Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoleszka17
tag
sziasztok vettem egy gtx760 at ebayról a lényreg hogy gpu z ben az értékek nem az övé... 500mhz re van butitva minden láttam bios csere történt rajta gondolom elb@szták és ezért adták olcsón.... viszont gpu z irja --->UEFI bios
a lényeg hogy ezt hogy lehetne vissza állítani az eredetire?
Asrock P67 professional I5 3470 8gb corsair vengerance R9 280x
-
Smktrooper
senior tag
válasz zsoleszka17 #53252 üzenetére
Tájwáni OEM GTS 450 átirva. Kuka...
Többeik? szerintetek is?
Reboot
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz Smktrooper #53253 üzenetére
Hát igen, itt ez is benne van a pakliban. Magyar hirdetésbe is láttam már ehhez hasonló példát.
-
zsoleszka17
tag
válasz Smktrooper #53253 üzenetére
de ugyan úgy GK104 es gpu én annyira nem értek hozzá de nemtudom mi lehet a gond.
-
Smktrooper
senior tag
-
zsoleszka17
tag
válasz Smktrooper #53256 üzenetére
nem ezt mutatja a MHZ-k ilyen 600-700 körül járnak maximum
most perpill nem is emlékszem a többi jelzőre mert most nincs itthon a kari de utána járok 2 perc
-
Balathruin
veterán
válasz zsoleszka17 #53255 üzenetére
Azért írja mert ilyenkor totál átkutyulják a BIOS-t, próbálnak minél több GTX 760-ra utaló jelet belerakni. Inkább tölts fel egy képet a GPU-Z-ről.
-
zsoleszka17
tag
válasz Balathruin #53258 üzenetére
most kértem róla képet. mindjárt mutatom nektek
-
Smktrooper
senior tag
válasz zsoleszka17 #53259 üzenetére
Igazából, ha csak egy 6 tűs tápcsati van rajta akkor az egy megbuherált 450s
Igy jobban megnézve a dolgot.
[ Szerkesztve ]
Reboot
-
zsoleszka17
tag
válasz Smktrooper #53260 üzenetére
igen haver nem tudott küldeni képet róla de 1x6 pines ami nevetséges. idegességembe én észre se vettem. mindegy köszi fiuk
-
Smktrooper
senior tag
válasz zsoleszka17 #53261 üzenetére
Ez legyen egy felhivas. A BIOSBAN
GF104 GTS450
GK104 GTX760Nagy szemétség. Jelentsd fel az eladót. Mindenképp.
Reboot
-
copass
veterán
válasz djculture #53251 üzenetére
2007 óta megy mind a kettő hibátlanul ... másik gépen nem fagy egyik se...xfx / gigabyte oc.
egy galaxy 9800GT-vel volt problémám, annak simán "levált" a hűtése pár hónap alatt ezért fűtött mint az állat!
közben fagyott a 7600GS-el is, szóval deszka,táp."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
zsoleszka17
tag
válasz Smktrooper #53262 üzenetére
amúgy milyen kari lehet ez? mert ha szétszedem a gpu ba GK104 van bele gravirozva
-
Smktrooper
senior tag
válasz zsoleszka17 #53264 üzenetére
Lehet h GTX 760 OEM Viszont ott sokminden vissza van fogva.
http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-760-oem/specifications
Most már tényleg kell egy GPUZ illetve gey foto is erdekel róla.
[ Szerkesztve ]
Reboot
-
trancemusic
senior tag
válasz zsoleszka17 #53264 üzenetére
Látatlanba, mindenfajta info nélkül azt mondom: oem 660 esetleg 760
Ezek nagyon meg vannak nyírbálva: cuda, tmu, órajel, memóriabusz szempontjából.Nyugi, valszeg nem hamisítvány...
-
Smktrooper
senior tag
-
troll81
addikt
sziasztok Lenne egy fontos kérdésem nvidia vga szeretnék venni. gtx titan vagy 980?szerintetek melyiket éri meg jobban?
-
-
troll81
addikt
válasz Smktrooper #53269 üzenetére
Szia csak játékra kell 350-70 euro ért van titan általában de 980 nem szeretnék az nem fér bele a 980 bol csak ti-t vennék 2 3 hónapra kellene aztán 980 ti lenne a fő célom. a titan elérhető áron van azért gondolkodtam benne vagy 690 szóba jöhetne még
-
Smktrooper
senior tag
válasz troll81 #53271 üzenetére
TITAN: jobb
Több texture mapping units 224 vs 128
TÖBB shading units 2,688 vs 2,048980: jobb
Magasabb pixel rate 72.1 GPixel/s vs 46.8 GPixel/s
Több render output processors 64 vs 48
Tényleg program függő mire kell Game és game között is másra mennek.
Egyébként meg: http://gpuboss.com/
[ Szerkesztve ]
Reboot
-
troll81
addikt
válasz B.Á.L.!.N.T #53272 üzenetére
Szia a másik gépbe kell amit hurcolok magammal az itthoni gépem nem szívesen cigelem igy szügségem van rá
-
troll81
addikt
válasz Smktrooper #53273 üzenetére
Most a Titanhoz jutok kedvezőbb áron így az marad vagy a 690 de az elég régi gyártmány. bf3 4 meg pár játék ami használok még
-
Balathruin
veterán
válasz Smktrooper #53273 üzenetére
Ezeket az összehasonlítós oldalakat elfelejthetnéd, mert hatalmas hülyeség az összes. Nem ugyan az a két VGA felépítése, ezek a számok semmit se jelentenek. Tesztekből derül ki melyik a jobb.
troll81: Ha 2-3 hónapra kell kártya, de a 780Ti nem maradhat akkor inkább Titan. Ha maradhat a 780Ti akkor felesleges cserélgetni.
-
Smktrooper
senior tag
válasz Balathruin #53276 üzenetére
Többször helyes értékeket mutatott aGPU bossos eredmény...Nem tudom mi a bajod vele. De tényleg, mi a bajod vele? Mint szakembör. (Mindenféle rosszindulat nélkül kérdezem)
Reboot
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
+1 ....
(#53277) Smktrooper
Amúgy ezt én is akartam mondani h hülyeség összehasonlítani két eltérő architektúrát...
[ Szerkesztve ]
-
Smktrooper
senior tag
válasz B.Á.L.!.N.T #53278 üzenetére
Miért lenne hülyeség összehasonlítani valamit valamivel?
Tényleg próbálok logikusan gondolkozni, de nem értem.
Válaszaitokat előre is köszi.
Reboot
-
nonsen5e
addikt
Írd le egy listára azokat a játékokat / munkára használatos programokat amikkel játszanál, nézz direkt azokra benchmarkokat (ne ilyen gpuboss, hwcompare szerű vacak összehasonlításokat) és aszerint döntsél, az árat is mérlegelve, hogy Neked melyiket érné meg jobban.
Nekem például eléggé magától értetődő volt a 280x a 770-nel szemben, mert Square Enix-től kb. mindent játszok, Ubisoft, WBgames-től szinte semmit, így abszolút jobb teljesítményt kapok a választott játékaimban a 280x-el. Akinek meg a Witcher, Assassin's creed vagy Batman széria megy főként, az jobban jár a 770-nel.
Teljesítményügyileg eléggé egymáson van a két kártya, egyikkel sem jár rosszul az ember, de bizonyos játékok egyikre vannak optimalizálva jobban, bizonyosak meg a másikra.[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
-
troll81
addikt
Szia ez teljesen külön konfig ezt hurcolom melóba magammal ez jelenleg nem rendelkezik vga val. a másikat nincs kedvem megbontani azért keresgetek
-
djculture
félisten
válasz Smktrooper #53279 üzenetére
Az a baj nem a nyers erő számit meg az értékek mert egy újabb szériára írják a drivereket is folyamatosan optimalizálnak rá, míg a régi felépítésével és rá optimalizálással már nem foglalkoznak. Így eljutunk szépen lassan ahhoz hogy egy régebbi más felépítésű kártyát simán lenyom egy újabb felépítésű modernebb széria hiába tud többet a régi papíron.
Ott van pl egy régi 5970-es radeon ami olyan értékekkel rendelkezik hogy az ember még manapság is ámul bámul közben a driver optimalizálásnak és a teszalációra felkészitett 7870 középkategória képes földbe döngölni.[ Szerkesztve ]
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz Smktrooper #53279 üzenetére
Vágom, anno én is nézegettem ilyen oldalakat, de rájöttem h nem érdemes. Az eltérő felépítés miatt a számok már nem mérvadóak. A kevesebb valószínűleg több...
PH teszt, elég ha csak ebből indulok ki.
GTX Titan gpu felépítés: [link]GTX 980 gpu felépítés: [link]
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Smktrooper #53284 üzenetére
Csak előtte beírtad azt a listát amiben a nyers értékek miatt hirdettél győztest.. Annak semmi értelme. Eleve ezek a nyers értékek értelmetlen soha nem teljesithető gyári adatok, Abu már kifejtette pár ezer cikkben itt a ph-n
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Smktrooper #53287 üzenetére
-
troll81
addikt
sziasztok feléledt a fórum elvileg 100 k körül kapok Titant ami jó nekem mert személyesen át tudom venni,de a 780 ti maradna mert 980-ti lenne a célom (de azt a jézuska hozza mert meg ígérte nekem ) igy egy kevés időre kellene a másik vga. de a Titan még mindig meg álja a helyét szerintem
-
Smktrooper
senior tag
Mindegy, szerintem okés értékek vannak fenn és aki egy kicsit is ért hozzá ez annak számít. Ez egy támpont. Lehetnek eltérések. Aki meg kérdezte annak egy rossz szava sem volt, hogy összezavartam volna...
Tehát lehet trollkodni a gpubosson, de szerintem elég helytálló kis gyorsan ránézek oldal.Majd igyekszem nem kirakni ide, és a részemről ennyivel lezártam.
.
Reboot
-
shiftac
aktív tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írom a kérdésem, ha mégsem, akkor kérlek szóljatok, hogy melyik topikba rakjam fel.
Szóval az a helyzet, hogy a mostani GTX 750 Ti helyére tervezek egy R9 380-at, viszont nem vagyok biztos benne, hogy elbírja-e a tápom. A táp: Chieftec CTG-500
Amit el kellene bírnia: 2db HDD, 1 SSD, 1 DVD író, 2db LED-es házventi, amik molexről mennek, i5-4460 és persze az R9 380. Ezeket elbírná a táp?Samsung Galaxy S23, Galaxy Buds 2 Pro
-
calf
tag
Sziasztok!
nem vagyok szaki, de egy kari megtetszett. (GTX470)
következő dolog amitől félek:"Amikor megvettem, nagyon melegedett egy hozzáértő ismerősöm tanácsára eltávolítottam a chipet takaró réz "kupakot" és valóban az az alatt lévő hővezető paszta volt megszáradva ("progamozott elavulás...."). A paszta cseréje után a kártya ismét normális hőmérsékleten működött. A "kupakot nem ragasztottam vissza, a hűtőborda szorítja a helyére így lehetséges a további hűtőpaszta csere."
Szerintetek?
Előre is köszi!
Telefonos Ügyfélszolgálatom 0-24!! +36 HETVEN /394-6ÖT-3HAT Ha több pirosad van mint nekem előre utalok!
-
djculture
félisten
Nem ajánlott széria... Max kispénzért érdemes megvenni mert elég erős még manapság is, viszont nagyon melegednek hűtésük normális sose volt (gyári) és bármikor bedöglenek. . Jó részük már rég sütve van hogy addig is működjön míg az eladó átveri a vevőt vele.
[ Szerkesztve ]
-
M3lakH
tag
válasz djculture #53297 üzenetére
480 am volt, hibátlanul működött, nem egy hideg kártya, de szépen visz mindent FHDbe magas részletességgel még most is. A tokozott turbina hűtésest el kell felejteni, nekem xtreme plusz2 volt rajta, nem ment 70C fölé.
Hogy így megpiszkálva mennyire ajánlatos, az jó kérdés.
-
djculture
félisten
válasz M3lakH #53299 üzenetére
Én 470-est láttam mostanában párat, a vaterán volt amelyiknek a nyák másik oldali része meg is volt barnulva persze mert hőlégfuvóval sütögették. Rengeteg kókányolt van belőlük. Ez a szöveg is hogy leszedem a lesarkazásvédőt és úgy teszem vissza a hűtőt már eleve azt mutatja hogy valami jóképességű kókányolta. Nem hülyeségből kell az a védő rá, mert morzsolódik a chip. Sok gazdag ember van héten is hoztak hozzám egy kupaktalanitott szélmorzsolt i7 6700k procit.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest