- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:07 Téma összefoglaló
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
-
Tomassy00
senior tag
-
mackosajt
addikt
-
stoon
addikt
-
=HG=
addikt
-
Prosector
addikt
-
Zsoxx
őstag
-
törölt tag
-
stoon
addikt
-
stoon
addikt
-
mackosajt
addikt
-
törölt tag
-
mackosajt
addikt
-
Astroboy
őstag
-
törölt tag
-
Tomassy00
senior tag
-
Zsoxx
őstag
-
Zsoxx
őstag
Nagyon is értem, és azt is, hogy miért egy ilyen semmitmondó posttal zárod le a vitát. Magáért beszél.
Nyilván a 2,2-es k/d-s Vanavas azért fért bele "az adott szerver játékos állományába" (noob szerverről van szó, ti mondtátok!), mert Brugo oldalán volt, és nem őt alázta sorozatban, mint a másik oldalon az 1,6 k/d-s.Az előző hozzászólásodban a sorok között olvasható burkolt cheaterezést pedig az egész PHun csapat nevében kikérem magamnak.
-
törölt tag
-
Zsoxx
őstag
-
Zsoxx
őstag
-
Zsoxx
őstag
-
vtomi2
őstag
-
Enigma1945
őstag
-
Zsoxx
őstag
-
FollowTheORI
nagyúr
-
Astroboy
őstag
-
vtomi2
őstag
-
daveoff
veterán
-
g1-killer
tag
-
kisza25
félisten
-
gyiku
nagyúr
-
prokxy
veterán
-
Laraxior
titán
Mondjuk kezdő játékosoknak inkább ajánlottabb ott kimaxolni a járművekre megszerezhető cuccokat, mint élesben, ahol kb esélyük nincs rá. Aztán az irányításukat is pl...
Van ilyen beállítás, tehát használható. Az, hogy Ti lenézitek, a saját dolgotok...
Nekem is megvan a véleményem azokról akik waroznak, meg vérkomolyan veszik ezt a JÁTÉKot, mégsem hangoztatom. Nektek sem kellene.
Tekintve nem zavarja a köreiteket...
Azon felül lehetne segíteni is neki, ha már ennyire benne vagytok a szerverbérlés dologban, nem csak egy "cancel"-el...
Vagy ha már segíteni nem tudtok, legalább maradjatok csendbe...
Bár magyarország, magyar mentalitás, mit is várna az ember... -
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
-
Zsoxx
őstag
-
Laraxior
titán
-
kriszpontaz
veterán
-
stoon
addikt
-
gyiku
nagyúr
-
prokxy
veterán
Teljesen megértem az álláspontot, amikor a TCE szervert üzemeltettem, akkor nagyon nehéz volt a befizetőkkel egyeztetni, hogy milyen mapok legyenek, pedig mindegyik Srác egy rugalmas, türelmes ember. Mindenkinek nem lehet jó, meg konfliktus lehet belőle, emiatt gondolkozom a BF1 esetén is a bérlésen, de mégis jó lenne egy na!

Egyébként aki jelenleg aktív FoS-os, azoknak elsősorban járműves mapok, amik tetszenek, főleg a szárazföldiek.
Amióta van ez a NS, azóta ritkábban látogatjuk az IRAM-ot, de nem is miattunk üzemel a szerver.
A többiek nevében ha mondhatom, akkor az alapmapok közül szinte mind jöhet (én majd kilépek Paracelről; kb 1 éve felmentem oda, nem hitték el a többiek, h én játszom a saját accoumommal
).Még egy kérdés: mizu a másik szerverrel? BFH lett? (Mehetne BF4 inf vagy rush only-ra, ha már 60Hz-es, mert a 30-ason tegnap nehéz volt érvényesülni vagy csak le kéne állítani a torrentet?
) -
stoon
addikt
-
Prosector
addikt
-
stoon
addikt
-
regener
veterán
-
regener
veterán
-
stoon
addikt
-
imi123
őstag
-
imi123
őstag
-
prokxy
veterán
-
zzola
titán
-
gyiku
nagyúr
-
zzola
titán
-
Prosector
addikt
Nem parazom ez miatt, sőt az volt a celom, hogy a szavazas(es a rohadt meleg nyar) elott kijojjek, ami sikerult is.
Meg ha tortenik is vmi negativum, akkor is evek kellenek hozza + nem hinnem, hogy valaha is rosszabb lesz a megelhetes, mint Mo.-n.
Ha mégis gáz lesz, akkor megyek mashova, de haza biztos nem.
(#90537) players111: tenyleg komoly, igen, jun. 11-en jottem ki.
Nincs mar gigabites digi

-
stoon
addikt
-
dokee78
félisten
Nekem nincs bajom velük,azon kívül,hogy céltáblának használnak.

Kb 3-szor kickeltek,de mindegyik jogos volt,mert csúnyán beszéltem.Más:
Kipróbáltam 2 játékot.
SW Battlefront
pff,de jó,hogy nem vettem meg.
Mondjuk ezzel is úgy vagyok,mint a Hardlineal,3.000-et sem adnék értük.
Bad Company 2:Vietnam
Óccsó most akcióban,kemény a hangulata,nagyon tetszett.
Igaz tankban nyomogattam az X-et az Active Protection miatt.
Kicsit szokni kell,de tetszik. -
zzola
titán
-
Zsoxx
őstag
-
Mr.Csizmás
titán
-
jacint78
addikt
-
kriszpontaz
veterán
-
Mr.Csizmás
titán
-
pohár
félisten
-
feenty
aktív tag
-
zzola
titán
-
Árpi001
őstag
-
törölt tag
Pedig a bolhást könnyű észrevenni mert nagy a bundája!
Tegnap jàtszottam hüllővel a kör vègèn gondoltam megyünk bolhást lőni erre nem làtom hüllőt a baràtlistámon. Később meg azt írta offline hüllő közben próbált ő is rámcsatlakozni. WTF? Ma újratelepítem az egész bf4-et. -
Popes
őstag
-
Prosector
addikt
-
Gyula84
veterán
-
Prosector
addikt
-
zzola
titán
-
zzola
titán
-
daveoff
veterán
Igen, azért van a topikgazda, ha kell, akkor rendet tartson, de ami itt megy....
Most megint felhoztál valamit, amire páran ráugorhatnak.Nekem simán belefér egy-két off(bizonyos határok között), vagy lazább téma, mert több mint két éves játékról beszélünk, de egymás csesztetése folyamatosan....az nem.
-
zzola
titán
-
daveoff
veterán
-
Bjørgersson
félisten
-
stoon
addikt
-
Bjørgersson
félisten
-
dokee78
félisten
-
Prosector
addikt
-
gyiku
nagyúr
-
Gyula84
veterán
-
törölt tag
-
atteee
tag
-
stoon
addikt
meg a kukacával a porban!

csak azért kérdem meg itt mert bf-hez váltanék tanyanetről -hipernetre?
kérném a fa, és őskori vicceket,poénokat mellőzni! tapasztalat érdekelne leginkább hogy érdemes-e
bár van itt pár "őskövület" mégsem bír tapasztalattal ,csak valami rossz szarkát evett, és elrontotta a gyomrát, aztán csak valami szarkahús ..........akarom mondani szarkaz"mustal" próbálkozik !

azért érzem én a törődést!s ha netán feltévednél az ocg szerverére!:ide +is mutatom menyire ! ha esetleg még ts-re is meg is beszélhetjük

-
beers
addikt
-
pendre54
addikt
Ráadásul kétszer is a Golmud pályán. Egyébként ez a 3200 ticketes beálítás, ez csak valami pillanatnyi eltévelyedés volt, vagy esetleg lehet ilyenre számítani a jövőben is néha? Nekem nincs bajom vele, egyébként is van a kedvencek között egy ilyen szerver, ahová járni szoktam, ahol elég sűrün megfordulnak Gyiku, meg Biz4rre kollégák is.

-
törölt tag
-
guftabi96
addikt
-
zzola
titán
-
pohár
félisten
-
Tomekk.
aktív tag
-
Csabroncka
addikt
Ez attól függ milyenre sikerül! A 2142 is legalább annyi embernek tetszett, mint a BF2. Ráadásul most már ez a 3. BF széria amiben jármű/fegyver/pályavezetés szinte ugyan az! A másik lehetőség az 1942-höz való visszatérés lett volna, hozzáteszem az sem lett volna rossz.
-
törölt tag
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lőttem tankal helit de utána valamelyik aljas kiszedett egy bézbózütővel.