Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
T-Tboy
tag
válasz
Tomocso #24036 üzenetére
Ilyen dupla Kicx RCA-t szerettem volna én is anno amíg csak 2pár RCA-ra volt szükségem, de végül úgy adódott, hogy 3pár kellett és szerettem volna tök egyformákat.
Ezért én kígyóbörözött Gladen Audio-kat vettem (CZHERO 3.5, remote szál nélkülieket), igaz, ezek csak 3.5m-es darabok, de nekem I-es Clio-ba elegek.
A linkelt DLD RCA meg volt nekem, de jóval merevebb konstrukció. Viszont nekem nem volt bajom vele. -
M3cK
tag
válasz
Tomocso #23817 üzenetére
Ez függ a kábel hosszától is, azt viszont nem tudom hogy ha leosztással akarod hátravezetni akkor össze kell-e adni az ampereket. ha össze kell akkor szerintem kellene 5m es kábel esetén a 30mm2-es is, de ha azt nézzük akkor nem feltétlen kell akkora kábel. A lényeg hogy össze kell adni az össz teljesítményt és abból kiszámolni hogy mekkora terhelést kell majd a kábelnek elviselni.
-
Joe fiú
senior tag
válasz
Tomocso #23448 üzenetére
Akksid elbírja, feltéve,hogy nem akarsz álló helyzetben nagyon zenét hallgatni vele, máskülönben kevés lesz. Van valahol egy tápkábel méretező táblázat, az alapján ki lehet számolni milyen tápkábelre van szükséged, szerintem 25-ös táp elég ha nem tervezel nagyobb erősítőket, de majd a többiek is megerősítenek, vagy cáfolnak.
Peti66: Csíptetős a Phase, úgy nem jó akkor,hogy simán átdugom rajta a hangszóróvezetéket, szerintem így is átadja a kellő delejt rajta,meg szerintem masszívabb rögzítési mód is így.
-
cicmanyek
aktív tag
-
Peti66
senior tag
válasz
Tomocso #23198 üzenetére
Amire már sok a licit(úgy nézem)Nem,nem azért jó,mert referenc.
SQ-ra használták.
Ja, a 4 csatis ImpactHát az kicsit drága,mondjuk újba az a 4 csatis asszem 180k volt.
1 szóval jellemezve jó hang.Kettővel, még annál is jobbNagyon kevés került be hazánkba ebből,ez
főleg a 2000-es évek elején tapasztalható USA "dömpingnek" köszönhető. -
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Milyen routert?
- EA Sports WRC '23
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest