- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:07 Téma összefoglaló
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
-
Prosector
addikt
-
Prosector
addikt
-
Prosector
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Bjørgersson
félisten
-
kisza25
félisten
-
SkyS1gn
félisten
Ilyeneket látva miért is csdálkozok mikor ingame ezek tankkal seggével előre mennek, kempelnek egy squadnyian a map szélén, nem szed fel mikor mellettem futkoz medikkel, nem javít, ha javítom elfut járművel... jetből heliből kiugrik mert vagy taxi vagy nembirja vezetni... ésatöbbi ésatöbbi.

-
mackosajt
addikt
-
psq
tag
-
törölt tag
-
Prosector
addikt
-
HollyBoni
veterán
-
zzola
titán
-
Gyula84
veterán
-
jacint78
addikt
-
mackosajt
addikt
-
mackosajt
addikt
-
kisza25
félisten
-
mackosajt
addikt
-
dokee78
félisten
-
Gyula84
veterán
-
daveoff
veterán
-
CsonkaImo
addikt
-
mackosajt
addikt
-
mackosajt
addikt
-
mackosajt
addikt
-
Gyula84
veterán
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
venomka1
aktív tag
-
Gyula84
veterán
-
Dragon27
senior tag
-
dokee78
félisten
-
Anfänger
őstag
-
eugabesz
őstag
-
gyiku
nagyúr
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
kisza25
félisten
-
guftabi96
addikt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sikerült aztán megcsinálni.
Lenyomtam egy kört, meg is lett a 10 óra.
Most már hanyagolom a játékot, amíg nem jön meg a kártyám.
Legalább az APU-val már láttam is valamit abból, ami körülöttem történik.
1366x768, full low, resolution scale 90% és olyan 40-50fps-t sikerült kipréselni az A8 7600-ból Operation Mortar-on. (2x4 1866-os rammal).
Hát jobb, volt, mint az én 3570-em integráltjával (igazából annál az is jobb, ha el se indul
). -
csa33ee
aktív tag
-
fornettisuti
veterán
-
pulyka jocó
senior tag
-
Prosector
addikt
-
fuvi
senior tag
-
spanglee001
addikt
-
@rglaaf
veterán
-
Árpi001
őstag
-
zzola
titán
Muhaha engem nem zavar. Sokkal bosszantóbb, amikor az admin és a csicska tizen-huszon éves haverjai azt hiszik, valakik ott, mert ki tudnak dobni. Ha bannolnak, nincsen gond, maximum megy a report a szerverre...aztàn keres az ember egy másikat. Jobb helyeken egyébként csak a trágár beszédért kickelnek, többszöri figyelmeztetés után bannolnak csak, de azt is átmenetileg...
-
Bjørgersson
félisten
-
spanglee001
addikt
-
Bjørgersson
félisten
-
csa33ee
aktív tag
-
@rglaaf
veterán
punkbuster meg is ajándékozta egy ban-al VIOLATION (AIMBOT) 59127
-
sensejke
aktív tag
-
zzola
titán
-
törölt tag
-
kisza25
félisten
-
pohár
félisten
persze, aztán így jár majd

-
kisza25
félisten
-
aram01
nagyúr
-
aram01
nagyúr
-
Enton
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
bucketb0b
őstag
-
CsonkaImo
addikt
-
Gyula84
veterán
-
bucketb0b
őstag
-
Gyula84
veterán
-
@rglaaf
veterán
-
Csaber
senior tag
-
ImpersonatoR
addikt
-
marilllyo
veterán
-
sensejke
aktív tag
-
sensejke
aktív tag
-
guftabi96
addikt
-
Rico45
őstag
-
korion
senior tag
van elég hely!(6-8 gb volt)
de újrateszem a játékot!elkezdtem játszani Far cry 4 és amikor mappába lépek,vagy menübe,akkor csak a fél képernyőig tudom húzni a kurzort,mintha rosszul nagyítottam volna vmit ki!
most már sajna tudom,h összefügg a 2 hiba!(nem kellett volna újratenni)
üdv!https://www.facebook.com/pages/PC-Tuning-Help-Vita/781891808565697?ref=aymt_homepage_panel
Gyertek!

Most kezdtem a csoportot,de szeretnék egy jó társasságot!jó pihenést!

-
spanglee001
addikt
-
bucketb0b
őstag
Az egy helyben állást nem tudom hogyan lehetne jól megcsinálni, mert a pontfoglalás egyszerűbb infként egy "sarokban mozdulatlanul", mint úgy, hogy rohangálsz a zászló körül, hogy "itt egy ingyen frag srácok" cs-ben még működik is a beacon, de itt nem igazán lenne jó

A kaszt egységesítés pedig nekem sem tetszik annyira, a 2ben jobb volt szerintem. Valahogy nem hoz lázba az, ha valaki reconnal megy autoshoti+autó pistol kombóval
-
bucketb0b
őstag
Engem érdekel a k/d is, de nem csak a k/d érdekel hanem az egész úgy egyben. Hiába van valakinek 3 k/d ha mellé 0.24 k/m ebből lejön, hogy kemper. Hiába van valakinek 1400 s/m ha közben se k/d se k/m ez csak flagrun kb. (vagy csak közel üres szerveren foglalás ami nem tiltott meg hasonló csak az illető skilljéről árul el dolgot). Az egészet egyben, érdemben jelző mutatót kellene csinálni ami pl. a skill. De ebben a formában ez használhatatlan és felesleges. Bár nem is tudom hogyan lehetne egy ilyet erre a célra "jól" megírni.
-
kriszpontaz
veterán
-
bucketb0b
őstag
Nem a k/d-val van a baj, hanem, hogy a sok gyökér nem fogja fel mit kell csinálni.. Attól, mert valakinek jó a k/dja nem azt jelenti, hogy camppel és attól, mert valakinek szar az sem azt jelenti, hogy megy előre foglalni mindig.

Szerinted akik a tetőn ülnek 4-8cal k/dra mennek? Mert ha igen akkor elég gáz, hogy full campbe ilyet lőnek. -
XZoli
aktív tag
-
M^xx
aktív tag
-
regener
veterán
-
M^xx
aktív tag
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Most tényleg ennyire hülyének nézel??
Manuálison volt eddig is,és van 800GB hely a HDD-n.
Felvettem Left 4 Dead 2-ből 22 percet és kettévágta automatán a felvételt,19 és fél percnél kezdett egy új felvételt magától.
Jah és nem tudom kinél volt ilyen,de nálam a másik felvétel résznél a felvétel hangja elnémult,se hang,se mikrofon......semmi
Ez most csak Béta hiba vagy csak nálam volt ez? -
Butcher-HUN
senior tag
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
ok de akkor az 1700 órával sántít valami

B.U.É.K mindenkinek

itt már a konyhán elindult a buli
-
pendre54
addikt
Üdv!
Tegnap mi is beleszaladtunk egy "tehetséges" adminba. A TCE-s brigádból úgy 8-9-en fennt voltunk egy szerveren, és igencsak kibéreltük a mezőnyben az első helyeket, ráadásul mind a két oldalon, mert nem egy oldalon volt mindenki. Azután a kör vége előtt úgy kb. 40 tickettel sorba kihajított mindenkit, mind a két oldalról, valami olyasmi indokkal, hogy nagyon nem illünk bele a képbe. -
eugabesz
őstag
-
marilllyo
veterán
-
CsonkaImo
addikt
-
gali777
őstag
-
Anfänger
őstag
-
Anfänger
őstag
-
Rico45
őstag
Bízok benne azért hogy nem lesz problemasztika vele

-
Rico45
őstag
-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Revolut
- One mobilszolgáltatások
- Ingatlanos topic!
- Óra topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)