- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
nekem egy jófajta pecás game kellene...akad ilyen?
mert ismerek vagy 2-t de halat egyikbe se tudtam fogni -
Zolás
addikt
Mindenkinek köszönöm a segítséget. Tegnapelőtt pucoltam a gépet és valszeg elmozdíthattam a hűtőt igy nem hűtötte a procit renesen amitől természetesen melege lett.(vga proci) Por meg piszok nálam nagyon nincs. Vga driver meg nem tudom elromolhat-e hirtelen felindulásból.
Kentem fel új pasztát és hirtelen minden frankó lettMost tesztelem hogy maradandó kár érte-e esetleg habár nem hiszem hogy elindulna ha meghalt volna.
Mindenkinek mégegyszer köszi -
-
Zolás
addikt
Sziasztok egy fagyási gondom van a gépemmel játék közben.
Tehát ami adott
Abit IB9 alaplap
E6420(teszteleve max 50c)
2x1 gb ram
inno3d 7600gst
chifi 450es táp
A probléma: Counter Strike Source közben megzöldül a kép. Nézek egy adott tárgyat és a tárgy zöld szinben a képen marad aztán fagy. A teljes rendszer kifagy semmire nem reagál(bill-en se numlock se shiftlock-ra nem reagál) Virusírtót lefutatttam semmit nem talált. Csak ennél a játéknál van ez! Teljesen eredeti nem warez. Ezt mai nappal kezdte csinálni. Valahogy megpróbálom lefényképezni a dolgot. Eddig teljesen jól ment minden game és pont amit a legtöbbször használnék annál hal meg. 1hónapja vettem egy uj vinyót és a winxp is eredeti és a rendszer is frissnek mondható.
Akinek van jó ötlete az mondja el ne tartsa vissza köszönöm -
eXodus
őstag
Keresek egy flash játékot.
Valahogy így nézett ki. (a kép nem a keresett játékból van)
Egérrel lehetett irányítani, 3 fegyver volt, minimális domborzat volt és a dombok között és kicsit fölötte lehetett menni. Pár küldetés volt csak.
Ismeri valaki? -
bozont
veterán
Sziasztok
Még régebben játszottam egy kalandjáték demójával, eléggé tetszett, de a címére sajnos nem emlékszem.Valami olyasmiről szólt, hogy egy elhagyatott hajón nekünk az irányítófülkéből egy nőt kellett irányítani, csak a kamerákon keresztül láttuk és a lámpák le-fel kapcsolgatásával lehetett a helyes irányba terelni, meg később más módon is lehetett segíteni a továbbjutását.
Mi ennek a játéknak a címe? Mintha "E" betűvel kezdődne és egy szám, 117 is szerepelne a címében, de ez nem 100%. -
kosian24
tag
-
kosian24
tag
És ha másik gépen is kipróbáltam és ugyanott állt meg ugyanazzal a hibával, akkor nem lehet, hogy mégis inkább a telepítőben van hiba és nem a gépemben? A másik gépen is win sp3 van, de az egy ilyen buherált xp. De a lényeg az, hogy másik gép, másik oprendszer.
-
kosian24
tag
Most nem voltam itthon délután és mielőtt elmentem, elindítottam a memtestet. Mire hazaértem, 4x futott le és semmi hibát nem talált. Ezzel gondolom kizárható a memória hiba. Az lehet, hogy a procim 333 FSB-s, a memória meg 400Mhz-en megy gondot okozzon?
-
-
kosian24
tag
Na, most a Bioshock-ot simán feltelepítette és igaz directx 9-en, de fullban megy is. Ezen felbuzdulva megpróbáltam megint a Crysis-t, de az ugyanúgy, ahogy eddig, most is hibával leállt, azt írja, hogy a .cab file sérült. Ez hogy lehet?
-
Tomoty
senior tag
Van egy kis problémám!
Szeretnék játszani a bf1942-es gyári játékommal, és ezt írja ki: "Unload the debugger and try again".
Mi lehet ez?
Gép:
Quad core CPU Q6600 3,4GHz-en
P5B Deluxe alaplap
Radeon 3850 256MB VGA 8.1 catalyst
2*1GB Kinmax 800MHz ram
Full újra telepített Win XP Prof -
kosian24
tag
Futtattam memtestet, nem hibázott sehol. Amúgy úgy van a gépemben, hogy 2x256Mb és 1x 1Gb. Dualos az alaplap és 400-asok a ramok, de a proci miatt most csak 333-on mennek.
-
mad1
veterán
válasz
changbácsi #1980 üzenetére
Vistan nem eleg sajna.Xpn igen.
-
changbácsi
tag
egy kérdés.
Nevemnél a gépem. Vista alatt a sima crysis high beállításra tesz optimális beállban, viszont a warhead csak átlagosra... MIÉRT? Igazából iszonyatosan receg a warhead high en, de mintha ram szűkében lennék...2 giga nem elég a warhead nek??
help.
-
kosian24
tag
Sziasztok! Az a problémám, hogy több játék is hibaüzenettel bezárja a telepítést. Olyanokat ír, hogy a .cab fájl korrupt, vagy a telepítendő fájl nem egyezik meg a .cab fájlban találhatóval. Az eddig próbált játékok: Crysis, Motogp 08, FarCry 2, Test Drive unlimited. Ezek mind ezt csinálják és nem létezik, hogy ne tudjak semmi játékot feltelepíteni. A gépem nem a legmodernebb, de szerintem a telepítésnek mennie kéne. Sempron 2200+ (hamarosan csere Athlonra) nincs húzva (legalábbis amit a biosban állítani lehet, ott szerintem egyik sincs magasabbra állítva az alapnál. Gigabyte Ga7n400L alaplap, 1,5Ghz DDR1 memória és egy 7600 Gs silent videókártya. Ja és a tápom 300W. Most Xp sp3-at használok, minden frissítéssel együtt. Próbáltam másmilyennel is és más driverekkel is. Ugyanaz az eredmény. Valaki segítsen, mert napok óta ezzel küzdök és nem tudok játszani. Előre is köszönöm! Üdv.
-
mad1
veterán
válasz
TazLeacher #1975 üzenetére
Remelem segithettem .Mennyibe jott?
-
mad1
veterán
válasz
TazLeacher #1973 üzenetére
nem fogod megbanni.a jatekok alapbol konfiguralljak,nagyon jol jott az alone5ben vagy pl a dead spaceben mikor kesik az eger ez nem.
vista kompatibilis.xp hez driver kell -
mad1
veterán
válasz
TazLeacher #1969 üzenetére
Igen en.De kanocost.
Miert.. -
TazLeacher
nagyúr
Használ itt valaki Xbox360 joy-t PC-hez?
-
-
Ice!?
őstag
Talán a gamestar.hu?
-
fila
senior tag
Hi!
Mondjatok légyszi egy olyan magyar oldalt, ahol fel van sorolva időrendben, hogy milyen PC játék megjelenések várhatóak a közeljövőben.
-
dépé
csendes tag
Sziasztok,
tudna nekem valaki segíteni a következőben?
Feltelepítettem a Crysis Warheadet, de nem akar elindulni a játék. Ilyen hibaüzenetet ír ki:
Az eljárás belépési pontja nem található: msvcrt.dll
Mi lehet ennek az oka?
előre is köszi
-
lakisoft
veterán
Sziasztok! WoW-ot hogyan lehet fizetni? neten lehet? PayPal vagy Moneybookerssel megoldható ? vagy csak hitelkártya?
-
littlelion21
addikt
Az AvP3-ról lehet tudni valamit? Mintha jó régen olvastam volna hogy készül UE3-al...
Tudom use google, de lusta sertés vagyok, és amúgy is...késő van. -
Mathiask
senior tag
Kicsit összekavarodtam directX ügyben.
Felraktam a Vista x64 SP1-et gondoltam frissítem a directx-et. De microsoft honlapjáról letöltve valami exe-t ami a webről töltené le a cuccot, csak valami directx optional componenst akar letölteni. Amúgy Ati 4850 van 8:10-es driverrel, amiben Direct3D verzió: 7.14.10.0618Akkor most nekem milyen directX-em van fennt?
-
peet88
csendes tag
Hali
Tegnap vettem egy Manta MM816-os analogos ELVILEG rezgős gamepadot.
Minden fasza rajta, csak egyszerűen semmilyen játékkal se bírtam rezgésre bírni.
Amivel próbáltam: Prince of persia 1-3, Tomb Raider: Annyiversary Ezeknek a játékoknak támogatni kéne ezt a funkciót.
Gyakorlatilag mindent kipróbáltam hogy működjön, sajnos eredménytelenül.
Akinek van ezzel a fajta gamepaddal kapcsolatban tapasztalata, és tudja az okát hogy miért nem működik a rumble funkció az feltétlenül írjon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged