- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Elméletileg kint van már. Márcsak azért is,mert ez szerint már meg lehet vásárolni.
-
total90
veterán
Csá!
Nem tudjátok mikor jön a Juiced 2?Láttam a Demo-t már lehet tölteni,de 2 GBMekkora lesz a teljes gém
-
Scoobyka
addikt
a timeshift nevezetű gémhez nem tud vki ajánlani egy 7600 go-val jól müködö drivert(mobil vga,notebook)?...xp alatt....163.76-os nem jó...újraindul....amit eddig néztem...163.75,156.67,162.5,165.01,...egysem volt sikeres....pedig megvan alatta a vas..
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Sirandrish #944 üzenetére
HÁt akkor ajánljuk már a Quake 2-őt is.
(talán meg lehet próbálni a hármat is...ha anno a suliban elment.
)
-
agbdlcid
csendes tag
mario
-
mazda626
addikt
Hali!
Mondjatok oylan játékokat légyszi, ami elidnul: P3 800MHz, 128MB SD RAM, Matrox G200-on. Autós, lövöldözős! Mindegy milyenek, lehetőleg ne futurisztikusak legyenek. Apunak lesz, nem sokat játszott még életében gépen. -
spyduck
nagyúr
Sziasztok! Vki nagyon okos mondja már meg nekem, hogy miért nem tudunk campany of heroes-el hálóban játszani!
Látjuk egymást de mikor betölt vkinek mindig kiírja, h YOU ARE VICTORIOUS!
kell vmi patch? CD key az különböző szóval az szerintem nem gond! Vkinek van ötlete? -
raczger
őstag
régebben volt egy játik, ami kemény 64 kb-os volt, de elég komoly játék volt akkoriban, asszem olyan 3 éve lehetett. Nemtudja esetleg valaki mi a neve a játéknak, esetleg hol lehet letölteni? (márha ingyenes)
-
mazda626
addikt
válasz
#65675776 #925 üzenetére
Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Még níáron találtam egy oldalt, ami szimulátorkkal foglalkozott - fórum volt, de nagyon jó- és a játékok teljesen ki ovltak vesézve. Colin Dirt-höz pl részletes leírás volt, hogyan lehet nagyobb teljesítméynt elérni, melyik opció micsoda, stb, és nagyon részletesen ki volt taglalva a törés is, hogy melyik érték mit jelent, amit ha állítunk még reálisabb sérülést lehet elérni. Erre az oldalra lennék kíváncsi, hátha valaki volt már rajta. A létező összes szim fel volt sorolva rajta, kék háttere volt, a tagok adatlapja pedig szürke volt. Benne volt a Simulator szó is és a World is, de nem www.simulatorworld.com oldal az, más. Modifications mappában voltak benne a játékok moddolási guidjai. Googlit teljesen átbújtam, millióféleképp rákerestem, de semmi.
Előre is köszönöm! -
soulcube
aktív tag
Tudja valaki, hogy a FlatOut: Ultimate Carnage kijön-e PC-re ?
-
nyikoláj
tag
Hy! Tudja vki, hogy honnan tudnék szerezni olyan kódot ut2004-hez amivel nem dob le a szerver. Már kipróbáltam egy rakást de mindig ez van:
[Anti_TCC]
Esetleg vkinek van vmi ötlete?
Előre is köszi! -
Bozsi80
tag
Sziasztok! Légyszi segítsetek! A Crashday című játék telepítése után, indításkor ez a hibaüzenet jön elő:
Assertion failed
DiffuseShader(file..\propcore\engine.cpp, line 173)
Trace stack:
Ha valaki tudja mi a gond, válaszoljon pls. s.o.s!
-
mazda626
addikt
Hali!
Olyan gondom lenne, hogy a Postal 2 Share the Pain játék játszhatatlan.Ugrál a framerate, pedig 200-180 között van. Patcheltem, de ugyanúgy rossz.
Hogyan tudnám működésre bírni eme torzult személyiségemhez való játékot?
-
doc
nagyúr
valaki meg tudja mondani, mi a különbség a Longest Journey 2cd-s és 4cd-s változata között? pontosabban mi hiányzik a 2 cd-sből?
-
Narim
tag
válasz
Sirandrish #916 üzenetére
Hát igen, ettől tartottam...
Csak gondoltam, hátha valaki már átesett ezen a kellemetlenségen, és már tudja a megoldást
.
-
Narim
tag
válasz
Sirandrish #914 üzenetére
Hát igen, az Xp kb. 200MB RAM-ot foglal le, a Vista meg 600MB-ot
Bár mikor kilépek egy játékból, a Vista alatt is csak 250-300MB van lefoglava, és onnan foglal újra le +300-at. Szóval játékok alatt felszabadítja azért a memóriát. De Xp alatt nem tudom a directx10-es effekteket bekapcsolni, ezért kell a Vista
. Ráadásul állítólag dx10 alatt 5 fps-sel többel megy (ami elég valószínű, mert a hardver jobb kihasználására van a dx10 kitalálva).
Mindenesetre eddig minden játék ment 1280*1024-en max beállításokkal Vista alatt akadás nélkül, de a World in Conflict nem akar (még 1024*768-ban sem, úgy hogy nincs minden maxon). És nem tudom, hogy ez a játék tényleg ennyire eszi-e a gépet, vagy valami más nem stimmel. Mivel driver-ből a legújabb van fenn, és ezzel másnak is jól megy, azt javasolták valahol, hogy esetleg 64 bites Vista-t próbáljak.
De nem akarok megint windows-t installálni
(nemrég raktam fel ezt), és ezért kérdem, hátha tudja valaki, hogy tényleg jobban mennek-e a játékok 64 bites Vista alatt....
-
Narim
tag
Hello!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy melyik Vista alatt mennek jobban a játékok? A 64 vagy a 32 bites alatt? Mert hallottam híreket, hogy az egyiken jobban mennek...
Most próbáltam ki a world in conflict-et, és nem úgy megy, ahogy mennie kéne (elvileg), és valószínűsíthetően nem driver hiba, erre kaptam egy tippet, hogy esetleg 64 bites Vista alatt jobban menne (nekem most 32 bites van). De máshol azt mondták, hogy a 32 bites a jobb
.
Szóval van itt valaki, aki meg tudná mondani, melyik a jobb a játékokhoz (ha tényleg jobb az egyik a másiknál)?Köszönöm.
-
burgatshow
veterán
válasz
burgatshow #908 üzenetére
Mostmár tényleg megoldottam. Nagy valószínűség szerint, a DirectX-el volt valami, mert a -dxlevel81 indítási paraméter megoldotta.
Érdekes.
-
whitezo88
nagyúr
Keresek egy játékot:
10-15 éves, felülnézetes, kis pálya volt, sziget/szigetekkel, és tetrisalakzatokból kellett zárt várat felépíteni, egyjátékos módban hajók jöttek amiket letelepített ágyúkkal kellett kilőni. a várad belseje kék volt. többjátékos módban a szomszédos szigeten lévőt kellett kilőni, akik piros ill. sárga belsejű várral rendelkeztek. ennek a nevére vagyok kíváncsi.
-
burgatshow
veterán
válasz
burgatshow #907 üzenetére
Tévedtem.
-
burgatshow
veterán
válasz
burgatshow #906 üzenetére
Nekem a KB896256-os windows patch segített.
-
burgatshow
veterán
Half-Life 2 datacache.dll error-t dob, amikor új pályablokk kerül betöltésre Intel 945GM/GU chipsettel. Mentésnél ugyanez a helyzet.
Ötlet, esetleg megoldás?
Már google-tam egy sort, de nem segített. Most még dobok egy driver frissítést, ha nem segít, akkor főbe lövöm magam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest