- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Boci_83
őstag
Üdv Minden Nagykópénak!
Olyan gondom van hogy Cod2-vel játszok Multiban, és a köv. hibaüzenetet írja ki. Server disconnected Boci been kicked via PuinkBuster (for 2 minutes)...Cvar fx_sort =0
Pb fel van telepítve, próbáltam már frissíteni is, semmi, illetve most utolára valamelyik bináris fájlra hibát írt ki, eddig ezt sem csinálta.( amikor nem hivatkozott a hibás fájlra akkor is volt ez a probléma ) Gondoltam újra telepítem, de eltávolítani nem tudom hol kell, sehol sem találom, gondolom beleágyazódik a cod2.exe fájlba azért nem lehet!? Segítsetek, mert kellemetlen nagyon hogy mindíg kidobál... Utánna valamikor órákig jó, egyszer sem dob ki.!
Ha megtudnátok mondani mi megoldás a problémára sok idegeskedéstől mentenétek meg!! Várom hozzáértő válaszotokat!! Köszi!**********
-
Zulfaim
csendes tag
Van itt valaki aki esetleg már végignyomta a Gangsters2-t?
A 17. pályán azt a spiclit, akit az FBI őriz, hogy kell lekapcsolni? -
-
Apollyon
Korrektor
Nem vagyok nagy játékos, inkább csak a történetük miatt bírom az ilyeneket, de még a Half Life-fal nem játszottam...
A patchet úgy értettem, mint pl. az IG2-höz is van patch, hogy fusson XP-ben...
Nah mindegy, köszi!#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
Sziasztok!
A Half Life első része fut XP-n? Illetve kell-e hozzá patch?#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Lamair
aktív tag
nekem csak annyi kérdésem lenne hogy darkmessiahst hogy lehet vista alatt életrekelteni? ha valaki tudja az nagy segítség lenne
''...válaszd a nagyképernyős színes tv-t,... válaszd az életet...''
-
válasz Thulcandra #627 üzenetére
Konkrétan, mit írnak?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
''videokari független mindent a proci intézett''
Ez így nem igaz. A játéktér renderelését ott is a videokari végezte. A különbség, hogy nem előre letárolt/kiszámolt textúrákat használtak, hanem közvetlenűl a játék indítása után kiszámoltatták a procival az összes textúrát.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
SamIam
csendes tag
Üdv
Volt pár éve egy 100KB-os játék (valami lövöldözős), ami mindent függvényekkel számolt és valami eszméletlenül ette a gépet. Valami Quake szerűség volt. 1,7-es P4-en nagyon szaggatott, videokari független mindent a proci intézett. Nem emléxik valaki rá véletlenül? Esetleg nincs meg valakinek?
Csak érdekes lenne a mostani konfigon mit csinál. -
Thulcandra
senior tag
Értem én azt de mint írtam nem találok olyan drivert amit a játék HELP -jében írnak, ez 2003 -as játék akkor meg 40. meg 50. driverek voltak :S
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
PazsitZ
addikt
válasz Thulcandra #625 üzenetére
Néha előfordul olyan, hogy az újabb driver nem tetszik játékoknak, nem mondom, hogy biztos ez a gond, de esaetleg érdemes megpróbálni, ha másnak nem lesz jobb ötlete...
- http://pazsitz.hu -
-
Thulcandra
senior tag
Kaptam egy régi játékot, Cabela’s 4X4 Off-Road Adventure -t, de nincs kép miután elindítom
A logovideók meg minden lemegy ok-n de a menü -nél csak a zene jön be, nincs kép :S
Gondoltam lehet driverek nem tetszenek neki, de:
legfrissebb driver van fent ami erre a kártyára még fel megy, nvidia riva tnt2 32mb - 66.93-as driverral, és directx 9c.
Namost a játékhoz directx 8.1 van írva - egyáltalán directx -et lehet downgradelni ?
Meg az én kártyámat a 6.13.10.4109 driverral tesztelték sikeresen ezt írják a help -ben, de ilyen drivert nem is találok sehol :S (lemezen meg nincs)
Valaki tudna segíteni?
A fentebb már leírt paramétereken kívül a gép megfelel az ajánlott követelményeknek, és win2k os fut.
Esetleg v.ki tud ajánlani hasonló játékot? V.mi régebbit." Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
Snitsky
csendes tag
Egy régi talán még DOS-os gémet keresek . A címe talán Ragegt vagy valami ilyesmi volt. A lényeg az volt, hogy oldalnézetbe kellett mászkálni 1 mukival, akivel kalapáccsal kellett mindent szétverni, amikből kijöttek kis kalapácsok és azt összekellett porszívózni. Minől többet kellett összeszedni, hogy erősebb kalapácsot lehessen venni amivel átlehetett menni következő pályára 1 kapu szétverése után.
Ha valakinek rémlik mi ennek a pontos neve, annak előre is köszönöm! -
Dilikutya
félisten
válasz gasMask! #621 üzenetére
Teljesen fölösleges, a fegyverrel úgyis csak vízszintesen mozoghatsz, a magasabbak lévő ellenségekfelé elég odafordulni, a lövedék magától felmegy. Szerintem az egér inkább csak hátráltatna a játékban.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
gasMask!
tag
Üdv!
Van olyan doom i-ii mod ahol egérrel lehet célozni?
Próbáltam guglin rákeresni de semmit sem találtam.
Régi nagy kedvencem a Doom I-II, és igazán jó lenne ha volna hozzá olyan mod ahol egérrel lehet célozni. Van ilyen? Ha valaki tud róla valamit kérem szóljon!
Előre is nagyon köszönöm!El Guapo says... ''You can buy muscles, but you can't buy COJONES!'' / ''hát KM edzésen előszöris kivágunk egy fát egy heringel, aztán ököllel vasbetont zúzunk'' _az
-
Dilikutya
félisten
Hm. Látod, ez lehet egy lehetséges megoldás. Nincs fent, de létezik 1.01-es javítás. A hot coffe telepítve van, elvileg az okozhat problémákat, és a patch ezt letiltja, többek közt.
mazda626: nálunk nem megakad, hanem egyszerűen összeomlik, és kilép. Fekete képernyő, majd kis ablak, hogy szabálytalan művelet, vagy mi.
[Szerkesztve]Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
eastsider
nagyúr
Hy
Azt meg lehet csinálni, hogy megveszem/ letöltöm steamen, a HL 1-et, akkor vhogy lehet belőle csinálni CS 1.6-ot? (Ugye a hl 1 modja a cs 1.6, ha jól tom)
Előre is THX -
mazda626
addikt
válasz Dilikutya #612 üzenetére
Szia!
Nekem a GTA SA-val oylan problémám volt, hogya videók (ingame) nem játszódtak le, csak álltak a karakterek, de semmi nem történt, viszont 6-7p múlva elindult. Megoldás erre az volt, hogy az ACE Mega Codec Packot letöröltem. Nálam is volt olyan gond, hogy megakadt egy küldetésnél. Annál, mikor vidéken bombával kellett berobbantani egy loviiroda széfjét. Nagyon rossz állapotban volt a wincsim, tele szeméttel, össze-vissza írt szektorokkal. Ráeresztettem a töredezettségmentesítőt, egy darabig jó lett, de igazán csak Winújrahúás után lett jó. -
PPSH
őstag
hi emberek.egy kerdes.az Oblivion-nak a kiegeszitoje a Shivering Isles-ban uj karaktert kell inditani vagy lehet tovabbmenni a jelenlegivel az Oblivion-bol?
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W
-
Dilikutya
félisten
válasz ((Piro)) #611 üzenetére
1,2GHz Pentium III, vagy ezzel egyenértékű AMD Athlon proci, 256Mb RAM, 64Mb VGA, és 3500Mb HDD
Más: GTA San Andreas-ban miért lehet az, hogy a játék szabálytalan műveletet hajt végre, és kilép abban a küldetésben, ahol Cesar-ral kell két kocsit ellopni? Mindig ugyanott dob ki: miután a hosszú egyenesben lehagyjuk a zsarukat a nitróval, le kell menni a hegyoldalon és azon az úton továbbhaladni. 1-2 saroknyit tudok menni, aztán vége.
[Szerkesztve]Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
PPSH
őstag
hi emberek.lenne egy gondom az 1.11-esDiablo 2:LoD jatekkal kapcsolatban.a rune szavak kirakasa nem sikerul 2-szer sikerult az ENIGMA(Jah+Ith+Ber) nevu pancelt kirakni de azota nem mi lehet a gond?mert nagyon idegesito hogy nagy nehezen adtak egy negykoves Ancient armort es az se sikerult
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W
-
wesker24
senior tag
válasz mazda626 #604 üzenetére
hello igen lehet emulátorral tolni a Ps2 konzol játékokat az egyetlen jó és müködö emulátor az a PCSX2 emulátor progi le kell szedni felrakni a biost is le kell szedni hozzá azt is felrakni beállitani és máris megy a játék !!!
De csak akkor mennek a Ps2 játékok ha bika erős géped van mert az ilyen konzol játékok nem igazán mennek olyan jól mint PC-n !!!
www.pcsx2.net itt leszedheted az emulátort hozzá !!!!!I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !
-
mazda626
addikt
Hali!
Emulátorral lehet tolni a PS2-es gammákat PC-n? Konkrétan a Burmoutot szeretném. Csak konzolra jelent meg. -
dan390
aktív tag
segitseg gyorsan
a hitman 4 v1.2 path -nak a crack-je vagy crack-elt verzioja kellene sürgösen -
Kimmuriel
aktív tag
Gyerekek, mikor jön már ki végre az Assassin's Creed? Már itt lenne az ideje!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mobil flották
- PlayStation 1 / 2
- E-roller topik
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ukrajnai háború
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Akciós! PC , i7 10700 , RTX 3060 Ti , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy S24 +512GB, fekete 2027/02/28-ig garanciális
- iPhone 16 Pro Max 256gb, független,bontatlan
- Apple iPad Mini 7, Blue, 128Gb., Wifi, új, 2 év garival + Pencil 2, karcmentes
- Lenovo ThinkPad P51,15.6",FHD,i7-7700HQ,24GB DDR4,512GB SSD,M12000 4GB VGA,WIN10