Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TCr
veterán
Tömörített állományok lejátszására nincs lehetőség.
A torrenten sok mindent nem kell beállítani, a Popin be kell kapcsolni a torrent szolgáltatást (az új flash felületet nem ismerem, nem tudom pontosan hol találod), a többit IP cím beírásával intézed PC-n / laptopon.
A letölthető kézikönyvben benne kell lennie a torrent leírásának is.https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
TCr
veterán
Személyes tapasztalatom ugyan nincs ezzel kapcsolatban, de gondolom a Popcorn Hour WN-150 jó lehet hozzá...
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
veterán
Ha Blu-Ray-t nézel az persze hogy szemcsét, ilyen a technológia, pont. Ne haragudj, de jól értem hogy 60 inch-es TV-n akarod nézni a filmet? Az 152,4 cm átlósan. Most tényleg joggal vetődik fel bennem a kérdés:
- Full HD (50 GB+) BluRay filmet akarsz lejátszani rajta?
- Kábel ügyben itt nézz szét!Amugy ha bevált a tied akkor vedd azt Nekik is, mert azt ismered, így nem kell szívni másik rendszer megtanulásával.
-
vlevi
nagyúr
Ha szemét akarnék lenni, azt mondanám, hogy Samsung tévé a megoldás. Nagyon kevés az az mkv, ami gondot okozna neki. Inkább a wmv.
Csak rádugom a pendriveot, vagy vinyót, és rögtön jön a média lejátszás ablak. Ennél egyszerűbb nincs...
Ha média lejátszód van, az dupla gond, mert két készüléket kell bekapcsolni, a tévén kiválasztani a megfelelő HDMI bemenetet. -
kisgyerek85
senior tag
Popcorn V8-ról még sok rosszat hallani. Fw frissítéssel biztos megoldják majd a gondokat. Azért kérdeztem a vinyót, mert a dune-be szerelhető 2,5-ös vinyót.
Ha egy tök egyszerű és még lan sem kell rá akkor az egreat r6c. Igaz nem olyan szép a menüje mint a popi vagy dune-nak ,de elvileg megkajál mindent és baromi olcsón megúsztad a dolgot -
Ed Parker
nagyúr
Bár nem látok a jövőbe( sajnos) de a piacon kialakultak az ismertebb formátumok és ezek vannak évek óta.
Ami tavaly ment jövőre is fog, túl van ez misztifikálva.
Ami itt változhat az a 3D, de azt egyik sem tudja stabilan, csak az sbs,tab variációkat.
Sztem bármelyiket választod jól jársz vele ha sigma vagy realtek chip van benne és nem elavult, vagyis 2-3 éves -
-
Arcus77
csendes tag
Nem tudom kik és miért panaszkodnak az A-300-ra.
Lehet, hogy a konkurencia bérencei
Nekem lassan egy hónapja megvan és semmi rosszat nem tudok elmondani róla.
Vettem bele egy 1,5 terrás Samu vinyót, torrent mén rajta kb. 2 hete megállás és fagyás nélkül.
Volt, hogy 5-6 BD50 jött lefelé, meg vagy két teljes sorozat egyszerre és közben simán néztük a Transformers BD50 verzióját, röccenés nélkül.
Igazság szerint még nem sikerült a neten olyan anyagot találnom, ami megakasztotta volna.
Ha bárki kérdezné, így egy hónap után - és az utóbbi két hétben volt nyúzva bőven - én ma is ezt venném"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának."
-
Arcus77
csendes tag
Én nem tapasztaltam még újraindulást az enyémen.
Kifagyás volt egyszer, de az az én hülyeségem volt, mert nem olyan gyorsan olvasta be a filmet, ahgy én szerettem volna és elkezdtem "zongorázni" a távos gombjain
Hozzá kell tenni, hogy az első két hétben nem volt még benne vinyó, így hálózaton keresztül néztem a filmeket. A meglepetés akkor ért, amikor beletettem a vinyót és az arra letöltött filmet akartam elindítani. Valamiért hálózaton keresztül, ha elindítasz egy filmet, szinte azonnal elindul, de belső adattárolóról kell neki 5-6 sec az indításhoz, amíg homokórázik. Még nem jöttem rá, hogy ezt miért csinálja, de már nem is gondolkodom rajta, mert megszoktam.
Én BD50-es anyagokat tudtam előre is és vissza is tekerni 2-4-6-8x-os sebességgel is, bár visszafelé egy kicsit nehezebben, de megoldja a feladatot.
NMT programok telepítésénél létrehozza a mappaszerkezetet Download-Music-video-photo és a torrent kliens a filmeket a download mappába tölti, onnan tudod nézni őket.
Nem kell mennie a PC-nek folyamatosan, elég ha a popi készenléti állapotban van, a torrent akkor is megy. Amennyiben komoly PC-d van szvsz elég sokat lehet így a villanyszámlán spórolni. Bár én áramszolgáltatónál dolgozom és van valamennyi kedvezményem, de rendesen észrevenni a múlt havi fogyasztásomon, hogy nem ment a PC éjjel-nappal.
Egy biztos, torrentezni nem olyanoknak való, akik komolyan csinálják 30-50-100 megás nettel, de arra a heti pár film és sorozat letöltésére, amire nekem kell tökéletesen megfelel.
Nekem 15 megás netem van, de a feltöltés elég kevés így a komolyabb torrentezés nálam sem jöhet szóba.
Szerintem, ha a tesztek olvasgatása- és mások véleménye után is tetszik a vas és nem utolsósorban megfelel a Te torrentezési szokásaidnak, nyugodtan vágj bele. Igaz, még nem nagyon van támogatás rá, de nekem első bekapcsoláskor rögtön frissített is és végül is az A-210-re sem jöttek ki heti szinten frissítések, mégis az elmúlt két évben nagyon sok elégedett user nyilatkozott pozitívan róla itt a fórumon is (más kínai csodalejátszókkal ellentétben).[ Szerkesztve ]
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának."
-
Arcus77
csendes tag
Csak halozatrol tudod inditani, bongeszobol. Ugy tudom a direkt torrent kezelesi lehetoseg nem is lesz elerheto popin, mert USA-ban torrent nem is engedelyezett es epp ezert nem is cel fejleszteni ezt a vonalat. Bocsi az ekezetekert, de mar telefonrol vagyok:-)
-
Arcus77
csendes tag
Ettől függetlenül, lehet, hogy én értelmezem rosszul a dolgot, de amennyiben igen, majd valamelyik hozzáértőbb fórumtárs megcáfol
Nyaggass nyugodtan, ha tudok, segítektobias40
Nekem, amikor először bekapcsoltam, rögtön lerántotta a gyári firmware-t és azóta nem foglalkoztam ezzel a dologgal.[ Szerkesztve ]
-
Imdre
aktív tag
No, ebben épp aktuális tapasztalatom van
Sajna nekem most halt be és lassan akar megérkezni. A pontos sebességet nehéz meghatározni, mivel nagyon sok mindentől függ (távolság, router). Full HD filmeket nem valószínű, hogy átviszi, kivéve persze ha közvetlenül a router mellett van.
Néhányan panaszkodtak rá, hogy terheli a lejátszót - ezt nem tudom, de legalább hetente újra kellett vele kerestetni a hálózatot, mert valamiért eldobálta a jelet és nehezen akarta megtalálni (bár lehet, hogy már akkor is hibás volt). Ha van rá kereted inkább egy gigabit router - acess point lehet a megfelelő választás. Én is ezen gondolkodom, mert most nem tudom újra kiépíteni a vezetékes hálózatot (lakásfelújításkor megszüntettem )
Ha megkapom a cserét követő újat, akkor beszámolok róla (bár az még hetek kérdése) -
TCr
veterán
A210-em van, sanos nem tudom, hogy mennyivel más az A300-on a torrent.
A210-en le kell tölteni a Transmission klienst, majd PC / laptop böngészőből el lehet érni a Popcorn ip címén a 8077 porton, példa: 192.168.0.1:8077
Grafikus felület, adja magát. A Popcorn belső vinyóján a "Downloads" mappába teszi a cuccokat.
-
TCr
veterán
- laptopon felmész a torrentoldalra.
- letöltöd a torrentfile-t tetszőleges helyre (asztal mondjuk) a laptopon.
- webböngésző megnyit.
- IP cím bead (érdemes kedvencekbe menteni)
- a felületen van egy megnyitás gomb, arra rányomsz, majd betallózod a megnyitott torrentfile-tÉs a Popcorn már tölti is.
Mindenképp kell külső eszköz (laptop, PC, tablet, stb...), mert a lejátszókban nincs lehetőség torrentet letölteni, indítani.
Eleve normális webböngésző sincs bennük, hogy akarsz velük torrentek között böngészni?Vedd meg bátran azt a vinyót.
-
madgie
titán
Valamiről be kell tallózni neki a torrentfájlt. Az IP alapján eléred akár a mobiltelefonodról is a Transmission-t, letöltöd a terrentfájlt, open a transmission-ben, megkeresed, OK és megy is. Apple (mobil)cuccokon kicsit bonyolultabb, mert alapból nem férsz hozzá a letöltött fájlokhoz (kerülőutak vannak, mondjuk dropboxba töltöd le és ott copy public link és azt adod meg neki).
Azt mondjuk nem tudom, hogy a Popi (transmission) hogy tanítható meg arra, hogy figyeljen egy adott mappát. NAS-on nekem úgy van, hogy ha az adott mappába letöltöm a torrentfájlt, akkor még megnyitni sem kell webui-n, elindul magától a letöltés. Ez iPad-nél jó, mert a FileBrowser nevű programmal csak megnyitom a torrentet, egy Paste a mappába és megy is.
szerk: lassúvótam
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem írtál árkategóriát, de figyelmedbe ajánlanám a pár hozzászólással ezelőtt taglat új Dune lejátszókat. Kb novemberben jönnek, ha minden igaz lefedik a teljes palettát. Elvben friss és erős hardverrel, akár BD3D képességgel még belépő szinten is.
Kb így fog kinézni a Dune TV sorozat: 102/202/402, 103D/203D/403D. A 102 szvsz 30k alatt lesz, vagy körülötte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Steam topic
- Proxmox VE
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Vigneau interaktív lokálblogja
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bitcoin topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok