Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
<cafat>
senior tag
pls help!
gothic3ba kéne egy kis help:
hol van Rune a kovács???, azt tom h vhol nordmaron, mert már taliztam vele, mivel van vele beszélgetés feljegyezve az inventoryban, de már nem emlékszem h hol és mikor....
az ''approvel from the ore smelters'' küldihez kéne megtalálnom vh...... de nemtom hol keressem.....
ja még 1 ?és: az normális h az összes kovács ''eltűnik''???
1ik sincs a ''helyén'' pl kalant a frie clanból 1 kanyonba találtam meg és orkokkal harcolt, és meg kellett mentenem.....
larson is eltűnt, róla tippen sincs h hol lehet....
pls help me vki mihamarabb.... -
G4bi89
senior tag
Tom Clancys Splinter Cell részei hirtelen jobb nem jutott eszembe
-
hosi
csendes tag
Sziasztok!
tudna nekem ajánlani valami játékot, ha lehet hasonlítson a Max Payne-hez, lehet benne bulettime, és jólenne, ha TPS lenne!
köszi -
Nimda
addikt
Valakinek van listája a két magot (X2) támogató játékokról?
-
zso73
veterán
A Codemaster Dirt minimum rendszer micsoda? Tudja valaki.
X850 XT-n nem indul el. /XP SP2 / Legújabb katasztrófa.
HELP. -
Raptus
tag
Szerintem az Oblivion kihagyhatatlan, még akkor is, ha a germánt beszéled jobban. Segítségedre lehet a játékban aaz alábbi link:
[link] Itt találsz megfelelő mennyiségű magyar segítséget, amivel sztem kényelmesen tudsz játszani. De ne hagyd ki pusztán a nyelvtudás miatt, ez hatalmas hiba lenne. Nagyon addikt.
Logitech formula force GP kormány: ár/érték arányban verhetetlen. Én 2002 óta nyúzok egy ilyet és még sosem hagyott cserben. -
Detox!
senior tag
Megvolt, néztem a Morrovindet és az Obliviont is de nem értettem a párbeszédeket, tudom meg kellene tanulni angolul de sajna én a németemet fejlesztettem
azért köszi
#688: azért ahhoz ELENGEDHETETLEN a kormány, ráadásul abból is min. a Momo, Driving Force Pro kategória (20-28K) ha komolyan nyomod. Ha nem akkor megfelel egy olcsóbb is 10-15K de szerintem mindenképp logitech-et vegyél: az nem hazudik
Jahh igen ezt csak azért írtam nehogy elrohanj rendes userhez hasonlóan rögtön megvenni a stuffot, és utána érjen a villámcsapás hogy billről játszhatatlan
[Szerkesztve] -
bpx
őstag
válasz
gamer_hun #663 üzenetére
USA-ban lesz a nagydöntő, és mivel kevés a pénz, így választani kellett W3 és SC között, ahol is W3-ra esett a választás, mert ott jobb eredmények születtek mint SC-ben
(SC-ben még senki nem jutott be a legjobb 16 közé, W3-ban meg igen)
Majd ha megint Európában lesz WCG döntő, akkor lesz SC, feltéve, hogy akkorra már nem SC2 lesz(vagy egyszerre mindkettő
)
most látom csak hogy 1 hónapos post, mindegy, most már menjen ha beírtam -
macikos
addikt
Köszönöm a válaszotokat. A képek alapján a ''Race - The WTCC Game'' lesz a befutó
, kösz mégegyszer.
-
macikos
addikt
Sziasztok!
Mondjatok már néhány jó autós játékot, nem kell, hogy a legújabbak legyenek. Need For Speed és Rally-s játékok nem érdekelnek.
Esetleg túraautósnak és kamionversenyesnek nagyon örülnék, de mondhattok mást is.
Köszi. -
Detox!
senior tag
Cold Zero ütött, az egyik legjobb game amivel játszottam
Sajnos nem tudok hasonlót mondani, fpsben a stalker hasonóan fegyó+mindengyüjtögetős, de gondolom ezzel nem mondtam újat
demégis: próbáldd ki a Gangland-et, én azt toltam a Cold Zero után és nekem NAGYON bejött
Igaz nem ugyanaza stílus, de van hozzá magyarítás és elég fless kiépíteni az alvilági birodalmat, mert ugye arról szól a játék
. Be lehet fenyíteni a boltokat hogy tejeljenek, meg különféle csempszcuccokkal üzérkedni és persze elhódítani/megvédeni a többi maffiától a területet/üzletet/mindent
[Szerkesztve] -
Detox!
senior tag
Hali!
Kétmankóval földöncsúszva esedezek: mondjatok nekem a Gothic3-hoz hasonló szerepjátékot amihez lehetőleg van magyarítás vagy eleve magyarTudom nehezet kérek, de hátha
-
qdak
addikt
___Cold_Zero_Stilusu_Játékot_Keresek_Help___
nem bajj ha fps segitsetek!!!!! -
#PeTeY#
aktív tag
A 3D-t tekintve igazad lehet, viszot a Beyond Good&Evil sem elég régi, hogy problémát okozzon mégis azt teszi.
Időközben találtam ''megoldást'' egy Turbo nevű programocska képében, amivel vissza lehet venni százalákosan a cpu erejéből. Mindössze 70%-os csökkentés elég volt, hogy normális sebességgel fusson az Enclave.Bika azért ez a 3200+ Venice.
-
#PeTeY#
aktív tag
Sajnos az sem segít. Már mindenfélét állítgattam, de semmi.
De ez volt pár hónapja a Deux Ex-szel és a Beyond Good&Evil-lel is. Viszont lazán Baldur's Gate-ezek, Icewind Dale-ezek és tolom(toltam) a Neverwinter Nights alapjátékával is gond nélkül, tehát nem általános jelenség... -
#PeTeY#
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Elővettem egy régebbi játékot, hogy ne unatkozzam. A játék viszont szédítő fps-t produkál. Olyan gyors, hogy már játszhatatlan.
Enclave-ről lenne szó. Játékon belül minden grafikai beállítást maxra vettem, de semmi. Egy külföldi fórumon olvastam, hogy régebbi játékok ilyen problémáján segíthet a kompatibilitási üzemmódban való futtatás (win95 vagy win98), de ez nem jött be.
A gép: 3200+, 1024Mb ram, 6600GT. Minden alapon fut.
Van valami trükk, hogy egy 2002-es játék ne több száz fps-sel akarjon rohangálni? -
mazda626
addikt
Ha 2 Xboxos Burnout játék közül kéne választanotok mit vennétek?
Burnout 3: Takedown, vagy Burnout Revenge? -
total90
veterán
Csá!
Tudtok ajánlani jó motoros játékokat?Lehet cross vagy gyorsasági mind1 csak valami motoros legyen.
Adtak ki valami ilyen jellegű játékokat mostanában? -
FireLord
aktív tag
sziasztok!
segítséget szeretnék kérni valakitől aki játszik a Warrock nevű játékkal. Letöltöttem, feltelepitettem, patchelte magát de a játék nem indul el, egyáltalán. Ha a system mappában a warrock.exe-t probálom elinditani közvetlenül kiirja hogy hiányzik a DecMPA.dll nevü file. Valaki el tudná ezt nekem küldeni?? Ha igen írjon privit és küldök elérhetőséget!
Köszönöm előre is! -
gamer_hun
tag
Hellosztok,
érdekes témában szólók hozzá a játékos fórumhoz
World Cyber Games Hungary, avagy a magyarországi selejtőzővel kapcsolatban
miben lehet kijutni a nemzetközi versenyre
gondolom sokan tudják miről van szó és pár dolgot nem értek.
elég sok játékban lehetne versenyezni,
szeirntetek miért nem lehet indulni
Counter Strike 1.6ban és
StarCraft -ban?
Magyarországon is elég népszerű játékok kivették őket, SC-ben csak fun van.
mondhatni ezek a legeredményesebb játékok
Age of empires3 sincs pedig az se rossz játék.
aki ezzel kapcsolatban tud valamit, az írjon -
Szemi82
tag
-
Csapi007
veterán
Hello
BF2 SF-ről lenne szó.
Unlockoltam a második fegyvereket, de a játékban nem lehet választani. Mért van ez?
Már próbálkoztam reinstallal is de nem segített. -
Kuvik
tag
Sziasztok!
én egy játékot keresek csak épp a címét nem tudom.
olyan 96-97 táján jöhetett ki ps1-re.. Mindenféle hajókkal lehetett lezúzni az ellent a nyílt tengeren, 1 az 1 ellen.. hadihajó, yacht anyám kínja minden benne volt...
amúgy ezt a gammát anno még a pozsonyi úti 576-ban láttam... akkor még c64-em volt, lehidaltam a látványtl. most valamilyen oknál fogva eszembe jutott, és gondoltam megszerzem.
-
Fáraó
őstag
Új infók, köszi!
-
-
Fáraó
őstag
Ez biztos? Úgy emlékszem, mind az OF-hoz, mind a BS-hez külön kódjaim voltak... Azt hiszem ha Anthology I-t veszel, akkor 1 kóddal telepítheted az említetteket -mert ugye összefoglaló DVD-, de a régebbi Generations kiadásomnál minden CD-hez külön kód volt -talán a CS-hez nem...
Bocsi ha belepofáztam, meg ha rosszul emlékszem, de már régen volt... -
Raptus
tag
válasz
elit_hun #654 üzenetére
üdv!
megnéztem a hibaüzeneted: a credits (ami a készítők névsorát tartalmazza és videóként fut) fájllal van problémája. Ha jól értelmeztem az előző hozzászólásod, elsőre tört verzióval (fúj-fúj) játszottál, aztán feltelepítettél egy eredetit, gondolom előtte uninstall volt a törtnek. Szerintem érdemes lenne az összes ehhez a játékhoz kapcsolódó könyvtárat és fájlt eltakarítani és úgy indítani a játékot. A régi mentéseidet azért nem találod, mert az újratelepítésnél a játék felülírta a régi mentéseid könyvtárát. De természetesen az is meglehet, hogy teljesen rossz úton járok. -
elit_hun
őstag
ja egy dolgot kifelejtettem, 1 hibát ír ki, bár ez sztem nem túl lényeges:
[link] -
elit_hun
őstag
Hy!
Van egy barmi nagy problémám.
a splinter cell 4 helikopeters/shanghaios pályánál vok, na itt miután elindítom kilép, van hogy a mentés közbe, van hogy már leszál a hali és akkor kikapcsol a monitor...Eredetileg tört verzió volt, ezért gondoltam ez valami másolásvédelem, na most megvettem az eredetit, és ezzel is ugyanaz a hiba
Ugyanazokkkal a mentésekkel játszom mint a tört verzióba, sztetek lehet hogy az a gond? Letöltöttem egy 100%-os mentést, talán csak eze a pálya ilyen monitorlekapcsolós, de nem találom a mentéseket, nincs ott ahol lennie kellene (c/ doc and sets/application data...) még hol lehet? Lehet winreinstal lesz belőle
Lécci segítsetek!!!!!
[Szerkesztve] -
mazda626
addikt
Hali!
Most tűnt fel, hogy a GTA San Andreas című játék PC verziójában nincs az autók kasztniján, illetve szélvédőjén tükröződés, míg a PS2-es verzióban van. Hogy van ez? Ott pedig az árnyék csúnyább. A PS2-es látványvilág nagyon megfogott. A tükröződést nem lehet elővarázsolni PC-re???
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest