Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
Bár nem látok a jövőbe( sajnos) de a piacon kialakultak az ismertebb formátumok és ezek vannak évek óta.
Ami tavaly ment jövőre is fog, túl van ez misztifikálva.
Ami itt változhat az a 3D, de azt egyik sem tudja stabilan, csak az sbs,tab variációkat.
Sztem bármelyiket választod jól jársz vele ha sigma vagy realtek chip van benne és nem elavult, vagyis 2-3 éves -
-
Warter
addikt
Ha valaki R500-at keres, van egy eladó avx-en.
-
holodp
aktív tag
Sziasztok!
Egy rövid kérdésem van csak:
Tud-e olyat egy médialejátszó, hogy a PC-ben lévő BD meghajtóba belerakott lemezt lejátsza?
Tehát nem egy fájlt játszik le, hanem konkrétan a meghajtót játssza át a tv-re, erősítőre.
Mert így megspórolnék egy asztali Bluray lejátszót+ olcsóbb, mint egy jó hangkártyát beletenni gépbe.Kösz
-
Bigemperor
senior tag
Wd Tv Live Streaming Media Playa. Végre nálam van és tudtam minimálisat foglalkozni vele. Eddig tesztre idő nem volt, csak beüzemelésre, netre elég gyorsan csatlakozott, 1.05 firm gyorsan lejött. A kezelőfelület, menü szvsz szép, netes alkalmazásokat kicsit próbálgattam, elég gyorsan töltődnek. Részletesebb tesztről írok infókat majd, amint lesz érkezésem kicsit foglalkozni vele.
-
Arcus77
csendes tag
Nem tudom kik és miért panaszkodnak az A-300-ra.
Lehet, hogy a konkurencia bérencei
Nekem lassan egy hónapja megvan és semmi rosszat nem tudok elmondani róla.
Vettem bele egy 1,5 terrás Samu vinyót, torrent mén rajta kb. 2 hete megállás és fagyás nélkül.
Volt, hogy 5-6 BD50 jött lefelé, meg vagy két teljes sorozat egyszerre és közben simán néztük a Transformers BD50 verzióját, röccenés nélkül.
Igazság szerint még nem sikerült a neten olyan anyagot találnom, ami megakasztotta volna.
Ha bárki kérdezné, így egy hónap után - és az utóbbi két hétben volt nyúzva bőven - én ma is ezt venném"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának."
-
No.01
őstag
válasz Arcus77 #6312 üzenetére
Na vegre egy elegedett user
Mellesleg pont a BD50-es cuccokra panaszkodtak a legtobben indulas utan kilepes esetleg teljes fagyas. Nem tudtak visszatekerni mert azonnal a film elejere ugrott tovabba ugyszinten nem tudtak epizodokat atugrani. Azthiszem ennyi meg volt egy ket ember aki random ujraindulaskrol irt, de az csak par ember.
Torrentet h oldottad meg? Mikor letolti akkor csak lejatszas es kesz?? Ez lenne nekem is tokeletes megoldas es akkor nem kellene, h menjen a gep non-stop. (eleg gyengus a feltoltesem)
Lehet ra tudsz megis beszelni -
Arcus77
csendes tag
Én nem tapasztaltam még újraindulást az enyémen.
Kifagyás volt egyszer, de az az én hülyeségem volt, mert nem olyan gyorsan olvasta be a filmet, ahgy én szerettem volna és elkezdtem "zongorázni" a távos gombjain
Hozzá kell tenni, hogy az első két hétben nem volt még benne vinyó, így hálózaton keresztül néztem a filmeket. A meglepetés akkor ért, amikor beletettem a vinyót és az arra letöltött filmet akartam elindítani. Valamiért hálózaton keresztül, ha elindítasz egy filmet, szinte azonnal elindul, de belső adattárolóról kell neki 5-6 sec az indításhoz, amíg homokórázik. Még nem jöttem rá, hogy ezt miért csinálja, de már nem is gondolkodom rajta, mert megszoktam.
Én BD50-es anyagokat tudtam előre is és vissza is tekerni 2-4-6-8x-os sebességgel is, bár visszafelé egy kicsit nehezebben, de megoldja a feladatot.
NMT programok telepítésénél létrehozza a mappaszerkezetet Download-Music-video-photo és a torrent kliens a filmeket a download mappába tölti, onnan tudod nézni őket.
Nem kell mennie a PC-nek folyamatosan, elég ha a popi készenléti állapotban van, a torrent akkor is megy. Amennyiben komoly PC-d van szvsz elég sokat lehet így a villanyszámlán spórolni. Bár én áramszolgáltatónál dolgozom és van valamennyi kedvezményem, de rendesen észrevenni a múlt havi fogyasztásomon, hogy nem ment a PC éjjel-nappal.
Egy biztos, torrentezni nem olyanoknak való, akik komolyan csinálják 30-50-100 megás nettel, de arra a heti pár film és sorozat letöltésére, amire nekem kell tökéletesen megfelel.
Nekem 15 megás netem van, de a feltöltés elég kevés így a komolyabb torrentezés nálam sem jöhet szóba.
Szerintem, ha a tesztek olvasgatása- és mások véleménye után is tetszik a vas és nem utolsósorban megfelel a Te torrentezési szokásaidnak, nyugodtan vágj bele. Igaz, még nem nagyon van támogatás rá, de nekem első bekapcsoláskor rögtön frissített is és végül is az A-210-re sem jöttek ki heti szinten frissítések, mégis az elmúlt két évben nagyon sok elégedett user nyilatkozott pozitívan róla itt a fórumon is (más kínai csodalejátszókkal ellentétben).[ Szerkesztve ]
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának."
-
No.01
őstag
válasz Arcus77 #6314 üzenetére
Koszi! Most elkezdtem gondolkodni... mar ki is neztem a HDD-t de rajottem, h nekem kell meg pluszba egy wifi adapter is mert a router a falba van beepitve az eloszobaban (h jo legyen a vetel az egesz hazba) ugy meg mar nemhiszem, h megeri bar ha az uzlet ahol vennem ad kedvezmenyt a 3 tetelre akkor lehet megiscsak belevagok.
A torrentet h inditod el? Halozaton keresztul a Popira vagy esetleg direktbe is lehet a popirol?
-
Arcus77
csendes tag
Csak halozatrol tudod inditani, bongeszobol. Ugy tudom a direkt torrent kezelesi lehetoseg nem is lesz elerheto popin, mert USA-ban torrent nem is engedelyezett es epp ezert nem is cel fejleszteni ezt a vonalat. Bocsi az ekezetekert, de mar telefonrol vagyok:-)
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának."
-
kiki22
senior tag
sziasztok!ha veszek egy dune 301 ha kijon es rarakom halozatra.halozaton keresztul tudok ra tolteni ? marmint beallitom a letoltest a gepen es kijelolom a duneben levo lemezre valo letoltest .mukodne igy a dolog?
-
Bigemperor
senior tag
Wd Tv Live Streaming hálózatos beállításaival elvoltam én is, míg rájöttem (a magam esze szerint). A nagyobb hálózati videofájlokat fogom tesztelni, hogy boldogul vele. Első próbára elég lassúnak tűnt, de nem volt sok időm várni.
[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
Na megrendeltem az A300-at remelem minden OK lesz. H alesz idom akkro meg ma erte megyek ha nem akkor csak holnap. majd beszamolok.
Viszont! Popcorn V8 felhasznaloktol kerdeznem, h honnan a feszkes fenebol tudom az ujabb swq-t letolteni ha nem megoldhato a popi halozatra kotese??
-
Daert
őstag
Egreat R200 II tulajoktól kérdezném,vagy bárkit aki ismeri a készüléket.
A lejátszó nem ismeri fel a feliratokat,csak ha megegyezik a neve a film fájlal?
esetleg Fw frissítés után betallózza az összes feliratot,esetleg beállítás kérdése? -
Daert
őstag
-
IRON STORM
őstag
Sziasztok! Egy komolyabb blu-ray lejátszó amely rendelkezik médialejátszó képességekkel is, kiválthat egy asztali médialejátszót?
Csak a TDi!
-
Multibit
nagyúr
válasz IRON STORM #6338 üzenetére
Bizonyos mértékig
Lehetnek olyan médiafájlok, amikkel az "okosított" blu-ray játékos nem birkózik meg. A médiaplayerek inkább nevezhetők mindenevőnek (bár ezt sem szabad szó szerint venni)! -
Daert
őstag
Viszont vannak olyan multimédia playerek amikben van BD olvasó is.Természetesen ezek elég drágák.
-
Multibit
nagyúr
Esetleg alternatíva lehet számodra egy olcsóbb médiaplayer + USB-s blu-ray olvasó. Mindenképpen jól át kell bogarászni a jelöltek doksiját, főleg ami a gyári BR lemezek és BD ISO-k lejátszási képességét illeti.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz Arcus77 #6335 üzenetére
Igen, csak azzal nem lehet írni
Továbbá, Ma már egy külső írót gombokért vehetsz, a ps meg húzós.
Végül 3Dt úgy tudom a ps nem játssza, azt ki kell írni.
Nem az sbs 3D-tIron storm:
Én nemrég vettem egy komolyabb pioneer blu rayt , az iso-n kívül mindent visz, megnyitja a könyvtárat és abból tudsz választani , de ezt tudta az előző olcsóbb Samsung is.
Sztem kivált, ha az iso-ról lemondasz.[ Szerkesztve ]
-
pettiee
csendes tag
Sziasztok,
szeretnék venni egy multimédia lejátszót. Sikerült is meggyőznöm magam és próbáltam volna beszerezni egy Popcorn Hour A210-t, de sajnos csak ígéretet kaptam egyelőre nincs konkrétum, így próbálnék más típusok felé is nyitni.
Ebben az árfekvésben 55-65 milyen hasonló tudású minőségű lejátszót tudnátok ajánlani?
Olvastam egy darabig a fórumot, de egyelőre nem lettem okosabb, így direktbe feltenném a kérdést.
Köszi előre is a segítséget.Üdv.
Peti
-
TCr
veterán
válasz pettiee #6344 üzenetére
Ígéretet kaptál?
Egyik forgalmazónál sem lehet kapni?https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
Arcus77
csendes tag
válasz Ed Parker #6343 üzenetére
PS3 megvan már lassan 6 éve, mert szeretek játszani, sőt azóta lett egy második is, hogy gyermekemmel ne kelljen állandóan küzdeni
Lemezt nem írok, mert minek, -optikai meghajtóm nincs is itthon, csak a PS3- blu-ray filmeket meg akcióba szoktam venni.
3D engem majd akkor fog érdekelni, ha szemüveg nélkül lehet nézni és szerintem az pár évig még felejtős. Addig meg azt az évi 1-2 említésre méltó címet megnézem moziban.
A jelenlegi 3D-s megjelenítőket én személy szerint csak parasztvakításnak tartom, de végül is jó a promo, mert viszik az emberek, mint a cukrot. Kereskedő is boldog, vevő is "boldog". Kell ennél több?"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának."
-
Ed Parker
nagyúr
igen viszi rendesen,két filmmel próbáltam,azokkal ment.
Amikor volt a szoftver gubancom,akkor azt írta hogy nem lehet lejátszani,de miután frissítettem usb-ről,azóta rendesen megy.dh66:sajna a wdg2 nem viszi,lacie fw van rajta,de nincs is olyan opció,ahol lemezt lehetne kiválasztani.
valamit molyolt mikor beraktam egy lemezt,de csak annyit írt ki,hogy nem talált külső merevlemezt. -
Ed Parker
nagyúr
válasz Arcus77 #6348 üzenetére
nekem egy wii-m van,de nem igen van időm játszani,nézegettem a ps3-at,csak félő hogy azzal sem játszanék többet,ahogy a pc-vel sem játszok sokat,csak amikor tényleg több idő van.
Hát ha te parasztvakításnak látod én elfogadom,tény hogy nem ua. mint a moziban a 18m-es vászon,de a lényeg hogy működik.
jah és a moziban is szemüveg kell hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest