Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eugabesz
őstag
Ne fo...satok,mindig van új a nap alatt...majd jön más,amit imádni lehet.
-
eugabesz
őstag
Pedig....

-
eugabesz
őstag
válasz
kisselandras
üzenetére
Hagyd rá,ő még nem lépett be az IRAM fanok közé,még acsarkodik kicsit...majd elmúlik.
-
eugabesz
őstag
Gyerekek,tud valaki valamit az OGC -ről??Megszűnt,vagy csak karbantart??
-
eugabesz
őstag
válasz
kissadam22
üzenetére
Hiába rakod játék módba az Avast-ot,(vagy bármely más víruskergetőt) szarik rá.Ki kell lőni a picsbe,mert neki a játékból minden vírus lesz,ugyan is nem ismeri fel a fájlokat.A PnKbstrA programot ki kell engedni a tűzfalon a PnKbstrB -t pedig úgy tudod,hogy megy a játék,mondjuk ablakban és a futó programok közt ott lesz.Nyomsz rá rá egy jobb gombot és elsődleges prioritást adsz neki.Ezek még amik problémát okoznak.
-
eugabesz
őstag
Szolgálati közlemény
A hóhér nyerte az idei grimaszversenyt...eszméletlen milyen fejeket tud vágni... -
eugabesz
őstag
Ne mondjátok,hogy nekünk nem fontosak a látogatók...Ime,ennyire fontosak!!
-
eugabesz
őstag
Ezt most nem értem...ti kia f..szomtól kértetek szabadságot??Kossuth-tól??Mert én nem adtam senkinek,az tuti...nemá csak mászkáltok itt mindenfelé...

-
eugabesz
őstag
Soxor leírtuk már,ha jól emlékszem ide is...egy adminnak nem egy játékos viselkedését kell figyelnie,hanem mindenkiét.Van aki "nem fér bele" az adott szerver játékos állományába és olykor-olykor egy adminnak ilyen döntést is kell meghozni,ami,-bármilyen hihetetlen is-,nem mindig tartozik a "kellemes" döntések közé.De ha fel kell áldozni valakit,a közös játék élményéért,meg fogja tenni gondolkodás nélkül.Volt már rá példa,hogy egész klánok döntöttek úgy,hogy szolidálisak lesznek kitiltott csapattársukkal és nem jönnek hozzánk többet játszani,de sajnos ilyen esetekben is meg kell hoznia döntését.Azért is admin.
Hidd el,ha nem lenne becsületes,körültekintő,mások érdekeit is szem előtt tartó játékos Brugo,már nem lenne admin.
Mint ahogyan történt már olyan,akitől megvontuk a jogot,erre a jövőben is figyelni fogunk.
Végül is,csak 2008-tól van szerverünk,nem sok tapasztalatunk lehet ilyen dolgokban,de igyekszünk...olyan pedig,hogy mindenkinek jó legyen egy adott döntés,nincs és nem is lesz.IRAM forever
-
eugabesz
őstag
válasz
vtomi2
üzenetére
Sok minden az IP kiosztáson és az adott internet kapcsolaton (nem,nem a tiéden) múlik.A többi csak körítés...ha jó a kapcsolatod a szerverrel,mindent bead,ha nem,cseszheted.Az újraindításnak csak annyi köze van hozzá,hogy olyankor a kiürülnek az ideiglenes tárolók,de az sem tart sokáig...
-
eugabesz
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Röhögni fogsz...nekem pl. a netkábelemmel volt gond...
-
eugabesz
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Lenne pár ötletem...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
eugabesz
őstag
válasz
warmonger441
üzenetére
19:12 és offline...szép,amúgy...

-
eugabesz
őstag
válasz
Astroboy
üzenetére
Mi nem vagyunk oda elég jók.Sajnos a nyalizás sem megy senkinek a csapatból.Megkeresés sem történt,mi pedig nem tolakodunk.
Volt anno 2009-ben egy 32-vs.-32 es barátságos mérkőzés a Lengyelek ellen.
Az akkori nagyágyúk részvételével, (Fonák,stb.) a mi öt fős csapatunknak az 5 spawnnolható pont közül az egyik támadása és védése volt a feladata.
Nos,kikaptunk,de kb. 2 percig volt az ellenség kezén a ránk bízott pont.Volt,hogy 20-22 ember spawnolt oda,mert nem volt más elfoglalt pontunk.Az IRAM komolyan vette a feladatát,s remekül helyt állt. Soha senki meg nem említette azóta sem,igaz,nem is vártuk,hogy dicshimnuszokat zengjenek róla.Csak tettük a dolgunkat,csendben.
A nagyágyúkat jó ideig nem láttam sem fórumon,sem egyéb helyen részletesen beszámolni az eseményekről.Más.
A mi csapatunk sosem volt egy nagy warozós ,nem is olyan a játékos állományunk, s nem is célunk,sosem volt,nem is lesz.A kupán is azért indultunk,mert úgy volt,hogy közösség építés a cél...úgy volt.
Ha támadnak minket,trollkodás lesz a válasz.Mindig.Ha nyernek ellenünk,szépen csendben levonulunk,semmiféle következtetést nem fogunk belőle levonni,a kutyát nem érdekli.
Az idegenlégiósok pedig jó ismerőseink,miért ne játszanak ők is egy kis izgalmas meccset.A szabályzat nem tiltja,másnak is van rá lehetősége ilyen játékosokat "igazolni".
Az,hogy a többségét a nagyágyúknak szarrá lövik,már csak bónusz.Ha valaki ezt nem tudja elviselni,nincs keresnivalója egy JÁTÉKban.U.I.:Sok sikert a fiúknak,szorítunk nekik....
-
eugabesz
őstag
-
eugabesz
őstag
Szépen sorban akkor...
64 ember sok,bf2 óta 48-as szerverünk van.Akár kettő is futhatna,nem pénzkérdés.Bőven van támogatónk,aki áldoz a szerver futtatásra.Teljesen önkéntes,van hogy fél évente fizet valaki,de aki fizet,annak felajánljuk az admin jogot,van aki él vele,van aki nem.A 60 Hz pazarlás,annyival nem jobb,vagy úgy fogalmaznák,hogy szokni kell.
A második easy bizony 30 perc ban-al jár,nem vették komolyan,kénytelen voltam lépni.Meg így kevesebb a reklamáló,mert ugye nem tud azonnal visszalépni,mint egy kick után.

A VIP jog nem jó,mert néha működik,néha nem,ráadásul nem válogat,hogy csak külföldit tegyen ki...marad a manuális kick,de pl. én sem szoktam,kivárom a sorom,addig végignézem,mi maradt ki a sorból a játék "szertartáshoz" (cigi,kávé,nasi,stb.)
-
eugabesz
őstag
Biztos,hogy szeretnétek ezt??Nem szeretnénk még jobban a szétzilálni a csapatot...mert amit kaptok,azt nem teszitek zsebre.
-
eugabesz
őstag
Sajnos,azt kell mondjam,nem jó ötlet.Volt már ilyen és csak a káoszt szülte.Volt még a kezdeteknél,hogy én kértem ilyen listát a közösségtől,a legfinomabb hozzászólás a "mi van,nem megy az iram szerver?" volt.Aztán a kommentelők egymásnak estek a különböző emberkék által javasolt pályalista miatt.Köszi,ebből nem kérünk.
Természetesen lehet javasolni pályákat,de semmi garancia sincs arra nézve,hogy szerepelni is fog a kínálatban. -
eugabesz
őstag
Az IRAM csapat újra online...többé-kevésbé...

-
eugabesz
őstag

Csak hogy irigykedjetek...a csapat egy része...holnap telítődik.
-
eugabesz
őstag
Te jöhetsz nyugodtan,úgy is elvagy a brummogóval foglalva...
(#90543) Zolar : Mint említettem volt,csak egy program van,ami be van lőve,hogy megpróbáljon némi egyensúlyt tartani.Néhányan balance-nak nevezik,de szerintem semmi köze hozzá...én kiegyenlítőnek hívnám csak.
(#90546) players111 :Nem.Azért a medve a barátunk,mégsem engedhetem rá a fél magyar bf4-es bandát...
-
eugabesz
őstag
Hosszú estéken keresztül csendes nyugodt játékkal telt az idő,amíg innen a szokásos banda meg nem jelenik.Hogy karcosharcos-t idézzem,csak a feszültség keltés,s hogy lehet egy jót IRAM-ozni a fórumon,ezeknek az embereknek a célja.Hogy Spanglee is idézve legyen,kell a reklám,mert akkor a Logitech nem támogatja legközelebb a nyereményjátékot.
Azonban:
1. A bázis támadása nálunk a bf2 óta nem divat,mocskosul nem szeretjük,s bármelyik csapattársamért tűzbe teszem a kezem,hogy nem fog ilyet csinálni.
2. Mint a bázis támadását,kb. ugyan úgy nem toleráljuk a trágár,alpári csetelgetést,(belefér egy B+,vagy anyád,xd-vel megtodva),erre minden IRAM-os admin azonnal ugrik,s megfelelően díjazza.Gyugodjatok bele,övé az utolsó szó.Ha tévedett,éljen vele együtt.
3. Balance sosem lesz,nem is volt.Egy előre beállított program,ami nem pótolja a júzerhibákat,ezzel vagy együtt élsz,vagy keresel másik szervert,ahol az is előfordulhat,hogy magasról tesznek rá,mit szeretnél.
Nem rakosgatok csapattársakat egy oldalra,az autoadmin úgy is visszateszi,mint ahogyan nem tömörülünk mi sem akarattal egy oldara,mert az néha a játék végét jelentené.Az ominózus,vitát kiváltó nyomorékozás sem múlt el következmény nélkül,a csapattársak azért alkotnak egy csapatot,hogy az ilyesmiket is megbeszéljék.Rákérdeztem,íme a belső,csak nekünk látható oldalról a "beszélgetés" egy része.
"//////// Talán azért történt ez meg éjjel, mert már csak én voltam fent a klánból aki játszik meg haverom és persze már nem volt fent illetékes aki nuke -ozhatja őket vagy figyelmezheti h ezt nem kéne szóval az én fejemre szartak kb és be kempelték a spawnt szóval jogosan szidtam őket szerintem. A szép szóra se hallgattak és meguntam kb ennyi a lényeg.
Tetszik · Válasz · 7 órája
///////
Soós Gábor Igen...csak ezt nekik nem tudod így elmagyarázni.Mi megértjük,ők nem,s támadják a CSAPATOT,nem téged,a csapatot...értve??
////////// Jaa oké. Értem ." -
eugabesz
őstag
Az IRAM megítélése rengeteget változott itt ph!-n is,meg más közösségekben is,volt aki vette a fáradtságot és nem volt rest megismerni közelebbről a csapatot...Javaslom a fanyalgóknak,bosszankodóknak, a jövőben ne a fórum rögös útját válasszák,ha valami problémájuk akad,hanem keressék fel a teamspeak3 szerverünket,sokkal gyorsabb megoldása a problémáknak.
Nagyon sok külföldi is megtette már,ne legyetek bátortalanok,beszélünk angolul is...(már aki) és nem mindenki magyar ,elég sok külhoni honfitársunk is van,ha nem érezné valaki jól magát magyar környezetben. -
eugabesz
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Szóltam neki,tegye le az RPG-t,visszatetsző,hogy 4 vs 4-ben azzal lövöldözik,-valamikor tiltva is volt,de nehéz ellenőrizni,így inkább kivettük a tiltást,-de nem volt hajlandó abbahagyni.Kapott egy ban-t.Aztán két perc múlva levettem,de legalább érzi a törődést...
-
eugabesz
őstag
válasz
jacint78
üzenetére
Köszi,de ugyan már...Amikor már kínunkban nem tudtunk mit írni,a sok hibaüzenet kitárgyalása közben becsúszott néha egy egy nem ideillő hozzászólás,mindig volt aki benyögte,hogy ez szakmai topik,tessék annak szellemében hozzászólni.Akkor született ez az univerzális kérdés,hogy szakmai legyen a hozzászólás.
-
eugabesz
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Ne vicceskedjünk itten kérem...az ilyenektől van már elegem...a múltkor is bemenetem egy ajtón,amire az volt kiírva,hogy nők,erre kiderült,hogy csak egy wc....
-
eugabesz
őstag
válasz
feenty
üzenetére
Mi általában itt lógunk,ha beszélgetni is van kedved,itt megteheted azt is,általában a BF4 (FREE) szobában még olyankor is találsz játékost...
-
eugabesz
őstag
Erre is jöhettek,lesz más mód és pálya is.Alakulóban van a kis szerverünk....
-
eugabesz
őstag
-
eugabesz
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Baszki,mint a vasorrú bába a mágneses viharban...szinte senki sem azt csinálta,amit kellett volna...már gondolkodtam a sör-adag megvonáson,de leszavaztak....
-
eugabesz
őstag
Automata...bemásoljam a language filter tartalmát neked??
(Am néha még nekem se köszönnek,tudod,koncertálnak....hogy mire azt nem tudom,mert a játék nem nagyon megy egyeseknek...)(#88337) Prosector: Szerintem nem lesz arany vagy platina lemez...most szedhetem ki a frunér darabkákat a körmöm alól....még a könnyem is kicsordult.
-
eugabesz
őstag
válasz
WiZARD
üzenetére
Nos kedves barátom,nagyon jól tette.Ha kilő mint a sz@rt a bázison,akkor meg fel lennél háborodva,hogy bézkempel,meg tilos a lezárt bázisra belőni stb....Légy férfi,harcolj.Ha nem megy,még mindig ott a tetris.
Az adminok erre nagyon harapnak,mert van aki egész meccsen is képes ezt eljátszani,hogy ha már rámlőnek,visszasunnyogok a bázis védelmébe.Ennél már csak az jobb,mikor az IFA-t beviszik a bázisra lövöldözni kicsit...
(#88178) kovy29 :A te véleményedre már elég sokan magasról tesznek,sikerült elérned,kemény kitartó munkával...
-
eugabesz
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Kac-kac..ez tényleg vicces volt...ja,nem.
-
eugabesz
őstag
Mennyetek már,ki nézi a statot??..pláne war közben?
-
eugabesz
őstag
Bezony...a Hind erejét azóta sem felejtem el....Kemény volt...
-
eugabesz
őstag
-
eugabesz
őstag
válasz
Prosector
üzenetére
A viták és a vélemyény különbségek viszik előre az emberiséget.Csak nagyon nehéz meghúzni a határvonalat az "odafigyelek rá,hátha nem mond butaságot" és a "lesz@rom,mert úgy sincs igaza" között.Néha pusztán a hiúságunk nem engedi elismerni a másik ember igazát.Pedig előrébb lennénk vele...
-
eugabesz
őstag
válasz
pendre54
üzenetére
Csak Brugo kolléga agymenése volt,de már józanodik...am,szokott hozzánk is járni az említett kolléga,de csak medvevadászat céljából,(na meg Te is előfordulsz néha) már odáig fajult a dolog,hogy meg kellett tiltanom,hogy más is hozzányúljon a szerverhez,mert néha már az anyja sem ismerte fel...
Minden marad a régiben,ezt szokták meg,ezért járnak hozzánk.Mindent a kedves játékosért,ugye...(#87159) stoon :Legközelebb nem adsz ekkora magas labdát és elkerülheted az ilyen fa és egyéb vicceket...(a saját ts-re is ritkán járok,menj már)
-
eugabesz
őstag
válasz
üzenetére
Ahogy azt Móricka elképzeli...nem ismered te még a bf4-et.
Akkor az igazi,mikor csak nemes egyszerűséggel kilép,aztán nagyképűen kijelenti a winfos,hogy megoldást keres a problémára.Tudja ő is,mi is,hogy úgy sem talál,de legalább megpróbálja...aztán majd jönnek szépen sorban a kékhalál,(bocsi,lila,vagy rózsaszín,a tököm tudja) ,aztán majd szépen megint előhozakodik a DX hibával...csak várd ki a végét. -
eugabesz
őstag
válasz
techpor
üzenetére
A kulcs szó az optimalizálás,ami nem nagyon sikerült még eddig nekik...két fegyver,az M85A3 MID és a TOW missile,ami közelít a játéknak megfelelő optimalizálás felé...a többi kuka.Egy tanknak 20 méterről fejlővést kell kiosztania egy gyalogra,ha nem szeretné,hogy elszaladjon?S ,ezt még normálisnak merik nevezni??
De napestig sorolhatnánk...miért nem kérdezik meg a közösséget??
Ne olyan játékosok véleményére alapozzanak,akiknek a nyelve ott lóg a seggükbe,csak ők lehessenek az elsők,akik mindent kipróbálhatnak.Kérdezzék meg a törzsközönséget,mi a jó mit lehet még javítani,akkor talán játék lesz belőle....így egy ostoba kis szórakozás esténként... -
eugabesz
őstag
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Nincs baj a no skill sz@rokkal sem...ha Project Reality szinten csinálják meg,akkor az sem gáz.Csak ámerikás kis nooboknak az ugye nem jó,hogy nem akkor szállok be egy tankba,vagy egy helikopterbe,mikor én akarok,azt ki kell érdemelni.
Majd ha elérted azt a szintet kisapám...meg a csapatodba az kell éppen és nem foglalja el valaki,aki jobb nálad,majd beleülhetsz...
Az a baj,hogy ezzel nem aratnának,s ne legyenek illúzióink,csak az számít.A többi csak rizsa... -
eugabesz
őstag
Csak halkan kérdezem,valaki nem ismeri fel??Good Tallent-ben láttam talán
-
eugabesz
őstag
Nekem egészen véletlenül van egy ilyenem,nyertem helyette egy másikat.Talán fél évet használtam..
-
eugabesz
őstag
Elvileg 2143 lesz a kövi bf....mit szóltok? Forrás
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Apple asztali gépek
- Sorozatok
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A hóhér nyerte az idei grimaszversenyt...eszméletlen milyen fejeket tud vágni...