Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Morgomirhun
üzenetére
Most enlighttal csak lehívok 2 fire dragon-t, és kipusztítom a twilight tábort. De enlight előtt azt csináltam, hogy lehívtam 2 razort meg 6-8 living towert, néhány íjászt, meg ott állt a fal mögött a kapunál mo, és megnyomtam a hívókürtöt. Ahogy jött az ellenség, roots, majd ha az eltűnt coldsnap, és általában át se tudták törni a falat, mindnek vége volt.
-
ChromeX
addikt
válasz
Morgomirhun
üzenetére
hát ez fura mondjuk én mindig védekezek. ugy csinálom hogy 3. orbig aggressorral, utána hozok egy shadow wormot és egyszerüen haladok vele előre és disintegrál mindent nem kell csak kb 4 sámán, uánta védelem a megmaradt aggressorok és s kukac + hozok még egy deepgorgeot meg 2hammerfalt. most is megvolt ugyan meghalt a kukac mert elfelejtetettem hogy jön a sárkány is, de megvolt a deepgorge nagyon hasznos persze ehez kell enlightment. viszont az még eszembe sem jutott hogy várjak a 2. orbal, vagy te mire gondolsz megépited és utána vársz? mert a lényeg az lenne hogy rogan ne menjen oda a kapuhoz mert folyton kirohangál néha csak ugy.. nem tudom mit lát meg.
mondjuk ha te vársz a 2. orb megépítésével és aztán viszont ugye van akkor egy csomo power -
Morgomirhun
csendes tag
Az ocean változat avagy nature affinitásu van nekem.A map az Encounters with Twilight,a taktika a következő:
-Az elején addig játsz,amíg a 2 íjász+ az erősítést lenem győzöd,majd várj egy kicsit.Aztán AFK(én pl fórumot olvasgatok),a power wellekből jól megszedtem magamat,egy rohammal ellehet pusztítani minendt akár a 3. orbig.Ott azonnal lehozol 2 tremort,és ha ügyes vagy,oinkal lelehet bénítani az egész csapatot lenti barakknál,és kiszedni azt.Akkor nemjön több Bloodvide(asszem így hívják)és Whisperer,ami nagyban megkönyníti a dolgod.Szedj ki mindent,kivéve a légvédelmi épületet.Ez nagyon fontos.Aztán várj,építs védelmet.Ha készen állsz powerrel,intézd el a megmaradt épületet.Én ilyenkor lehívok 7-8-9 Swamp Drake-t,és épület legyak,heal és így tovább egészen addig az épületig amiből smapnolnak a Hulk duók.Aztán tisztogatás,a Swampok leszednek mindent a bal oldalról(a sárkány közelébe se menjetek,esélyük sincs).Amii stone,a megmaradtakat simán viszsalehet verni,a sárkány pedig a falra támad,a Drake-ek hátbatámadják észre sem veszi.Onnantól sétagalopp,a spiritek ellen a thornbark kíválló,ha 7-el próbálkozol 1 se értheti el a wrathgazert.
Replayt nemtok adni,az összes előző patchos xD
-
válasz
Morgomirhun
üzenetére
Én is kíváncsi vagyok a taktikádra, na meg arra is, hogy melyik mapról van szó.

Aggressor a slave master-en és az ocean-ön esik. -
ChromeX
addikt
válasz
Morgomirhun
üzenetére
azért mert az elözö patches replayeket nem fogja lejátszani.
mi az a taktika?
-
Morgomirhun
csendes tag
Valamiért nemtudom megnézni a régebbi replayeimet.Ez miért lehet?
Mellesleg az Aggressor 2 az istennek sem akar esni,ehelyett 4.szer ugyanazt a 2 update-et kapom(snapjaw 2 és valami stonekin lap).Nembaj,csak hamarabb lesz meg mint a Primal volt(16. próbálkozás experten,azóta kívülről fújom azt a mapot.Kitaláltam egy állat taktikát,így baromi egyszerü).
-
ChromeX
addikt
lenyomtuk ketten ollieval a Dwarven Riddle-t experten. nem rosz
Itt vanja és 2x nyomtuk jugger3at nem adott
a másik kettő fire-t bezzeg igen -
helphelp
csendes tag
Honnan lehet tudni hogy egy adott pályán milyen upgrade kártyák esnek? vagy akármilyen eshet? pl a hammerfall, stone tempest vagy a stone shard 1-es szintű upgrade hol esik?
-
válasz
DeckardCain
üzenetére
Armored Tower T3-as, odáig nagyon ritkán jut el a meccs, tedd be helyette a cannon tower-t.
Virtuoso és Giant Slayer helyett is más kellene, nem kell 5db T3-as egység, 3 bőven elég (magma, tremor, mo), inkább tegyél be még két T2-eset (pl scythe fiends meg magma fiend jó választás). T2-re legyen a legtöbb egységed, mert általában ott a leghosszabb a meccs.
Meg felesleges mindkát színből T1-es egység. Döntsd el, hogy melyik színnel akarsz kezdeni, és abból legyen csak T1-es. 2 orbnál már úgysem fogsz T1-es egységeket hívni.
-
Morgomirhun
csendes tag
válasz
DeckardCain
üzenetére
Igaz ritka párosítás,de jónak tűnik!
-
ChromeX
addikt
válasz
DeckardCain
üzenetére
ez igy én őszintén szólva gözöm nincs milyen, én még sztem életemben nem láttam pvpnél fire frostot, de egy probát megér, talán jo lesz a cc és a fire ereje miatt
-
DeckardCain
senior tag
Vélemények?
Frost
Master Archers
Ice Barrier
North Guards
Frost Mage
Home SoilLyrish Knight
Gravity surge
ColdSnap
Kobold Trick
Skyelf TemplarTremor
Armored TowerFire
Eruption
Ravage
Skyfire Drake
Magma Hurler
Virtuoso
Scavenger
Giant SlayerMo
-
Depression
veterán
válasz
Gyuri27
üzenetére
Kereken egy booster-rel több. Tehát biztosan lesz olyan, aki egy nagyon értékes lapot fog kapni, és még nem is fog róla tudni.
Sokan csak feltelepítik, azt hiszik, hogy az a serial, bepötyögik, és magyar nyelv hiánya miatt 5 perc múlva törlik is az egészet.
De hátha akad néhány ember, akik bővítik a létszámunkat. -
DeckardCain
senior tag
Valaki játszik fost/fire deckel?
néztem pvp buildeket, egyedül tán a Gravity surge tűnt drágának (400bfp9)
Vagy valaki pvpzet ilyen ellen? -
ChromeX
addikt
-
helphelp
csendes tag
króm, az ott említett lapok közül, az összeset meg lehet venni a 3k bfp-ből?

-
Legközelebb akkor fogok PvP-zni amikor megvan az U3 a T1-es egységekre...
Ténlyeg vicces, amikor elfogyott nekem minden, de az ellen még mindig tolja ki az U3 egységeket. -
válasz
Morgomirhun
üzenetére
Igen, asszem a guru gamer-hez adják, de csak 1 boostert adnak pluszban. Csak akkor érné meg megvenni a magazint (kb 2000Ft), ha valami nagyon értékes lapot dobna a booster, de erre kicsi az esély.
-
Depression
veterán
válasz
helphelp
üzenetére
Mert egy UR lap harmadik up-ja tán 6500 gold. és ez csak egyetlen lapra. Nincs mindenki hiányban, csupán vannak olyanok, akik nem akarnak várni mire meglesz, hanen rászánják azt a potom összeget. 10 bfp-ért megkapják az aranyat, ami kb. 10 eurocent, azaz kb. 26 Ft. Érdemes ezen spórólni?
-
tégla19
csendes tag
sziasztok, nemrég vettem meg a játékot, és lenne egy kérésem
3000 battleforge pontból milyen nature / frost paklit lehet összeállítani? néztemmár a BF cards.info oldalt, de én ott nem nagyon tudtam értelmezni a dolgokat. ha mondanátok egy ilyen paklit, gyakorlatban sokkal könnyebben kitapasztalhatnám 
-
helphelp
csendes tag
igen, írd ki, én is kíváncsi vagyok rá;)meg ha ezek szerint ezeken a mapokon ilyen sok goldot lehet szerezni, hogy lehet mindenki hiánbya ?

-
Depression
veterán
válasz
Morgomirhun
üzenetére
Nyugodtan írd ki, kíváncsi vagyok rá.
-
Morgomirhun
csendes tag
Ma végre sikerült megszerezni az Aggressor 3-at!Iszonyú mázli:2.-szorra csináltam meg experten és dobta
ennél márcsak az volt jobb,amikor Encounters with Twilight advon 1.-re dobta a primalt és azóta nemis voltam ott.Mindenesetre márcsak az Aggressor 2, és az is maxos

Mellesleg úgy halottam(nemtudom mennyire lehet reklámozni itt,szóval nevet nem mondok) hogy az egyik magazinhoz Battleforge a teljes játék.Pontosabban a P4F verzió,megbolondítva egy ingyen boosterrel.
-
-
helphelp
csendes tag
ne mondjátok hogy a raven's endet experten alap paklival meg lehet csinálni

-
ChromeX
addikt
ahh végre megvan a booster 1 már nem kell soultreet csinálnom standardon. onnan minden megvan a vicces az hogy a treasure fleet standardol is már csak a Life Weaving kell az összes többit dobta már nem baj elöbb utobb azt is fogja

-
DeckardCain
senior tag
na alakul ez primal defender, giant wyrm, tempest, tremor már második szinten
De íjászok és farkasok alapon továbbra is
-
ChromeX
addikt
Sikerült a Bad Harvest experten 2x az 5ből egyszer desyc volt. 2x elrontottuk mentségemre legyen mondva hogy nem én
mindenek ellenére nem nehéz de nagyon oda kell figyelni, nem lehet igazán hibázni. -
Depression
veterán
Firemagyar néven ki játszik?
-
ChromeX
addikt
Treasure Fleet Expert
ahogy igértem, remélem ez az, a többi tuti nem amik még megvannak de ennek valami "tugofwar" van a nevében de szerintem ez a jo. -
válasz
ChromeX
üzenetére
Nekem most a magma 2 kell, a 3-at az elsők között dobta.

Egyébként azt gyanítom, hogy nem egyforma esélye van a különböző upoknak, mert pl. én is csak akkor egyszer láttam a magma3-at, többet nem fordult elő.
Ja, és vegyétek meg a World of Goo-t, nagyon jó.
-
válasz
ChromeX
üzenetére
Erről jut eszembe, hálisten tegnap este végeztem a defending hope experttel, de legalább 40 alkalom volt, hogy dobja azt a fránya tremor 3-at. Esküszöm, már álmomból felkeltve is tudom, hogy mikor hova kell kattintani (de még az advanced hátravan
). A soultree annyival jobb, hogy rövidebb kb. 10 perccel. -
Gyuri27
félisten
Urak stonekin lapok, pakli leírást hol találok?
Egy-egy lapot nehezen meg lehet találni, de sokat nem. [link] ettől bővebben.
-
ChromeX
addikt
jah én kb 3percet voltam benne ingame és ott jött a colossus és bebuktuk.
mostmá kezd elegem lenni a soultreeből vagy millioszor csináltam már és most a standardon mindent dobott már csak a resource boostert ami még nincs meg az az egy... de már nagyon unom. experten is farmoltam meg advon is már áá
-
ChromeX
addikt
najo de ugye a guns-ot ki is probáltam már olvastam is rola hogy milyen, replayt még nem láttam, de a forumon is olvastam hogy talán a legnehezebb expert. a ravens endet meg el tudom képzelni ilyen lehet experten
biztos nagyon egyszerű
este akkor guns exp gold farmolás?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jah meg még mondtad is régebben hogy ott sokat dob. tényleg
-
ChromeX
addikt
válasz
Depression
üzenetére
melyik az a map ahol ennyit ösze lehet szedni?
én nekem még talán 1000körül sem sikerült pedig csináltam már jopár expert mapot. -
válasz
Depression
üzenetére
Hát ja, ehhez még talán a 4. orb sem kell.
-
Depression
veterán
Defending Hope expert replay.
Vártam, hogy mikor lesz nehéz. Hát nem lett. -
Depression
veterán
válasz
helphelp
üzenetére
Ha csak goldból élsz:
Nem gondolod, hogy az elején jobb lenne felfejleszteni a jelenlegi lapjaidat, és azokkal sokkal könnyebben jutsz később sokkal több aranyhoz? Míg te az elején bohóckodsz (upgrade-ek nélkül) nevetséges arany összegekért, addig a profik egyetlen pályán is összeszednek 3-5000 aranyat.
Ezt nem bántásképp írtam. -
Depression
veterán
The Soultree expert replay
Szerintem hibátlanra sikerüt.
(rögtön töltődik) -
ChromeX
addikt
válasz
helphelp
üzenetére
nem goldbol kell kártyákat vásárolni szerintem ezt amugy is kevesen csinálják max common lapokat. ez egy játék fizetős tartalommal, és szerintem egyáltalán nem kerül sokba relative, megveszed egyszer az kb 7ezer forint bármilyen felső kategóriás játék ára 10k felett van, nem hiszem hogy bárkinek is hőzöngeni kéne a P4F verzio tartalmáért.
-
Depression
veterán
válasz
helphelp
üzenetére
Végülis te akkor mivel lennél elégedett? És az a fejlesztőknek hogy érné meg?
Egy játék megvételével kb. 60-200 átlagos lapot tudsz megszerezni. Ha csak goldból akarod mindezt elérni, akkor elég hamar fel fogod adni. Pedig ennek a játéknak egyik alappillére pont a gyűjtögetés, a deck-ek összeválogatása. -
Gyuri27
félisten
válasz
helphelp
üzenetére
Az a baj, hogy ez nem így müködik. Más játéknál elég megvenni a játékot és kész. Elvileg.
Gyakorlatilag, ha egy cod-ban pro akarsz lenni akkor vga-ba kell invesztálnod. 250 fps alatt nem igen adja ugyanis a head shotot. Meg kell legalább egy közepes minőségű gamer egér. Az is pénzbe kerül. Ide meg nagy vas nem kell. Én pl int vga-l tolom egy 3 rugós egérrel.
Én azt mondom, hogy ha az alap paklival végig tolod és szépen upolsz mindent a második szinntre akkor lesz egy használható paklid.
Shámán az jó dolog, de ott van pl a kölök aki nélküle tolja és elvan.
Goldod meg lehet össze játszani. Persze nem standardon hanem advon.
Amúgy ha veszel 500 pontot ami 5 euró (nincs 1500 forint) már tudsz sámánt venni 50 pontból megvan. Nyílván az 500 pont rare és egyébb nyalánkságokra nem lesz elég, de néhány jó lapra így is szert tehetsz. -
Gergo''
csendes tag
bárkinek eladó/fölös dread charger/nightguard?
-
helphelp
csendes tag
oké, de hová máshova írjam le, ha nem egy magyar bfel foglalkozó fórumon
-
helphelp
csendes tag
másik nagy hülyeség, meg ha nem akarsz fizetni érte, akkor goldért veszel ugye kártyákat. na most mire összeszedsz egy kis minimális mennyiséget, meglesz egy csomó upgrade kártya. de most ha csak goldból élsz, ki a fene ad ki 250, vagy több goldot arra hogy 1 nél többet fejlesszen egy kártyán? ( az 50 is sok )
-
DeckardCain
senior tag
válasz
helphelp
üzenetére
Komolyan mondom..
Maradjunk annyiban, hogy ingyen játszol a játékkal szerintem. Ha nem lehetne akkor mi lenne? Azért azt ne várjuk hogy legálisan teljesen ingyen megkapunk mindent..Egyébként standardon alap paklival nem nehéz.
Másik meg szerintem, ha az ember 7-8kért megveszi a teljes játékot, megkapja az összes common kártyát + 3000bf pontot. Abból lehet szép paklit csinálni.. -
helphelp
csendes tag
most nem feltétlen magamra gondoltam, hanem csak általánosságba beszéltem.
-
helphelp
csendes tag
én a battleforge negatívumjaihoz még simán hozzá írtam volna, hogy csak az tudja igazán élvezni a játékot, akinek van pár fölös ezrese bfp-re ( csodálom hogy nektek van ). max ha valaki van annyira fanatikus hogy egy egész napot ül a gép előtt és alap paklival viszi végig a kezdő mapokat standardon, és szed össze 50-100 goldokat 20 percenként, mert kell a gold shamanra ami 25k is megvan. ( igen most felidegesített
) -
Morgomirhun
csendes tag
válasz
Depression
üzenetére
Ezesetben addig vegyél boostert vagy tomeot amíg szerencséd van

-
DeckardCain
senior tag
A "gazdaságos" áruházakban lehet kapni Battleforge-t? Látott már valaki?
-
válasz
Depression
üzenetére
Akkor ennek örömére megyek egy Encounter with Twilightot.

-
Gyuri27
félisten
válasz
Depression
üzenetére
Igen erre jutottam én is.
Az azért nem lenne rossz, ha a játék nem csak upokat adna hanem néha-néha valami kis lapot is. Pl Swamp Drake-t, tehát semmi extrát. Vagy ha elérsz egy szintet megváltoztathatod (fenti példánál maradva) a swamp külsejét, némi aranyért. Esetleg ilyen msi oc mintájára még + 10 sebzést és 20 életerőt rá tudnál pakolni (upokon kívül). Csak azért, hogy valami egyedi kártyája legyen az usernek.Az sem lenne rossz, ha az upokat kicsit kiszámithatóbban dobná. Mert egy egyszerű pakli is, mindent II-k up-ra húzva már nem rossz összeállitás szvsz.
Morgomirhun: köszi.
[link] ehhez egyébként mit szóltok?
-
Depression
veterán
válasz
Gyuri27
üzenetére
Boosterre ne alapozz, annál nagyobb pénzkidobás nem is létezhet.
Inkább gyűjts össze egy teljes játékra, jobban megéri, mint csak pontokat venni. Nézz szét ebay-en, van hogy a teljes játék (3000bfp+64 lap) olcsóbb 20€-nál.
És ha végképp nincs már ötleted, hogy mire költsd a maradék pontjaidat, csak akkor vegyél boostert. Tele van a fórum olyanokkal, akiknek a Tome ( 1250 bfp, 6 booster) vásárlásakor még a felét se adta vissza értékben.
Igaz én 2 tome-ot vettem, egyszer volt benne egy enlightenment, a másodikban pedig egy disenchant, így én a különösen mázlisták közé tartozom. -
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
az árak kb mindig igy álltak, mikor elindult a játék akkor még olcso volt minden dehát nem tudták igazán hogy mi mennyire hasznos valojában. egyébbként, boostert meg csak akkor vegyél ha szerencsés vagy
nagyon sok az értéktelen ultra rare, rare amibol egy kerül ugye minden boosterbe vagy UR vagy R és nem tul sanszos hogy olyat kapsz ami értékes és legalább az árát visszahozza. 
-
Gyuri27
félisten
Mondjuk annyit Mo-t sem adnék. Deepcoil meg tényleg drága.
A problémám az, hogy venni csak az 5000 rongyos chestet tudnám, mivel sajna "dombor" bankkártyával nem rendelkezem. Pedig ott 5 euró 500bfp és aprádonként (alkalmanként) 1375-t kifizetnék.
De félek ettől a boostertől is. Mert ha csupa olyasmi van benne ami nem kell, mert nem akarom használni vagy rossz azzal mit csinálnék?
Így egyesével vagy kettesével lenne jó összevásárolni a lapokat, de megmondom a tutit kicsit kapitalisták az árak. -
Depression
veterán
-
ChromeX
addikt
Neeee és ilyenekről lemaradunk
ez mekkora 
Mo szerintem meg kicsit tul olcso is most. a deepcoilomat még 650körül adtam el és egy alkalmi vétel keretében 500ért vettem. cseréltem Mo-ra akkor még nem volt enlightment, de Mo tényleg eszméletlenül hasznos, ne felejtsük el hogy tudja magát 50powerért akár full Hpra healeni meg a töbi egységünket is 25% erősithetjük egy rövid ideig. modnju ka healt inkább használom meg a stampadeet.
-
Uhh, valaki csak úgy beírt 3 promo fallen skyelf kódot a hivatalos fórumon, mert neki nem kellettek. Persze rögtön lecsaptak rájuk...
-
válasz
Gyuri27
üzenetére
Egy Mo 600-700, egy Deepcoil pedig 800-900 BFP (szorozd be 700-al, ha goldban érdekel). Egyébként a Deepcoil erősen túl van árazva szerintem, mert Mo erősebb, egy az egyben elmenne T4-esnek (annyi a hátránya, hogy csak 1 lehet belőle). Ha van rá BFP-d, Mo-t mindenképpen javaslom megvételre, mert nagyon megkönnyíti a PvE-t, sőt, ha eljutsz a harmadik orbig és meg tudod idézni, a PvP-ben is nagyon ütös (gombnyomásra orbkill -> stampede).
A boosterhez még annyit tennék hozzá, hogy a common, rare, stb összeállításon kívül, teljesen random, tehát elvileg lehet akár 8db is ugyanabból a színből, de nincs duplikáció boosteren belül (tome-on belül sem).
Ez egyébként azt jelenti, hogy vettél BFP-t?
-
Gyuri27
félisten
Urak egy Mo vagy Deepcoil Worm mennyibe kerülhet?
Mikor bontunk egy booster a 8 lap, hogyan tevődik össze? Van benne valami tematika?
Gondolok arra, hogy a nyégy frakcióból van 2-2 lap. Ill milyen minőségűek? -
-
Végre sikerült a Cursade adv.-on. Már kezdett üldözési mániám lenni ettől a maptől.
Persze ketten könnyű lett volna, de akkor hol marad a kihívás?
-
helphelp
csendes tag
Ha netán van valainek egy kis fölösleges goldja, az pls küldje el

-
válasz
Depression
üzenetére
Van enlightenment-ed, miért nem hívsz egy sárkányt?
Kezd nature/shadow/nature-el (gondolom a stone of torment miatt kell a shadow). Ha kell CC, coldsnap helyett ott a creeping paralysis, na meg az oink. De egyébként enlight nélkül is meg lehet csinálni.De ha ragaszkodsz a 3 különböző orbhoz, a következők bejöhetnek:
* 4 swamp drake (xl támadás)
* egy rakás lyrish knight + ice barrier + home soil
* 4 stone warrior (xl támadás)Egyébként bármihez használhatod az ice barrier + home soil combo-t, nagyon hatásos.
Egyébként nagyon egyszerű a pálya. Az elején csak 1 shaman meg 1 stone of torment kell, aztán meg már csak breedig grounds + nagy sárkányok.
-
Depression
veterán
válasz
Depression
üzenetére
Ha valaki most szeretne játszani, a német megy.
3 orb (nature, shadow, frost) és kb. 4-500 powerrel mit lehet kezdeni a grinder ellen, amire nem hat semmilyen varázslat? (soultree expert)
-
Depression
veterán
Megint összeomlott a szerver, kiléptet, ha játszani akarsz.
-
válasz
Depression
üzenetére
Van, a hivatalos fórumon vettek meg már többet is 15k+-ért.
De ne engem hibáztass, ha tied nem veszik meg ennyiért.
Gondolom most már napról napra csökken az ára, ahogy egyre több promo kerül a játékba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a másik kettő fire-t bezzeg igen

ennél márcsak az volt jobb,amikor Encounters with Twilight advon 1.-re dobta a primalt és azóta nemis voltam ott.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)