- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Ide is beírom mert a saját topic-ban nem kaptam választ.
"Hi! all!
A DW Contacts & Phone & Dialer tárcsázót használom és nagyon tatszik,de nem tudom beállítani hogy amikor engem hívnak akkor ne a gyári beépített tárcsázó jöjjön elő hanem a DW Contacts & Phone & Dialer!!!
Tehát a fogadott hívásokat is a DW Contacts & Phone & Dialer kezelje!!
Tud erre vki megoldást??
Köszi előre is!! "Köszi nektek!
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok,
vettem egy ZGPAX S9 androidos dual sim telefont, de sajna a nyomógombjai nem úgy működnek, mint anno a symbianon, hanem sima mezei android gombok. zöld= menü, piros = back és van középen a home.
Nova launcher prime (fizetett) fut rajta, ennek van néhány gombokra vonatkozó opciója, de az se mind működik.
A gondjaim a következők, amikre megoldást szeretnék találni:1. A kikapcsolt képernyőt a bekapcs gombbal és a home gombbal lehet életre kelteni. Az on/off gomb eléggé nem esik kézre és nehéz is használni, ezért rutinszerű használatra nem alkalmas, a home gomb viszont nem csak feléleszti a screent, de rögtön elő is hívja a főképernyőt. Ez nagyon nem praktikus, pl térkép nézegetés közben ha kikapcsolom, vagy netezés közben ha kikapcsol magától, macerás újra visszaállítani Ezen 4.2.2.fut, a note 3-ason már 4.3 és azon ez rendesen működik. A nova launcherben van erre egy funkció, hogy jegyezze meg az utolsó állapotot, de sajna nem működik.
2. És itt jön a második probléma, mivel ezt nem tudtam átállítani, próbáltam olyan alkalmazásokat keresni (wake up, screen on stb.), amik a szokásos on/off gomb helyett a többi fizikai gombra is kiterjesztik a képernyő életre keltését (hangerő, home ahol van), de sajna egyik se működik. Pedig ha a back gombra (piros) rá lehetne ezt irányítani, az nagyon király volna...
3. ÉS adja is magát a harmadik, a Nova tud olyat, hogy a home gomb egyszeri és hosszú, valamint a menü gomb (zöld) hosszú lenyomására előhívott funkciókat lecseréli, vagy alkalmazáshoz rendeli. Ezt a back gombbal miért nem lehet megcsinálni? Van erre valami alkalmazás? Eddig a "back key" funkciókat hirdető appok egyike sem működöt... A legkirályibb az lenne, ha valaki tudna olyan appot ajánlani (esetleg írni...?
), ami a back key, hosszú vagy egyszeri lenyomására bontja a vonalat. Akár kikapcsolt screen esetén is... Akkor úgy működne a kütyü, mint egy igazi telefon... de szép is volna...
Köszi a segítséget,
W -
tpeter77
addikt
válasz
hungobungo #93887 üzenetére
szia
tudom off, de
Litvániából érkező csomagra jön vám, áfa, bármi?
Ha igen, mennyivel növeli az árat? -
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Digger #93872 üzenetére
Rendelhetsz, de szerintem ekkor méretűt felesleges a már leírtak miatt. Amúgy mintha a SanDisk-re allergiás lenne a THL 5000. Én egy 16GB-ost tettem bele annak idején és két-három naponta "közölte", hogy az SD kártyát sikeresen eltávolítottam.
Utána bele tettem azt, amit eleve adtak is hozzá (talán Toshiba), azzal teljesen jó.
Ha sürgős a kártya, akkor innen szoktam rendelni, ha ráér, akkor innen. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Dominó85 #93886 üzenetére
Nem tudom, Neked hogyan számolja a DHL a járulékokat, de eddig valamennyi DHL-es rendelésem bruttó áron lett ÁFÁ-ztatva, azaz az ÁFA alapja a termék ára+fuvardíj.
Miután pedig egyben fizeted a számlát, amit ugye szintén csatolni kell (PP bizonylat), ebből számol a DHL is.
Mi van akkor, ha teszem azt bemutatok egy számlát pl. 150$-ról és közlöm, hogy ebből 100$ volt a fuvar?
-
hippo0315
senior tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Olyan tárcsázó programot keresek (a DW Contacts & Phone & Dialer -n kívül), amelyen két hívógomb van, külön-külön a két sim kártyának.
Tudna valaki ebben segíteni?
Előre is köszi a help-et.
-
Dominó85
addikt
válasz
BaginZe #93877 üzenetére
DHL-re nem megy ÁFA!!! Jó lenne nem terjeszteni ilyeneket. Amikor kapsz egy emailt a DHL-től a vámkezelés miatt, ott fel kell tüntetni a termék DHL nélküli árát és azt, hogy mennyit perkáltál a DHL-ért (felár a szállításért). ÁFA csak és kizárólag a DHL nélküli árra megy! Aki nem hiszi, annak levéllel tudom bizonyítani. Az hogy valaki balfasz és nem képes értelmesen megfogalmazni egy levelet, az meg nem az én bajom.
UI: Tanulságként írtam, nem lebaxásként.
-
Gameboy77
aktív tag
válasz
hungobungo #93884 üzenetére
Köszi szépen,próbálkozom...
-
hungobungo
senior tag
válasz
Gameboy77 #93883 üzenetére
Nem a debug mode a hiba oka (SP Flash Tool akkor is működik ha nincs boot/system), hanem mert a driver szar amivel próbálkoztok, esetleg a kábel.
A menete: Kábel kihúz, telefon kikapcsol, SP-ben elinditod a download-ot (preloader nélkül!), kábel rádug, akksi be.
Mindenképpen Windows XP-s gépet javaslok flasheléshez (én virtuális géppel szoktam). -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
BaginZe #93877 üzenetére
Olvasd el akkor mi vonatkozik a sima (SG reg/TNT) és az express (DHL) postára. Mivel a DHL mindent vamoltat automatikusan, ezert csak arra van 30%.
Vegigvittem egy rendelést, nincs semmi baj vele. A discountot ne nézd mert bepipálva maradt, illetve ebből még lejönne 5$ ha uj reges vagy es hasznalod a kupont....
-
sasa311
veterán
válasz
Gameboy77 #93878 üzenetére
Ez a leírás MTK65xx készülékekre készült még jó régen, nem vagyok benne biztos, hogy ebben a formában működik az új platformmal is..
65xx platformon akkor produkálta ezt a hibát, ha rossz volt a driver, vagy pár készüléktípusnál akku nélkül kell csinálni a flashelést (ergo vedd ki fizikailag az aksit).
-
Gameboy77
aktív tag
Sziasztok!
Először is elnézést kérek ha már többször is kérdezték amit én is szeretnék,de több órás keresgéléssel sem találtam konkrét információt a topicban.
Szóval egy cimborám Elephone p7 mini készüléke megkergült,nem lehet bekapcsolni,csak rezzen egyet a bekapcsoló gomb megnyomására.
sasa311 fórumtárs leírása alapján próbálnánk életre kelteni,de a csatlakoztatást követően nem indul el a flashelés csak a windows eszköz csatlakozási hangja hallatszik folyamatosan. Nem tudjuk,hogy az usb hibakeresés be van-e kapcsolva(mert hogy a teló tetszhalott),így teljes a tanácstalanság,illetve azt sem tudom,hogy ki kell-e venni az akksit,vagy nem.
Hogyan lehetne ebből az állapotból feléleszteni ezt a telót?
Előre is köszönöm.
-
wwenigma
Jómunkásember
Ki talalta ki ezt a pandawill-es 30%-ot?
-
ben-ga
tag
kicsit off...
valakinek lenne esetleg egy min. 150x80 mm-es kijelzővédő fóliája? sos
-
törölt tag
válasz
Digger #93872 üzenetére
Rendelhetsz, de nem sok értelmét látom. Azért nem szokott kompatibilis lenni, mert gyárilag EXFAT -ra van formázva, hogy 4GB -nál nagyobb fájlt is lehessen rá írni. Ezt viszont sok teló kernele nem támogatja. Ha leformázod FAT32 -re, akkor fogja kezelni. A sebesség viszont nem csak a kártyán múlik. Azon a sebességen íródik az adat, ami az átvitelhez szükséges összetevők közül a legszűkebb keresztmetszetet jelenti. Nagyon sanszos, hogy a THL esetében ez nem a kártya írási képessége lesz.
-
Digger
senior tag
THL5000-be rendelhetek ilyen kártyát?
A specifikációban csak azt írják, hogy kezeli a microCDXC kártyákat, a max méretről viszont nincs szó!
Esetleg tudtok más, olcsóbb, megbízható forrást? -
csendes
addikt
válasz
Nightmare89 #93865 üzenetére
Li-ion és Li-Polimer: Mind a kettő igaz a ma általános értelemben: lítium ion akkumulátor polimer tokozásban. [link] Igazi lítium polimer akkumulátor, ami elektrolit oldat helyett elektrolit polimert használna pedig még nincs kereskedelmi forgalomban.
-
válasz
Nightmare89 #93865 üzenetére
Li-Ion és Li-Pol is összevissza van írva telónként.
Isten hozott a kínai webáruházak világában!
-
Nightmare89
csendes tag
Elbizonytalanítottál amúgy, még lenne időm lemondani a rendelést, de szerintem maradok az A916-nál.
Lenovo A916 vs Lenovo S856
Az S856 mellett szól, h szinte az összes 4G frekin elérhető, az A916-ban meg dupla LED vaku van.SnapDragon 400 vs MT6592
Eszerint az MT6592-ben tényleg nincs 4G, úgyhogy külön chippel oldották meg vajon? (Utánanéztem végre, igen: Wiki, tech2.hu video)
Valamint a Lenovo S856-hoz több helyen is sokkal jobb beszélgetési és készenléti időket írnak, nem értem miért. (Ennyivel jobb a Qualcomm energiafelhasználása?)
Néhány helyen azt írják az S856-ban rögzített akku van, néhol azt hogy eltávolítható.
Li-Ion és Li-Pol is összevissza van írva telónként. -
Nightmare89
csendes tag
válasz
WOT-H-A-C #93857 üzenetére
Lehet kulon chip van benne? Annyira nem vagyok tisztaban a mostani cpu-k specifikacioival.
(#93859) zizol: mindig fekete teloim voltak
tudom lehetne ra venni olyan tokot, de ha jol latom ugyanazt tudja a ket telefon (vagy nem?) jelenleg angliaban vagyok, mondjuk nem neztem utana h itt milyen 4g frekik vannak
-
Magnat
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
-
zizol
aktív tag
válasz
Nightmare89 #93856 üzenetére
Jól véz ki, de úgy látom nem tudja a B20-as frekit, tehát a 4G itthon csak városokban lesz használható. (erről már írtam: itt)
Nem nézted a Lenovo S856-ot?
Nekem nagyon tetszik, külsőre eléggé hasonlít a K910-re, ami továbbra is szerintem az egyik legjobb telefon/vétel. (én is csak a 4G hiánya miatt adtam el) -
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Nightmare89 #93856 üzenetére
MTK6592 tud LTE-et?? O.o
-
Nightmare89
csendes tag
válasz
Ferenc1989 #93842 üzenetére
Heló!
Hasonló kérdést tettem fel én is 1 napja, de nem érkezett válasz.
Én ezt találtam, Lenovo A850-ről váltok rá: LENOVO A916
Ma délután rendeltem meg, neten jókat írtak róla, specifikációi is jók. Bár 200 dolcsi körül biztos van jobb telefon is ilyen méretben, hátha más is ajánl valamit.
Az A916 után vannak még 5.5 - 6 inches telók. Én azért válaszottam ezt, mert van benne 4G, jó a kamerája is (a jelenlegi A850emhez képest) és ezen már Android 4.4 van (szeptemberben jelent meg a teló) -
Sanyesz.
őstag
Szia Janez!
Népi megfigyelés, de itt több kollégának valami furcsa ellenérzése van egy-két készülékkel szemben. Ilyen pl. a THL 5000 is. Ugyanígy vannak "liebling" készülékek is.
Azt nem is merem feltételezni, hogy nem személyes tapasztalat alapján történik mindez.A GPS-e átlagos MTK-s, bár a második olyan készülékem a Hongmi után, ami szobában is véges időn belül pozíciót talál minden FasterGPS-es paraméterezés nélkül.
Melegedést én még nem tapasztaltam, bár játékra nem használtam még egy telefont sem.
Ami ismert hibája volt, az a töltésvezérlő. A mostani modelleken már javítva lett.
A kocsik gyári Bluetooth egységével csont nélkül megy (üzenetek, híváslisták, kontaktok, BT Audio).Félreértés ne essék, ez nem rábeszélés
, hanem személyes tapasztalat. Ha a barátom nem akart volna ilyet venni, még én is a szintén THL, de T100s-t használnék.
-
Dominó85
addikt
Rakjak minden betű után egy szmájlit?
Tudom, hogy a P780-ban MT6589 van. Én koca-android játékos vagyok és a számomra megfelelőket hagyom csak meg. Azokhoz pedig a Mali400MP2 már hangyafing a köbön. Értsd úgy az előző HSZ-emet, hogy "Hanyagolnám az MT6582-t, mert nekem már kevés". Amúgy a Hongmi 4-5 órát tud a 2000-es aksival és van olyan nap mikor 2x is töltöm, mert mobilnetezek, úton vagyok az adott nap vagy online gamezolok (Iron Knights -> Domdroid, most éppen lvl 81).
-
beg
veterán
-
Dominó85
addikt
1GB ram ... no nálam itt elhasalt. A 4000-es aksi az csábító, de a Lenovo is ugyanolyan paraszt, mint a többi gyártó. Sohasem fog hardveresen is klafa telefont csinálni óriási aksi mellé. Ebbe is tehettek volna 2GB ramot az 1 helyett és akkor nem lenne kérdés, melyik lenne a kövi telefonom.
-
beg
veterán
Na még ezt a P70t típust bevárom, elég ígéretes:
"The Lenovo P70t also uses the MTK MT6732 64-bit quad-core LTE processor and can use 4G, 3G and GSM networks as well as dual SIM cards. It has 1GB RAM and 8GB ROM. It also sports a 5-inch 720p OGS display screen. As for its camera, it sports a 5mp front-facing camera and 13mp rear-facing camera. This phone is set to hit stores soon."Csak azt a nyüves ramot miért nem lehet 2-re ugrasztani?
-
diegho
nagyúr
válasz
hungobungo #93843 üzenetére
A snapis árát dobd majd be ide, mert nagyon jónak tűnik a konstrukció és a Coolpad nem is az ultranoname kategória. Én pont erre snapi 615-re várok, mert a 400-at 410-re cserélni hülyeség lenne, de 615-re már simán jó.
-
hungobungo
senior tag
-
Ferenc1989
tag
Üdv!
Egy 5,5-6"-os telefont keresek. 200$+áfa amennyit szánnék rá. Egy lenovo p780-am van, azt teljes megelégedéssel használom, tehát ha van, akkor jó lenne lenovoból találni
de nem zárkózok el más márkától sem.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
paulkaresz #93838 üzenetére
Ha nem kell a dual sim akkor mi2 s a te telefonod a Snapi 600 elég erős. 2 giga és 4.3"
-
Laza...
addikt
válasz
paulkaresz #93838 üzenetére
Nem egy kezdő srác vagy, tudod hogy 5" alatt semmi normális nincs. Lassan pedig átmegy minden 5,5"-ba (ez már mondjuk nekem is sok)
-
paulkaresz
aktív tag
Igaz , a méreteit nem néztem,Én azért nem adom fel,hátha jövőre lesz egy olyan telefon ami maximum 4" képátlóval 1 vagy 2Gb rammal rendelkezik normális minőségben.Próbáltam a nagyobb 5"-os gépeket,de számomra a hétköznapokban kényelmetlen a használata mert gyakran kézben kell hordani , nem fér be a zsebedbe stb....Volt egyébként G2F a családban,nem rossz teló de nem voltam oda érte.Még a dual simről is lemondanék.
-
janez
aktív tag
válasz
Sanyesz. #93774 üzenetére
Szia Sanyesz! :-)
A THL 5000 jól hangzik, de túl sok rosszat olvastam a gps-ről, melegedésről...
A linkelt Lenovo memóriája nem bővíthető, OTG sincs. Az OTG és a remek akku miatt váltok esetleg P780-ra. Aztán kicsit masszívabb is a készülékház, mint az S650-nél.Aztán 5 collnál nem akarok már nagyobb kijelzős készüléket...
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
hungobungo #93823 üzenetére
Szia hungbungo !
Az mtk procis Coolpad F2 (8675-HD) elérhető-e illetve érdemes- e Nálad / Chigonnál keresni azt?
Mit lehet biztosan tudni róla? Stimmel-e ez : mt6592+mt6290 ??
Tudja-e ez az mtk-s Coolpad F2-HD az FDD-LTE Band20-at ( 800MHz ) ?? (Plusz B3 és B7?)
-
-
Zeki
nagyúr
És itt a legújabb IP76-es okosteló, kép és leírás szerint minden nagyon baba, az ára is. Aztán majd vesz valaki.
Doogee DG700 -
sexymusprime
tag
a pingdigital-nál meg lehet fogdosni az UMI Zero-t!
szerintem szép, meg minden, csak kicsit túl nagynak tűnt a... "homloka" -
hungobungo
senior tag
válasz
paulkaresz #93827 üzenetére
Pl. mert már mindenki minimum 5"-os telefont vesz.
-
KTU
addikt
válasz
paulkaresz #93827 üzenetére
Hosszra majdnem akkora mint egy 5"-os készülék. 134.8 x 64.3 x 11 milliméter
Sok a keret alul és felül.G2F 4,3" és a méretei: 125 x 62, x 9,9 milliméter
-
GIJoe
addikt
Akciós az INFOCUS M2 109$ tinydeal MSM8926 4G, 2x8 MP cam 4,2" képernyő, 720P LTP GG3
-
hungobungo
senior tag
válasz
kretenallat #93816 üzenetére
Ha jól látom, akkor ez egy átfeliratozott Coolpad F2 (nem az mtk procis 8675 HD, hanem a snapdragon 615-ös 8675 W00)
...Ami azért izgalmas, mert akkor 100% hogy lesz lesz rá hivatalos Cyanogenmod
-
koma106
senior tag
válasz
TedThomas #93815 üzenetére
Köszi, egyelőre HTC one M7 dual-ban gondolkodom. Nem tudom, hogy megér-e ennyit.
-
RVR400
veterán
Srácok, azért 140 dollárért mondhatjuk, hogy elég jó vétel...
-
zolipapa66
tag
válasz
És az F 2.2-es kamera sem mutat valami nagy erősséget.
A GPS-t meg ki tudja ..... -
Zeki
nagyúr
válasz
A hazai 4G-t nem igazán tudja. (800/2600Mhz)
-
kretenallat
senior tag
Sziasztok!
Erről a telefonról nem találtam itt infót, számomra érdekesnek tűnik. Az indiai launch jelent vmit számunka? Kínai oldalakról vajon lehet majd rendelni? Ill 140 dollár körüli árat írnak, az jó ár érte? Emellett számomra nem ismerős a szülőmárkája sem (Micromax)
http://9to5google.com/2014/12/18/yureka-yu-digital-india-cyanogen-specs/
http://www.amazon.in/b?ie=UTF8&node=5606984031 -
Zeki
nagyúr
válasz
koma106 #93811 üzenetére
Ez a Gigbyte Simba dual active.
Másról itthon nem tudok. -
KukkSteve
senior tag
válasz
citkar #93796 üzenetére
Pont egy ilyenbe futottam bele én is. Visszaküldtem, és már kb 1hónapja kint van, nem nagyon írnak róla. :S Rá is kérdezek hogy mi a helyzet. Elsőre kijelzőcserét mondtak nekem. (félreértések elkerülése végett, ez még nem a Chigonos gari intézés...)
krikr:
Coolpad F1en a ph fórum olvasói 9x%ban nem CoolUI romot használnak.A maradékot tuti hogy nem érdekli a dolog. Egyébként mindenki megnyugodhat, mert minden gyártó ezt csinálja, csak van ahol kiderül, van ahol nem. Akinek ez nem gyere be, vegyen iOS-t, BB-t, Lumiát...de ott sem mondja senki biztosra hogy nem csinálják ugyanezt.
-
-
RVR400
veterán
válasz
WOT-H-A-C #93800 üzenetére
Milyen fura, hogy mostanság egy-egy túlságosan feltörő márkáról hirtelen kiderülnek ilyesmik... Persze biztosan csak én látok összeesküvést.
(#93796) citkar: Kijelző kuka, másnak nem lesz baja.
(#93801) TedThomas: Akkor most a DUAL AKTÍV feltételnek megfelelően
töröldcseréld a linkeket. -
TedThomas
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged