Hirdetés
- Trump vagy Harris
- Digitális Állampolgárság Program
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanglee001
addikt
válasz killer095 #55001 üzenetére
Jó lenne a holnap, de "munkából" jövet 24órás csatározásra megyek a boldogi laktanyába. vasárnap délután jövök akkor meg alszom. De a mai az jó volt. jövőhéten lehetne még ilyen
Van mikrofon csak melóközbe csendbe kell lenni
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
SkyS1gn
félisten
-
killer095
őstag
válasz spanglee001 #55002 üzenetére
Jelölj be aztán majd toljuk
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
r-chee
őstag
válasz mackosajt #54990 üzenetére
Lehet ma is ilyen közös összezördülés, olyan cq mapokkal, ahol infantry nagyobb szerepet játszik
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
eugabesz
őstag
válasz SkyS1gn #54997 üzenetére
Nem egyszer nyertünk már meccset miatta...az ellenség 90%-a életcélul tűzte ki,hogy őt,vagy őket likvidálja,addig a többiek az összes többi pontot simán behúzták,ellenállás nélkül...de van akinek ez sosem esik le....
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Snip3r_HUN
addikt
Afrojack rémlik ? [link]
(#55008) Zolar : yea, akkor a normális hétvégi játékra nem is lehet számítani a sok agyhalott miatt.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
-
addikt
Üdv!
A tegnapi pályakiosztás tökéletes, esetleg még az egyik kedvencem a Caspian 2014 bekerülhetne egy kör erejéig, ez alkalmas járművezésre, meg gyalogosnak se kopik le a bakancs a lábáról a kör végére."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
addikt
Uraim!
Kellene egy kis segítség. Tegnap este ugyan jelen voltam a TS3-on, de folyamatosan kaptam az ívet a csapattársaktól, hogy néma kacsaként viselkedek. Na most mentségemre szolgáljon, hogy egy ilyen 1 Ft-ot se érő kínai csodás mikrofonom van amibe, ha teli torokkal ordítozok is, alig hallható a többiek részéről.
Este 10 után meg egyébként is hangoskodni életveszély, mert az asszony a másik szobából átjön, és hátulról a bipodos késsel elintéz, oszt nyomkodhatom én az F-et, hogy kivédjem.
Szóval akik nem mikrofonost fülest használnak, azoktól kérnék javaslatot valami jobb minőségű mikrofonra a tapasztalatok alapján, pár ezer Ft. értékhatárig.
Előre is köszönöm a tippeket."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
-
marilllyo
veterán
válasz Bjørgersson #55023 üzenetére
+1
Volt nekem is ilyen mikrofonom még régen. Nem volt ezzel gond. Vagy valamelyik hangerő nem jó...vagy maga a készülék hibás.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
kisza25
félisten
válasz @rglaaf #55015 üzenetére
én voltam a map választó
marilllyo: ja ez a TS dolog nálam is ez miatt rossz, hogy páromat zavarja én is csak hallgatóztam
HRC95: olyan érzés vele menni, mintha 2x nehezebb lenne
kovy29: jó hasonlat[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
r-chee
őstag
válasz kisza25 #55025 üzenetére
Én meg több, mint fél órán keresztül kerestem a Roccat mikrofonját mire megtaláltam, s újabb fél órát bűvészkedtem a driverekkel/beállításokkal, aztán valamiért nem volt mic hangom....Pfff
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
addikt
válasz Bjørgersson #55023 üzenetére
Köszi, belenéztem a Realtek HD hangkezelőjébe, és találtam egy "Mikrofonjel erősítő" funkciót, ezt maxra húztam, hát majd este, ha lesz folytatás elválik, hogy mennyit használt.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
addikt
válasz yodamester10 #55028 üzenetére
Köszi, ennek az alsó cuccnak mi a pontos elnevezése, mert lehet, hogy hosszabb távra benevezék majd egy ilyenre, egy ASUS Xonar társaságával.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
addikt
válasz SkyS1gn #55032 üzenetére
Neked is köszi, majd csak összejön valami, egyébként ez lenne az? Sajnos angol a TS-em, az meg nem igazán megy, ugye a hatvanas években még az oroszt eröltették nekünk.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz pendre54 #55034 üzenetére
Igen, jó csúszkát izgatsz, de szerintem nyugodtan maradhat nullán, 30 dB-es erősítéssel elégnek kellene lenni, nekem is úgy van beállítva. Inkább a pipák nézzenek így ki.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
addikt
válasz Bjørgersson #55035 üzenetére
Köszi megléptem, este elválik, hogy mi lesz belőle.
-
@rglaaf
veterán
válasz SkyS1gn #55026 üzenetére
őőőő most akkor kill-re játszuk a cq-t? vagy milyen irányú fogyatékosságomra akarsz itt rávilágítani tulajdonképpen? vagy vágysz valami elismerésre jó okés bevallom, sokkal jobb játékos vagy mint én most boldogabb vagy? 20-25 fps-el nem vagyok többre képes, tudom kifogás.cfg de ez van
PSN:BiZzare_0 ️
-
SkyS1gn
félisten
válasz @rglaaf #55038 üzenetére
Félrenyelted a reggelid?
Legkevésbé érdekel a stat, csak az időre értettem, év eleje felé lett meg neked nem?
Tegnap is többen mondták hogy vezessek csak meg nem-e akarok vezetni, akar a halál, ha te ültél be először akkor vidd, kivagyok én hogy elvegyem akárkitől az élményt "hamar meghalunk úgyis" aztán akkor mivan, kiugrok javítok, teszem amit tudok, a lényeg hogy együtt játszunk, aztán menjen a PTFO!
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
mackosajt
addikt
A pozitív visszajelzések végett, ha kell, akkor ma is lehet bandázni az IRAM szerveren.
Ma asszonyért sem kell elugranom, és sört is vettem.Ami a TS-t illeti, akik pedig úgy érzik, élőszóban beszélve jobb a játék, és állandóan ide-oda szoktak csak csapódni, jöjjenek bátran, és ha kell, külön szobákat is adunk.
Jobban örülünk, ha nem csak a szolgáltatók élnek meg a pénzből, amit kapnak tőlünk, hanem másoknak is segíthetünk ezzel.maplist javaslatok jöhetnek, és hogy mindenkinek jó legyen, infantry, rush, chainlink stb., bármi lehet.
Csak legyetek is rajta.Illetve ha valaki TS-en jelzi, hogy nem prémiumos, és ha kivennénk mapot, akkor fel tudna jönni, mert szeretne, akkor szóljon azért is, mint tegnap Sósperec.
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
válasz mackosajt #55041 üzenetére
A maplisteket privátban küldjétek. (kifutottam a szerkesztési időből)
Jah, és makcika és a fia igyekeztek elterelni a figyelmeteket Zavodon.
Máskor be szokott jönni a "csel".[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Tomdriver
őstag
Sziasztok, szeretném kérni a segítségeteket.
Tegnap megvettem az Origin oldaláról a BF4 most akciózott digital deluxe edition változatát, le is töltődött szépen, csak sajnos valamiért nem indul.
Pl. ha a Test Range-t akarom indítani, a kezdőképernyőnél kifagy. Vagy ha rácsatlakoznék egy szerverre, egy error üzenettel értesít, hogy sikertelen és task managerrel lépjek ki.
Konfigom win7/64.Lehet az indítás előtt még valamit be kéne állítanom?
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz mackosajt #55041 üzenetére
Lehetnének kicsit vegyesebb pályák, pl. Naval Strike-ból akár az összes carrier assault módban, Caspian, Guilin Peaks. Játékmód meg lehetne rush is conquest mellett. Ezek a tank-orientált pályák, módok egy idő után unalmasak.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
mackosajt
addikt
válasz Bjørgersson #55045 üzenetére
Esetleg javasolhatom, hogy a TS-en fent, élőszóban vitassátok meg, mik legyenek, és berakjuk.
Hogy úgymond előre lezsírozzuk azt, amit mindenkinek el kell viselnie.Csak mondom, az a lényeg, úgy lőjjük be, hogy ha jön valaki adott DLC nélkül, ne kelljen sokat törölni.
-
Tomdriver
őstag
válasz Bjørgersson #55044 üzenetére
Köszi, de valami más gond is lehet.
A játék jelzi alul, hogy kapcsolódtam a szerverhez, de az előtérben látható kép nem mozdul, lefagy és a kurzor se látható, csak task manager alól tudom kilőni a játékot.
Érdekes, nálam soha semmijen játék nem produkált ilyen hibát - talán meg kéne próbálnom újra telepíteni?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
addikt
válasz FollowTheORI #55049 üzenetére
Én még csak javasolnám a 2014-es Caspiant is, legalább egy kör erejéig, az gyalogosnak, meg járművesnek is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest