Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- gerner1
- Android másképp: Lineage OS és társai
- E91 blog 2. rész
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kekkec
aktív tag
Sziasztok!
Ehhez a laphoz keresek friss BIOS-t, de nem vagyok biztos a dolgomban a különféle revíziók miatt. A jelenlegi BIOS verzió 0606 05/31/10 keltezéssel, de itt ilyen csak 2010.06.21 azaz 06/21/10 keltezéssel van. Ezért nem vagyok biztos abban honnan melyik BIOS szedjem le, illetve nem találom a lap rev-jéhez tartozó support-ot.
Honnan és melyik BIOS-t töltsem le amelyik kompatibilis a lappal?
Előre is köszi!
-
swingstar
csendes tag
válasz kekkec #22368 üzenetére
Látom, hogy P5G41-M lapból létezik LE, LX, LX2 stb. verzió, de azok jelölve vannak az alaplapon, így nem igazán lehet félrenézni a dolgot. Keresésre nem adott ki változó revizió számokat, vagy bármilyen más típust, ezért elvileg csak ez a rev1.01 létezik, esélyes hogy ezért nem jelölték külön az oldalon. Én simán leszedném az uccsó verziót (Version 0607) az Asus honlapjáról. Persze csak akkor, ha valóban szükségem van rá.
.oOo. Üdv: Marci .oOo.
-
Rivaul
addikt
válasz speeki89 #22357 üzenetére
Szia. Néztem a képeket s olvastam a hsz-eket. Azt sajnos csúnyán "leírtad". Ne csodálkozz hogy nem megy. Viszont abból amit láttam kizárt hogy más károsodott volna. Max a lapba még egy zárlatot rakhattál. Sajnos a gari off a lapon. Vagy keress egy mestert aki megcsinálja vagy írj rám s most már nem de napközbe dobok elérhetőséget olyantól aki pár k-ért kicseréli neked egy garis új példányra. Ha nem is túl pozitív de legalább meg van a hiba oka.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
KiSSuE
tag
Sziasztok!
Nemtudom, hogy jó helyre írom-e, de remélem hogy igen.
Az lenne a problémám, hogy valami eszi a procim.
Jelenleg mobilinternettel netezek. Azért, mert ez egy 6 házas kis falú, nincs kábelnet, bla bla. Vettem egy Telenoros Internetet... EDGE 1-es térerő.... Viszont van egy Régi Pannonos kütyün, HSDPA 3-4 térerővel. Na de nem is ez a lényeg, csak leírom, hogy mindenki tisztába legyen a dolgokkal...Nos csatlakozok a netre, elkezdek bőngészni, nem sokkal később belassúl a gépem és a CPU venti pörög, mint állat. Megnyitottam a feladatkezelőt (Win XP) és a folyamatoknál valami "svhost" 97-100%-on eszi a procit. Ez miatt totál nem tudok szinte semmit sem csinálni. Ha egy kis flash reklám van az oldalon, akkor már beakad a gép, várni kell. Ez azért is rossz, mert saját blogomon flash ogo van. Viszont ha a folyamaatoknál leálítom azt az "svhost"-ot, akkor elmegy az internet. Ilyenkor Pannon program bezár, megnyit és ekkor már nincs ez a baj. Csak ez az egész így nagyon idegesítő. Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a probléma forrása? Am friss XP, kb 1 órálya telepítettem többet is kipróbáltam, de ez van mindig. A segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv.: KiSSuE
A szex olyan, mint egy számítógépes játék: A szerencsésebbeknek mászkálós-lövöldözős, a kevésbé szerencséseknek stratégiai, a pecheseknek meg szimulációs.
-
KiSSuE
tag
válasz adam12221 #22378 üzenetére
Az előző írásomba írtam, hogy sajnos másik telepítővel is ugyanez a helyzet. Erre meg nem igazán menne egy win 7....2.4 procc 512 MB ram
[ Szerkesztve ]
A szex olyan, mint egy számítógépes játék: A szerencsésebbeknek mászkálós-lövöldözős, a kevésbé szerencséseknek stratégiai, a pecheseknek meg szimulációs.
-
adam12221
tag
válasz pc_seft #22380 üzenetére
"1 hosszú 3 rövid sípszó : videókártya hiba " [link]
Namármost. Ha IGP -ről van szó, VGA hiba áll fent, nem CPU hiba (amibe ugyebár a GPU is integrálva van), akkor mi lehet? Gondolkodjunk logikusan, Béláim!
Nézzünk sorra mindent, aminek az IGP -hez köze van:
1)RAM, ugyanis a megosztottat használja
-Mivel azt írtad, hogy külső VGA val jó, így ez kizárva.
2)Alaplap
-Szerintem chipsethiba lesz, esetleg nyáksérülés, vagy SMD alaktrész hibája, bár ez nem valószínű. De ugye azt a kis kapcsolót, amit az elején átkapcsoltál, azt próbáltad
visszakapcsolni alapra? -
KiSSuE
tag
válasz adam12221 #22384 üzenetére
De... vén kerregő 60 Gb-os Maxtor. Van egy 40-es Samsungom is, ami csendes, de egyik kikapcsolás után azt írta, hogy lemezolvasási hiba és a particiót formázni sem lehet. Sajnos másik winyóm meg nincs Vagy próbáljam meg a Samsung másik particiójával? Úgy talán jó lenne?
-
KiSSuE
tag
válasz adam12221 #22386 üzenetére
Esküszöm, ősszetöröm Már 1 hónapja szenvedek vele. Mindig kékhalálom volt, mire kiderült, hogy memória hiba volt. Most meg HDD... mi jön még
-
adam12221
tag
válasz KiSSuE #22387 üzenetére
Ismerem ezt az érzést... Én is sokat szívtam a gépemmel, és ráadásul kb. 3 szorosát költöttem rá, hogy kultúráltan nézzen ki, mint amennyit a gép pillanatnyilag ér. A karbonfóliás bevonástól a ház teljes belső festéséig mindent megcsináltam, és mire kész, cserélhetem le, mert annyira elavult. És az elavultal nem túlzok.
[ Szerkesztve ]
-
kekkec
aktív tag
Két lap megvétele közt vacillálok, azaz két architektúra közt, tanácstalan vagyok, mert láma vagyok, így ezzel kapcsolatban kérném segítségeteket:
Az alábbi lapok működnének a jelenlegi tápommal?:
P8H77-V
H87-PROI5-ös CPU menne a vasba.
És a tápom: klikk
EATX12 csatinál a 4 pin vagy 8 pin ajánlatos használni?
Előre is köszönöm segítségeteket!
-
kekkec
aktív tag
válasz adam12221 #22393 üzenetére
Van, de a tápom vajon jó lesz hozzá? Vhol olvastam, hogy vmi DC/DC beles kell az "i" szériákhoz, vagy valami ilyesmi, illetve a C6/C7 energia takarékos üzemhez (vagymiaszöszhöz) kell külön kompatibilis táp a haswell-nél (H87). Az én tápom meg nem tudom hogy tudja-e ezeket, vagy egyáltalán szükséges-e hogy tudja.
Kicsit megvagyok kavarodva, nem szeretnék feleslegesen új tápot venni, de a spórolás miatt az új alkatrészeket se szeretném hazavágni, ezért kérdezősködöm itt annyit.
-
-
pepejoe
tag
Sziasztok!
Intel LGA 1155 köré épülő 6-os sorozat-os lapok(p67,z67) és 7-os sorozat-os lapok (h77,z77) milyen fő különbség van. Érdemes-e az újabbat előnyben részesítenem (tuning, crossfire, bővítés kizárva) ha az alábbi dolgok lennének mellette: i3 2100, Gtx 560 ti, 2 x 2gb (1333mhz), OCZ Agilty 3 SSD, SATA3 hdd.
Válaszokért előre is köszönet.
-
swingstar
csendes tag
válasz waithEard #22398 üzenetére
Kb. egy hét telt el, a srác használt alkatrészekből rakta össze a gépet és a ramot később szerezte be. Mivel meg voltam győződve arról, hogy a lap tökéletes, mondtam neki, h. nem gond h. később szereli össze a gépet, így nem x nap próbagarit adtam rá, hanem megvártam amíg megszerzi az alkatrészeket és összerakja a gépet.
Elvileg mindent kipróbált már (CMOS reset többször is, másik ram, stb.), de nem ment a dolog, ekkor mondtam neki, h. visszaveszem a lapot, ahogy ígértem, tegnap pedig írta, hogy meghalt a ramja. Na ez a kemény dolog, mert nem hiszem, hogy egy jól működő lap ramokat sütögetne... A tápja FSP, elvileg az se Vargáné kategória...
A leírása alapján nagy eséllyel meghalt a lap... Szeretnék a lehető legkorrektebb módon eljárni, de az se pálya, hogy elviszi valaki a lapot, tönkre vágja és vissza akarja hozni, mert próbagaris...
Ezért kérdeztem, Ti mit tennétek a helyemben, ill. erre az egész történetre mennyi az esély???.oOo. Üdv: Marci .oOo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest