Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
>>>W!nman*
tag
válasz djculture #37483 üzenetére
Biztos, h segítség ez? KB hol keressem? Napokra/hetekre/hónapokva visszamenőleg?
A baj az, h játék közben sosem fagy ki... Pl. ami újabb játék és néha fut a gépen: Dead Island, BF3, Race07.
Mindig csak a böngésző környékén történik a bibi... Bár játék közben is úgy marad a böngésző, de akkor nem következett be még sosem ez a hiba. -
félisten
-
uszkart
tag
válasz djculture #37571 üzenetére
coolermaster m520-as tápom van. ujjammal értem hozzá, épphogy megmozdult a kártya. mondjuk olyan helyen, ahol vannak alkatrészek. ezért gondoltam, hogy esetleg összezártam valamit. kivettem a vga-t megnézegettem, nem láttam semmit. visszaraktam, a gép elindul a windows is betölt, csak éppen nem küld jelet a monitornak.
-
Forestgreen
aktív tag
válasz djculture #37589 üzenetére
Igen, én is erre gyanakszom, nincs rákötve egyszerre több csatlakozó, rajta TV például? A driverben mindenesetre tiltsd le a több monitoros megjelenést, vagy állítsd klónra...
ASROCK Z790 Riptide WiFi + Core i5-12600K+MAG Coreliquid E360, Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix, 1 TB SSD, CORSAIR 32GB Vengeance RGB DDR5 6000MHz + Corsair 6500X
-
fLeSs
nagyúr
válasz djculture #37595 üzenetére
rF2-re még azt mondom, hogy igazad lehet, de a TF2 és az iRacing egy Celeronon is simán elfut, szóval nálam mennie kell akadás nélkül. Nem az fps-sel van a baj, hanem a random megakadásokkal.
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
fLeSs
nagyúr
-
fLeSs
nagyúr
válasz djculture #37609 üzenetére
iRacinget kipróbáltam 3840x720-ban (alig nagyobb megterhelés, mint az 1920x1080), mindent low-ra téve, AA kikapcs, AF kikapcs, és ugyanúgy csinálja ezt az akadozást... Szóval ez biztosan nem teljesítményprobléma. F@szántos, hogy kiadtam ~200k-t három monitorra, és nem tudok normálisan játszani.
[ Szerkesztve ]
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
félisten
-
félisten
válasz djculture #37625 üzenetére
Elvben nem ilyen egyszerű ez a dolog AMD esetében, mivel egy éve próbálkoztunk ezzel haverral, AMD7770 kártyával. Volt a monitoron HDMI-től kezdve minden csak DP nem, és nem is jött össze, Catalyst feldobta,h gyo 3 monitor de összefűzni nem lehetett őket. Dp-HDMI nem volt elég. Nvidianal ez picivel jobban meg van oldva.
-
cbm1974
tag
-
tajcsi
őstag
válasz djculture #37811 üzenetére
Radeonoknal az nem mukodik...az ilyen jellegu tanacsokat itt a szakmai topicban, hat mit mondjak...aztan ha majd valaki megveszi esetleg es bedoglik nala...na mindegy, nem mondtam semmit es azt is csak halkan...
[ Szerkesztve ]
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
válasz djculture #37813 üzenetére
Ugyanez a bajom. Volt nálam egy 5450 (keresek 5450-et! félmagasat...), ismerős gépébe kellett keveset fogyasztó, de flash gyorsító kártyaként. Megvetem, képet ad, frankó...
...nem volt időm foglalkozni vele, próbagari lejárt...
...beszerelem, nézzünk filmet tesztképpen, 40 perc után csíkozás, kékhalál.
Melegítem, 3 órát jó volt, csíkozás, kékhalál.
Csókolom.@tajcsi : Mindenre működik a melegítés, ha szerencséd van. A BGA az BGA. Csak melegítés után nem tudod megjósolni, meddig lesz jó.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
válasz djculture #37817 üzenetére
Mondjuk ennek konkrétan a hűtő felfogatása gagyi, 4 polietilén cucc a távtartó, ezek már gondolom kicsit összenyomódtak, és a kártya is megvetemedett.
Amikor hozzám került, terhelve 67-70 fokos volt, akkor csíkozott be. Aztán kapott új pasztát, terhelve 50-60 fok...
Kapott ventit, 50 fok fölé nem ment, de akkor már mindegy volt...@tajcsi : Hogy megvan-e, az nem a gyártótól függ
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Tomjack
tag
válasz djculture #42454 üzenetére
Alaplap típusa MSI N1996.
Video kártya BIOS kapcsolóját is átálítottem, de úgy is fekete képernyőre vált.
Nekem WIN F8 alatt van egy 640x480 felbontásban indítás de úgy is feketére vált át.
Csökkentett módba indítóm akkor betőlt mindent, nincs fekete képernyő, de a vga driver nem is indul el.Ez most akkor driver hiba?
Ha ige akkor segítsen valaki egy driver linkel. Nekem a videókártya alján ez szerepel: AMD Radeon HD6970 2GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mini PC
- Java programozás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.