Hirdetés
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ry0K3N
senior tag
Halo: Combat Evolved, PC-n ez volt a Halo 1 neve arra gondoltam ennek lehet leszedni külön a multis részét. Egyébként Halo 2 is nagyon jó Lanba csak ugye az Vista only és nincs belőle jó verzió (thx a lot microsoft
sosem tudtam ezt a hülye gazdaságpolitikát megérteni a microsoftnál)
-
Orb1337
tag
Sziasztok!
Steamen szeretnék CS:S-ot venni (mivel majdnem fele annyiba kerül mint a boltban). Kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne a pénzt befizetni. Rendelkezem K&H Tranbulin bankkártyával, de dollárba kell elvileg fizetni. Valaki tud ebben segíteni? -
spyduck
nagyúr
Adjatok tanácsot! változatosságra vágyunk! Melyik játékot a legjobb hálózatban (LAN) játszani?
-
troly
tag
Van egy olyan problémám hogy a régi gépemben volt egy asus x800-as kártya azzal akadt a játék gyüjtögettem és vettem egy 8800GTS 640MB-osat.
Beteszem a kártyát, xp fel ahogyan kell erre telepitem is hogy végre ne szaggasson a játék.Erre elinditom tölt a gép.Pár másod perc és abba marad a töltés és fekete a képernyő.5 perc után nézem a játék lefagyott az xp szerint frissitem a drivert a kártyához azzal se megy.Az ég világon minden játék elindul kivéve a F.E.A.R-t.
Hát ilyen nincs.Ha valakinek van bármi ötlete szóljon.Már bios-t is frissitettem azota még gyorsabb a gép de a játék akkor se indul.A játékhoz milyen frissitések vannak én találtam valamit de az meg nem megy fel a dépre.Szerinte nem egyezik a verzió.
A konfigom: 4400+X2 939,A8N SLI Deluxe lap,2x1024 Geil Value memoria,400GB SATAII HDD, Asus 8800GTS 640MB, -
kosaga
tag
Sziasztok!Tud v.ki végigjátszást Call of Juarez-hez?Please
-
spyduck
nagyúr
Ebben nincs igazad! Ez egy progi és sikerült letölteni! ismerősöm cégjénél szoktam dolgozni néha másodállásabn és ők kamera rendszerekkel foglalkoznak! Ez a progi arra jó, hogy a mobiltelefonodon lehet nézni, hogy mi történik az otthonodban persze ha van térfigyelő kamerád! Nem ez a progi irányítja csak kell hozzá! Ez olyan mint pl: új játékokhoz kell a directx 9.c verzió!
-
Szemi82
tag
válasz
JagdPanther #722 üzenetére
Hát szerintem egy dos box használattal igen!
-
JagdPanther
aktív tag
Heroes of M&M 2 fut xp-n?
-
spyduck
nagyúr
segítsetek nagyon gyorsan légyszíves!!!
ezt kéne letöltenem: java midp 2.0
please -
mazda626
addikt
Sziasztok!
Red Orchestra: Ostfront című játék hol kapható DOBOZOS változatban? Ettől a Steames/PayPalos vásárlástól félek. -
tartur
csendes tag
Hali!Keresek letölthető cherry mastert. gyümölcsös klasszikus nyerőgép emulátort pcre. Ha valakinek van elküldené? Köszi előre is.
-
Emosz
tag
kérdés:x1950prora váltottam nemrégiben és mostanság azt csinálja a postal2, hogy amikor elindítom úgy pörög a játék mintha tekernél eegy dvdt...fél perc után desktop...minden más játékom tökéletes csak ez nem megy rendesen
előre is köszönöm a segedelmet! -
spyduck
nagyúr
-
<cafat>
senior tag
''/ AMD 3800+ winchester / ''
ugye ezt te sem gondoltad komolyan?!?
am sztem 1.nek rakd újra a vga drivert, v rakj fel frissebbet....
ha utánna is fennáll a problem, akkor új proci.....
ramok miatt nem lassulhat le ennyire semmi, mág ha kevés is akkor sem, akkor csak +fagy ha megtelik a ram, és jön az uot of memory hibaüzi...... -
spyduck
nagyúr
köszönöm a válaszokat! akkor szerintem 2 giga ram meg egy x2-es proci megodja a problámámat
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Én nagyon szeretek stratégiával játszani! Olyan problémám van, hogy ha nagyon sok katona harcol akkor szaggat (15-12fps) !
Ilyen gépem van : Abit AV8 / AMD 3800+ winchester / MSI RX1950Pro / 2x512DDR Hynix /
Mi lehet a probléma??? procit kicserélem X2-re az megoldaj a problémát?? Mert nemhiszem, hogy a VGA-val lenne a probléma!
pl: age of empires 3-->110fps amikor csak úgy játszom jön a csata és leugrik 25fps-re ha meg ágyúk meg minden van akkor meg 15-re is!
Ez esetleg processzor probléma??? segítsetek! -
mazda626
addikt
Szia!
hol van Rune a kovács???
Ott, ahol lennie kell.
azt tom h vhol nordmaron ... ...már nem emlékszem h hol
nordmaron nem?
ja még 1 ?és: az normális h az összes kovács ''eltűnik''???
Ez természetes. A TELE2 Kovács reklámja őket is beszervezte a Kovács klubba.
larson is eltűnt, róla tippen sincs h hol lehet....
Harry Larson
Sex Male
Nationality US American
Hometown Staples, MN
Division Lightweight
Bizonyára Staplesben lesz az anyja házában.
Nem bírtam kihagyni.XD -
<cafat>
senior tag
ejha! eléggé azonnali topik
jah a ?eket fel lehet tenni azonnal, de a válasz talán jövőre +érkezik
látogatja 1általán vki ezt a topikot?!?
bocsi ez nem fikázás akar lenni, csak hülyéskedés....+ h előbbre hozzam a topikot h vki észre vegye...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú (ELKELT)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Ryzen 7 CPU-k
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest