Hirdetés

2024. június 23., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#24401) Tirexi válasza Tirexi (#24399) üzenetére


Tirexi
addikt

"pl a Fairy Tail vagy Bleach már az első részben megfogott"

És ott sem mutatták be a teljes világot meg az összes szereplőt. Egyszerűen magába szippantott a dolog.
Na ezt nevezem tökéletes animének.

Mentem aludni. Addig beszéljetek ki. :DDD

"..vnem tudod mi a loli vagy nem tudod mi a loli."

Na ez meg tipikus olyan írás amit akkor kap az ember ha más a véleménye egy egy dologról mint a profinak aki már 20 éve animét néz és azt hiszi mindent tud.
Egy példát mondanék:
Annó GS fórumban volt filmes topic ahol a látott filmet lehetett értékelni.
Én a Transformers-re adtam 9 pontot a 10-ből.
Majdnem anarchia lett, hogy adhatok arra a sz@r filmre 9 pontot...
Na kb most itt is ez van. :)
Én nem arról akarlak meggyőzni, hogy király a hentai meg arról, hogy nézd meg hanem leírtam a véleményemet azt csá. :)
Ha nem tetszik akkor nem tetszik. Én a loli-ban csak sikítozó nyávogó kislányokat látok más meg esetleg komplett jól megírt "történeteket".
Ez van.

[ Szerkesztve ]

(#24402) Synthwave válasza Tirexi (#24401) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Fairy Tail és Bleach tökéletes? He? Szerintem egy másik Univerzumban. :DDD

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#24403) Nova96 válasza Synthwave (#24402) üzenetére


Nova96
őstag

se.

Ennél már csak AA-n szoktak jobbakat írni.

(#24404) Synthwave válasza Tirexi (#24399) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

"Hát komolyan mondom az ilyet tépném szét cafatokra amikor 12 rész igazából ment a levesbe."

Amit körbeírtál, általában azt nevezik tucatháremnek, ami az esetek 90 %-ban hanyagolható. Inkább 100%-ban, mert az olyan hárem anime, ami jó, az nem tucat (pl. Love Hina, School Rumble -ez már inkább szerelmi dodekaéder -, Zero no Tsukaima, Asu no Yoichi, reverse harem-ből Fruits Basket, Hana Yori Dango, Saiunkoku Monotogari).

"Az a baj, hogy előítéletesek vagytok. Hentai.. ahh az biztos csak valami sz@r lehet. Hát nem. "

ÉN?

:DDD :DDD :DDD

Hallod, összes Bible Black vinyón van évek óta, learchiválva. :) Meg másik 30 GB H-anime (azért csak ilyen kevés, mert sajna tényleg nem sok színvonalas van), meg többszáz H-doujin (ami többEZERből lett reduakálva egy 3-400 közötti számra). Csak mert előítéletes vagyok. :D
"Sima" mangából csak ~10 GB, de itt is a válogatás miatt. Mellé túl vagyok több, mint félezer sorozaton / movie-n / OVA-n / kutyafülén, így lehet, hogy csak a viszonyítási alap miatt vélekedünk másképp - nem tudom, te mit-mennyit láttál / olvastál, főleg, ha hozzávesszük a nem-japán eredetű produktomokat, könyveket, képregényeket, Gőgös Gúnár Gedeon diafilmeket.

"Nekem pl a loli nem jön be. :D
El lehet rajta röhögni de egy idő után már irritáló a sok nyávogás benne.
"

Röhögni? Nabokov Lolitáján is röhögtél? :U
KnJ-t nem is merem mondani, pedig az se gyengus dráma (pláne a mangával együtt!). A Monogatari-széria loli-szekciója sem kifejezetten nyávogó viccparádé. Gunslinger Girl? Inkább eret vágnék. Yosuga no Sora Sora-vonala (ami amúgy incest, romance, drama és borderline hentai elegye)? Khm. KHM. Puella Magi Madoka Magica? Szürreális félhorror mahou shoujo betegség. Kure-nai? Vagy a...

És mindehhez a tökéletes test is hozzáadódik. ^______^

Egy Ichigo Mashimaro meg csak ultranyugis slice of life megakawaii.

Az tény, hogy van egynémely sorozat, aminek kell hagyni időt (pár epizód, esetenként akár 1 évad is), de utána Nirvana. Az egyik legkézenfekvőbb példa mondjuk a CLANNAD. Mert míg az első évad is szorakoztató slice of life, jó humorral és egy csipet drámával, a második szezon konkrétan a lélektiprások netovábbja és a nagybetűs alapművek között van a helye.

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#24405) Synthwave válasza Nova96 (#24403) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Bleach-ről én azt mondom, hogy egész szórakoztató, az art is viszonylag színvonalas - főleg, ha figyelembe vesszük a hosszát -, de rendkívül kiszámítható, tipikus (egyes helyeken már rétestészta) shounen.

Az a szitu, hogy a fillerek (egy-két kivételtől eltekintve) jobbak, mint a fő sztorivonal.

Kevesebb (sokkal kevesebb) pofázással, kőkemény bámulással és "siessünk, mert másodperceken múlik a Világegyetem sorsa, de még 2 rész múlva is ugyanott állunk bambán" szituációval, némi (lineáris irányba haladó) romantikával meghintve, seinen-köntösbe bújtatva SOKKAL több lehetett volna, mint ami végül lett.

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#24406) Mister_X válasza Tirexi (#24401) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Én eddig csak egy Borderline hentait láttam, de nekem az untig elég. Minek többet mutatni? Meg keverni gore-ral meg minden gusztustalan dologgal...

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#24407) Totheground


Totheground
addikt

Nekem szép időm ment el azzal, hogy vagy 6 gigányi cuccot betageljek.

Vigyázat, 18+ mert pár cover látszik. ;]

[link]

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#24408) Mister_X válasza Totheground (#24407) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Azt hiszem, hogy én nagyon kilógok a topicból :O

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#24409) #25954560 válasza Mister_X (#24408) üzenetére


#25954560
törölt tag

hat nem. legalabbis nem vagy egyedul.
a multkor latokor-szelesites vegett (:D) beleneztem nehany felsorolt mube. amig csak kotelessegbol, fajfenntartasbol, stb cuffantottak lelkesen, addig nem zavart, egy darabig szorakoztatott. volt tortenete, jah.
aztan a felsorolas tovabbi reszeiben igen durvan alaztak a lanykakat, mindenfele tulmeretes szerszamokkal es idegbeteg doki kinozta az apolonot a sajat korhazabol, majd befalta a kinzas kovetkezteben eleresztett testnedveket, ott ertetlenul ultem a gep elott. eloszor is nagyon nem nekemvalo cucc, masodszor meg megdobbentett h a jelek szerint mekkora igeny van ra. tulsagosan oldschool vagyok.

viszont a topik jo, rengeteg jo ajanlo volt mar, tehat erdemes itt olvasgatni :R elvagyok a tudattal h engem nem az anime teljes skalaja erdekel, csak a kommersz vonal :D

(#24410) neko18


neko18
senior tag

Togainu no Chi végignézve. Nálam 5/10

Sokszor unatkoztam, a történet nagyon jó, de a kivitelezés és a felmelegedések nem tetszettek ;]

kdxsv

(#24411) Tüzi válasza #25954560 (#24409) üzenetére

Izéra gondolsz.
Kórházas animéra. Night shift nurses. Asszem. Abból láttam 2-3 rész féligmeddig :)
Az elég beteg volt, ja. Mondjuk Ren-t elviselném :)P

kicsit fura feje van, de nem rossz

[ Szerkesztve ]

どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

(#24412) Tüzi válasza Synthwave (#24402) üzenetére

Ha neki az tetszik? Akkor mi van?

Nekem meg a Nausicaa, a Mononoke hime, Final Fantasy CG a három tökéletes "anime", pedig ez utóbbit is leszólják, hogy milyen szar... persze, hogy az, mert kb 30 évvel előzte meg a korát.
De ugyanígy meg tudnám ezerszer nézni az Utolsó Szamurájt is, pedig azt is mennyire lehúzták, szerintem meg egy teljesen rendben lévő film. Annak ellenére, hogy azt a scientológus majmot nem bírom, de mint színész, nagyon korrekt munkát tett le az asztalra.

Másnak meg a loli jön be, megint másnak a ValóVilág, megint másnak a furry, vagy a beastiality.

E' van gyerekek.

Peace

どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

(#24413) Crystalheart válasza Tirexi (#24401) üzenetére


Crystalheart
senior tag

Asszem el kell fogadnod, együtt kell élned a gondolattal, hogy olyan animéket és filmeket szeretsz, amit a kritikusi és hozzáértőbb közönség meredeken elutasít és nem igazán bírnak egy csepp művészi értékkel sem. :DDD

Szerintem amúgy - talán - nem olvastál elegendő szépirodalmat, nincs viszonyítási alapod. Mert az oké, hogy tetszik valami, ami a többieknek nem, teljesen rendben van, ilyen az ízlésed, szerintem elfuserált, de hát ez van. Ám az már egészen más kategória, amikor egy Bible Blackre, aminek még a kedvelői szerint is csak azért van valami sekélyes története, hogy vékony keretet adjon a legkülönfélébb szadomazo pornónak, arra te azt mondod, hogy jó a sztorija. Ilyenkor nem árt magunkba szállni és a jó történet mibenlétéről elmélkedni egy darabig. :)

(#24414) neko18 válasza Crystalheart (#24413) üzenetére


neko18
senior tag

Nem rossz a Bleach se. Csak ennyi várás után már én is kezdek haragudni a készítőkre, mert elvileg már el kellett volna indulnia megint :(( Bár kisebb korosztálynak való mint mondjuk a Gantz, de szerintem pont ez a jó a Narutóban is hogy könnyen emészthető :)) Bár a mostani fillerektől kikészülök.... :U

kdxsv

(#24415) oriic válasza neko18 (#24414) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Amúgy Bleach-ről semm hír, hogy kap-e folytatást? Tudom beérte mangát, csak kérdezem. :)

Live-Die-Respawn

(#24416) neko18 válasza oriic (#24415) üzenetére


neko18
senior tag

Nem tudom, fogalmam sincs, csak felírtam magamnak egy dátumot anno hogy mikor folytatják, de szerintem addig nem folytatják ameddig a mangát be nem fejezik, de a mangát meg nem nézem, szóval nem tudom hol járhat :)

kdxsv

(#24417) Crystalheart válasza neko18 (#24414) üzenetére


Crystalheart
senior tag

Minden neverendingnek kellene egy jó szűk újravágás, ha egyszer véget érnek. :DDD

(#24418) Nova96 válasza Synthwave (#24405) üzenetére


Nova96
őstag

Én nem mondtam, hogy nem szórakoztató,de kérem ö azt mondta tökéletes anime, ami azért nem itt kezdődik. Kezdjük ott a tökéletes anime relatív és emiatt nem lehetne annyira besorolni a "tökéletes"-be sokat, de hogy egy shounen fight neverending, ami kiszámítható és monoton dolog tökéletes legyen, az nevetséges.
Én is végig néztem, mangát is olvasgatom, de még a fél tökéletes is túlzás.
Olyan nagy és epic darabok mellet amiket itt mi alapműveknek nevezünk.

orichalcos
Nem hozzám szólt, de mivel egy rész kb. 2-3 fejezet dolgozott fel beérni magát, így csak a manga véget értével fog animét kapni, valószínűleg , de Kubo kicsit meghülyült a mangába..

Crystalheart
SZVSZ, Naruto jobb, de hogy csak adatokat nézem akkor One Piece lenne ez a tökéletes neverending shounen fight.

[ Szerkesztve ]

(#24419) Crystalheart válasza Nova96 (#24418) üzenetére


Crystalheart
senior tag

Tökéletes - neverending shounen fightnak. :) (Bár még abból is el tudnék képzelni jobbat, talán egyszer még lesz olyan.)

[ Szerkesztve ]

(#24420) neko18


neko18
senior tag

Naruto nekem is jobban tetszik

Pl nagyon tetszettek a mostani Obito részek :)) Eléggé kirázott a hideg mikor elpattant a húr nála :)

kdxsv

(#24421) neko18


neko18
senior tag

No belekezdtem a Ben-To animébe, eszméletlen jó, nagyon tetszik :DDD
Erősen ajánlott kategória :U

kdxsv

(#24422) neko18 válasza neko18 (#24421) üzenetére


neko18
senior tag

Úr isten az 5.részen sikítva röhögtem annyira jó :C :C :C :C
Akinek van ideje és kedve mindenképpen nézze meg mert nagyon jó a kivitelezés. A történet picit fura lesz, de tetszeni fog mindenképpen. Még a Yuri kedvelőknek is ;] ;] :P

kdxsv

(#24423) Tirexi válasza neko18 (#24422) üzenetére


Tirexi
addikt

Én már megnéztem. Valóban jó volt. :) :K

[ Szerkesztve ]

(#24424) neko18 válasza Tirexi (#24423) üzenetére


neko18
senior tag

Nekem pont az ilyenek tetszenek. Nagyon szeretem ha sok fajta személyiség van egy animében. Pl az a fekete hajú tsundere :C :C :C

kdxsv

(#24425) unclefucka válasza neko18 (#24421) üzenetére


unclefucka
senior tag

+1 :K
És még az Openingje is jó! :C
Mindjárt meg is nézem újra.

Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.

(#24426) neko18 válasza unclefucka (#24425) üzenetére


neko18
senior tag

Nekem a Fight music is nagyon bejött :C

[ Szerkesztve ]

kdxsv

(#24427) Totheground


Totheground
addikt

Na, ez eheti ST-ben rátettek még egy lapáttal. :C

[ Szerkesztve ]

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#24428) neko18 válasza Totheground (#24427) üzenetére


neko18
senior tag

Anak is megnéztem az első részét. Picit fura, de tetszik :U

kdxsv

(#24429) Synthwave válasza Totheground (#24407) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Az első teli sorból jobbról a harmadik mi?

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#24430) Totheground válasza Synthwave (#24429) üzenetére


Totheground
addikt

De hisz ott van rajta. :DDD

Illetve a kijelöléstől 4re van, ott még több adat megvan róla. :D

[ Szerkesztve ]

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#24431) Nova96


Nova96
őstag

HYPE-ra főőőől...SNK S2 2015-be...yay. :U

(#24432) Synthwave válasza Totheground (#24430) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Szerinted ha látnám, kérdezném?

Hyouka?

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#24433) neko18


neko18
senior tag

Na tervbe vettem most jó pár animét:

Nekomonogatari
Sankarea
Blood Lad
Kanokon
Monogatari Series 2
Dakara boku wa, H ga Dekinai
Hyakka Ryouran Samurai girls
Kampfer

Van amiben nagyot fogok csalódni? :DD
Meg azon gondolkoztam hogy belekezdjek-e egy hoszabb animébe mint pl fairy tail vagy valami hasonlóba. :U

[ Szerkesztve ]

kdxsv

(#24434) Nova96 válasza neko18 (#24433) üzenetére


Nova96
őstag

Nem hiszem ezek nagy része a jobbak közé tartozik, de ugye Neko, és Mono s2-t előtt megvolt a bake(ovákkal)+nise?

(#24435) neko18 válasza Nova96 (#24434) üzenetére


neko18
senior tag

Igen megvolt :K
Tudom hogy nem a legjobb animék, de a nagyobb drámákhoz, síráshoz nincs msot kedvem. Inkább könyebb műveket keresek amin lehet picit nevetni, pererzkedni :C

kdxsv

(#24436) Mister_X válasza neko18 (#24435) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Nem a legjobb?! (a Monogatari is a listádban van még~)

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#24437) Totheground válasza Synthwave (#24432) üzenetére


Totheground
addikt

Wonderland / Ununderland?

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#24438) maross válasza Mister_X (#24436) üzenetére


maross
veterán

"Nem hiszem ezek nagy része a jobbak közé tartozik" = nem a legjobb :DDD

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#24439) neko18 válasza Mister_X (#24436) üzenetére


neko18
senior tag

Tudom, de én a "nem a legjobb animén" inkább a többire gondoltam nem a gatarikra :)
A többihez fingom sincs, míg a gatarit már elkezdtem :) Azt tudom hogy jó, bár számomra nem egy könnyű anime. Nem is tudom olyan nehéz grafikája és színvilága van és röpködnek a gondolatok :)

[ Szerkesztve ]

kdxsv

(#24440) Telda


Telda
addikt

Ha valaki érintett a dolgoban és nem tudná, tegnaptól megnézhetőek a JLPT eredmények a honlapon.

(#24441) Nova96 válasza neko18 (#24435) üzenetére


Nova96
őstag

Nem a legjobb ?! Egyik nagy kedvencem...nézz a avámra. :DDD

(#24442) Archanon


Archanon
őstag

Madoka rewatch:

Ez nekem miért volt kedvenc?... Nagyon kezdőként nézhettem. :Y
Kvázi a 8. részig Madoka egy hiperirritáló nyomorék volt, akit leginkább a földbe döngöltem volna a folytonos nyekergései miatt... Bah, tipikusan az a sorozat, aminek az elejét végigszenvedem, mert nem értek semmit, irritál a "főszereplő", aztán a végén beindul, és vagy bejön, vagy nem. Anno bejött, nagyon is, teljesen el voltam kápráztatva, hogy valami egyedi, meg hűdejó, jobb, mint a Naruto meg a Blíccs.. 2 év után azért kicsit másképp gondolom. Nem volt rossz, de olyan epic sem. :DDD Degradálom.

[8alá/10] - Jó volt, nagyon is. De vannak hibái, sok is.

[ Szerkesztve ]

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#24443) Totheground válasza Archanon (#24442) üzenetére


Totheground
addikt

"jobb, mint a Naruto meg a Blíccs.. 2 év után azért kicsit másképp gondolom"

You...what

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#24444) Synthwave válasza neko18 (#24435) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Aa! Megami-sama!
Chobits
Love Hina
School Rumble
Fruits Basket
Nodame Cantabile
Ichigo Mashimaro
Seto no Hanayome
To LOVE-Ru: Trouble
Zero no Tsukaima
Rizelmine
Maison Ikkoku
Kanamemo
Cardcaptor Sakura
Great Teacher Onizuka
Seitokai Yakuindomo
Seitokai no Ichizon
Lovely Complex
Hachimitsu to Clover
Ouran Koukou Host Club
Genshiken
Chokotto Sister
Hanamaru Youchien
Kami Nomi zo Shiru Sekai
Minami-ke
Kuragehime
Azumanga Daiou
Nichijou
Golden Boy
Lucky Star
Baka to Test to Shoukanjuu
Hana yori Dango
Hatsukoi Limited
NHK ni Youkoso!
Trigun
Aishiteruze Baby
Rosario to Vampire
Den'ei Shoujo VIDEO GIRL AI

Na jó, most untam meg a gépelést.

Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone billentyűzet ELADÓ – 25k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval és Cherry profilos HK Gaming Milkshake dye-sub PBT-ABS blend kupakszettel 34k, és a FOXPOST-ot állom.

(#24445) Archanon válasza Totheground (#24443) üzenetére


Archanon
őstag

Nem jó részt ragadtál ki, és ezért félreértelmezted. :DDD Ott van a mondat eleje is....

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#24446) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

BLEACH továbbra is.

Izé, kicsit megkavarodtam most. 207-nél vagyok. Ezeknél a részeknél direkt kevernek az idővonalakkal, vagy szar verziót szedtem le.

SPOILER

Most voltak ugye azok a részek amikor elmentek Hueco Mundo-ba kiszabadítani a csajt. Megvoltak a harcok, aztán utána egy tök random slice-of life rész jött, semmit nem magyaráztak meg hogy mik történtek a harcok után. Aztán egy két résszel később megint visszatértek a Hueco Mundo-s harcokhoz, most slice of life rész volt megint, perpill meg egy a jövőben játszódó részt néztem. WTF???

Live-Die-Respawn

(#24447) oriic válasza oriic (#24446) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Jó nem szóltam nem jövőben játszódik, múltban... De akkor sem értem miért kevernek így a részekkel.

Live-Die-Respawn

(#24448) Nova96 válasza oriic (#24447) üzenetére


Nova96
őstag

Vannak fillerek is. :)

(#24449) oriic válasza Nova96 (#24448) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Hja ezt tudom, csak ugrálnak a részek között. Várnám a következő nagy csatát, erre slice of life az emberek világában minta semmi nem történt volna. Most már ott vagyok hogy 4 rész óta nem folytatják a megkezdett harcot.

Live-Die-Respawn

(#24450) messi6502 válasza oriic (#24449) üzenetére


messi6502
tag

Hali!

Emlékszem én is néztem nagyokat, mikor ott tartott az anime.
Itt egy [link], hogy mely részek filléresek, ha esetleg átugranád őket. :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.