Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Trump vagy Harris
- Digitális Állampolgárság Program
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
A tankos lövésekhez annyit fűznék hozzá,h valószínű,h ez nem bug. Ugyanis a head glitch nevű problémát akarják ezzel orvosolni,h ne legyen az,h úgy lőnek le,h alig látszódik ki az ember feje. Elméletileg ugyanez megfigyelhető ha fegyverrel lősz közelről doboz/fal mögül. Szerintem jó kis újítás ez,csak meg kell szokni.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Colos1
őstag
válasz blaca83 #11989 üzenetére
Asszem már értem mire gondolsz. Ki akartam lőn a fedezék mögül, de a fal tömege miatti téridőtorzulás miatt a lőszer eltérült, és a falnak csapódott
Tanknál nem találkoztam ilyennel, de ezek alapján ott is előfordulhat.Amúgy BFBC2 -ben találkoztam ilyennel, Heavy Metal -on, amikor valamelyik szélkerék mögül akartam kilőni.
(#11983) Malachi: És akkor minden lövés előtt állítod a célkeresztet? Ehhez hozzá lehet szokni ugyanúgy, mint a drophoz, azt sem korrigálod a célkereszten, mert csak 1 távolságnál esne egybe. Ez is csak 1 távolságra van belőve, a lövész ez alapján korrigál.
Az igazi lövegeknél van még 3 fontos dolog:
1. a röppálya íve függ a légellenállástól, ami viszont függ a hőmérséklettől, páratartalomtól, de még attól is, hogy mennyi a por a levegőben. Ezért mindig más a "drop". Ez nagyobb távolságú lövéseknél fontos, tanknál nem jellemző, mert nem lövöldöznek vele olyan messzire. Nagy távolságú tüzérségi lövegeknél kell vele számolni. 10 km fölött már azt is bele kell számolni, hogy a lövész mekkorát fingott Meg persze lehet más a levegő állapota pár km -en belül...
2. a lövedéknek van "oldalgása", ami azt jelenti, hogy az egyik oldalra kitér. Ez a löveg forgása miatt van.
3. Fúj a szél.
+1. A lövegek tömege és torkolati sebessége nem teljesen egyforma, és ettől függ mindhárom fent említett változó.Amúgy ilyen lövésekhez 2 ember kell, mint ahogy a reconok dolgoznak. Az egyik számol, mondja a korrekciót a lövésznek, aki céloz és lő.
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Egonyolc
aktív tag
++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++
-
Whysperer
addikt
Iponnál 80 ezer az Giga 280X. A 270X meg 54 ezer. Lehet vásárolni! 8) Bf4-hez 8)
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
-
Def26
félisten
válasz Snip3r_HUN #12014 üzenetére
Mert mi a baj ezzel. Szép campelő hely.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Remington
őstag
Sziasztok!
Open beta telepítése/aktiválása hogy megy? Két ismerősöm is panaszkodott akiknek csak sima bf3-a van h nem tudják felrakni... Pedig bárki játszhat vele nem igaz?
https://hardverapro.hu/tag/remington#aprohirdetesei
-
R3laX
addikt
Vége .
-
milan18
aktív tag
Vége
-
Snip3r_HUN
addikt
Két hét múlva mehet élesben. Azt már csak kibírjuk.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
R3laX
addikt
válasz Snip3r_HUN #12022 üzenetére
Jaja! , bár Platinumshop még nem jelzett vissza, de remélem ügyködnek.
-
Csabroncka
addikt
Egy nagy tapasztalatom, lett. Annak ellenére hogy béta volt, valóban nagyon jót tesz a játéknak, ha 8 szálon tud futni. Most eladtam a procit (2500K) nézem az áldozatot, csak csínjával én marha
"in medias res"
-
Gabás
addikt
válasz Csabroncka #12024 üzenetére
béta alapján kicsit elhamarkodott volt, s még a bétán is sokat optimalizáltak, a végére elég jól ment négy szálon
-
R3laX
addikt
válasz Snip3r_HUN #12026 üzenetére
Á, oké meggyőztetek , úgyis pöcsölnek.
-
R3laX
addikt
válasz Snip3r_HUN #12026 üzenetére
Házhozszállítás ingyenes? Előrendelésnél?
Ezt írja:
Összesen: 10 490 Ft
Szállítási díj: 990 Ft
Mindösszesen: 11 480 Ft[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Na vki? cdgalaxy-nál nem igyenes a kiszállítás előrendelésnél? Mert akkor szarok rá, ha 1-2 nappal később hozzák, nekem megér egy ezrest . Egyébként Galaxy ezt írja: A játék elképzelhető, hogy nem azonnal, legkésőbb 2013. október 31., csütörtökön lesz aktiválható a neten.
-
biggamer
veterán
Hi ... szerintetek mikor fogják kidobni a gamét az összes kiegészítővel ???
Amilyen a Battlefield 3 Premium Edition volt.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Laraxior
titán
Ebben a tetű 576-ban semmit, egy betűt nem írnak a Premiumról, holott a CDG-nél már árazva van, megjelenés, szállítás napja is ki van írva Arról nem is beszélve, hogy olc'óbb.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
biggamer
veterán
És akkor ebben a Premiumban benne lesz az alapjáték és az összes kiegészítő is ami később jelenik meg ???
és köszi a linket R3laX
[ Szerkesztve ]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Neoteric
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 4
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- Robotporszívók
- Trump vagy Harris
- További aktív témák...
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest