- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
Most cseréltem le a Galaxy 7300Gt-t egy Gainward 4670-re, a kártyával nagyon meg vagyok elégedve, de vannak némi eltérések az itt leírtakkal, nekem 2D-be 165/1000, a ramot nem veszi vissza, valamint a Catalistban meg sem jelenik a ventilátor szabályozás lehetősége, bár nem mintha szükség lenne rá, így is elég halk, bekapcsoláskor felpörög 1-2 mp-re, majd vissza is áll! Nekem a hozzá adott driverrel nem ment, bootoláskor fekete háttérnél függőleges zöld csíkok jelentek meg, mintha már valaki járt volna így, le kellett töltenem a 8.11-et, azzal jó volt! De a Catalistot nem frissítettem, csak a drivert, nem lehet, hogy ezért nem jelenik meg a ventiszabályozás lehetősége? Meg még 2 érdekes dolog:
Az a 256bit szerintem elírás lehet, az utóbbi meg csak is véletlenül kerülhetett rá!A ventiszabályozással kapcsolatban: felraktam az expert tool-t és abban már engedi, csak azt nem értem még, hogy a memókat miért nem veszi vissza 2D-ben!
Ha esetleg van valakinek ötlete!
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Így használod a ChatGPT-t
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest