Hirdetés
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
unclefucka
senior tag
Szívesen!
"Irgalmatlan nyomás" hatására elkezdtem nézni a K-ON!(!) -t.
Ha "egy" szóval kéne jellemeznem: magával ragadó.
És ennek megfelelően (ha már zenéknél tartunk) nagyon jó zenéi vannak (nem csak OP-ED).
Személyes kedvencem a Fuwa Fuwa Time. LimeWire-n érdemes nézelődni, meg a Nyaa Torrents -en.
Amit érdemes még tudni róla, hogy kapásból 3 verzióban létezik!
- Yui ének (gyermekibb hang komoly vokál)
- Mio ének (komolyabb hang gyermekibb vokál (meglepő))
- Husky verzió (a sztori szerint Yui szét-énekli a hangját és emiatt recsegős a vokál)
A harmadik verzió amikor lement az egyik részben, szakadtam a röhögéstől.[ Szerkesztve ]
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Móci
addikt
Hát, nagyon gyors lezárás lesz, az fix. 11 rész nagyon kevés, de ugye Noitamina...
Spoilert nem írok, mert ugye elég sok találgatás van a neten Mashu személyéről, stb.
Remélem minden kiderül a végére."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Caesarion
aktív tag
Beszerzett magának egy macskuszt, ami várható volt, tekintve hogy az opening-ben is már van neki. De ugyanakkor nem teljesen filler, tekintve hogy Mephisto öccsének volt a jelenet beállítva - hogy megnézhesse, hogy harcol. csak épp nem tette. Eddig nekem tetszik Pláne a zenéje, kár hogy egyelöre csak három szám van. Néha villamoson beállítom random-végtelenre és azt hallgatom
azt jobban sajnálom hogy a Zombie desu ne és a Level E úgy el lett vágva, mint a piskóta a vajazott késsel... előbbihez találtam egy ova-t legalább, de valahogy sánta maradt továbbra is a story számomra, utóbbinál meg úgy érzem gagyi ending a házasság.
Bleach-nél végre beindultak az események, bár jobban tetszett volna ha a pokolból való kitörés vonalat folytatják, illetve megnézném hogy Aizen-sama mit csinál odalenn. egyébként ilyenkor a kardját elveszik és jöhet valaki más méltó rá aki megkapja? Mert valahogy a Diamond-movie-ból a Toushiro és haverja veszekedése a Zanpaktou választásról azt hiszem az egyetlen infóm hogy miként szerezhet a shinigami kardot. Ugyanakkor erre is remek példa ichigo, de azt hiszem ö mindenre kivétel.
(spoilerWarining)
Naruto-ban (shippuu) nem értem, hogy Sausuke miért pont Itachi szemét szeretné Tobi-tól ... (?) nem volt az is már túlerőltetve?Te is fiam, Bluetooth ?!
-
A Higurashi inkább pszichothriller/dráma/guro, míg a második évadja már eltolódik a krimi felé (amúgy ez nem zárja ki a lolit ~ni-paah - bár bevallom, én azt jobb szeretem ecchi/slice-of-life köntösben [esetleg (borderline) hentai-ban ] látni ).
Usagi Drop
R-15
Ro-Kyu-Bu!
Manyuu Hikenchou (ha a főszereplő DFC, mert akkor ez vicces lehet )
Kiss x Sis OVA
Higurashi no Naku Koro ni Kira OVA
Onii-chan no Koto Nanka Zenzen Suki Janain Dakara ne!! OVAÉs persze a Baka to Test to Shoukanjuu Ni!
(Azért több is van, ami érdekes lehet..(Kami-sama no Memo-chou, Dantalian no Shoka, Mayo Chiki!, Kamisama Dolls...)
Jó kis nyár ez.
De olyat nem tudol mondani, ami nem vadonat új, hanem már befejezett, szóval nyugodt szívvel tölthetem lefelé az egészet?
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Vinyón van. De az nem ecchi, tekintve, hogy Peach-Pit (tudom, DearS...).
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
ArchElf
addikt
RAW csak a kiváló video/hang miatt kell (meg hogy az ember ne lopja el más fansub csapat encode-ját - a RAW meg "direkt" erre a célra van gyártva).
Bár a konkrét esetben nem tudom, hogy csak felirat készül-e vagy full fansub release.AE
[ Szerkesztve ]
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
Psych0
őstag
Manapság a RAW szinte minden esetben az az MPEG transport stream, ami 1:1-ben kikerül a japán tévékre(720p MPEG2/AVC ráégetett logóval, üzenetekkel), így ennél a forrásnál nem lehet jobb egy csapat encode-ja. Az más, ha TV-RAW-ot, hasonlítasz össze BR-alapján készült encode-dal. De ez felesleges, mert kamerás filmet sem hasonlítasz össze DVD-rippel nem?
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
unclefucka
senior tag
Az Ikoku Meiro no Croisee-t nem szabad lebecsülni, eddig az AA nem igazán csinált feliratot a gagyi animékhez, szerintem mindenképpen jó lesz.
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Az meg a te problémád. : DDD
: )) : ))
--------------------------------------------------------------------
Gosick lassan véget ér :' (. , mondom ezt úgy, hogy nem kifejezetten szeretem a mistery műfajt. Dehát mindennek megvannak amagaokai.
Hím protagonistánk azért valljuk be, nem valami eszes..
Amúgy nem túl sablonos karakterek, van(nak) kifejezetten egyedi(ek), gyönyörű ruhák, szép hátterek, igényes körítés, előfordul, hogy egy kis vér is folyik.Amikor ásít, hát az valami . : B
[ Szerkesztve ]
-
Psych0
őstag
NEEEEEE. épp elég volt beletörődni ebbe a végkifejletbe. Ha Homurának egy kicsivel is többet kell szenvednie azt nem viselném el. Amúgy tudtommal nem hagyják veszni a franchise-t. Lesznek még spinoffok, meg mangák(vannak is), most indul asszem a hentai verzió
[ Szerkesztve ]
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Archanon
őstag
Steins;Gate? US alatt, ha UraharaShop-ot értesz, ott csak 1 rész van feltöltve már jó ideje. Szóval ha már lehetséges, máshonnan kell beszereznem. Vagy van más 'US' is? De látom, ez még javában futó sorozat, inkább megvárom, míg leadják az összes részt, s nézek valami befejezettet. Amúgy is, ebből a zavaros elme témából most egy kicsit sok volt egy darabig.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Archanon
őstag
Heh, akkor valóban nem lehet könnyű a fordítás. Valahogy nem is csodálom, Miyamae és Kanae atya eszmefuttatásai eléggé zagyvák még magyarra fordítva is.
Sebaj, várással legalább növelem az xp-t a Türelem skill-hez, lvl 2-esen nem sokat ér.Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
-
-
Archanon
őstag
Engem egyedül Yuka zavart, olyan volt, mint valami megbomlott elméjű izé... viszont Takahisa szinkronhangját felismertem: Shikamaru a Naruto-ból. Az a hang nagyon ott van. Amúgy valóban, kissé rövidke volt, szeritnem úgy ~24 részesként kellett volna megcsinálni. De így is jó volt szerintem. Egyelőre legjobbak között tartom számon, bár mondom, még nem vagyok annyira otthon a témában. Még a Narutot sem tudta semmi se elpaterolni az első helyről.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
-
Érdekes hozzáállás.
Magyar felirattal nem is vagyok hajlandó nézni semmit.Oretachi ni Tsubasa wa Nai-t befejeztem.
Először WTF. Aztán összeáll. Végülis nem rossz, de a vége kissé vegyes érzelmeket váltott ki belőlem.. Narita-s részeknél egyfajta "Durarara-s érzet" fogott el, azzal a különbséggel, hogy ezt élveztem.
Van ebből teljesen uncensored?Alice-chan--->LÁV. SOKKAL. TÖBB. ALICE. KELLETT. VOLNA.
Kobato és Naru azért valamennyire kárpótolt, de akkor is..
[ Szerkesztve ]
-
Szerinted milyen external codec szolgáltatja a *.flac audio-t?
The KMPlayer + CoreAVC 2.0 Professional + CCCP
Nem akarok MPC HC-t használni. Egyrészt, KMPlayer-rel sokkal kisebb a processzorterhelés, másrészt 100x jobb beállításai és opciói vannak. Eddig tökéletes volt, tegnap kezdte ezt a screenshot-b@szódást. Ok kellene, ill. annak megszűntetése.
-
-
-
unclefucka
senior tag
The world God Only Knows a cím angolul.
És nem fordítottam le a címet, hanem "válaszoltam" Móci kérdésére, hogy szereti-e még valaki a leányzót.
Válasz: igen én is ismerem, nem csak Kami-sama.
Ergo se nem fordítás, se nem FAIL
-
Archanon
őstag
Ez egy elfogult badarság. Annyi baj legyen, nekem más nézeteim vannak. "Ízlések és pofonok."
#¤Envy¤: Mindössze arról van szó, hogy bármit szívesebben nézek magyarul, esetleg angolul, ha számomra (!) tűrhető a szinkron. De ha nincs, marad az original.
[ Szerkesztve ]
-
bandiras2
senior tag
Kezdőnek az NGE bőven megteszi. Attól majd jól kikészül, és rá lehet tolni az Elfen liedot
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Psych0
őstag
friss hús...
-Katanagatari -Bakemono: Egy kezdőnek, lehet túl elvont, túl sok szöveggel.
+ Fate stay night, Shana, Black Lagoon, Afro Samurai.... Szerintem az utolsó 2-t minden action/seinen kedvelőnek látni kell, az első kettő, meg minden highscool/c-fantasy/action kedvelőnek kötelező.bandiras: elfen lied előtt még lenyomnék egy school dayst a torkán, hogy szokja
[ Szerkesztve ]
-
-
bozont
veterán
Mármint a nevek sorrendjére gondolsz? Az azért van mert a japánok is vezetéknév-keresztnév sorrendben használják a nevüket mint mi. Viszont a világon a legtöbb országban keresztnév-vezetéknév szerint, ezért cserélik fel sok esetben az angol fordításiknál például.
[ Szerkesztve ]
-
-
A kettő összefügg.
Nem is lenne, aki fizet a munkájukért (normális ember).
Bezzeg amiben kellene, abban már nem ilyen "körültekintőek".
-
-
-
Caesarion
aktív tag
Clanad afterstory magamból kiindulva, ... én nekikészültem kö kemény arrcal, erre a végére már nekem is kellett a zsepi a könnyeknek. Mindenesetre ne hagyd, hogy telefon csörögjön, tedd félre a kaputelefont és szüntesd meg az átmászkálást a szobában gambatte bocs hogy 100 poszt után reply, így jött és kész
Én most végetem a Hellsing OVA-val, komolyan mondom jobban tetszett mint az alapsorozat
[ Szerkesztve ]
Te is fiam, Bluetooth ?!
-
"Nem az, egyszerűen az a sztori sablon volt. Ilyet már megannyi filmben eljátszották"
Azért mindent mondtam volna, de ezt nem (már, ha a Clannad-ról volt szó).
Az első évad közelebb van a kőkemény komédiához, a második pedig inkább remekbeszabott dráma.[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Hogy mi?? Szerintem meg Ushio ütött a legjobban.
SPOILER!
Azt hittem Nagisa halálánal hogy az lesz a tetőpont, de sikerült a KO után még egy jó nagyot rúgni a nézőbe. Azzal hogy Tomoya évekre magába fordult, és elhanyagolta a lányát már önmagában szívszorító. Aztán a közös kirándulással ömlöttek az érzelmek, utána pedig a betegség és végül ahogy sétáltak a hidegben, Ushio ahogy húzta a kis lábait a hóban, majd összeesett... Áhh, teljesen kikészültem./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Nem árt, ha vékony, nem magasabb ~150 cm-nél és totál deszka. Nem sok ilyen szaladgál errefelé...
-
-
Darth_Revan
veterán
Jah tényleg! 1. részbe kukkantottam még csak bele egy fél percre, az apáca kiscsaj viselt ilyet
Nem tudom miért adtak Louise-ra ilyen ruhát, hisz "csak" azt reklámozzák vele, hogy a sorozat két főszereplője lesznek vendégek most szombaton a Hibiki rádióban
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest