- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
Szirtimorc is
NVRAM törlés miként lehetséges? Mi az a CFE?
Viszont valahogy meglett a megoldás, valami tényleg benne maradhatott.
Nyomtam a WPS resetet hosszan nyomva. Bekapcsoláskor nyomva tartott reset gombot is, nem lett jó.
Ám most olyat csináltam, hogy nyomtam bekapcsoláskor nyomva tartott resetet, miközben néztem, elég soká nem volt kapcsolat a weblappal és akkor nyomtam egy power offot is.
Legközelebb bekapcsolás után, meg sima resetet is.
Aztán belépéskor nem a megszokott adatokkal állítottam be a dolgokat, (pontosabban a két dolgot, wifi azonosítót / jelszót és a router belépési azonosítót / jelszót) hanem egy tök más adatot adtam meg.
Ezek után nem azonnal a rendszerállapotra kattintottam, hanem csak úgy mindenféle állítgatás nélkül navigálgattam a bal oldali menükben.
Mikor is láttam hogy működik, félve, de kattintottam a hálózati térképnél a rendszerállapot részre és behozta a lapot, mentek tovább a dolgok.
Megadtam a fix IP-ket, port továbbításokat stb.
Elvileg most jó.
Ebből mit lehet kihámozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4634
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest