Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
válasz
xrvman #10490 üzenetére
Volt ez a Vodafone leállás vagy mi azóta mintha jobb lenne.
Vezetékesen nézve: Minden oldal gyorsan bejön, játékok sem várakoznak az elején.
Ám NVRAM törlés, reset és előről berakás után is, most pl megint nem érem el a routeremet https módban, IP címmel, porttal.
Ha kézzel ki és bekapcsolnám, akkor megint jó lenne.
Van valami ötlet ez mi lehet? Haldoklik az 5 éves router? -
xrvman
őstag
válasz
xrvman #10489 üzenetére
Sajnos jelentkeznek a hibák: https://prohardver.hu/tema/router_gondok/hsz_41489-41489.html
-
szaboi6512
őstag
válasz
xrvman #10486 üzenetére
Első körben lehet, hogy csak az NVRAM-ban tárolt beállításokat kell törölni,
mert azok közül okozza valami a hibát.
Ehhez először áramtalanítsuk a routert,
majd a WPS gombot lenyomva tartva ismét kapcsoljuk be,
vagy helyezzük áram alá, és a gombot ezt követően is tartsuk még lenyomva,
úgy ~15mp-ig. Ez alatt a LED-ek villanása jelzi majd az NVRAM törlését,
majd elengedhetjük a gombot, és a router újraindul
a rajta lévő firmware alapbeállításaival.
-
tylerddd
veterán
válasz
xrvman #10384 üzenetére
Nem mindent értek egészen, de akkor ezek közül én melyiket állítsam be a fent leírt felálláshoz: Telekom ONT és abból kábellel menne a net az Asus-ba egy másik helyiségben? Vagy ez az AiMesh csak két erre képes eszköz között megy?! Mert valami ilyet is olvastam a leírásoknál. A jelerősítő üzemmód nem lenne jó nekem?!
Aztán ír egy Discovery Utility-ről is, meg NAT-ról, IP címekről, kikapcsolt tűzfalról stb. De ezek közt nem igazodom el egyértelműen.
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
xrvman #10270 üzenetére
NVRAM törlés (idézet az összefoglalóból):
"Ha firmware csere / frissítés után nem indulna el a router, nem kell pánikba esni, a hiba könnyedén javítható. Első körben lehet, hogy csak az NVRAM-ban tárolt beállításokat kell törölni, mert azok közül okozza valami a hibát. Ehhez először áramtalanítsuk a routert, majd a WPS gombot lenyomva tartva ismét kapcsoljuk be, vagy helyezzük áram alá, és a gombot ezt követően is tartsuk még lenyomva, úgy ~15mp-ig. Ez alatt a LED-ek villanása jelzi majd az NVRAM törlését, majd elengedhetjük a gombot, és a router újraindul a rajta lévő firmware alapbeállításaival."
ha még mindig gond van, akkor tovább kell olvasni az összefoglalót, amely tevékenység nem mindig haszontalan
-
xrvman
őstag
válasz
xrvman #10265 üzenetére
Reset után szintén üres lap fogadott. Frissítettem erre is Verzió 3.0.0.4.386.41634, de alapbeállítások után (Wifi azonosító / jelszó, router belépési azonosító / jelszó) ugyanaz az üres lap fogad újra belépéskor. Pontosabban "homokórázik" a weblap lassan 5 perce.
Kuka lenne a router?
Internet van, wifin is vezetékesen is, de más semmi.
Tudtok valami megoldást? -
TeeJay
félisten
-
TeeJay
félisten
nálam pont fordítva van
53nm panel 1+2fél szoba
és biza a 100-120 darab szomszéd 2,4GHz miatt az 5GHz ugyanott sokkal de sokkal jobb
lehet hogy az 5GHz-et lefogja a panel fal de az még mindig kevesebb hátrány mint a sok szomszéd zavaró wifiúgyhogy amivel csak tudom csak 5GHz-et tolunk
-
szasanyi
félisten
Igen, ezzel tisztában vok. Sajnos lakótelepi lakásban lakunk és a környezet nem fukarkodik a WiFi hálózatokkal így nincs jó választás csak kevésbé rossz. A gond az, hogy az említett X8 médialejátszóm - bár több WiFi hálózatot is lát - a sajátomat nem látja. Érdekes, hogy a Merlin FW alatt látta ahol - elég nehézkesen - tudott csatlakozni is viszont netkapcsolatot ott sem produkált.
-
-
szasanyi
félisten
Elvileg 25 de PC-n sem tud annyit.
diese991: ...verziók közt mi a különbség? Mármint mire gondolsz, a B1-re? Én 2 wbshopt kérdeztem meg ahol kapató, de nincs feltüntetve az A1 (előző, 1 magos) vagy a B1 (az új, 2 magos) verzió és azt mondták elvileg már nincs is A1 csak az újabb. Persze ha úgy van érdemes rákérdezni még ha csekély is az esélye mivel az A1 nem jó vétel.
-
numera007
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 2 Cellular, Véroxigén
- Lenovo Legion PRO 7, RTX4070, i9-13900HX Gaming laptop 2027.09-ig gari!
- UniFi Dream Router 6, új, fóliás, ingyen Foxpost
- Audioquest Rocket 44 Bi-Amp 2x3m hangfalkábel
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Asrock PG 4 GAMER!! Kamatmentes részletre!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest