Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Trump vagy Harris
- Digitális Állampolgárság Program
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
-
spanglee001
addikt
válasz kriszpontaz #58002 üzenetére
ugytudom 3 limit van, nagyonritka hogy sniperkedjek
de ha kilőttél
nem vagyok ott admin vagy ilyesmi, ha ilyenre gondoltál
viszont most látom hogy pinged magas, 130 nál kickeltudom hogy félrement, olyan éhes vagyok hogy nem látok
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
kriszpontaz
veterán
válasz spanglee001 #58003 üzenetére
Félrement.
-
iMaverick
addikt
válasz spanglee001 #58003 üzenetére
Ez nekem ment.
Viszont akkor miért nem azt írja? Vagy még ennyire new a New IRAM szerver?
(Ilyesmire azért oda kell/ene/ figyelni.)
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
Olympos
aktív tag
Szar szemét DICE.
Kidobnak egy játékot egy éve, és még most is teli van buggal.
Jó hogy nem lakást árulnak, még meg kellene köszönni nekik, hogy egy év után van végre víz, csak épp nem mindig és nem meleg.
Most a Defuson basztam fel az agyam, még mindig bugos. -
pohár
félisten
sőt, lassan el se indul a játék!
Olympos... remélem ezt közölted velük is a BattleLog fórumában
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
Olympos
aktív tag
Na!
Akaratlanul is felbőszítettél és elkezdtem írogatni a BF4 technikai fórumába, hogy a Defuse hibás.
Megdöbbenésemre, már vagy x ezer jelentés volt a témában július óta, mégse oldották meg.Gondoltam tele spammelem a fórumot "Defuse BUG" threadekkel, hátha a sokból valamelyik EA/DICE szerkesztő elolvassa (mert percenként jönnek létre a Threadek vmi idióta "neked milyen a k/d arányod" témába)...hátha így feltűnik 4-5 egyforma Topic... .
Hát fel is tűnt nekik.
Egyre alpáribb stílusomat rajtuk gyakoroltam...ahogy az egyik mérges EA előfizető is írta egy nagyobb BF4 szerver leálláskor: "Inkább rajtatok vezetem le a feszültségem, mint visszamenjek verni a gyerekeimet...."...szóval írtam és írtam nekik.......míg végül EA bant kaptam.
Mindent kinulláztak, de csak pár perce.
Szerintem nekik is van főnökük, aki azért tudja, hogy véleményt formálni lehet, így visszaadták a jogomat, be tudtam lépni a játékba.
Eddig ez volt az üzenet a Battlelogba lépve: REMINDER: LEAVE YOUR FEEDBACK IN THE FORUMS!
(Ezt ott lehetett olvasni, ahol bejelentik a szerver leállásokat....)Csak úgy megosztottam Veletek...
...legalább tudom, hogy elolvassák amit írunk, és ha kérünk, jogosan, akkor sokszor nem válaszolnak, ha viszont erre szidunk (szintén jogosan), akkor bannolnak, ijesztgetnek. -
stoon
addikt
válasz Bjørgersson #57961 üzenetére
nekem meglett mind de én csak 192 nyitottam
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
marilllyo
veterán
Én egy picit sajnállak titeket srácok. Lehet, hogy én/mi kaptam/unk ilyen VIP Battlefield-et de nálam teljesen jó. Sem .exe hibák sem más. Tegnap 4 csingiling meg 1 kör CQ-t is lenyomtunk de rendben volt minden. A hitbox is jó. Ha meghaltam az nem a DICE hibája volt. Bár én képes vagyok elfogadni ha nem 3-mas a KD-m minden körben. Maga game crash az is ritka volt nálam. Bár eléggé élére állított op-rendszerem van. Semmi felesleges háttérprogram, semmi tuning, legfrissebb driverek meg hát persze én notiról nyomom...biztos ez is közrejátszik. 560 óra alatt eddig sem nagyon szidtam....és nem hittem volna, hogy a patch majd bármit is javít. De kellemes meglepetésként ért, mert úgy érzem kicsit finomabb lett a játékmenet. Azt érzem, hogy képes vagyok olyan fegyverekkel is érvényesülni amikkel eddig annyira nem...Bead olyanokat is amiket eddig max assist-ra.
De az tuti, hogy szerver és szerver között van különbség.2 hiba van ami...tényleg hiba és illett volna kijavítani. Az egyik a defuse mód. Bár nem próbáltam, de ahogy olvasom még mindig bugos. A másik amit tegnap is beszéltünk, hogy a 2x magnifier bugos. Néha felcseréli a közelítést a coyote-tal. Ásszem a reload-hoz van köze. Ezeken kívül....szerintem rendben van. Illene elfogadni azt a tényt is, hogy ez a legkomplexebb multiplayer fps amit valaha is csináltak eddig...és mint olyan sosem lesz tökéletes. Azt az első fél évet soha senki nem fogja nekik elfelejteni az biztos...de most már azért...tényleg játszható.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
eugabesz
őstag
válasz iMaverick #58005 üzenetére
Ha azért dobott volna ki,azt írta volna.Minden be van állítva az új szerveren is,tehát valószínű,hogy semmi köze hozzá mivel öltél
.A sniper limit 3-3 játékos oldalanként,de legközelebb megéri a csetbe beírni,hogy !sniper,s tudni fogod van-e még helye.De szinte biztos,hogy nem azért dobott ki.
A ping limit 120,de kétszer figyelmeztet,aztán dob ki.
Néha rá kell nézni a csetre és sokkal több információd lesz.http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
aram01
nagyúr
jöttem kérdezni: SERVICE STARS-ból mennyit lehet összeszedni? van plafon?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Mappa
addikt
válasz aram01 #58019 üzenetére
Szerintem nincs, BÖF3-ban ilyen 245.000 killes emberkéknél simán adja a 2450 service start. Nem hiszem, hogy BÖF4 -nél ez másképp lenne.példa: BÖF3 top1 killerszerk.: Sorry de van, 100 a max itt 4-ben. Franc se gondolta volna
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
nagyúr
Nincs limit... valamit benéztél.
Jah hogy a fegyverekre gondoltál... ok.
Ott sincs amugy... csak a stats nem mutat többet... de ha elmész az unlock oldalra ott látod felette is.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
stoon
addikt
valaki tudja hogy az msi aftb. bezavar e még a bf4 be illetve ha jól emléxem ,talán a win7 64 bitet nem bírta?
(#58024) marilllyo: pont ezt akartam mondani, hogy nem csak volt hanem van is köztük! múltkor pont összefutottam velük , és a statjukra kukkoltam! rákérdeztem hogy tőlük bannoltak játékosokat, kikérték maguknak ők nem csalok de 5 perc után már leléptek ha nem azok akkor miért léptek le?
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz FollowTheORI #58023 üzenetére
pedig nekem az IFV igen régóta 100-on pihen
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Tomdriver
őstag
Letöltöttem a Premium csomagot, de campaign módban továbbra is a China rising pack jelenik meg csak (Digital Deluxe csomag volt előtte), amit már teljesítettem, illetve újrakezdtem.
Gondolom a többi is játszható campaign módban - kérdésem, hogy miért nem látom őket?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz kisza25 #58026 üzenetére
Jah, de az csak a weboldal limitációja amugy.
Mert pl a játékmódon nincs limit, se a kasztokon... biztos úgy voltak vele elég 100-ig jelezni a stat oldalon a dolgokat (vagy bug ).
És itt sem látszik például a limit.
Ettől független érdektelen e-penis adat.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Tomdriver
őstag
válasz Bjørgersson #58029 üzenetére
Bevallom őszintén: nem!
Csak beleugrottam, hogy minél több pályán gyakorolhassak....
Ezek szerint a többi pack campaign módban ez alatt nem múködik?
Akkor így jártam. -
addikt
Üdv!
Beraknám ide is a gondom, mert két topikot is megjártam vele, eredmény nélkül, hátha itt több szerencsém lesz. A problémám sajna a BF4 multit is érinti.[link]
[link]
[link]Még annyit a fentiekhez, hogy a netkapcsolatban nincs változás a korábbiakhoz képest, pingteszttel, meg speedtestnettel ellenőrizve.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Bjørgersson
félisten
válasz Tomdriver #58031 üzenetére
Pontosan, mivel a játék lényege a multiplayer lenne. Az a szaros egyjátékos mód is csak a COD majmolása miatt került bele, hogy elmondhassák, a Battlefieldben is van campaign.
Elég lesz most már a gyakorlásból, irány élesben játszani!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Tomdriver
őstag
válasz Bjørgersson #58033 üzenetére
Bakker, pedig gyakorolni kéne még, 2 perc alatt kicsináltok, próbáltam, vattaember maradok örökre.
Még végigcsinálom a campaignt normál meg heavy módban is, aztán beszállok. -
aram01
nagyúr
köszi megint okosabb lettem
(#58021) marilllyo: akkor csak 20-ig gyűjtöm öket célzottan
(#58034) Tomdriver: én is csak bonuszembernek járok fel, de mindegy a magam szórakoztatása csak a cél
[ Szerkesztve ]
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Bjørgersson
félisten
-
stoon
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #58027 üzenetére
felteszem és rákukkantok thx
-
Tomdriver
őstag
Köszi mindenkinek a tanácsokat!
Megpróbálok minél előbb ott lenni veletek.Van valami magyar topic ezen kívül, ahol eldöntitek melyik szervere csatlakoztok fel pl. adott időpontban? Vagy ha TS, akkor server adresst, psw-t megadnátok?
-
Tomdriver
őstag
-
addikt
válasz pendre54 #58032 üzenetére
Szóval erről a gondról írtam korábban, most csak a Battlelog van elindítva a neten, még az Origint se indítottam, és a procit már 78%-on tekeri a net.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
addikt
válasz Bjørgersson #58045 üzenetére
Mint írtam a korábbi linken is, gyakorlatilag 1-2 kiegészítőt használok csak, még reklámblokkolók sincsennek fennt, két nappal ezelőtt is ugyanezek voltak, és semmi gond nem volt se az IE10-nél, se a Firefoxnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 4
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest