Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A 3. Battleforge verseny meghirdetve.
Legyetek szívesek minél több Battleforge-al foglalkozó fórumba belinkelni. Köszönöm!
Mielőtt még valaki megkérdezné, direkt kipróbáltam, az expert feladat teljesíthető.

-
PowerBuldog
veterán
Most csináltam egy Empire Expertet. elég könnyű.

-
OnSeT
őstag
válasz
Juliano
üzenetére
a másikkal (stonre rest) 2 másodpercenként regenerálódik 40 pontot.
a különbség a 2 aff között
shadow: ha támadják a regenerálódás közben, a sebzés 50%-át a támadó fogja elszenvedni. ez csak közelharci támadásra vonatkozik.
frost: itt a támadó egyáltalán nem sebződik a tempest regenerálódása alatt, de aktiválni lehet egy ice shield-et ami 500 sebzést nyel el. de ilyenkor nem lehet átváltani 15 mp-ig a támadó módra.
(#2996) Murder3
alltart of Nihil. elfojtja a void power visszatéritést 20mp-ig
altar of Chaos : az amit írtál. -
Murder3
addikt
am okoskodás
Számításaim szerint a fire gazdagodik majd 1 xl egységgel.
a frost 3-al
a shadow 2-vel
a nature meg egyel sem
ha ki karják egyenlíteni az xl egyésgek egyensúlyát szinenként.
-
Murder3
addikt
kérdésem lenne.
Az alltart of Nihil az uyge azt csinálja h az összes void powerem visszajön az aktív poweremhez és ezután 20 másodpercig nem nő a void?
illetve...
Az altar of Chaos az vmi bombát rak le.de az épület nem pusztul vele uyge?Már csak ezek a alpok hiányoznak a teljes shadow gyűjteményhez

-
válasz
Juliano
üzenetére
Sajnos a versenyre még kell várni pár napot, mert rájöttem, hogy van még munkám vele. Többek között végignézem az összes uncommon és rare lapot, hogy mennyibe kerül, meg ki kell próbálnom, hogy csak common és uncommon lapokkal meg lehet e csinálni a pályát (expert), ill. mennyire nehéz.
(#2991) hokuszla: tudok neked segíteni a vásárlással, de javaslom vagy a direct2drive vagy a steam accountot, mert ott tudom gift-ként vásárolni neked, és ugyanannyiba kerül.
-
Simid
senior tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Azért az szerintem erős túlzás, hogy a thunder wagon gyenge. Az egyik kedvenc lapom, használom random PVEn, sima PVE mapokon (pl Treasure Fleet és Soultree experten elég mókás) és PVPben is enlightenment-el. Nem is értem miért találtad lassúnak, hiszen a spec képességével swift lesz, ráadásul így is tud épületeket sebezni és még a siege bónuszt is megkapja rá. Az már csak hab a tortán, hogy S-M-L knockbackel.
-
Juliano
tag
Sziasztok!
A verseny még nem lett meghírdetve? Csakmert péntekre lett ígérve.
Én most tapasztalom, hogy a battleground pálya után kapott tokenek nincsenek arányban...
Victory tokenből igazán adhatna többet. Az nálam nagy hiány.Van olyan oldal ahol a lapok levannak fordítva magyarra?
Mi a különbség a 2 stone tempest között? Illetve nem jöttem rá, hogy mit csinál a stone tempest spec tulajdonsága....
az egyik ugyebár a távolsági támadás...de a másikról gözöm sincs hogy mi..) -
hokuszla
senior tag
Azt meg tudnánk valakivel oldani, hogy segítsen rendelni 3000 bfp-t a hivatalos oldalról?
Előre átutalnám a pénzt az illető számlájára. A segítségért cserébe megkapja a 32 fire, shadow lapot. -
-
Murder3
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Xl-es egységekre gondolsz?

De ott van a juggernaut meg a spitfire 3 orbra.
4-en emg a kukac meg a sárkány, thunder wagon,magma fiend,moloch
Ez nem elég? -
hokuszla
senior tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Ha nincs életerős 4-es földi csapatod, sem teleportálod, akkor nem tudsz a csatában új egységet hívni.
-
RexpecT
addikt
Ha nature/fire decket akarok összerakni.,az nem baj ugye hogy úgy áll össze hogy 1 nature Orb meg 3 fire.Csak azért mert ma vettem megint boostert és parasite swarm volt benne, viszont ezt követve inkább eladom.Nem is tudom miért nem Schyte Friendset vettem meg
. -
Murder3
addikt
Nightmare Shard expert solo pt1
Nightmare Shard expert solo pt2.Pont ezt a pyálát kellene megcsinálnom és így akadtam rá.
Itt láttam h miért játszom rosszul shadowwal
-
Gyuri27
félisten
-
Murder3
addikt
Vagy csak ki szeretnék magukat próbálni az nem lehet?
Érdekes eddig is shadow párti voltma és a filozófiáját is értettem.
De mégse tudtam játszani vele...
Most megnéztem Youtubon egy videót és hirtelen megértettem h eddig miért nem ment shadowwal...Alapvetően a nature frost lapokra áltam be meg talán firére.
És a nature meg a frsot teljesen más játékot követel.
pl natureba ugye meg forstba is de firébe is a hadseregünk létfontosságú és mindenáron meg kell tartani őket egy egy támadás védekezésnél mert akkor sok powert vesztünk vele.
A nature nem hiába tartalamaz annyi healt.Érdekes módon eddig fel sem tűnt h a shadowwal is ráálltam erre a taktikára

Nagy hiba
De ez a videó rámutatott a hibámra.végre lenyomtam egy 5-ös 4p-s diffet full shadowwal

-
ChromeX
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
szerintem inkább fogalmuk sincs
vagy ha dereng akkor meg azt gondolja á ugyis 4en vagyunk csak megy nekik. -
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Amikor tutorial deckel 2v2-be belép mindenki 50+. Ő meg egyből ready.

Csak az a szomorú, hogy nem harcolja végig. Hanem kilép.
-
PowerBuldog
veterán
Atya isten. Mindig el bírok képedni az embereken. Diff10, 4p. Beléptem. Erre senki nem volt deck20 fölött.

-
válasz
phanzetomox
üzenetére
-
phanzetomox
őstag
mitől függ hogy a rang jelzésem színes vagy szürke ?
-
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Nem, csak jobban nyomjuk mint korábban.
-
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Csak annyim hogy nehezebb legyen.
-
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Van. Egyrészt nem lineáris a pálya. Másrészt vagy a kövi orb felé indulsz, vagy lepusztitod a campot a másik irányba.
-
PowerBuldog
veterán
Annak van valami logikája, hogy ha 2 felé ágazik az út, akkor merre kell menni, hogy orb-ot leljünk?
pl: most kezdtem egy diff8 1 személyeset, és már az első orbnál elágazik az pálya...

-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
3-on nem lenne az.
csak több shadow orb kéne neki. -
ChromeX
addikt
baszus ez a lost grigori de erős PvP-re csunyán elvertek vele minket, 3ason nem nagyon volt mivel megállítanom
amivel megtudtam volna arra nem volt power aztán beverte az én 3. orbomat is és utána már kikaptam, ez a shadow frost nagyon elfogja kenni a fire shadowot ugyhogy a pvp deckem dobhatom a kukába. 
-
Murder3
addikt
De kár h a rifle cultist 4 orbos

-
Murder3
addikt
A nightguardal a twilight timeshifter spiritet lehet váltani?
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
pvp-re nem ajánlom
már a 2 zöld orb miatt se, mivel a nature nagyon power igényes lapokkal rendelkezik.
én a 3. orb-al szoktam lehozni random pve-n, ott van idő használni. (miután megépült, még egy percet várni kell a használathoz.)
épületek közül a Breeding Grounds-ot érdemes betenni, az hatásos, főleg 3-as up-on, Aggressor lehíváshoz jól jön.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Pedig nagyon hasznos a random mapokon, 2-es up-al már 200%-al növeli a visszaáramlás sebességét. T4 elérésekor jön jól.
Leölöd T1-T3-ig az egységeket, aztán már jöhetnek is a T4-esek. Annyi powered lesz hogy el se bírod költeni.
-
RexpecT
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
Echoes of the Past - Activate to regain Void Power 100% faster for 30 seconds. Has a 60 seconds
cool-down after the building was built. Reusable every 60 seconds.Megépíted utána van egy 60 mp-es CD ezután ha aktiválod 30 mp-ig 100%-al gyorsabban jön a VP,utána megint van egy 60 mp-es Cd és így tovább....
Amugy felvettelek Téged meg Smokegyuri-t whispeltem is rátok ingame de nem írtatok vissza.
-
phanzetomox
őstag
sikerült vennem egy shrine of memoryt ( 17 bfp-ért
) valaki elmondaná mire jó ? 
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
ilyen javításra az xfire fejlesztőinek részéről lehet számítani.
nálam az fps-t korlátozta le 30-ra egy másik játékban. egyébként be lehet állítani, hogy csak a háttérben fusson ha elindítod az adott játékot. írni tudnak közben neked, csak az nem jelenik meg azonnal, de egy-egy map után ha leteszed asztalra a gémet ezeket az üzeneteket el tudod olvasni.
jelenleg csak ilyen köztes megoldás létezik.fanatikus lettem!

-
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nem hinném, hogy foglalkoznak egy 3rd party program által okozott buggal.
-
phanzetomox
őstag
az új kiadásban ki lesz javítva az xfire bug ?
-
Murder3
addikt
Az a baj h a map editor bonyolult.
Nem értem őket ezzel pedig sokat nyerhettek volna.
1.Megcsinálják rohadt egyszerűre amin bárki tud egyszerűen mapot csinálni.PVE,PVP stb.
...Ezzel nyernének pl egy jó communityt és időt.
Nem lenne az h százmillióan unják szét auzt h hónaponta ha jön 1 map a játékhoz ki.
2. a népszerüség az nem lenne gond ha lenne benne az h feltölthető lenne egy központi szreverre és ellátnák őket random map féle loottal akkor népszerűek lennének.Így viszont inkább van halálra itélve a játék hosszútávon mert a phenomic az iylen csiga lassúsággali map kiadásai nem fest szép jövőt...
Más részről meg direkt ezért jött ki ez az editor csak épp ezt egy nagy FAIL szóval lehet jellemezni...... -
PowerBuldog
veterán
Szerintetek a Firechantert berakják az edition-be? Ugye az volt már az Oracle pályán.

-
PowerBuldog
veterán
Kéne a keresőt használni a bal oldalon, és akkor gyorsan meglett volna.
-
ChromeX
addikt
Csináltam egy decket aho lelső 2 orb shadow, itt a debütálása, nagyon partnerem volt rendesen öszedolgoztunk.[link] elbuktuk a mapot a másik ketto miatt de mi jol nyomtuk.
-
OnSeT
őstag
válasz
ChromeX
üzenetére
Nah, megcsináltam én is standardon 15/16 lett a vége. A Red King-et nem bírtam megállítani a 49. körben, de az 50-es fő bosst simán leöltem.
A legdurvábbak a lost sárkányok voltak kb. a 30. hullám környékén, utána meg jött 800-as élettel is ellen. Mondjuk ebben nem tudom mi a logika, szerintem egyre erősebb ellenfeleknek kellene érkezni minden egyes hullámmal.
Egyébként érdemes végigtolni, igaz 1.5 óra, de ad egy kis + infót az új editionról.
Makeshift Tower, Bandit Launcher, Tower of Flames, Church of Negation, Artillery, Ashbone Pyro, Tempest ajánlott hozzá. össz. 6 orb használható,ennek egy része csak a 40. kör után.
(#2936) ollie ha adnának egy auto downloadert, az egyik patch-el, lenne esély a custom mapok elterjedésére, de amíg ez nem áll rendelkezésre, csak nagyon korlátozottan lesznek jelen a játékban.
-
válasz
ChromeX
üzenetére
Nem valószínű, hogy bejön a dolog, mert
1. nagyon jónak kell sikerülnie annak a mapnak
2. nagyon népszerűvé kell válniaA népszerűvé válást meg sok minden befolyásolja, pl. hányan fórumoznak a hivatalos fórumon, azok közül hányan olvassák a map editor-os részt, stb. Jelenleg olyan kevesen, hogy nem valószínű, hogy bármit is befolyásolhatsz vele.
-
ChromeX
addikt
tudjátok mi jutott eszembe, hogy akár a játékosok is befolyásolhatják egy kártyának az árát ha mondjuk egy custom mapok csinál valaki ahol egy bizonyos kártya nagyon hasznos és jo az a custom map akkor még akár fel is mehet az ára a lapnak. jol gondolom?
-
PowerBuldog
veterán
Egyik játék beli ismerősom 1350-ért vett Enlightenmentet!

Nem értem miért akar mindenki ennyire megszabadulni a kártyáitól. -
OnSeT
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
A legegyszerűbb shadow kezdéssel, ekkor csak egy íjászt hívsz le, mindenkit felküldesz a falra. (Ez fontos, mert ha mást is lehívsz, vagy spell-t használsz, nem lesz elég power a Stone-ra.) A támadások között meg felhúzod a 2. orbot.
Majd amikor jön a fagyasztós rész odaraksz egy Stone of Torment-et. Ez elintézi őket.
Utána meg tetszés szerint, 3. orbra, talán fire érdemes, Magma Hurler miatt (olcsó, erős, mehet rá a + charge).
Elég összetett experten, 3 helyen kell igazán figyelni, először a fagyasztós résznél, majd másodszor, hogy ne haljon meg viridya, a végén meg hogy időben felhúzd az 5. orbot. -
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Hát valami nagy sebzésű cucc kell a fagyott wave szétszedéséhez. Talán érdemes kipróbálni 2-3 rocket tower-t.
És úgy emlékszem, hogy a welleket fel lehet húzni még a 3. wave előtt, de az orbot nem épülhet fel amíg nem érnek oda, mert ha rájuk lő az orb, azt fogják támadni.
-
World
csendes tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Azonban arra ügyelj hogy azóta volt változtatás ha jól tudom. Én úgy vettem észre hogy a támadó csapatok nem mennek a falhoz ha már építettél orbot vagy wellt hanem ezeket welleket és orbot támadják (kivéve a nagy támadás amit majd fagyasztanak). Ez nem biztos mert rég csináltam már a pályát de én így emlékszem. Javítsatok ki ha tévednék.
-
PowerBuldog
veterán
World: Ez jó kis videó!

-
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Milyen deckkel?
-
PowerBuldog
veterán
The Spultree expertre nem tudtok valami jó taktikát?
-
RexpecT
addikt
A speciális képességek támadási ereje a lap alaptámadási értékére jön rá ugye?
IGN:
Blairen -
-
Gyuri27
félisten
Az új kollegák, vagy akik még az első hsz-ben nem szerepelnek ph-s nevüket és ING-ket adják közre.
ollie: hány ilyen Harvis bukást láttam. A legrosszabb mikor a társad teszi ezt.

-
ChromeX
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
hát mondjuk a 3as worldbreaker+2as skyelf sage elég sokat nyomott, 3db worldbreakerem volt 2 heavy snowballon, durva volt. meg deepgorgeok voltak mellé giant wyrm, meg gemeye. ez a végén. másfél ora volt. kicsit untam már.
-
Nah, mivel a héten már nem lesz patch, holnap meghirdetem a 3. versenyt, így lesz majdnem 1 hét gyakorolni a pályán a köv. patchig, mert csak az után eleht majd beküldeni a replay-eket.
-
ChromeX
addikt
Megcsináltam az umbabwe TD standardon. nagyon könnyu volt az eléjén volt egy kis para de az ilyen játékoknl nekem mindig az eleje gázos. meg mostmár vágom mlyen deck kell. experten is menni fog. van benne amugy egy kis spoiler veszély

ja meg aranyos volt hogy vége és akkor kirja hogy look u made Umbabwe happy.

-
RexpecT
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
Ez jó nagy hülyeség....
-
RexpecT
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
Blairen - most US szerveren online vagyok!
Csak online játékost lehet felvenni Friendsbe?
-
RexpecT
addikt
A deck level mitől függ?
Valami jobb nature/fire paklit akarok összerakni, most nézegetem a kártyákat hozzá
.A speciális képességek támadási ereje a lap alaptámadási értékére jön rá ugye?

-
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nálam néhány naponta szokott ilyen előfordulni.
-
válasz
phanzetomox
üzenetére
Kapcsolatvesztésnél mindkét félnek vesztést ír jóvá. Ennek gondolom az az oka, hogy egy időben úgy próbálták elkerülni a vesztést egyesek, hogy bontották a kapcsolatot. Ha a partnered megszakad és egyedül vesztesz, természetesen veszteségként lesz elkönyvelve.
Ugyanez van desync-nél is.
-
phanzetomox
őstag
lenne pár kérdésem : ha PvP közben lost connection server-el kidob akkor nekem azt hozzá adja az elvesztett meccsek számához ?? csak mert a mai nap kétszer is volt ilyen és nemtom hogy most azt elvesztettem így vagy sem... illletve ugyanez akkor ha mondjuk 2v2-ben a társat dobja ki akkor én egymagam valszeg veszítek és azt is hozzá számolja ?
illletve nemtudom hogy működik de nem mindig adja hozzá a nyeréseimet az adatokhoz
-
Murder3
addikt
amúgy eszembe jutott vmi.
Amikor a harvit rootingolják akkor ha nether warpot dobsz neki az hatástalanítja a rootot? -
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nme azé a shadownak 3 orbig nincs egy rendes pusztító tanker lap pl 2 orbra sem 3 orbra meg a wrathgazer van csak.
sok maphoz nagyon hiányzik a harvi.
mert pl a wrathgazer az jó egy nagyobb lény és kevés sereg ellen de amikor tömegek jönne és nem csak kis egységek akkor nem érdemes használni.pvp-ben nagyon gyenge mert sok power.
és nem egy erős lap kevés az élete xl laphoz képest pl avatarhoz képest vagy juggernauthoz képest semmi...
és a sol cc meg sokkal kevesbből kijön.....
max ha raksz rá unholy powert meg Lif weawinget akkor nagyon ütős de az nagoyn sok power.ahogy néztem egy replay én megfiygeltem h a harvit akkor jó és érdemes lehozni ah hosszab az ütközet mert akkor a shadwpo oriási voidaal fog rendelkezni.
2 lappal szzemezek msot 59bfp-ből akarnám a motivate-t és a embalmer shrine-t megvenni

-
Gyuri27
félisten
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
anno az armies of exigo-hoz dobtam össze jópár mapot.
ahhoz egy nagyon könnyen kezelhető szerkesztőt adtak ki
ez a BF-es meg ... kínai nekem....
még várhattak, volna az editor kiadással, és adhattak volna egy olyat amit tutorial és programozói tudás nélkül is lehet használni.
nekik is jobb lett volna, ha lenne rengeteg user által generált tartalom....
+ ott volt még auto downloader is.ment minden szépen csak aztán EA lelőtte a szervereket.

(#2896) ollie újraküldöm, aztán ha nem jön, megpróbálom másik címről.
-
Murder3
addikt
Nem erre értettem hanem arra h majd az ezutáni edition lesz ollyan a sims kiegekről híres ea azért valószínű h itt is fog oylat csinálni....ű
Kell a retail box

most már nem elég 500 bfp.
nem csak az új editionból de a régebbiekből is majd beszerzek meg persze a harvester már nagyon kellene....Hát az a baj h nem tudom hogy's mint van a a map editor mert nem igen tudok azon kívül többre jutni h orbokat welleket és obijektumokat stb-ket teszek le.
Bárcsak itt is egy Far Cry2-es szintű editor lenne és akkor dőlnének a mapok az userektől

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- SkyShowtime
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Fujifilm X
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Victory tokenből igazán adhatna többet. Az nálam nagy hiány.

Ilyen bazi nagy egységeket nem is.