.

-
Filder
csendes tag
válasz
Depression
üzenetére
A nagy térkép felső részén középen válaszd az advance fokozatot, s akkor látod a Zoli által írt csak advanced-expert szintű pályákat (meg persze az összes többit is, amit standard-en már végigvittél.)
-
válasz
Depression
üzenetére
PvE asszem 23 van összesen.
1 személyes: 7db
2 személyes: 7db
4 személyes: 7db
12 személyes: 2dbEzekből néhány (3-4) csak advancedtől elérhető, valamint hamarosan fog jönni még egy 12 személyes pálya.
Ja, és a 12 személyeseken kívül mindegyik szólózható, akár experten is, de oda akkor nagyon jó deck kell. -
Depression
veterán
Nekem bevált, egy orb mellé védekezőnek tökéletes egy olyan pályán, ahol egy irányból (kapu, vagy áthatolhatatlan terület) jönnek a szörnyek. Oda egyedül is elég, míg a többiekkel mehetek hódítani.
Mennyi PvE pálya van összesen? 2 személyesből nekem csak 2 van, és hiába csináltam meg, nincs több. -
ChromeX
addikt
a ravenhart csak egy parasztvakítás volt mindenki beizgut hogy promo meg minden.. én tudtam hogy eladni lehetetlen lesz értelmes összegért, viszont arra számítottam hogy legalább használati értéke lesz valljuk be ez egy lassu! gyenge! és drága! lap kb semmi értelme csak a helyet foglaja a pakliban.
-
válasz
Depression
üzenetére
Elvileg már újra is indult.
-
válasz
Depression
üzenetére
A hivatalos fórumon épp most panaszkodnak, hogy folyamatos disconnectek vannak, szóval várj szerintem.
-
Depression
veterán
Nem tudok belépni. Van valami karbantartás? Próbáltam rákeresni a honlapjukon, de nem találtam rá, hogy ilyeneket mikor végzik.
Azért jó lenne tudni.
Reggel végre négigcsináltunk egy 2 személyes pályát, úgy állítottam be, hogy én osztogathassam szét az upgradeket, erre pont a szétosztásnál bontotta a kapcsolatot. Mind a 4 elveszett, pedig az egyik kellett volna.
Baromira idegesítő. -
Még annyit hozzátennék, hogy minden kártya árát a kereslet-kínálat arány határozza meg. Éppen ezért van olyan ultra rare kártya is, ami jelenleg 100 BFP alatt van (pl: infect). A keresletet-kínálatot meg persze a kártya használati értéke befolyásolja. Az említett infectet szinte senki sem használja, azért - hiába van belőle kevés - alig lehet eladni. A ravenheart promoval - a mellett, hogy rengeteg van belőle - az is baj, hogy - véleményem szerint - egy teljesen átlagos T4-es egységről van szó, és egyszerre csak 1 lehet megidézve. Akkor már inkább használok helyette egy common vagy uncommon egységet, amiből bármennyit idézhetek.
Az érem másik oldalán meg ott van Mo, ami egyrészt nem promo, másrészt egy T3-as egység T4-es tulajdonságokkal. Így nagyon magas az értéke annak ellenére is, hogy csak egyet idézhetsz, mind PvE-ben, mind PvP-ben nagyon hasznos. Persze ha Mo lenne a promo, akkor ugyanúgy nem lehetne eladni, mint Ravenheart-ot.
Filder: a feltétel már csak annyi, hogy unlockolt játéknak kell lennie (min. level4 PvE-ben), mert így oldották meg a "javításban"
-
válasz
Depression
üzenetére
Unlockolva van neked a játék (level4 PvE-ben)? Mert akkor már meg kellett volna kapnod.
Egyébként nem fogod tudni eladni annyiért, révén, hogy szinte mindenkinek megvan, olyan 100BFP körül van jelenleg az ára. És nem UR, hanem rare, de még ha UR lenne sem számítana, mert egyrészt promo (tehát az számít, hogy hány példányban osztották ki), másrészt mint említettem, szinte mindenkinek van belőle.
Összehasonlításul. A játék előrendelőinek kiosztott promok 2000-5000 BFP-be kerülnek, és ennek oka az, hogy azok nagyon kevés példányban "készültek" és nem is lesz több belőle (ez a lényege a promonak).
-
Filder
csendes tag
válasz
Depression
üzenetére
A promo kártyát már megkaptuk. A többség még elsején, akinek akkor nem érkezett meg, az a néhány nappal későbbi javító patch után.
Séróból nem nyomom, hogy a Ravenheart (azt adták mindenkinek) rare vagy ultra rare.
Azt viszont tudom, hogy már 50 BF pontért is kész csoda eladni. Van belőle vagy 3000-4000, ráadásul nem az a húde brutál must have lap.Viszont nézz körül a fórumokon, hogyan tudod megszerezni, ha tényleg nem kaptad meg. (Előtte persze azt, hogy teljesítetted-e a feltételt, azaz bejelölted-e a "kérek hírlevelet" rubrikát. Ezt a battleforge honlapon, a my account-nál tudtad megtenni.)
-
Depression
veterán
A promo kártyát vajon mikor kapjuk meg?
Erősen azon gondolkodom, hogy majd elpasszolom jó drágán (gondolom úgyis UR lesz), és veszek az árából néhány csomagot (talán még az 1250bfp-s csomag is kijön belőle). Akkor le tudnám csökkenteni 2 színre a paklim, és még talán lesz benne értékes lap is.
Szerintetek? -
ChromeX
addikt
azért pont a Tremor, igy 5 év után végre idáig is eljutottam hogy saját avatár és a Battleforge nagyban segített kitalálni hogy mi is legyen az, tökéletes szerintem. nekem nagoyn bejön Ndruu keze munkája.
Felőlem is mehet a 12 playeres bár ha jol emlékszem ott az UR upokat dobja nem? azt mondjátok a nightmares pályákat lehet 1manelni advon mert akkor nyomom, a slave master kénr az agressor up miatt már porbálkoztam de közbe marketplaceztem is és azt meg figyelni kellett uh inkább kiléptem, amugy utálom azt a pályát.. tul kesze kusza.hu tegnap PvPztem egyet az elsőt amiota van renegade. Nagyon csunyán benyaltam. a srác firerel rusholt de érekesen, minden lvl3ason volt neki hozzá kell tenni.jött sunderrer meg hozot sunstriderst is szétszedte az egyik power wellemet de legyöztem nagy nehezen azokat amik ott voltak neki és nem probált tornyozni vagy tovább támadni, hozzáteszem ügyesen csinálta, mert tulképpen controlált végig nem hagyott élni míg ő már ment fel a 2. orbra és szép lassan elhuzott +2power well neki 2.orb és jött a windhunter, baszus az alap, tunkolta unholypowerrel meg raveggel és még valami buffja volt ami ugye ilyen bicepsz volt, és nem bírtam lenyomni persze minden lvl3on volt ravage unholy a sárkány is, azzal szép lassan beölt mindent.. de ugy nem halt be hogy lötte az orbom egy windveavers és egy skyfire drakemég kb a halál közelében sem volt.. nagyon ütös kis deckje lehetett
hoppá én is egy kicsit bőre engedtem
-
Köszi a tanácsokat, kipróbálom!

Én szívesen benne lennék a hármas 12-es pályákban, én is pont ezen gondolkodtam mostanában. Hétvége húzós most (bár kisgyerekkel mikor nem?
) talán szombat este 9 után, vagy vasárnap valamikor délután lenne jó nekem.A nightmare shard, sunbridge és nightmare' end pályákat elsőre megcsináltam advanceden egyedül, nem is voltak nehezek (persze szerintem nagyon sokat segítenek az aggressorok a negyedik orbig, onnan meg már sima ügy). A slave mastert én is problémásnak látom, olvastam egy egész jó "walkthrough-t" hozzá, szóval azt is hamarosan megpróbálom egyedül (érdekes, hogy az standardon szerintem az egyik legkönnyebb pálya, advanceden meg a legnehezebbek között van).
Nézd már, KrómX-nek új avatarja van.

Miért pont tremor? Mondjuk szerintem is jól néz ki.
-
Filder
csendes tag
A múltkor kényszerűségből egyedül védtem kb. 6-7 percig a négy falat.
A támadás előtt 4 perccel felértem (1 sámán + 3 íjász), megtisztítottam az orbok környékét.
Felhúztam a négy falat. A két belsőnél 1-1 mark of the keepert és 1-1 primal defendert építettem, míg a két külsőhöz 2-2 primal defendert. (Ez a védelem, belülre még kell 1-1 primal, 5-6 percig tart.)
Utána jöhet a tower of flame (frost esetén már akár a hammerfall). Mivel advanced fokozaton légi egységekkel nem támad, elég a földi egységek elleni védelem.A negyedik orb megszerzése 3 orbos egységekkel (itt 5 magma hurlert használok) elég gyorsan megy. Nyilván más egységekkel is lehet tisztítani, de én nature-fire-t használok crusaden.
Úgy 6 perc alatt végig lehet menni a másik soron, tehát jó időgazdálkodással, a negyedik orb megszerzése után van 3-4 perced egy komolyabb védelem építésére. (12-13 percem szokott maradni a 4. orb után.)
Nyugodtam kritizáljátok, ugyanis végig egyedül még nem vittem, csak mint írtam úgy 6-7 percig védekeztem egyedül, s mellette támadtam a saját oldalamon. (Megszereztem a 3. orbot.)
Még valami, én lecserélem a tornyokat, tehát lerombolom a primal defendert, és a helyére építem az erősebbet.
Egyébként a nightmare shard, sunbridge is simán szólózható advanced szinten, a slave master már nehezebb (az egyes pozicióból csináljátok, mert a kettesnél nem csatlakoznak a kiszabadított rabok). A convoy és a insane god már nagyon necces.
Zoli valamikor lenne kedvetek hárman (pl. Horjával) kipróbálni valamelyik 12-es pályát?
A hétvége lenne jó, hogy legyen idő esetleg több próbára.
Így könyebben lehetne megszerezni onnan az upgradeket.Bocs fiúk! Hosszú lett.
-
Nah, tegnap este 2 különböző, 2 személyes pályával próbálkoztam egyedül advanceden, az egyik a nightmare's end (ezzel nem volt gond), de a másik a crusade valami őrület. Standardban különösebb probléma nélkül meg lehet csinálni, de itt annyi ellenség jött egy idő után, hogy nem tudtam mit kezdeni velük (valakivel már megcsináltam, csak soloban problémás).
Van valami öltet erre? Néztem egy expert, solo replayt róla, de ott enlightenment-et használt a játékos dreadnought meg worldbreaker lehívásához, az meg nem lesz nekem (meg dread sem). -
ChromeX
addikt
válasz
engineeeer
üzenetére
quarg volt nekem is
szerettem bár sose voltam nagy ász igazán mert ugye ott igazán az volt a jo aki minnál több pénzt költött rá mert azt a tempot ahogy jöttek ki az uj kártyák nem lehetett bírni, egyszer vettem legdrágábban 1200forintért egy lapot a Zarknodot, nem volt rosz, amugy elég sokat játszottamJa hát az affinity mint késöbb kiderült számomra is tulképpen ugye csak azt jelenti hogy minden lapnak 2affinityje van ugyanaz a lap de van egy kicsit eltérő képességre, pl nature healel vagy forstal fagyaszt ilyenek, érdemes nézni őket mert van egy pár igen jo. szoval erre figyelj, hát igen ez sem olcso játék, szerintem azért kevesebb pontbol is öszerakhatsz valami jo paklit a 4 laptol meg annyira ne félj mert mire meglesz minden uprgade... félőg a 3...
-
Depression
veterán
Köszi.
Mi is pontosan az az Affinity, mert a leírás alapján nem lettem okosabb. Fránya angolom.
nekem egy nagyon brutál mérgezős paklim volt, lényege, hogy a játékost is tudtam mérgezni, nem csak a szörnyeket. Jártunk rendszeresen klubba is, de aztán kijött egy újabb kieg. és nem akartam újra rengeteg pénzt költeni rá.
Ha itt is figyelemve vesszük a rare/ultrarare lapokat, amiket átszámítva többezer Ft/lap, és még 4 darab is kell belőle, félő, hogy nehéz buli lesz. Tényleg ügyeskedni kell az adás/véltellel, különben a gatyánk is rámehet.Szerintem csinálok néhány kamu acc.-ot, és onnan átküldözgetem az alaplapokat, legalább azokból legyen meg mind a négy.
-
ChromeX
addikt
válasz
Depression
üzenetére
amugy olvastam hogy te is HKKztál én is

-
Depression
veterán
Tudtok nekem adni egy linket, hogy hol találom a kártyákhoz tartozó upgradeket?
-
ChromeX
addikt
válasz
engineeeer
üzenetére
a curse orbbol alig van akár manipulálhatnánk is, megvennénk mindet és felraknánk kb 300al drágábban.
14 db van
-
ChromeX
addikt
a Mo-t én is láttam hogy olcsobb lett, de gondolj bele nem marad iylen sok forgalomban mert uyge 1 embernek 1 kártyábol 4 kell, roszabb esetben is lvl2ig mindenki fel tudja huzni az 3 lap, volt 150 grinder mindenki akar belőle 3at akkor már nem is olyan sok az, hamar el tud fogyni szerintem mindenesetre én most veszek még 1 gindert meg tudtok valami olyat ajánlani aminek felmegy majd az ára?
-
engineeeer
tag
Már most kezdenek fogyni a curse orb-ból is alig van kint viszont nem megy fel az ára hiába múlt el a pakk dömping.A thunder wagon felfele megy azt tudom mert eladtam nehezen 480ért másnap már 600 most megint 500 és ultra rare...Én már nem bírom követni megvettem mindent amire szükségem volt + a charge-ot mindhez meg maradt még 1ezres üzletelgetni ha már tényleg lenyugszanak.Amúgy nemsoká kijön van az új map,empire!Az összes kártyához lehet majd upgrade-et szerezni persze ha van vkinek türelme kivárni h beadja...

-
Filder
csendes tag
A jövőbe nem látok (talán jobb is), csak a játék megjelenése utáni időszakban lezajlott változások alapján igyekszem a becsülni a várható mozgásokat.
Lényeges, hogy egy-egy kártya valódi értéke (használhatósága) csak a megjelenést követően derül ki. Így volt ez az enlightenment-tel is (hiába volt béta teszt hónapokig), én bizony 480-500 BF pont körüli áron vettem április végén.
A grindernél is most kezdenek rájönni, hogy jól használható. Az orb megkötések miatt hatalmas karriert nem fog befutni (szerintem), de 4 orbos egységnek egy frost-nature pakliba kiváló.
Mivel még relatív "olcsó", össze lehet szedni belőle négyet (a charge-hoz), s kb. 900 powerért (breeding grounds!) szinte egyszerre idézhető.A kártyavásárlás meg szerintem csökken, gyorsan elmúlik a varázs. (Ergo csökken a picra dobható kártyák mennyisége.)
Hamarosan meglátjuk, kiderül mennyit ért az okoskodásom.
-
Én meg pont attól félek, hogy minden renegade kártyának folyamatosan fog esni az ára, mivel szinte csak azokat a boostereket veszik. Lásd Mo, az elmúlt napokban csak lefele megy.
És ha jön egy új játékos, az is csak renegade-t fog venni szerintem, főleg ha a retail-hez kapott 64 kártyával kezdi.
Egyébként ez az egyik legnagyobb baja a játéknak, hogy nincsenek korlátozva a kártyák számai. Bármennyi boostert lehet vásárolni, így bármennyi kártya lehet bármelyikből, ami előbb-utóbb minden kártya (kivéve promók) elértéktelenedéséhez fog vezetni, ami meg fogja ölni a játékot.Egyébként a 150 eladásra kínált grinderből lehet becsülni, hogy milyen irdatlan mennyiségű boostert vehettek a játékosok. A renegade-ben összesen van talán 30-40 féle rare/ultra rare kártya, és ugye boosterenként csak egy esik.
-
Filder
csendes tag
Szerintem érdemes most grindert venni, 200 BF-ért már beszerezhető.
Hamarosan elindul fel az ára, s akkor 50-100 BF haszonnal biztosan el lehet majd adni. (Ezt csak gondolom.
)Vasárnap még több mint 150 kártyát kínáltak eladásra, tegnap úgy 90 darabot.
Úgy tűnik sokkal kevesebb új paklit vettek a játékosok, mint amire én számítottam (Arra számítottam ugyanis, hogy 1-2 hétig folyamatosan emelkedik a piacon eladásra kínált kártyák száma.) -
Depression
veterán
Nem most veszek. Mindenképp várok 1-2 hetet, hogy a kezdeti lelkesedés alább hagyjon, és józan ésszel tudjam eldönteni, mennyit is szánok rá.
HKK-ztam sokat annak idején (hasonlóan mint ez, az is kártyagyűjtögetős játék., csak nem sz.gépes), és tudom, hogy ha kiadnak egy újabb kiegészítőt, akkor az egész paklid nem ér már sokat a többiek ellen. -
Hmm, most olvasom a hivatalos fórumon, hogy a grinderre azt írják, hogy megállíthatatlan, a kulcs az, hogy mindig legyenek a közelében egyéb egységeink. Valszeg én is kipróbálom, talán mégsem adom el. Ha bejön, le is cserélem vele a grimvine-t.

Tegnap amúgy meglett a Giant Wyrm 2 is, szóval most örülök.
Mondjuk a sunbridge vége advanceden, egyedül egy kicsit húzós volt, amikor át kellett menni a másik oldalra is kinyírni azt az épületet. 8 XL egységemet 1 perc alatt szétszedte az összegyűlt ellenség, mivel a játék közben folyamatosan gyűltek a wave-ek, és nem volt másik játékos, aki kinyírta volna azokat. 
Csak azt nem tudom, hogy hogyan lesz meg a razorleaf és deepcoil worm upgrade, mert azok 4 személyes pályán vannak. Standardban még szerintem simán megcsinálom egyedül, de advanceden már húzós lesz. Ugyanez igaz a mark of the keeper-re meg a wheel of gifts-re is (ezek egyikére sincs még semmi upgrade-em). -
válasz
Depression
üzenetére
Ja igen, most látom, hogy USA árakat néztél. Ha onnan rendelsz, a PK 10USD felett van, ráadásul kell fizetned vámot is, ami 20%. Így máris olyan 35 USD körül van az ára. És 99%-ban nem szokták küldözgetni a CD kulcsot, mert reklamáció esetén nem tudják igazolni, hogy ők nem sárosak. Ha ebay-ről akarsz vásárolni, csak az EU-ból érdemes, főleg Nagy Brittaniából (ebay.co.uk).
-
válasz
Depression
üzenetére
15 GBP a legolcsóbb pk-val együtt, de nem fogják neked kibontatni szerintem. A dobozban kézikönyv és a DVD van.
Ha veszek legközelebb, én is ezt fogom rendelni. Jóval korábban volt 10GBP-s is ,de az sajnos hamar elfogyott. Itthon meg az egyik áruházban 5000Ft-ért lehetett kapni egy ideig, amíg el nem fogyott.
De igen tény, hogy a dobozos verziót érdemes venni, ráadásul adnak hozzá még plusz 64 kártyát is.Ja tényleg, akkor miért kérted el a kártyákat, ha most veszel?
-
Depression
veterán
Ahogy elnézegettem az árakat, nem sok értelme van a 20€-s feltöltőnek, amikor 19$-ért komplett játékot lehet venni az ebay-en.
A játék doboza mit tartalmaz?
Mert ha semmi különlegeset (értelmeset), akkor lehet, hogy megspórolom a postaköltséget, és megkérem az eladót, hogy bontsa ki, küldje el a benne lévő kódot, aztán tépje szét és dobja ki a szemétbe. Még gyorsabb is lenne. Szerintetek? -
Filder
csendes tag
válasz
Depression
üzenetére
A charge upgraddel növeled azoknak az egységeknek a számát, amiket cooldown (cd) nélkül, gyakorlatilag azonnal tudsz idézni. A kisebb (egy orbos) egységeknél a cd 20-30 másodperc körül van, de a négy orbos egységeknél bizony 2,5 perc is lehet.
-
válasz
Depression
üzenetére
Ha ráteszel a kártyára egy upgrade-et, akkor rátehetsz egy ún. charge upgrade-et is (2 sorban vannak az upgrade képernyőn az upgrade lehetőségek, az alsó sor az). Ez tulajdonképpen csak annyit jelent, hogy még egy ugyanolyan kártyát ráteszel, mint az alapkártya, és akkor 2x annyi charge-od lesz (tehát mondjuk 5 windweavers helyett 10 lesz).
-
válasz
Depression
üzenetére
Küldtem 62 kártyát. Ezek között ott vannak az ingyenesek is, de azok jók lesznek charge upgrade-nek.
-
ChromeX
addikt
200ért vettem a grindert, te is sztem ekörül adtad volna, mondjuk akkor legalább tőled veszem, ma ugy játszanék de oylan fáradt vagyok, amugy egy valami hiányzik, a lava field 2 orbon nagyon sokat tudtam vele sebezni, nagy radiusa volt és már lvl2őn volt egész jo kis sebzése, az aggressor meg nagyon állat
-
ChromeX
addikt
akkor az nagyon jol jön a crusadera, ott fönn ugyis mindig az volta abajom hogy abogarak miatt betudnak törni, de ha ez knockbackel akkor az király, amugy megnéztem a tüzes. vettem egy, grindert, aggressort, deepgorgeot és egy hammerfallt, a deepnek a fagyasztós aurája szerintem nagyon jo bár még élesben nem teszteltem, a hammerfall meg pajzsot nyom az egységekre az sem utolso, meg benn van még 1 stone tempest, amugy vettem két twilightot, hát semmi szo szerint semmi nem volt benne.. benyaltam
-
Én is gondolkodtam a mounty-n, lehet hogy veszek, de egyelőre nagyon jól elvagyok az aggressor-ral, mivel large-ot is knockback-kel. Egy csapat aggressor és néhány shaman, és máris nem hiányzik a fire stalker sem. Ha mindenképpen kell valami repülő cucc T3 alatt, akkor inkább tegyél be mana wing-et szerintem, jóval olcsóbb, mint a mounty.
Egyébként holnap lesz egy patch és sok mindent javítanak, pl. az ascension pályabugot is.
-
ChromeX
addikt
hm, msot megvettem a pontokat és ugye nature frostra át akartam menni de látom hogy a skyelf templar nem is helyettesíti a skyfire draket, emrt csak air targetoakt támad. a mounti meg kicsit sokba kerül a fire stalker helyére, nem tudom megéri megvenni ezeket?
-
válasz
Depression
üzenetére
Ha nincs upgrade, az a nullás szint.
Upgrade-ekkel nem tudsz mit kezdeni, ha nincs hozzá lapod. És arra is vigyázz, hogy ha bármiért leszedsz egy upgrade-t (kivéve a charge upgrade-et), akkor az örökre elveszik (újra meg kell érte dolgozni az adott pályán).
Majd este küldök lapokat, lehet, hogy csak nagyon későn tudok majd belogolni (este 10 után).
-
válasz
Depression
üzenetére
3. szintre? Úgy érted, hogy 2 upgrade-et tettél rá nem? A 3-at csak experten lehet összeszedni.
Egíyébként igen, küldök neked lapokat. Mi az ingame nicked?
-
Depression
veterán
Az első egyszemélyes pályát már megcsináltam advenceden is, és túl vagyok már az első 2, ill. 4 személyesen is. És sikerült is teljesértékűre feltornásznom magam. A paklim szintjére 7-et ír, és van egy olya lapom, amit sikerült 3. szintre upgradelni.
Áll még az ajánlatod? Szívesen igénybe venném. -
válasz
Depression
üzenetére
Nem feltétlen nehezednek a pályák sorrendben. Majd lesz neked később nehezebb fokozat is, és az lesz drasztikus nehezedés.
-
ChromeX
addikt
megcsináltam Mo-t standardon és beadta a lvl1es Mo upot, meg nekem van egy stone tempestem egyenlore csak ez a dual orbos lap, és a frost affis van meg, na a Mo mellé dobja a stone tempest upot is de nem a frostot hanem a shadowsat, már most látom hogy ez idegesíto lesz egy csöppet

-
Depression
veterán
Nagyon beleéltem magam ebbe a játékba. Az első egyszemélyes pályát már megcsináltam 3x, de a második, ahol védeni kell időre 'városokat', ott mindig elbukok. Mi lesz itt, ha tovább megyek?
-
engineeeer
tag
-
Ádidi
csendes tag
Mindkettő egy boosterben volt. Sejtettem h a Mot kicsit kevésért attam mert alighogy elindítottam az aukciót már el is vitték. Egyébként úgy vettem észre h a renegad gyakrabban dob ritka lapokat. Meg hát ugye most azok mennek, úgyhogy lehet h most kicsit üzletelek

-
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Dell Alienware AW3425DW OLED GAMING Monitor 240Hz
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- ÁRBAJNOK, MINDENRE ELÉG, A TÖKÉLETES AJÁNDÉK! VADI ÚJ GARANCIÁS MSI CYBORG RTX 4060 i7 13620h
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
nagy mák azt nem kellett volna eladni, vagy ha még nem adtad el akkor ne is add. a talán legnagyobb használati értékű lap, én is vennék de nem adok érte 6000 forintot

szerettem bár sose voltam nagy ász igazán mert ugye ott igazán az volt a jo aki minnál több pénzt költött rá mert azt a tempot ahogy jöttek ki az uj kártyák nem lehetett bírni, egyszer vettem legdrágábban 1200forintért egy lapot a Zarknodot, nem volt rosz, amugy elég sokat játszottam