Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#25408) Máté94


Máté94
addikt

[P:C][/P]

Akuma no Riddle

- avagy "Az ördög találós kérdései"

"Történetünk színtere a Myoujou Magánakadémia, egy elit lányiskola ahol a középiskolai tagozat első osztályait a színek alapján nevezik el. Ezek között megtalálható a Fekete Osztály is, amit csak különleges esetben indítanak el. Az idén 12 válogatott bérgyilkoslány kerül ebbe az osztályba, ők mindannyian azt a feladatot kapják, hogy azonosítsanak és végezzenek egy ismeretlen célszeméllyel. Mivel az osztály 13. tanulója, a mindig vidám és meglehetősen naiv Ichinose Haru egyáltalán nem illik ebbe a légkörbe, a többieknek a meggyőződésévé válik, hogy csakis ő lehet a célszemély. Haru azonban egyre közelebb kerül a szobatársához, az Azuma Tokaku nevű bérgyilkoslányhoz, aki megesküszik hogy megvédi őt a többiek támadásaitól."

Aki látta a Danganronpa-t, annak kicsit feltűnhet a hasonlóság, bár itt teljesen másról szól az egész. Tokaku és Haru szerintem remek párost fognak alkotni, végre nem fogok a falra mászni, mint a Sakura Trick-ben.
Az osztálytársak 3/4 - vagy az összes - ilyen-olyan "dere", tehát mindenki megtalálhatja majd a maga kedvencét. OP/ED párost még nem érzem erősnek, de lehet többször meg kell majd hallgatni, hogy tetszen.
Látványvilágra nem lehet panasz, ahogy a zenére sem, és a szokásos Index-ből ismert ördögi vigyorokra sem.

[P:C][/P]

Mahouka Koukou no Rettousei

A 21. század végére, a mágia, mely eddig csak a mesék világában létezett, valódi technológiaként vált rendszeresítetté. 2030-ban a drasztikus globális lehűlés következtében élelmiszerhiány ütötte fel a fejét. A folyamatos csatározások a energiaforrásokért 2045-ben a 20 évig tartó III. világháború kirobbanásához vezetett. A termonukleáris háború eljövetele pusztán a megjelent "magic technician"-nek köszönhető, ezzel véve rá az nemzeteket, hogy varázslókat képezzenek ki.

Testvérpárunk, Shiba Tatsuya és Miyuki most nyertek felvételt a "National Magic University Affiliated First High School"-re, ahol a diákokat két "Course"-ra osztják - 1(Bloom) és 2(Weed) - felvételi eredményük alapján. A két testvér elválni kényszerül, hiszen Miyuki az elsők közötti eredménnyel jutott be, míg bátyja az utolsók között szerepelt, hála a teszt gyakorlati részének.

Nagyjából ennyit tudunk meg, van egy nagyon badass főhősünk, egy bátyjkomplexusos húg és sok mágia és szerethető karakterek. :K

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.