Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti66
senior tag
válasz Tomocso #23198 üzenetére
Amire már sok a licit(úgy nézem)Nem,nem azért jó,mert referenc. SQ-ra használták.
Ja, a 4 csatis Impact Hát az kicsit drága,mondjuk újba az a 4 csatis asszem 180k volt.
1 szóval jellemezve jó hang.Kettővel, még annál is jobb Nagyon kevés került be hazánkba ebből,ez
főleg a 2000-es évek elején tapasztalható USA "dömpingnek" köszönhető.[ Szerkesztve ]
Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
twingos
tag
üdv
Egy kis segítséget szeretnék,mert a maradék benzinnel begyújtom a betegágyat,mert már az idegeimre megy.
Opel Corsa C 2004 – Kenwood fejegység – 2 db erősítő – 2 pár RCA (márka stb lényegtelen)
Az erősítő fizikálisan csak a – kábelen érintkezik a kasztnival.A kábelek sehol nem keresztezik egymást.
Kábelek bandázsozva + hasított gégecsőbe húzva.
Táp - bal küszöb, jel - jobb küszöb , front hangszórók - tetőkárpit felett jobb oldalon. (Nem nevet,nem akartam,hogy bármi bármivel érintkezzen )Gyújtás ráadása ,de beindítás nélkül valami iszonyat sípolás van kb 15 mp-ig,de ez random elő-elő jön.(Hallkan jegyzem meg,hogy ha felkapcsolom a belső világítást, akkor hallani lehet a drimmer hangját is)
Amit próbáltam :
- másik RCA lengőben (nem segített)
- másik fej (nem segített)
- másik fej – lengő RCAval (nem segített)Ami segített:
Levettem a pozitív kábelt az akksiról,a generátor felé menő kábel nem volt rákötve, a fejnek vittem egy külön + - szálat.
Így volt gyújtás (de a generátor kábele nem volt rákötve), kölcsön fejjel és a lengő kábelekkel nem csinálja és a belső világításra sem jön elő a zaj és gyújtás ráadásakor sem.Amikor a sípolást hallom akkor valami relé is kattan.
Annyiban szeretném a segítséget, hogy merre tovább?
Kezdjem el kiszedegetni a biztosítékokat holnap?
Mivel besötétedett, holnap megnézem a saját fejemet, saját befűzött kábelemmel,de ugyanúgy lekötöm a generátor felé menő kábelt és kap egy direkt +- kábelt a fej.
Esetleg generátor?(töltés lámpa sosem világított eddig) esetleg diódasor?Ezt hogyan tudom,kiszűrni,kimérni,megbizonyosodni róla?Bárminemű építő jellegű ötletet szívesen fogadok.
Nagyon köszönömüdv
www.pc2car.hu - Számítógép az autóba
-
Viktor26
tag
Na, úgy tűnik lecserélem a Pioneer P-80MP-met, vettem egy Alpine 9855R-t. Lassan nekiállok a helyére tenni, annyi kérdésem lenne, vagy kérésem felétek, hogy abban segítsetek nekem, hogy az alján lévő kapcsolót/kat mire állítsam? Aktívban szeretném használni, ennek függvényében mire tegyem az alján lévő kapcsolókat?
-
twingos
tag
válasz kavics325i #23219 üzenetére
Szia
Nem!
....mert a maradék benzinnel begyújtom a betegágyat,......Peti66 : Amúgy az ablakfűtés vagy az aktív antenna az kiiktatható a biztikkel,amit holnap napkeltével csekkolok.
Köszönöm
üdv
www.pc2car.hu - Számítógép az autóba
-
cicmanyek
aktív tag
válasz Tomocso #23221 üzenetére
Mondjuk 4ohmon hajtott nyomó és a 8 ohmon hajtott nyomó között a damping faktor duplzódik a 8 ohm javára , de az erősítő teljesítménye meg a töredékére csökken.
Ha van eultra bika erősítőd , akkor 8 ohmmal jobban jársz sq-ra , nyomásban meg pont az ellentéte.Philips Fizz-től kezdve egészen a HTC Desire 816-on át az iphone6-ig volt minden...még LG Flex is:) De újabban csak a Xiaomi.
-
nemes0309
tag
milyen mélynyomót és hozzá erősítőt ajánlanátok, hogy nagyjából passzoljon a dls r5a-hoz? zene téren mindenevő vagyok.. mikor milyen a hangulatom.. kezdésnek szerintetek mekkorát érdemes venni?
-
Tomocso
tag
Huhhh!! Aháááá
Na jó nagyjából azért értem!
Tegyük fel hogy a D4-es van tehát 2 vagy 8 ohm-on tudom hajtani.
A linkelt erősítő akkor most mennyire elég ?
Mivel mono így gondolom híd nincs, és a 8 ohmot sem bírja vagy igen?
Feltételezésem szerint marad a 2 ohm-on való hajtás, ami meg a nyomásnak kedvez nem a minőségnekJól értem??
-
-
őstag
Köszönöm a segítsèget mindenkinek. Akkor az lesz, hogy elmegyek olyan boltba, ahol több làdàt ki próbàlhatok.
Tudtok erre valami jó helyet pest megyèben?Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
-
nemes0309
tag
Kb 30-40 ezerből mit lehet kihozni? Úgyértem h erő+sub.. Kb annyit szánnék rá most..
-
orbano
félisten
válasz gabo01 #23243 üzenetére
nem feltétlen. sőt, vannak elborult próbálkozások, amikor a kicket portolják. csak kocsiban ez macera. de nem ördögtől való dolog, otthonni hifiben sem véletlenül elterjedtek a reflex dobozok, TL hangfalak.
beszélek szakállal, majd utánajárok a dolognak, kíváncsi vagyok. valamelyik cimbije nagy szubguru, ők kísérletezték ki a dupla 30-as elementes sztorit is.A vér nem válik VAZZE!™
-
g0n21
senior tag
Ti mit gondoltok, 2012-es AUDI TTS Bose 6.1-es hangfalszett megér 40ezret? (2pár 16-os, 1 pár 10-es + mély) Most Bose szett van nekem elől szettben (10cm + magas, 2000'-es A8-ból), és gyönyörű...(a hangja, számomra...)
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok