Hirdetés
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz Erdei88 #11401 üzenetére
Nyilván kártyafüggő. Értem ezt arra, hogy a gyári tuning (külföldi topikokban írtak szerint) ebben a játékban (és a BF3-ban is) gyakrabban instabilnak bizonyul.
Ha rákeresel a hibaüzenetre, szinte csak BF3-as topikot dob ki. Párszor nekem is volt ilyen hibaüzenet a BF3-ban is, ezért én utánanéztem a hiba okának.
Az olvasottak és a tapasztaltakat összevetve azért is merem állítani, hogy nem a kártya stabilitásával van gond, mert más játékokban, benchmarkokban soha nem fordult ilyen jelenség elő.
-
LamaCube
addikt
válasz Erdei88 #16584 üzenetére
Nem nálad van a hiba, mindenkinél ez megy. A jelszó: remélhetőleg, majd javítják
Neoteric
Játék alatt működik a kiírás csak rossz helyen és nagy betűkkel. Más nem uninstall és újra felteszem. Azért nagyon szépen köszönöm!!![ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
-
zack
nagyúr
válasz Erdei88 #18874 üzenetére
Írtam hogy TDM...Ez úgy gondolom kizárja a járműhasználatot. Egy 48-as szerón el ne mesélje nekem valaki, hogy 40 ölés mellett csak 4x-5x szedik ki, amikor akarva akaratlanul is hátba lőnek mindenkit jó párszor. 2-3 esetleg 4-es k/d elképzelhető egy pro-tól de 8-10-es kizárt.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
-
Laraxior
titán
válasz Erdei88 #24762 üzenetére
A rangom az megvan, mert azt megnéztem másik Battlelogból Én is arra gondoltam, de mégse. Valaki nem nézné meg a fórumot, hogy nem írnak-e ilyen hibáról?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
F e Z o
veterán
válasz Erdei88 #26132 üzenetére
Fasza. Ma kaptam meg a bf4-et, felraktam, update-eltem, durván 5 percet játszottam, kerestem volna másik szerót, erre karbantartás fogad.
(#26134) Edem05 : Jah, ez az én szerencsém EMS...
Ha originből indítom a játékot, s 64 bites rendszerem van, akkor alapból a 64 bit-es bf4.exe-t indítja az origin?
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
-
Colos1
őstag
válasz Erdei88 #28733 üzenetére
A Mantle nem függ a a DICE -től.
Ennek ellenére szerintem esélyes, hogy a bugok miatt késni fog.
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest