- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
-
koma106
senior tag
Sziasztok!
Kis hazánkban hivatalosan beszerezhető dual aktív telefont keresek, amivel nem kell komoly kompromisszumot vállalni (erős hardver, jó kamera). Miért nem találok ilyet? Tud valaki ajánlani? -
törölt tag
Coolpad backdoor
http://m.hwsw.hu/cikk.php?id=53347 -
Potzee
addikt
válasz
Ezekiel Ston #93791 üzenetére
A Meizu is csalódás volt?
Melyik? -
tpeter77
addikt
sziasztok
USB-be dugható áram és feszültségmérőt keresnék, tudnátok valami használhatót linkelni?
kiváncsi lennék, hogy vinyó, telefon, pda mennyi áramot vesz fel töltés közben.
köszi, üdv. -
Potzee
addikt
válasz
Ezekiel Ston #93788 üzenetére
NAVON MIZU m502 vagy LENOVO A859
A Meizu-ról itt nem volt szó...az abszolút high end kategória! -
exodus76
csendes tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne melyik telefon jobb a navon mizu m502 vagy a LENOVO A859?Ez a kettő közül szeretnék választani
Köszi a segítséget
-
Nightmare89
csendes tag
Sziasztok!
5.5-6 inch kozott keresek 4g-vel, jo aksival es minel jobb kameraval rendelkezo telefont. Lenovo A916-ot talaltam eddig (150 usd minidealen). Esetleg tudtok jobbat vagy ez teljesen jo valasztas? Olyan amiben NFC is van gondolom sokkal dragabb... Koszi!
-
Magnat
veterán
Hi,
Ez volt már? [link]
Mondjuk a konkrét készülék nem olcsó, viszont ha tényleg annyi ideig lesz supportja mint ígérik, akkor ez a többi MTK chipsetes telefonra is jó hatással lehet.
-
Sanyesz.
őstag
Szia Janez!
Látom, Te sem maradtál aktív tag itt (velem együtt), mint annó a G3-as időkben.Még mielőtt elhalmoznak a ZTE v5 ajánlatokkal és ha nem csak a Lenovo játszik, akkor egy esetleges alternatívát mondanék: én két THL T100s után, most egy THL 5000-t használok. Nekem teljesen megfelel. Nem mértem ki az akkuját, de az biztos, hogy tényleg combos.
Ha csak a Lenovo, akkor talán az S860, de az egy picit túlcsordul az 5"-on. -
janez
aktív tag
Sziasztok!
Régen jártam erre, kicsit lemaradtam.
Váltanék lenovoról lenovora, de nem készült a P780-nak még utódja. Mármint S650-t birtoklok, de ha nem lesz más, P780-ra váltok. Nem tudom lesz e.
Van valami ötletetek?
Tehát ötcollos kijelző, jó akku, 8giga belső memória, 2giga RAM, microsimes bővíthetőség, usb otg, vga-nál jobb előlapi kamera, a nyolc mag nem feltétel.
Lehetőleg olyan gyártó amelyik már bizonyított, de ne csiangcsün, vagy hasonló díszelegjen rajta márkanévként.Előre is köszönet a válaszokért!
-
gyűrű
addikt
-
exodus76
csendes tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne melyik telefon jobb a navon mizu m502 vagy a LENOVO A859?Ez a kettő közül szeretnék választani
Köszi a segítséget
-
lordmark
tag
Sziasztok!
Elephone p3000-ről van már tapasztalat?
Jónak tűnik, jó méret, 2gb RAM, szép nagy aksi, árban se durva.
http://www.tinydeal.com/elephone-p3000s-5-jdi-ogs-mtk6592-8-core-android-44-4g-phone-p-142623.html
Köszi. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
helixP #93756 üzenetére
Üdv itt.
Teszt blogomban (mar megprobaltam aktualizalni mert mindig kerdik hogy mikorlesszjóamasodiksim) topikja itt, beszerezni aprón tudod megbizhato embertől (2GB - 46e). Ennek is vannak aprobb problemai bizonyos specifikus helyzetekben de összességében stabil kis kütyü amit sokra nem mernék mondani.
-
Zeki
nagyúr
válasz
b0bcat #93750 üzenetére
Mekkora gyártó a kubot és mekkora a Huawei?
Melyikre van hivatalos 2 éves importőri garancia?
Sőt, szerintem térerőben is jobb a Honor 3C.
Azt is +3dBi-vel reklámozzák kint, mint a Honor 6-ost, aminek a térerejét nem győzi dícsérni az, aki nem valami full lefedett helyen tanyázik.Ettől függetlenül lehet hogy a kubot jobb, de én nem venném soha az életben.
-
helixP
nagyúr
válasz
b0bcat #93747 üzenetére
Köszi a tippet! Lehet, hogy 5''-ön elég is a qHD...
Amúgy az ilyen Dogee-Navon-BeeX -szerűségekben mennyire lehet bízni? Ki végzi a javítását? Telemax? Elektrodoki?Külföldi tesztben olvastam, hogy csak 2-t, de amúgy ja, én sem használtam még 2-nél több érintést egyszerre
Át is nézek a topicba kérdezősködni -
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Thl T6Pro-ról van valakinek véleménye? Negatívumként mondták, hogy kicsit fakó a kijelzője és csak 2 pontot érzékel, ezen kívül tudunk valamit?
Amúgy olyan 45 ezerig keresnék dual sim-et, 5 col környéken, 4 mag, 1 GB-rammal, ami nem a Talk 5H, nem Kínából. Esetleg van valami ötletetek?
-
ZS3NI
őstag
válasz
WOT-H-A-C #93738 üzenetére
oks, bár van egy részletes cikk a mobilarénán.
Szerintem továbbadom majd, nekem jó az S4.
De ennyi pénzért nem hagyhattam ott.
-
ZS3NI
őstag
Elephone p2000 flash sale, 87USD
best buy. vettem is egyet.
-
válasz
banderasz77 #93731 üzenetére
Itt bizton megmondják, mert épp azt taglalják.
-
citkar
addikt
Ha valakit a Meizutól a SIM-ek száma tartotta vissza, most már úgy tűnik a Meizu Blue Charm Note dual SIM-es lesz.
Ha jól értettem korábban lesz 4,7 colos "Note" nélküli változat is, de az sajnos single SIM-mel úgy tűnik :/ . -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
mclane_ #93728 üzenetére
Mit jelent a belpiacos?
Azt jelenti hogy a kínai(ázsiai) piacra szánták. Ennek ismertető jelei: Esetenként nem ismeri a WCDMA hálózatokat.Nincs rajta GAPPS, nem multilang stb....
Szerintem mi is azt vásárolunk/vásároltunk.
Ez nem feltétlenül igaz nagyon sokan veszümk THL telókat amiket kínában gyártanak de kinában nem adnak el belőle csak export van belőlük.
-
Met
nagyúr
Doogee DG110 éjjel 30-40%-ot esik az akku úgy hogy csak a gsm van bekapcsolva.
Előtte 2 napig ment sim nélkül és 50%-ot esett csak.
A kártya kivételen van még valami megoldás? -
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Ma átvettem az új T6S-em. Mindennemű sarc nélkül érkezett, másfél hét után.
Kérdésem, hogy a misroSIM foglalatban megy a 3G?Köszönöm!
-
kobipeti
aktív tag
Ez így ennyiért jó lenne, sajnos elfogyott
-
mclane_
aktív tag
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
mclane_ #93726 üzenetére
mi ebbe a kemény??? ilyen hírek egy időben 2 naponta jelentek meg, de ha igaz is leírta hogy belpiacos cuccok voltak. Nondjuk a hazai közösségnek egyébként sem jelentene problémát mert napi 24 órában cserélgetik a romokat a telókon, csodálom hogy 1-2 embernek még nem lett csapágyas a telefon!!!
-
mclane_
aktív tag
Kemény:
[link] -
exodus76
csendes tag
Sziasztok
Köszi a segítséget
-
törölt tag
válasz
Mercutio_ #93719 üzenetére
Pontosan. Még csak Eclair óta droidozok, nem rendelkezem elég tapasztalattal. Ezért még soha nem nyomtam rá arra a bizonyos szinkronizálásra. Talán egyszer majd fogom használni TiBi, vagy CWM helyett. Csak előbb szeretném megtudni, hogy pontosan mit és hogyan szinkronizál. Akkor talán pl. azt is megtudom majd, hogy a Google szerverein tárolt mentésből hogy tudom adatostól visszaállítani egy alkalmazás előző verzióját, ha a fejlesztő vmit elcseszett. Szerencsére Titaniumban ez egy bökés. Vagy hogyan lehetne a böngészőből egy alap és egy addonokkal megpakolt verziót is menteni és tetszölegesen használni (TiBi pro -> több adatprofil alkalmazása). Sorolhatnám még azokat a TiBi funkciókat, amik számomra ismeretlenek a G. -féle backup -ban.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Alabástrom #93713 üzenetére
Jiayu G4 topic iranyaba mentél már?
-
Mercutio_
félisten
válasz
Blue Eagle #93718 üzenetére
Nem magamra gondoltam, csak arra próbáltam célozni, hogy félmondatos "megoldás" után erős pofáraesésbe futhat bele egy tapasztalatlan kezdő, ha nem jelezzük neki, hogy mi mit jelent, milyen teendőkkel jár.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Alabástrom #93715 üzenetére
Kedves Alabástrom és mercutio_!
Jómagam nem preferálom az említett Titanium Backup alkalmazást. Legfőképp olyanról nincs értelme mentést készíteni ami már "teleszemetelődött".
Íme egy cikk, ami ugyan nem ma íródott, de talán hasznossá válhat a kezdők számára: [link]
Nyilvánvaló, hogy történhettek változások (ha nem is minden tekintetben) a cikk íródása óta. Ha valami nem tiszta, a kérdésekre szívesen adunk választ.
Javaslom ezt a topikot (aktuális problémát kiemelve): [link] és [link]
-
Mercutio_
félisten
válasz
Blue Eagle #93716 üzenetére
Esetleg nem árt leírni a kevésbé hozzá értő számára, hogy mit kell ahhoz tennie, hogy a kedvenc app-ok adatai meglegyenek, valamint hol tudja a gugli fiókba tolni a kapcsolatokat...
-
Blue Eagle
őstag
válasz
Alabástrom #93715 üzenetére
Amit Te telepítettél, vagy a Play-es telepítések/frissítések mind elvesznek. Olyan lesz a telefon mint első használat előtt. Minek a Titanium backup? A telefonszámokat már rég nem a telefonon/simen tároljuk. Akkor meg? Azért hogy a gyerek kedvenc játéka a Hill Climb jelenlegi eredménye megmaradjon?
A telószámoknak pl a google fiókban a helye. Esetleg bizt mentés a pc-n és sd-n. Az email beállítások hamar készen vannak. Fiók élesítése, szinkronizálás és ennyi. Playről vissza az eddigi kedvenc appok és adataik oszt jó napot! -
Alabástrom
senior tag
válasz
Blue Eagle #93714 üzenetére
Köszi a választ.
És utána az installált programok, telefonkönyv, beállítások... megmaradnak?
(bár Titanium Backup van, gondolom egy bizonsági mentés mindenképpen ajánlott elötte.) -
Blue Eagle
őstag
válasz
Alabástrom #93712 üzenetére
Factory reset azaz visszaállítás gyári állapotra kell neki semmi más. Tele van már minden felesleges dologgal az eszközdata. Figyelem! Ha telefonszámok, fényképek, stb vannak a telefon belső tárhelyében, azok elvesznek.
-
Alabástrom
senior tag
válasz
Alabástrom #93712 üzenetére
Vagy valami teljesen más irányba kellene mennem?
-
Alabástrom
senior tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék...
A feleségem másfél éve nyúz egy Jiayu g4-et (legelsö "basic" modell, eredeti (még magyarul nem tudó) ROM-al). Nagyon sokáig szuper volt, stabil, gyors, stb, de kezd zavaróan gyakran lefagyni, hosszan elgondolkozni, stb...
Hogy lehetne orvosolni?Nem vagyok otthon a telefonokban, de ahogy utánaolvastam, két dolgot találtam rá: ROM csere, vagy gyári visszaállítás. Melyiket javasoljátok?
A ROM cseréröl találtam szuper leírást, viszont temérdek ROM van, és fogalmam sincs, melyiket érdemes feltenni... Tudnátok konkrétat ajánlani, vagy iránymutatást adni a választáshoz?
A "gyári visszaállítás"ról nem találtam konkrét leírást. Esetleg be tudnátok linkelni egyet, ha inkább ez az ajánlott megoldás? Vagy ezalatt a telefon menürendszerében lévö factory resetet kell érteni?
Köszi elöre is!
-
Brogyi
őstag
UMI X1 Pro MTK6582-vel a következő hibát csinálja. Mikor hívnak, és felveszem akkor elsötétül. Tudok beszélni, de már semmire nem reagál,sötét. Csak az akksi ki segít a következő hívásig. A proximity sensor mintha menne 200-1000. Ha eltakarom 1000 kb. Kalibrálni nem enged. Ven erre valamilyen tescos megoldás? Pl. software-sen ki lehet kapcsolni ezt a sensort? Sajnos nincs mentésem az eredetiről, mert software hibára gyanakodva neki ugrottunk az update-nek. Volt egy wipe is ami szépen törölte az IMEEI-t. Azt is aranyos volt visszahozni. Állítólag ez típushiba, ezért reménykedem egy egyszerű megoldásban. Engem nem zavar ha világít a kijelző a fülem mellett csak ne kelljen kivenni az akksit állandóan. Köszi előre is.
-
válasz
tobias40 #93705 üzenetére
Még annyi hogy a hívás előzmények és sms-ek nem maradnak meg az ilyen cwm mentéskor?
A CWM mentés visszaállításkor azt az állapotot állítja vissza, amit akkor mentettél. Ebbe bele tartozik az is, hogy az sms-ek, bejegyzések, játékok mentett állásai, stb visszaíródnak, de a fényképek, letöltések videók azok az sd kártyán szoktak lenni, így azok nem.Tehát, ha a jelenleg rajta lévő hívásinfóból, sms, telefonkönyv infókból kell valami, akkor azok a CW visszaállításkor lecserélődnek az előbb említett állapotra.
-
ben-ga
tag
Sziasztok kis segítség kellene:
a skype otthoni wifin, mit kell beállítani, hogy tudjanak hívni?
ha hívni akarok is külön mindig el kell indítani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Sorozatok
- Napelem
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Hővezető paszták
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged