Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti66
senior tag
válasz Tomocso #22574 üzenetére
Kb,egy szinten vannak.A forgó potija Kenwood-nak nem az acélosságáról híresült el.Ennyit tudok
2,5V vs. 4V. Az erőn a gain-t úgyis belövöd kb. 60-70%-ra. Nem ez a gyenge láncszem.
Ja, a Kenwoodnál a 4 helyett 3-3,2 jött ki,több készüléknél is[ Szerkesztve ]
Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
-
Peti66
senior tag
válasz Tomocso #23177 üzenetére
No fene, Te vetted meg "Kibökte" Anyááám
Gumis az R6,ha még jól emlékszem.Oda, Tip-TOp kell.Folt,na az nem kell rá
Nem változik A HANG ,feltéve,ha nem 10-20 dekkát kensz rá[ Szerkesztve ]
Pio 99r ,Alpi 3539,,,+mrv f407,,, 5' Focal acces,,Hivi dmo 50 közép dóm, Dayton rs 28 f- 4 reference magas...
-
Peti66
senior tag
-
Peti66
senior tag
válasz Tomocso #23198 üzenetére
Amire már sok a licit(úgy nézem)Nem,nem azért jó,mert referenc. SQ-ra használták.
Ja, a 4 csatis Impact Hát az kicsit drága,mondjuk újba az a 4 csatis asszem 180k volt.
1 szóval jellemezve jó hang.Kettővel, még annál is jobb Nagyon kevés került be hazánkba ebből,ez
főleg a 2000-es évek elején tapasztalható USA "dömpingnek" köszönhető.[ Szerkesztve ]
-
cicmanyek
aktív tag
válasz Tomocso #23221 üzenetére
Mondjuk 4ohmon hajtott nyomó és a 8 ohmon hajtott nyomó között a damping faktor duplzódik a 8 ohm javára , de az erősítő teljesítménye meg a töredékére csökken.
Ha van eultra bika erősítőd , akkor 8 ohmmal jobban jársz sq-ra , nyomásban meg pont az ellentéte.Philips Fizz-től kezdve egészen a HTC Desire 816-on át az iphone6-ig volt minden...még LG Flex is:) De újabban csak a Xiaomi.
-
Joe fiú
senior tag
válasz Tomocso #23448 üzenetére
Akksid elbírja, feltéve,hogy nem akarsz álló helyzetben nagyon zenét hallgatni vele, máskülönben kevés lesz. Van valahol egy tápkábel méretező táblázat, az alapján ki lehet számolni milyen tápkábelre van szükséged, szerintem 25-ös táp elég ha nem tervezel nagyobb erősítőket, de majd a többiek is megerősítenek, vagy cáfolnak.
Peti66: Csíptetős a Phase, úgy nem jó akkor,hogy simán átdugom rajta a hangszóróvezetéket, szerintem így is átadja a kellő delejt rajta,meg szerintem masszívabb rögzítési mód is így.
-
pps1
senior tag
válasz Tomocso #23750 üzenetére
Mégsem lehetnek olyan jók, ha nem találták a hibát.
Nem hinném, hogy a minőségén múlana, inkább az elhelyezésén. Áram kábel mellett ne menjen, testelést vagy az akkuról, vagy a jól előkészített biztonsági öv csavarjáról hozzatok."Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat között. A gyakorlatban... van."
-
-
M3cK
tag
válasz Tomocso #23817 üzenetére
Ez függ a kábel hosszától is, azt viszont nem tudom hogy ha leosztással akarod hátravezetni akkor össze kell-e adni az ampereket. ha össze kell akkor szerintem kellene 5m es kábel esetén a 30mm2-es is, de ha azt nézzük akkor nem feltétlen kell akkora kábel. A lényeg hogy össze kell adni az össz teljesítményt és abból kiszámolni hogy mekkora terhelést kell majd a kábelnek elviselni.
-
T-Tboy
tag
válasz Tomocso #24036 üzenetére
Ilyen dupla Kicx RCA-t szerettem volna én is anno amíg csak 2pár RCA-ra volt szükségem, de végül úgy adódott, hogy 3pár kellett és szerettem volna tök egyformákat.
Ezért én kígyóbörözött Gladen Audio-kat vettem (CZHERO 3.5, remote szál nélkülieket), igaz, ezek csak 3.5m-es darabok, de nekem I-es Clio-ba elegek.
A linkelt DLD RCA meg volt nekem, de jóval merevebb konstrukció. Viszont nekem nem volt bajom vele.[ Szerkesztve ]
https://picasaweb.google.com/111822365420432090661/HazimoziRendszerem https://picasaweb.google.com/111822365420432090661/CarHiFi
-
T-Tboy
tag
válasz Tomocso #24116 üzenetére
"Mezei" hallgató ritkábban vesz észre bmit is RCA és RCA kábel közti különbségekből.
S ha még ezek Neked csak a elsők lesznek akkor szerintem elégedett leszel velük, hisz nincs viszonyítási alapod.
Hátra minek kellenek hangszórók?https://picasaweb.google.com/111822365420432090661/HazimoziRendszerem https://picasaweb.google.com/111822365420432090661/CarHiFi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest