Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Trump vagy Harris
- Digitális Állampolgárság Program
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
afrojack1
senior tag
válasz prokxy #53998 üzenetére
Elég jó ,tegnap is összejött a csapat és akkor aratunk! Gyiku,kisza,én, gorifi,kovi,cookie! És elég jó meneteket toltunk! A fű zöld, az ibolya kék, a TCE vonaton nincsen fék! egyszer kéne menni a TNA-sok ellen, amolyan baráti warként
zolar: meg SoA-s[ Szerkesztve ]
SC: Herczku_Death
-
eladohardver
őstag
Uff! Tegnap egész nap 1x nem lépett ki BF4 ma már másodszor... WtF? Nem fagyott le a gépem meg semmi... szóval nem értem... béta stádiumban van a program ...? ez az álltalános ?
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
marilllyo
veterán
válasz eladohardver #54002 üzenetére
Something went wrong?
Január óta nyúzom a játékot. Van benne 420+ órám...és nem volt 20 crash-em összesen. De....ma....nekem is elkezdte...1 órán belül csak 2x volt "something went wrong"-om.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
kisza25
félisten
válasz SkyS1gn #53985 üzenetére
lehet, mert TCE-sek nem szoktak TS-ezni, múltkor csak miattad felraktam TS3-at, mert annyit nyavalyogtál, hogy megsajnáltalak még skypone is megjelöltelek, és szereztem mikis fülest, azóta 1x nem játszottunk együtt
prokxy: TCE-re: lassan már jön a BF5, már nincs időnk kitanítani egy ilyen noobot[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz SkyS1gn #54008 üzenetére
ha én vagyok a vezető fölös a TS, ha meg nem akkor is azt csinálom amit kő
szinte mindig ugyanazokkal játszom, egy szó nélkül is értem mi a dörgés
tegnap voltam TS-en és igen Afrojack tényleg énekel és dudorászik, meg fütyül(bocsi)
Mondjuk nekem az a baj, hogy asszony alszik kicsivel arrébb mikor együtt toljuk este a game-t, ha TS-en vagyok akkor sem tudok beszélni, max írok csetben[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz kriszpontaz #54010 üzenetére
ezt ezeknek a single multiplayereknek magyarázhatjuk
afrojack1: na jó, tényleg csak dudorásztál, meg sóhajtoztál mondjuk tegnap úgy felpörögtél, hogy ott hasaltál egy körön át a villanyoszlop tetején és campelted a helit, amíg le nem ugrasztottalak c4-el[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Gyula84 #54013 üzenetére
Én is TCE-s vagyok...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Zin
őstag
Battlefield 4 Deluxe Edition vasarlasa elott allok parszor jatszott vele a srac. Mire figyeljek vasarlaskor? Origin fiokom is van, csak az ő nevevel tudok belepni ? Vagy ez hogy mukodik ?
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
prokxy
veterán
Az ő origin fiókját kell használod, ő mailcímével, ő jelszavával! Nem rakhatod át a játékot a sajátodra, ha már az be van regelve.
Használtan sztem felejtős a BF4, vegyél újan szerintem a hardverapróról.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Zedz
addikt
Sziasztok,
Van itt olyan, aki sokat játszik Commander módban?
-
prokxy
veterán
Megveszed a használtat, odaadja a mailcímet+jelszót, kifizeted, örülsz, jásztol, utána meg elküldi az EA-nak a játék számláját, h vki feltörte, a tiéded banolják és kap egy újat. Indoknak megfelel?
Van a pozitív értékelés a usereknél, akinek van 50-100+ és nincs -, akkor ezért csak nem átvágós már és 0-ról kezded, nincs benne semmi rizikó.
Nem olyantól kell venni a kódot, aki 1 hete regelt és előreutalást kér![ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
laposonly11
senior tag
válasz prokxy #54034 üzenetére
Így is úgy is necces, ha egy ilyen játékot veszek újat veszek, akkor nehogymá pl. 300óra után nekem töröljék az accountot, aztán vehetem meg újra és kezdhetem a tápolást 0 ról!
Más: ritkán szoktam noob szerverre rátapsolni, általában középmezőnyben teljesítek, bár volt néhány napja olyan hogy egy kézzel kávéztam a másik monitoron melóztam és közben vastag szemüveges csupa cukormókus rohangált a képernyőn akiket lazán daráltam és abszolút elsőként végeztem!Ordo est anima rerum.
-
Zedz
addikt
válasz marilllyo #54035 üzenetére
Igazából csak annyi érdekelne, hogy általában mennyire követik az utasításokat a lenti játékosok? Magát a módot, annak kezelését értem, csak kicsit mintha a lentieket hidegen hagyná az amit "kérek" tőlük. Pl. pls foglaljátok el XY-t mert az jó lesz nekünk.
Illetve kb. mennyi ponttól lesz valaki jó commander?
-
marilllyo
veterán
Hát....rám általában szarnak magasról...akármit jelölök ki nekik. Talán az NS mapokon...ott valahogy egyértelműbb volt számomra, hogy melyik pont után melyiket fogják bevenni a csapattársak...így még előttük kijelöltem "nekik".
Ez a commanderkedés olyan egyszerű mint a bot. Itt nincs olyan, hogy jó vagy rossz. 2 féle commander van. Van aki segít a csapatának. Oda és azt tesz le ami kell. Vagy van aki a medálokra, assignmentekre hajt. Azok nagyjából szarnak a csapatra....és az "rossz" commander.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
laposonly11
senior tag
Le se szarják hogy miket parncsolgatsz nekik, magyarul arra a zászlóra add ki a foglald el parancsot amelyikre éppen támadnak! Az orruk elé dobd az utánpótlást hogy biztosan vegyenek fel lőszert és ezért adják neked a pontot stb. szintén érdemes a különleges célt gyengébb célpontra rakni stb. rakéta kilövés előtt lehetőleg bénítsd az ellenfél networkját hogy ne tudjon ellenlépést tenni stb. kő papír olló, tök primitív a commander mód, lényegében azért van hogy letöltve a tabletedre-telódra ne unatkozz a metron-vonatot!
Ordo est anima rerum.
-
lofagi
addikt
válasz marilllyo #54039 üzenetére
Sajnos az én vélemény inkább az,hogy kétféle csapat létezik, akik foglalkoznak azzal amit a commander ad és azok akik nem, általában ebből van a több. Mivel szarnak az utasításokra, így a commander se fog tudni úgy teljesíteni.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
laposonly11
senior tag
válasz lofagi #54041 üzenetére
Az egyetlen használható pont a C zászló ami megszerzésével a commander képes rakétát kilőni, az egyéb ökörködés inkább csak látvány, aminek a pályán játszók nem sok hasznát veszik, ammo doboz, kis terepjátó stb. talán egyedül a felderítő drone ami felfedi az ellent de az is csak normalon!
Ordo est anima rerum.
-
lofagi
addikt
válasz afrojack1 #54042 üzenetére
Jelenleg f0s a netem így ha elkezdek játszani, akkor nagyon hamar átmegy az élvezet a hajtépésbe, így inkább hanyagolom a játékot. Talán 13-án lesz változás, de még nyitott könyv sajnos.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
gali777
őstag
-
regener
veterán
-
m0h0senator
őstag
Sziasztok,
kérdésem a következő:
miért lép ki ez a foshalmaz? Mi okozhatja? Újra telepítettem, Mantle/dx alatt is csinálja. Hiba üzenet nincs csak a játék dobja el magát. Cata 14,4....
An odyssey through the realm of consciousness.
Új hozzászólás Aktív témák
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest