Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Trump vagy Harris
- Digitális Állampolgárság Program
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
válasz ForRedGlory #13905 üzenetére
Originen igen, de első neki futásra, ez amit leírtál nem változtatta vissza, de mivel már előtöltés fontosabb volt, mint a betűk, így nagyon nem szórakoztam vele utána. Majd visszaállítom valamikor valahogy
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Laraxior
titán
válasz lofagi #14003 üzenetére
Hát ez így elég szomorú... a csávó is azzal vigasztalt az 576ban, hogy de hiába kapom meg holnap, csak izékor lehet aktiválni, mondom neki ok, hello, majd holnap jövök akkor F*sznak okoskodsz.
Tényleg nem megy valaki a CDG közelébe?
CDG:
Kiszállítási információk
Mégis itt VAN a Battlefield 4 ma! Külön köszönet az EA-nak!Az EA a játékosok érdekeit (és panaszait) figyelembe véve - orvoslandó a késést, mely nekik sem volt a céljuk, csak a gyárból késve kapták meg a kontingenst - a hagyományos, szokásos szállítójuk mellett egy új szállítóval is felvették a kapcsolatot a hétvégén, hogy mégis el tudják indítani a Battlefield 4-eket ebbe a régióba is.
Információink szerint ezen "vállalkozásukat" siker koronázta, az új kiszállító teljesítette extra vállalását, és így már HÉTFŐRE itt vannak a Battlefield 4-ek Magyarországon, és természetesen nálunk is.
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
lofagi
addikt
válasz ForRedGlory #13948 üzenetére
Premiumot mikor lehet aktiválni?
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Laraxior
titán
Tudom, már sokszor segítettél így is
(#14006) devilinsid3: Gondolom a szájába rágta a főnöke, hogy el kell mondani minden vásárlónak, a panaszok elkerülése végett.
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Frozzy
őstag
Valakinek nincs információja arról, hogy esetleg a PCGURU hajlandó-e hamarabb eljuttatni a vásárlóknak a játékot ? Már ha a boltokban ma ott van akkor gondolom kb a pcgurunál is ott van (vagy holnap).. de ők majd csak 4.-én postáznak
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Frozzy
őstag
be mennék én nagyon szivesen érte. de mivel nem Budapesten lakok és az oda vissza út kb egy 10-es így nem éri meg..
érdekes felfogása van a pcgurunak ezzel kapcsolatban, még jó, hogy a megjelenés napján postáznak
a vicces pedig az, hogy a magyar postával szálíttatnak.. így semmibe sem kerülne holnap feladni a játékokat.. csütörtökre mindenkinél kézben lenne.
-
Gippo
senior tag
Budapest Master Race
-
Rico45
őstag
Mi megy itt!
576 törölve! inkább marad a cd galaxis
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
aizen92
addikt
erre valaki? vagy ha volt válasz akkor sorry
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
gali777
őstag
Igen, de már nem tudom hanyadszor kérdezi meg és mindig le lett írva.
(#14022) orichalcos: De, neked, mert te arra reagáltál, hogy ő debreceni és nem tud bemenni érte. Értem én ezt én se mennék fel Pestre ezért, de bakker már le lett írva rengetegszer, hogy mi újság a pc guru-s verzsönnel, mindenki aki onnan rendelte tudta, hogy ez lesz, akkor meg nem tudom mit megy itt a rinya.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz aizen92 #14020 üzenetére
hát hogy máshogy gondoltad az előtöltést? mindenkinek megelőlegezi az EA a játékot, aztán letöltheted a gépre, aztán ha lesz kulcsod, akkor játszhatsz is, vagy mi?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Laraxior
titán
válasz prokxy #14016 üzenetére
Akkor gazdaggá teszlek Küldtem privit, az a lényeg.
-
Laraxior
titán
válasz prokxy #14026 üzenetére
Tehát már ma gamelünk
-
devilinsid3
addikt
válasz @rglaaf #14032 üzenetére
ha nem is végtelen, de akkor úgy csinálnák meg, mint a bf2ben volt.. beta alatt nem egyszer volt, hogy 2 tank állt előttem és ők is néztek engem meg én is csak őket..
(és nem kell a spórolj meg nem kell mindenre lőni duma meg a többi, mert amikor egy tankba kell 4 szemből, ha javítják próbálj meg spórolni..)adjanak hozzá bőséges lőszert pl tankhoz 30-at és kész.. annyi elég egy darabig, de mégsem örök így vissza kell menni a kezdőre (mert a bf4-es commander sem dobna ammo packet az is biztos )
(#14033) orichalcos na akkor mindenki lenyugodott és nem kellenek a nekem is jön meg én már játszom kommentek ezrével elárasztani a fórumot.. (és akkor még a mikor kapom kézhez kommentekről nem is beszéltünk)
ezek mind le vannak már írva 1000x, de mivel minden nap másik 200 érkezik persze, hogy nem olvassa el őket senki -.-"[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
aizen92
addikt
Holnap postáz a pc guru!!!!!!!!!!! most beszéltem velük! kb 30-31-én meg is érkezik a game!
(#14030) boogie84: megelőztél.
(#14037) devilinsid3 : nem ütöm percenként a frissítés gombot..... videót néztem közbe kaptam a mailt és rányomtam arra h "új hozzászólás" ..... bocsánat magasságos devil.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
spanglee001
addikt
3 dvd van benne
megvan a cdgalaxisból a DE és premium.
akkor kilehet nyitni a battlepackot vagy sem?
nekem csak külső usb dvd meghajtóm van , ezért inkább töltöm 16 megával jön lefele[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
devilinsid3
addikt
válasz spanglee001 #14036 üzenetére
nem lehet, vírus
#14035) aizen92 remélem ezt csak trollkodásnak szántad
(amúgy meg, ha olvasnád a fórumot nem előzhetne meg, vagy 10 percig írtad azt a kommentet?)#14038) orichalcos de minek? ki kíváncsi arra, hogy xy most éppen játszik-e már vele vagy sem.. max hd képek és videók jöhetnek, de a többire meg ott a válasz 3 sorral fentebb csak senki nem olvas el semmit bakker már..
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz devilinsid3 #14034 üzenetére
(#14033) orichalcos na akkor mindenki lenyugodott és nem kellenek a nekem is jön meg én már játszom kommentek ezrével elárasztani a fórumot.. (és akkor még a mikor kapom kézhez kommentekről nem is beszéltünk)
ezek mind le vannak már írva 1000x, de mivel minden nap másik 200 érkezik persze, hogy nem olvassa el őket senki -.-"Óh, pedig lesznek ilyen hsz-ek az tuti.
Live-Die-Respawn
-
devilinsid3
addikt
válasz aizen92 #14035 üzenetére
semmi baj elnézem halandóságodat, de pont ezért van teleszarva a fórum szerintem és ugyanaz leírva 6x egymás után.. ebből pedig következik mikor felnéz valaki fórumra 120 új hsz, "hát én ezt biztosan nem olvasom végig" és még 4x le van írva.. felesleges szerintem
-
Laraxior
titán
USA-I proxyval enged játszani, vagy koreaival? Melyiket kell belőnöm?
-
fuvi
senior tag
még egy mail az ipon-tól:
Tisztelt Vásárló!
Örömmel értesítem, hogy a várt játék mostantól átvehető a boltunkban, így nem kell a hivatalos megjelenést megvárni, már mostantól azaz 2013.10.28-án 15 órától tud érte jönni és minden előrendelőnek Deluxe verziót adunk.
Rendelését köszönjük, és jó játékot kívánunk.
Üdvözlettel,
iPon Computer Kft. -
Mr.White
senior tag
válasz devilinsid3 #14039 üzenetére
hatalmas megmondóember vagy, de kis túlzással minden második hozzászólás a tiéd és nem arról hogy milyen a játék, hanem trollkodsz, offolsz, osztasz másokat.
-
spanglee001
addikt
azt írták nekem, a TEAM AMAZING hogy twitteren beszéltek 2 fejlesztővel is, és az egyik azt mondta, hogy bannolnak a vpn ért, a másik meg azt mondta, hogy nem bannolnak.
gondoltam szóloknetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
devilinsid3
addikt
válasz Mr.White #14042 üzenetére
kérlek nézd meg az utolsó 200 hsz-t, hogy mennyit írtam és MIT majd vesd össze ezt azzal, hogy a többi hsz. miről szólt
ha valamit nem csinálok akkor az az, hogy ugyanazokat leírom 400x, sírok, hogy nem tudok játszani 30.-án de majd akkor ezentúl ezt fogom és nem vetheted fel nekem, hogy trollkodok#14043) spanglee001 még jó, hogy le van írva, hogy a VPN-en keresztül történő VÁSÁRLÁSÉRT kapsz bant
ha csak játszol akkor NEM
remélem többször nem kell leírni..[ Szerkesztve ]
-
Rico45
őstag
576-ból is kezdenek telefonálgatni hogy szerdán vagy csütörtökön és hozzák a gamét!
[ Szerkesztve ]
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
Frozzy
őstag
Pcguru holnap adja postára!! Sz-Cs itt van..
Ja bocsi latom mar irtak en most beszeltem veluk telefonon.. spar közepéről
[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest