- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
BaginZe #93877 üzenetére
DHL-re nem megy ÁFA!!! Jó lenne nem terjeszteni ilyeneket. Amikor kapsz egy emailt a DHL-től a vámkezelés miatt, ott fel kell tüntetni a termék DHL nélküli árát és azt, hogy mennyit perkáltál a DHL-ért (felár a szállításért). ÁFA csak és kizárólag a DHL nélküli árra megy! Aki nem hiszi, annak levéllel tudom bizonyítani. Az hogy valaki balfasz és nem képes értelmesen megfogalmazni egy levelet, az meg nem az én bajom.
UI: Tanulságként írtam, nem lebaxásként.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
BaginZe #93877 üzenetére
Olvasd el akkor mi vonatkozik a sima (SG reg/TNT) és az express (DHL) postára. Mivel a DHL mindent vamoltat automatikusan, ezert csak arra van 30%.
Vegigvittem egy rendelést, nincs semmi baj vele. A discountot ne nézd mert bepipálva maradt, illetve ebből még lejönne 5$ ha uj reges vagy es hasznalod a kupont....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest