- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
Szia Janez!
Népi megfigyelés, de itt több kollégának valami furcsa ellenérzése van egy-két készülékkel szemben. Ilyen pl. a THL 5000 is. Ugyanígy vannak "liebling" készülékek is.
Azt nem is merem feltételezni, hogy nem személyes tapasztalat alapján történik mindez.A GPS-e átlagos MTK-s, bár a második olyan készülékem a Hongmi után, ami szobában is véges időn belül pozíciót talál minden FasterGPS-es paraméterezés nélkül.
Melegedést én még nem tapasztaltam, bár játékra nem használtam még egy telefont sem.
Ami ismert hibája volt, az a töltésvezérlő. A mostani modelleken már javítva lett.
A kocsik gyári Bluetooth egységével csont nélkül megy (üzenetek, híváslisták, kontaktok, BT Audio).Félreértés ne essék, ez nem rábeszélés
, hanem személyes tapasztalat. Ha a barátom nem akart volna ilyet venni, még én is a szintén THL, de T100s-t használnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged