Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  Autóhifi (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-11-12 16:20:20

LOGOUT.hu

Autóhifi

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3858) fero02 válasza Ákos86 (#3857) üzenetére


fero02
veterán

Az utolsó mondatod a lényeg. Amíg vki vmiért fizet, addig teljes joggal kapjon meg mindent. Még azt a 2-3 lemezdarabkát is, amit kulcsnak nevezünk jelen esetben.
Aki ezt megszegi, számoljon a következményekkel - szintén teljesen jogosan -.

Továbbá. Tévedésben vagy, ugyanis bőven léteznek olyan cégek, akik otthoni hi-fi és/vagy házimozi dolgokra specializálódtak. Többek között a konfiguráció összeállítástól kezdve a végső behangolásig. Ugyanúgy, mint az autó hi-fi -nél. Nem véletlen csökken ezen boltok száma, de ez ugyanígy elmondható az autós boltok esetében is.

Engedd meg, h mondjak egy példát (nem tv-s lesz :DDD ).

Bemész a kedvenc számtech boltodba és veszel egy komplett gépet jó sok pénzért. A ház lehetővé teszi, h bezárják és ne tudj belenyúlni. Kifizeted, de a kulcsot nem kapod meg. Ezt gondolom én felháborodva megreklamálnád, mondván Te kifizeted érte az x összeget, így téged ne akarjon senki korlátozni, h mit tegyél vele. Meg amúgy is ne adj Isten értesz is hozzá, esetleg szakmád. Legyen minden alaktrészre külön-külön gari, de az egészre (egyben) ne. Ebben a gépben hogy cserélnél ki mondjuk egy vga-t 2 hónap múlva? Két lehetőség van: vagy leszarod a garit (a komplett gépre vonatkozót) és ugrik, vagy beviszed és fizetsz azért, amit Te is meg tudsz csinálni. Érdekes szitu.
Azonban ha midnen részegységre van külön gari (ami ugye jár, legrosszabb esetben is 12 hónap) és magad csinálod meg a dolgot, vagy magad állítod be, akkor szintén két lehetőség van: vagy faxa minden és használod még jó sokáig erőben, egészségben; vagy ha vmi olyannyira félresikerül, h elromlik a készülék, akkor visszaviszed a boltba és érvényesíted a garanciát (itt a garanciális feltételek között meghatározott dolgokba ne menjünk bele), majd megkapod az új, vagy a javított cuccot és vagy ismét magad csinálod több odafigyeléssel, utánajárással, vagy fordulhatsz szakemberhez.

Remélem érted a hasonlatot és az abban található összefügéseket párhuzamot vonva a Te véleményeddel. ;)

Sztem hugi_0 is vágja miről van szó, csak elbeszéltetek egymás mellett. :K

Üdv!

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  Autóhifi (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.