Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Trump vagy Harris
- Digitális Állampolgárság Program
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz Snip3r_HUN #53001 üzenetére
Á nem, megy ezzel szépen... kell alá egy frankó hűtőpad, mert hamar bemelegszik.
De amúgy jól megy..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
SkyS1gn
félisten
-
Snip3r_HUN
addikt
A mai nap után azt kell hogy mondjam hogy ez a játék egy kalap kutyasz*r....
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
HRC95
tag
válasz Snip3r_HUN #53006 üzenetére
De az a kalap(sapka) is csak ilyen kicsi Egy rendes kalap szart nem ér meg.
[ Szerkesztve ]
MSI Z270 | i5 7600K | G.Skill Ripjaws 16GB | Rog Strix GTX 1080 TI
-
fornettisuti
veterán
peccs dlc elott elott volt 107hp-m normalon, masnak is?
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
SipiBcs
őstag
Kezd elgurulni a gyógyszerem! Tegnap még tudtam játszani, bár a DLC óta egy rakás hígfos a netcode, marhára nem megy a játék, most már nem is indul!
A töltő képsorok szépen mennek, végigmegy a zene is, villog jobb oldalt a kurzor és semmilófax tovább. Nem jelenik meg a Deploy képernyő!
Valakinek esetleg megoldása van-e rá??
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
marilllyo
veterán
Valami változott....Nem tudom....tegnap becsúszott pár negatív kdr-es kör. Olyan azért egy ideje nem volt már. Buktam is vagy 50 skillt.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
SkyS1gn
félisten
Igen hulladék lett az tény megint.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz SkyS1gn #53012 üzenetére
Nem tudom mi a szart csinálnak/tak már megint, de 64 fős szerverek kb játszhatatlanok. A rubberbanding,egy dolog volna, de hogy hit marker nincs sokszor, csak meghal az ellen, aztán viszont nálam is dettó, a lövést nem jelzi, csak nyekk és kész. Viszont nekem eddig(lekopogtam ) 32/48 fős szervereken ezek nem jöttek elő. Annyira szivesen a farkára lépnék és hanyatt dönteném valamelyik dice-s bbuzoidot. A legbosszantóbb, hogy csak pislognak sunyin, mint gyík a venyige alól, semmi tájékoztatás nincs róla megint. Pedig azt hittem elindultak a jó irányba, erre visszalépnek egy tucat lépést? WTF Dice plzzz!!4444!
[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Snip3r_HUN
addikt
-
M@rdel
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #53011 üzenetére
A reportnak semmi értelme, a játékra sem figyelnek nemhogy a reportokra.
Bár játék közben megint sok volt a pbban a cseten. -
Dtomka
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #53011 üzenetére
Azért ha csalna akkor a k/d sztem nem 1 alatt (0.92) lenne...
-
eugabesz
őstag
válasz odorgg #53016 üzenetére
Mivel sokáig nem játszottam,nekem azonnal feltűnt a változás,be is írtam valamelyik nap,hogy egy foscsomó lett megint...ezek semmiből sem tanulnak,ez van...
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
-
stoon
addikt
válasz Snip3r_HUN #53015 üzenetére
sajna ezt a világot éljük , a kemperek itt tanulnak meg bújócskázni mert így nem lesznek : vizesek , koszosak fáradtak ,stb!
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
SkyS1gn
félisten
válasz kisza25 #53021 üzenetére
850M videó címe elírás, ez a g550
G56JR volt még az meg 760m de ugyan az a szint.
BF4 éjjel lejön, de olyan medium high-on megy szépen ahogy yt-on nézegettem videókat.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
marilllyo
veterán
válasz SkyS1gn #53027 üzenetére
Előtte y510p volt. Jó ház, jó a kijelzője. De tény, a 2011-es vaiomban jobb kijelző volt mint ebben. Az anyagminőség so -so. Élőben nem annyira gáz. Ami jobban zavar az az, hogy a cpu TB-t kikapcsolja játék közben.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz kisza25 #53025 üzenetére
Azért az még nem jelent semmit magában... a termikus limit sokkal jobban visszafogja.
Hiába hasonlóak a paraméterek.Na és a gamer az tuti hogy melegszik is eléggé... nincsenek csodák.
Énis anno egyetem alatt toltam a gamer noti volnalat, de nem jó sajnos... amugy az enyém meg is döglött utána. Nyilván nem 3 év alatt... de olyan 5. Elavult már azidő alatt... de akkoris.
Az asztali gépeim mai napig mennek és erősebbek.Még az AMD 2000+ S754-es cucc is Geforce 6800-al. Pedig az már nagyon nem ma volt.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
Akkor ezek szerint én vagyok igénytelen mégis... én nem érzem se jobbnak se rosszabbnak a "netkódot".
Lehet csak jó szerverekre tértem mostanába be, de nem éreztem úgy hogy valami nem működnek jól.
Mondjuk ezt már a multkor is írtam.
Bugok mondjuk vannak, meg a multkor a Golmud égboltja egyszer teli volt fával... először azt hittem ejtőernyősök jelentek meg.
De ez is csak egyszer volt.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
grandegamer
csendes tag
https://www.youtube.com/watch?v=KMS5pVbO8Gk
Szép. -
Laraxior
titán
Nekem sima i3 + 720m... orulok h elindult. Az ssd sokat dobott rajta.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Snip3r_HUN
addikt
Gyors összedobtam a 2. részt így kora reggel éhgyomorra
Battlefield 4 | Anti Air Montage 2 by Snip3r_HUNIn space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
@rglaaf
veterán
-
kisza25
félisten
válasz Snip3r_HUN #53034 üzenetére
te hallod tudtad, hogy vannak sima kézifegyverek is a játékban
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz Snip3r_HUN #53038 üzenetére
én azt csak akkor használom mikor nincs más, arról nem tehetek, hogy mások még annyit sem használják
most, hogy már nem én vagyok vele az első bevallhatom, hogy jobban szeretek tankozniEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Laraxior
titán
válasz @rglaaf #53033 üzenetére
Winyoval el sem indult... nemhogy játszható allapotba kerult volna...
A 840es samsung kicsit felturbozta."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
marilllyo
veterán
válasz FollowTheORI #53029 üzenetére
Való igaz. Egy kicsit erősebb a screen tearing itt mint egy asztali gép esetében. Ettől függetlenül nagyon szépen fut. De az tuti, hogy ez volt az utolsó drága laptop ami nálam volt. Ennek hála legközelebb jövő karácsonykor eszem húst. Előbb utóbb visszaváltok konzolra. Csak még nincs elég jó ps4 cím.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz SkyS1gn #53041 üzenetére
én asztalin i5-3470@3,8Ghz + gtx750ti-vel fullHD mediumon játszom így 70-110FPS van pályától függően, szóval azzal a vassal én valami hasonló beállítást próbálnék
gondolom mindenki átszaladt rajta az előbb újonc kolléga rosszul linkelte:
BF4 Gadget Glitch mi jöhet még[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Blu-ray lejátszók
- Az MSI új portékáit vizslatva kiakad a Geiger-Müller-számláló
- Hobby elektronika
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest