Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Trump vagy Harris
- Digitális Állampolgárság Program
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
-
Mappa
addikt
Second Assault január 14.
Van már valami frissebb infó mennyire csúszik?
nem kötelező megadni
-
DeadMeat
nagyúr
válasz SkyS1gn #32005 üzenetére
Olyan nincs. Én még bízom a dice-ban, bár úgy tűnik egyre kevésbé... Kezd megingani a bizalmam.. Most hetekig semmi hibám nem volt, aztán egyszer csak újra előjöttek az exe meg a valami elromlott hibák... pecs nélkül, hw vagy szoftver változás nélkül De még mindig a legnagyobb hiba a játékban a játékos... tisztelet a kivételnek természetesen.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
eugabesz
őstag
válasz daneeeeee #32008 üzenetére
Nevetni fogsz,de ki tudná...ha nem ilyen lenne a játékmenet,nem a k/d és a kapott pont lenne a legnagyobb hype a játékban,sok kis csira nem játszana vele..mindjárt változna a játékos összetétel...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
SipiBcs
őstag
Üdv!
5 nap játék után az utolsó 2 nap hihetetlen szenvedést hozott a BF4-ben. Random fél - egy óra játék után rendszeres a "memória túlcsordulás" Mikrolagg - lagg - iszonyatos akadás - fagyás a rend. Maptól játéktól függetlenül jelentkezik. Próbáltam TTomax megoldását, sajnos nem segített. Valakinek esetleg működő tippje?
Win 8.1. SB2500K, 8GBRam, HD5870 Közepes felbontás, közepes beálítással játszom.
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Laraxior
titán
térképnek mindegy, milyen felbontású monitort veszek? Tudnék olcsón egy 17"-ost...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Mappa
addikt
válasz djculture #32006 üzenetére
Hát szomorú. Rákerestem de semmi konkrét dátumot nem találtam, még a január 14. sem. Azt is csak itt a topikban.
DeadMeat - Nálam az utolsó előtti patch, valami 800MB ha jól emlékszem helyre rázta a BF4.exe leállást azóta az utolsó patch óta semmi baj nincs a játékkal. Előtte sem volt max ez a "exe" leállás. Lekopogom de itt a fórumban felmerülő hibák közül semmi más nincs nálam... illetve volt.
nem kötelező megadni
-
Laraxior
titán
válasz spanglee001 #32015 üzenetére
4ért van itt egy 17"-os
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
CsonkaImo
addikt
válasz eugabesz #32009 üzenetére
"mindjárt változna a játékos összetétel..." Csökkenne a játékosok száma, ami az EA-nek nem lenne buli. Persze egyetértek veled de ez nem fog megtörténni, sőt szerintem a jövőben még nagyobb hangsúlyt fektetnek ezekre. Több játékos(pénz) a cél nem a taktikus játékmenet eröltetése.
-
kungzi
veterán
Engem az idegesít, hogy szaladok a harcmezőn és minden kis xar kavicsban megtorpan az emberem. Ez vicc, ezt miért nem tudják javítani végre? Elég idegesítő. Ja meg nem tudok bemenni az ajtón, mert megakad a küszöbben
-
gyilok82
csendes tag
Üdv! Kérdezzem hogy van egy gépem egy acer aspire v3 571G. a többi adat az adatlapomon. kérdés az hogy a bf4 milyen beállításokkal futna el?
-
eugabesz
őstag
válasz gali777 #32018 üzenetére
Azzal,hogy nekem megvan a bf4! és egy nagy csapat része vagyok,akikre mindenben számíthatok...tudom,hogy minden a pénz,de hátha jön majd valaki az elkövetkezőkben,akinek fontos a minőség is...azt is tudom,hogy csak álom marad esetleg,de ott a hátha...akár még 10k-t is adnék egy olyan játékért.
Megmondom őszintén,ez a játék jelenleg szegény magyar hon szinvonalát képviseli...de ez már megint más kérdés...gyilok82: roppant egyszerű,megveszed,kipróbálod,(nem kell a jós-dára várni..)
[ Szerkesztve ]
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
-
beers
addikt
Eddig megúsztam a játék közbeni szívást....!
Tegnap elkezdődött az anomália.
6-8 perc játék után csontra fegy az egész, csak a reset segít.......M&N
-
eugabesz
őstag
-
ЯΞD
senior tag
Sziasztok! Leírnátok, hogy milyen feladatokat foglalnak magukba az alábbi Assignments-ek? Köszi előre is skacok.
-
Laraxior
titán
Nekem is jó napom volt ma a játékban... az egyik szerver beszűnt létezni, majd rá vagy negyedórára, a másikról meg kickeltek, pedig pont a pH!-ok ellen nyomtam magam... több kevesebb sikerrel, erre kiraktak, ok nem volt írva, csak, hogy kicked. Elég is volt mára, legalább van idő a tanulásra
-
Frozzy
őstag
válasz DieHard #32038 üzenetére
hát ez a hsz nagyon kellet.. minősíti kb az nvidia userek szellemi teljesítményét meg mondjuk lehet nem egy 4-5 éves vga-val kéne próbálkozni.. fáj, hogy régen megvettél valamit kemény pénzekért ma meg már szinte semmit sem ér.. ez van. megint meg kell venni, hogy 5év mulva megint ne érjen semmit
ja, hogy te 780ti-t vettél.. akkor meg feltétlen értelmes a hozzászólásod egy 5xxx AMD mellé
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Csabroncka
addikt
Felhívnám a figyelmét mindenkinek arra, hogy a 13.-án kijött PATCH gyakorlatilag visszafele sült el és olyan hibák jönnek elő, amiket korábban már orvosoltak!
Gondolhatnám azt is, hogy sok a csaló a játékban, de velem is előfordul, hogy átfutok egy claymore-on vagy éppen csípőből kiütök valakit, miközben háttal kitáraznak rám...
röviden tömören jobb nem lesz, ez van
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
Laraxior
titán
Jó ez a két monitoros móka. Látom az egész mapot, nem csak egy részletet belőle, kiírja a squadomban az emberkék HP-ját. Megérte azt a 4ezer forint beruházást
-
DieHard
senior tag
válasz Frozzy #32040 üzenetére
Hmmm. Én hol irtam milyen VGA-m volt ezelőtt?
Kétszer váltottam eddig atira életemben. Egyszer pont egy 5870. Ujként vettem kb birtam 2 hétig. Driver nem volt csórihoz. A 7990 év végén birta 1 hónapig mert ünnepek alatt ugyebár nem lehet csereberélni. Amit kollega leirt hibákkal meg még sorolhatnám. Ez a 780ti egy felüdülés.
Személyeskedni nem fogok egy vadidegennel a szellemi teljesitményről Jaaa hogy ati-d van. Sry[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest