Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
G.Zs.
senior tag
-
Flashback
addikt
Az ajtók szigetelésénél ki kell venni az ablakot is és a mozgató mechanikát is? Vagy be lehet mögé nyúlni?
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
ocsi19
senior tag
Ha esetleg valaki jó áron 2 csatornás erősítőt keres:
!Fogalmam sincs, hogy ki az eladó, a termékhez sincs közöm, csak találtam egy jónak tűnő üzletet, ezért linkeltem be!
UI.: amúgy nekem is ilyen erősítőm van és csak dicsérni tudom
[ Szerkesztve ]
-
Az-X
őstag
Urak! PC alapú aktív rendszert épített már valaki?
:)
-
salieri.
őstag
sziasztok! a 4 ajtoba szeretnek hangszorokat venni.
milyen ajanlanatok? 13 vagy 17 cm es ami erdekelne.
Kovetelmenyem: szepen szoljon es azert a menetzaj se nyomja el
Penztarcam nem annyira vastag ,egy jo ar ertek aranyu ajanlatnak orulnek.
Nincs semmi erositom es nem is akarok beletenni !
egy Kenwood KDC 3021-es fejegysegem van 4*50 wattos[ Szerkesztve ]
-
ocsi19
senior tag
-
Xero
nagyúr
válasz salieri. #13864 üzenetére
A fejegységekben lévő "gyengítő" nem azért rossz mert nem tudod vele szétrobbantani az autót, hanem azért mert dinamikátlan szar jelet küld a hangszóróknak.
Vegyél előre egy jó 16-os szettet, hozzá egy jó 2 vagy 4 csatornás erősítőt, szigeteld le az első ajtókat és készen is van a minőségibb zenehallgatás.
-
orbano
félisten
válasz salieri. #13864 üzenetére
erősítő a neve, nem hangosító amúgy az anyósülés alatt ha van hely, oda érdemes betenni. nem lesz tőle gyáriatlan az autó. de mondjuk ennél fontosabb, hogy az ajtóba tisztességesen be legyen szerelve/építve a hangszóró.
a hertz dsk 165-öt és az audio system mx 165plust szokták, amik elég érzékenyek ahhoz, hogy tisztességes hangerővel megszólaljanak fejről hajtva. esetleg drágább kategóriában az udimension element még ami jó, de az majdnem az előzőek duplája.
egyébként mennyi a max összeg amit erre a dologra szánnál? és milyen zenékhez kéne? ezen infók nélkül nem nagyon tudunk normális tanácsot adni.A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
egy polír, egy átnézés gombinál és szevasssz, 50k alatt megvan egy brutál fej
A vér nem válik VAZZE!™
-
Joe fiú
senior tag
Tettem egy újabb lépést az autóhifi felé. Sikerült egy Alpine 3553-hoz jutnom, így most az első hangszórókat és a mélyládát erről hajtom,már csak a szigetelés hiányzik és minden adott.
Van egy jó történetem is ezzel kapcsolatban. haverom mondja,hogy fú de nagyot szól a cucc,az ő nem tudom hányszázwattos erősítője nem szól így,én meg mondom neki, hogy nekem amit hallasz az mindössze 4*35 watt...hát nézett nagyot.
-
rooland
senior tag
Arra jutottam beruházok egy Audio System X--ION 165-re (Hertz DSK-165 helyére). 39,5K újonnan.
Ismertek esetleg kategóriájában jobb vételt? Gondoltam megkérdezem vásárlás előtt. -
G.Zs.
senior tag
válasz rooland #13873 üzenetére
Próbálj meg meghallgatni minél több szettet, mielőtt választasz. Egyébként az X-Ionnál annyiért nem fogsz jobbat találni. Viszont ha rádobsz még egy 10-est, akkor már jóval komolyabb szettek fociznak. (Pl: Morel Tempo 6, Carpower Preset 1 stb.)
Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
-
rooland
senior tag
válasz orbano #13877 üzenetére
Igen, Orbanonal a pont.
Ahhoz hogy valamit meghallgasson az ember és értelme is legyen, ahhoz a saját kocsijában kell meghallgatni a saját rendszerével. Ez a cserélgetés meg ugyehát kivitelezhetetlen... Szóval ez a hallgass meg minnél több hangszórót valahogy mindig is sántított nekem. -
rooland
senior tag
válasz mandras81 #13875 üzenetére
Igen, mostmár konkretizáltuk, hétfőn viszem a kocsit, úgyhogy szerda-csütörtök magasságában meg lesz a panelezés.
Leírtam az előbb, hogy vélekedek az adott hangszóró más környezetben való meghallgatásáról, de vásárlás előtt azért meghallgatom majd a tied ahogy megbeszéltük. -
Xero
nagyúr
válasz salieri. #13876 üzenetére
Miskolcon keresd meg Husy-t (többszörös győztes autókat épített, a sajátjával 2007-ben azt hiszem db cup SQ magyar bajnok volt), nála jobbat nehezen találsz a környéken.Husy Car Audio
Mond meg, hogy mennyi pénzed van, milyen autód és mit szeretnél. A többit ő intézi.
szerk: Mond nyugodtan, hogy Xero küldött a nyakára. Nekem is ő építgeti az autót.
[ Szerkesztve ]
-
Flashback
addikt
Ajtószigeteléshez van valami olcsó és jó anyag, amit nem túl körülményes felrakni?
-
footy
addikt
válasz Flashback #13893 üzenetére
Nekem 3 lap elég volt az első két ajtóra. (Skoda Fabia) => 10 ezer párszázra jött ki akkor
(innen rendeltem mert 10e felett ingyen posta van)
Azért merem ajánlani, mert nem kell szakértelem és szerszám felhasználáshoz.
22fok, kicsi higító és 1 tapétavágó kés elég[ Szerkesztve ]
-
Flashback
addikt
És nektek az üveget ki kellett szedni? Vagy felhúzott állapotban hozzáférhető volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest