Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz DeadMeat #8762 üzenetére
Hogy örültem hogy végre kiprobalhatom. .. erre a vízbe kötöttem ki
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz DeadMeat #11123 üzenetére
50 ora utan is azt mondom hogy itt fogom kimaxolni a tankot a végleges játékban
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
SkyS1gn
félisten
válasz DeadMeat #15148 üzenetére
Még nemtudom
Most ilyen gettófelállásban van... éb barom meg nem akartam az összes vizet leereszteni ezért trükköztem és majdnem eláztattam a gépet
(#15232) sixpak
Vizezve lesz!
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
prokxy
veterán
-
devilinsid3
addikt
válasz DeadMeat #15841 üzenetére
majd, ha úgy alakul, hogy egy játszható játék lesz akkor
13 ezret nem fogok kiadni látatlanba egy játékért amit majd talán javítanak#15846) frozzyZTE start->futtatás->ez írd be"dxdiag", leokézod, majd 64es futtatás, talán jó lesz
ha nem:
dx uninstall (talán regedit törlés is), driver uninstall, játék teljes letörlése, majd feltelepítése, windows visszaállítás
ha nem jó akkor vársz egy patchre[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Laraxior
titán
válasz DeadMeat #15887 üzenetére
Nem nagyon szoktam vízre merészkedni, inkább a szárazföldön. Mondjuk most az összes cuccom ilyen mintázatú Eddig valami fehér havas valami-színű volt, de ez ütősebb
-
Gyufaaa
veterán
válasz DeadMeat #16033 üzenetére
Nekem is nagyon bejön. Majd finomítgatják.
(#16042) Neoteric: Hát igen. Sajnos a jól megszokott TAB gomb lenyomása mindig előtérbe kerül a TDM vagy DM-hez szokott játékosok körében. Ezért lenne jó, ha legalább csak a TDM vagy DM (FFA) játékmódokban lenne látható a tabellán a K/D arány...
[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz DeadMeat #19575 üzenetére
hát ez az.. ott ő az Isten, legalábbis azt hiszi
az meg, hogy valaki chatben miket írogat kit érdekel? én pont leszarom, ha kör közben anyáznak meg ilyenek.. akinek arra van ideje, hogy ennyit olvasgassa a chatet az nem tudom mit csinál kör közben, a másik dolog meg, hogy adminként az illetőt le is lehet mutelni vagy a chatet kikapcsolni.. nem kell egyből bannolni, mert neki bassza a szemét a csúnya beszéd/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
zack
nagyúr
válasz DeadMeat #20499 üzenetére
Ha így fog haladni a javítás, akkor a mostani állapotot vissza fogjuk még sírni...Bezzeg megjelenéskor, még lehetett 20-30p egyben játszani dumával.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
-
-
Senya
csendes tag
válasz DeadMeat #22603 üzenetére
Jajj, de okos vagy te aztán tudod mi történt valójában. Úgy alkotsz véleményt, hogy fogalmad sincs semmiről, de nem érdekes, nem fogom elmagyarázni neked mi a helyzet.
Meg majd ha te is fizetsz havonta egy szerverért és fenntartod, állítgatod, javítgatod, akkor majd újra beszélgetünk...Két hangya megy a sivatagban, már majdnem éhenhalnak... Erre szomjanhalnak.
-
zack
nagyúr
válasz DeadMeat #22608 üzenetére
Nem tudom mi volt a szitu, többször is fent voltam az említett szerón, de még sosem lettem kidobva.
Persze ha majd én is ki leszek, hanyagolni fogom, de eddig nem volt negatív tapasztalatom.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
eugabesz
őstag
válasz DeadMeat #22615 üzenetére
a szerver adminisztrálás nagyon kényes dolog,volt már minden fajtában részem nekem is,többek között azért van saját szervere a csapatnak,(kettő is perpill.) mert utáljuk ha köcsög egy admin...de sajnos nem kikerülhető,néha belefut az ember.
Én spediel a debreceni szerverre akkor sem mennék fel,ha fizetnének érte,pedig engem személy szerint nem ért ott atrocitás-,mert egyébként engem mindenütt szeretnek,- de annyi negatívumot olvastam már róla,hogy véletlen sem mennék oda. Majd,ha a későbbiekben úgy lesz ahogy írtad,hogy a kutya sem megy a szerverükre,majd rádöbbennek...akkor aztán fizethetik az üres szervert...most még köszönik,jól elvannak,de az ilyen szerverről hamar lekopnak.
Nekem van egy szeró a fav-ban,amíg nem indult el a saját szerver felmentünk oda csapatostól,szívesen jártunk oda,nem volt túl nagy,jó játékok alakultak ki néha rajta...aztán pedig csak annyit változtattak,hogy áttették infanrty-ra...azóta sem láttam játszani rajta senkit....De tény és való,nem könnyű az adminok élete...http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Senya
csendes tag
-
mackosajt
addikt
válasz DeadMeat #23481 üzenetére
Én tegnap egy másik szerveren, ahol szintén Zavod ment, kishelivel, nagy tölténnyel felszerelve kilőttem a kempelőt. Pedig nem vagyok egy nagy heli pilóta.
Nem olyan lehetetlen kilőni.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
-
kisza25
félisten
válasz DeadMeat #23827 üzenetére
ezt én sem értem, egy csomószor van hogy tankot akarom lőni rpg-vel erre kiugrik a mókus pont mikor lövök...
egyrészt ez egy játék, másrészt háboru, ahol nem igazán vannak szabályok, ennyiből, helivel, tankkal laval se lőjünk infre mert az milyen igazságtalan már[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Hooper
őstag
válasz DeadMeat #24399 üzenetére
ne mondd neki, bf3ban is örültem hogy a folyosó kemperek ott ragadtak a metro mapon. játszon az ilyen csak ott.. locker egy fokkal jobb de itt is tele van olyanokkal akik csak a lépcsőket meg az átjárókat tunkolják.. a másik meg aki a lépcső tetejéről vissza "guruló" halottakat élesztgeti. hatalmas játék élmény. nem is értem miért vették meg a bf4et
second assaultban meg vissza hozzák a metrot...hát grat -
lofagi
addikt
válasz DeadMeat #25368 üzenetére
Jaja királyságos volt! :]
Ma érdekes módon, ahogy azt tegnap említettem visszatettem a beállításokat amik eddig voltak azaz majdnem minden ultrán ment, nem volt restart pályaváltáskor! Nagyon érdekes. Még egy dologra gondolok, hogy az opciókat a testrangen állítottam át.
Nagyon érdekesnek találnám... ebben a játékban bármi lehet így egyáltalán nem tartanám kizártnak, hogy ilyen apró dolog is befolyásolhatja azt,hogy kifagy vagy sem.(#25370) FragStaR: sebzi az szépen rendesen :]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest