Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Trump vagy Harris
- Digitális Állampolgárság Program
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
-
Enton
addikt
ERROR
Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Sorry players from Hungary the server is for training purposes currently only available for players from Germany, Austria and SWITZERLAND reachable, please try again later."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
marilllyo
veterán
Rosszat tettem IRAM?
"Kicked from the game".
A shoti volt a gond?PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Sósperec
tag
A tankbuszról nincs képetek véletlen?
Az is nagyon komoly volt. -
bucketb0b
őstag
válasz Snip3r_HUN #62013 üzenetére
A PTFO brigád
-
eugabesz
őstag
válasz marilllyo #62007 üzenetére
Nem...ha VIP miatt kidob,még egyelőre nem írja ki,de már dolgozunk rajta.
G4ula84 :Nem véletlenül annyi amennyi...vagy jó lenne pár 150-200 pingessel játszani???...na ugye? Elvileg 3 alakalommal figyelmeztet,csak utána dob ki,tehát több volt az mint pár perc...
[ Szerkesztve ]
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
fornettisuti
veterán
-
Gyula84
veterán
válasz eugabesz #62018 üzenetére
több volt az mint pár perc...
volt hogy felmegyek és már vágott is ki
nem azt mondtam hogy 200 legyen... leírtam párszor már, még beáll a netem egy szerveren főleg nagyobb fős szerveren az eltart egy ideig néha meg felugrik egy másodpercre(#62013) Snip3r_HUN
el ám(#62011) Sósperec
a 4fős tankról nincs ha arra gondolsz[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
marilllyo
veterán
válasz eugabesz #62018 üzenetére
Jah ok! Világos.
Btw. egész tűrhetően adta tegnap este a szerveren. Mondjuk nem voltam már iramon vagy 2 hónapja most meg only fs szerókon acsiztam...
Nem tudom, hogy változtattatok é valamit...de a hitreg az szerintem rendben volt.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
mikrosuttii
aktív tag
-
yodamester10
őstag
válasz mikrosuttii #62024 üzenetére
Ez mi a szar így 1 év után?
-
Nemt0m12
tag
válasz mikrosuttii #62024 üzenetére
Kár ,hogy az intró alapból copy de mind1 is...
-
demmer123
őstag
Srácok ez a probléma mitől van?Villognak a texturák az összes pályán.
Amd 14.4whql,14.9.1beta.14.11.beta2 drivernél is fen áll a probléma.
Windows újra telepítés után is fen áll.Assassins creed black flagnél is ugyan ez a probléma.Fc4,watch dogs alatt ilyen nincs
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz demmer123 #62029 üzenetére
Driverben tuti minden default beállításon van?
Ez nem az a fajta képszétesés ami akkor van ha sok az OC vagy túlmelegedés van...
Mert elsőre azt akartam tippelni.Ez inkább valami effekt hiábja, ami lehet driverbeálljtás, vagy konfigurációs hiba.
Ráadásul mivel ilyen textúra hiba jellegű, így lehet aniso/LOD vagy ilyesmi hiba.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
demmer123
őstag
válasz FollowTheORI #62030 üzenetére
Semmilyen tuning nincs a videókártyán csak a gyári.Túlmelegedést kétlem mert vrm 85fölé sose megy és a gpu csak 75.
Proci tuning van de az stabilan megy.De azt is vissza tettem gyárira autora akkor is csinálja a villogást.
Kedden jön egy új amd driver.Szerinted az megoldaná a problémát ?
-
fornettisuti
veterán
-
törölt tag
IFV-s superhero, [link] 2 lövéssel bármilyen járművet kinyír,vajon ki lehet a lőszer dealere/importőre? Nekem is jó lenne valami kontakt hozzá
-
-
nagyúr
-
Laraxior
titán
Az mit jelent hogy az ea leallitotta az online szolgaltatast mondjuk a bf2nel es a bf 2142nel? Az ea oldalan ezt olvastam. Megvettem egy kissracnak a 2142-t es meg regisztralni sem tudok a fokepernyon. (2142) elindul a game de nem tudok accountot letrehozni
Akkor kuka a game? Connecting master server es ennyit ir ki....[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
fornettisuti
veterán
válasz Laraxior #62037 üzenetére
Bf2 topikba talasz boven infot, ea szerver leallitasokrol, par honapja volt tema
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
juve600
nagyúr
üdv
meg lehet valahogy oldani hogy windows ujratelepités után ne kelljen újra letöltenem a BF4-et ??
olyanra gondolok mint a steam-nél a biztonsági mentés vagy hasonlothx
-
juve600
nagyúr
thx
már megvan
-
general
addikt
sziasztok!
még megjelenéskor vettem meg a Deluxe Editiont, kb két hetet játszottam vele, aztán lekerült a terítékről, nem volt rá időm, most újra kedvet kaptam.
a Packban a China Rising kódja is benne van, hogyan tudom azt letölteni? elég láma vagyok sok mindenben ezzel, még a BF2-höz voltam szokva, azt rongyosra toltam , de itt nekem túl sok az infó egyszrre... de azért hentelnék néha.
a másik, és ez zavar, hogy nem lehet a fegyver zoomját állandóra tenni? tehát ha lenyomok egy gombot, akkor maradjon zoom állásban, csak nyomvatartva lehet zoomolni?
lehet mosolyogni rajtam, nem zavar, alkalmi játékos vagyok, és alig tudok valamit a játék beállításairól, szokom egyelőre/újra.szóval lehet, hogy lesz pár kérdésem.
-
eugabesz
őstag
válasz general #62045 üzenetére
Olyan roppant egyszerű,csapódj ide fel ts-re :81.2.225.52:9987 és a fiúk elmondják neked,amire kíváncsi vagy.(Estefelé keresd őket,valamelyik szabadon használható szobában)
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
mackosajt
addikt
válasz general #62048 üzenetére
Jelentkezzen katona helikopter szolgálatra! Mint régen.
Mennyivel nyugodtabb játék volt a bf2.
A gabesz által megadott ts-re gyere ma délelőtt akár.
Biztos lesz fent valaki.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elektromos autók - motorok
- Spórolós topik
- Jövedelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest