Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
devilinsid3
addikt
válasz spanglee001 #28699 üzenetére
üldözőből üldözött lenne hirtelen ha ellenem rám vadásznának
#28700) asdxv: olcsóbbért nem tudok, de nemsokára meglesz annyiért neked elárulom, de a többieknek ne mondd el
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
DokiBaxxi
őstag
Azt valaki mondja már meg, hogy mi a francot esznek az emberek az Operation Lockeren? Keresnék egy jó Obliterationt, vagy Rusht, 100%, hogy ha van egy normális szerver, Locker van rajta.
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
eugabesz
őstag
Hát...ráfanyalodtam,kipróbáltam a bomba hurcolgatós módit...még egy ekkora baromságot nem találtak ki egyszer-egyszer játéknak az tuti...mint a focista...alig várja,hogy utolérje a labdát,s mikor végre eléri,belerúg egy nagyot... ...vagy mint a leghülyébb foglalkozás...a villanyszerelőé...szegény...felmászik egy száraz fára egy rossz körteért...kb ilyen érzésem volt elsőre,s azt hiszem,nem lesz második.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
laposonly11
senior tag
-
lowzor
veterán
válasz Snip3r_HUN #28711 üzenetére
Nyert
-
Csabroncka
addikt
válasz laposonly11 #28710 üzenetére
És nem is rossz, csodálom, hogy itthon csak unicumi van
Milyen képpel fejezhetném be a ma estét, egy kiváló hozzászólásra
jó éjszakát!
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Csabroncka #28713 üzenetére
A jobb oldalon inkább egy BF4 exe crashnek kellene lennie
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
S1M0N
senior tag
Na, ez igen jó kis meccs volt, két remek csapat küzdött a győzelemért, de végül szerencsére az én csapatom nyert.
Próbáltam űzni-hajtani őket, közben én is tettem a dolgomat, kaptam is elég sok
Remek kör volt, azért látszik, hogy ismeretlenekkel is össze lehet dolgozni, ha van rá hajlandóság.
--------------
devilinsid3 + fogirobi: Igazán befejezhetnétek már...
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Receive 50 Commander Leadership Ribbons 3/50
Volt 1 squad shanghaion aki követett, tette amit mondtam, kapta is a bónuszkat, így kellene ezt csinálni!
Shanghaion igen adja a tomahawk, megvárom míg ellövi az EMP uav-ot az enemy, vagy mielött észbe kapna kapja is a Proxy attack-ot
A legtöbb kill-t itt kaptam: (bal felső sarka a tetőnek)
(#28728) devilinsid3
Hogy a csudába ne
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
-
csongi
veterán
Az mi, hogy felteszem az uj ati drivert es 13.11 marad nem pedig 13.12?
-
athomi
veterán
Korábban orrba-szájba nyomták ezt a mantle támogatást, most meg de nagy a hallgatás róla...
-
Colos1
őstag
válasz Erdei88 #28733 üzenetére
A Mantle nem függ a a DICE -től.
Ennek ellenére szerintem esélyes, hogy a bugok miatt késni fog.
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
lofagi
addikt
válasz devilinsid3 #28648 üzenetére
neked mikor lesz már meg a játék?! :] AA op hidd el, ahogy korábban olvastam, hogy attackhelivel nyomultál 3ban nem is rosszul, majd neked is nagy fájdalmat fognak okozni ezek a földi g@cik. Még ScoutHelivel és javítós csapattársakkal simán el van az ember, de attackban, nyílt terepen... De majd meglátod te is. :]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
lofagi
addikt
válasz SkyS1gn #28669 üzenetére
Jelenleg a PREMIUM hétvégéknek se látom az értelmét, jó okés, hogy nem mindenkinek van ideje annyit játszani vele, mint mondjuk nekem, de akkor is, ez a fejlődés ami most van vicc. Iszonyatosan gyorsan fel tudsz fejlődni, kapod az xp boostokat folyamatosan. Szóval már itt "kib@sztak" a premiumosokkal, illetve elfelejtkeztek róluk, hogy valóban plussz szolgáltatásokat kapjanak. Az, hogy most esetleg kapnak a sima játékosok egy DLC-t már nem is lepődnék meg egyáltalán.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
KillerKollar
őstag
Olvastam pár helyen hogyha 1080P-ben felhúzod a resolution scale-t 200%-ra az olyan mintha 4K-ban játszanál...Ez igaz,vagy baromság?
-
lofagi
addikt
Egyáltalán nem sajnálom azoktól akiknek csak alap játékuk van, mert pont ugyan annyit szenvedtek a bugokkal, mint a premiumosok. A premiumosoktól hiányolom azt a pluszt amiért kifizettünk még egy játék árát.
-
SkyS1gn
félisten
válasz KillerKollar #28740 üzenetére
Teljesítményben lehet úgy degradálódik A gpu annyit fog számolni.
Különbséget nem látsz, de lehet játszani hogy vagy élsimítást kapcsolsz vagy picit húzol a res scalen.
-
Ybron
senior tag
válasz lofagi #28742 üzenetére
Mondjuk igazán adhatnának a prémiumosoknak valamit kárpótlásul.
Egyébként minek örülnétek, azon kívül hogy megcsinálják a játékot? Gondolom egy dögcédula vagy egy embléma nem fog kiengesztelni, de még egy 2 hetes xp boost sem, főleg annak aki már 110-es.
Úgy gondolom az már kiengesztelné a népet ha a premium árát visszavizetnék aki megvette és továbbra is megmaradna a vele járó extra.[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz KillerKollar #28745 üzenetére
Meg az fps-ed kb lesz 5...
-
Enton
addikt
Néha egy-két zászlónál ha meglátom a 3. tankot is berobogni a képernyőmre:
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
SkyS1gn
félisten
-
lowzor
veterán
Second Assault-ban remélem, hogy nem lehet majd a helibe belespawn-olni Caspian-on, meg Firestorm-on...Meg azt is, hogy meghagyták ott a heliket, ahol eredetileg voltak. Mondjuk sokat nem érnek ilyen sebességgel, meg flare-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Milyen videókártyát?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest