- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
botor
csendes tag
Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a legtöbb liszensz eddig az Unreal 3 motorra ment ki (Vegas, Bioshock, UT3, természetesen, jövőre jön a BiA 3), és ez egy viszonlag jól optimalizált engine, emellett a Radeonok hagyományosan jól teljesítenek alatta.
Egyébként én három hete újítottam gépet, és HD 2900 PRO-t tettem bele. Legutóbbi komplett gépfrissítésem még 2003-ban volt, és akkor nagyjából ugyanúgy jártam, mint most, csak vga-gyártók tekintetében éppen fordított helyzet állt elő: egy akkor jónak számító Geforce3 Titanium köré szerveztem a gépet, ám nem sokkal később az ATi alaposan bemutatkozott a Radeon 9600-os szériával. Mégis, csak jó két év múlva cseréltem le a Geforce3-asomat Radeon 9600-osra, mivel addig semmi gondom nem volt vele. Akkor
viszont a Radeon 9600-ost használtan vettem, igen olcsón, és egészen tavaly év végéig tisztességesen kiszolgált.
Valahogy így fogok eljárni most is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Androidos fejegységek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest