Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

include777 aktív tag Üdv ! 
 Épp ismerősömnek nézek telefont, mert lányának szeretne és belefutottam a modecomba igen jóárasítva.
 [link]
 hátha valakit érint
- 

WOT-H-A-C veterán válasz  szili.tamas1

üzenetére szili.tamas1

üzenetére 
 Láttam hétvégen egy ilyen esetet...20on éves srác volt valami sony-nak látszó tárgyal a 36 C os jakkuziban böngészni és játszani!!!    Persze a lényeg az volt , hogy ki figyeli...  
- 

albinolynx senior tag Ajánlást szeretnék kérni új telefonra: - note formavilág, inkább szögletes forma 
 - ne legyen lenovo, mert a saját szoftvereivel nem tudok kibékülni (legyen stock android, esetleg WP? nem követem...) droidból kitkat-et szeretnék
 - 5 - 5.3 - 5.5" IPS kijelző, nem muszáj a FHD, de ha belefér
 - "bejáratott" típus érdekel, amihez pl. lehet kapni minőségi kemény hátlapot (lenovo a850+ nagyon tetszett a nilkin kemény tok)
 - 4 mag, hozzá passzoló gpu
 - zseblámpa lednek tudnék örülniár: 27%-kal együtt 45.000,- Ft kellene (nagyon maximum 50.000,- Ft), hogy betakarja. Lenovo-t anno megfogták... Egy jiayu G2-t váltanék nagyobbra. Ez kicsit felturbózva és megnövelve akár tökéletes is lenne. Mit tudnátok ajánlani? 
- 

wwenigma Jómunkásember válasz  szili.tamas1

üzenetére szili.tamas1

üzenetéreNa ez kene inkabb fogyvednek tolni...  
- 

Mottie őstag válasz  szili.tamas1

üzenetére szili.tamas1

üzenetéreEz a lényeg, hogy hiába a szabvány, beázársa nem érvényes a garancia. Innentől kezdve bullshit az egész. 
- 

szili.tamas1 senior tag 
- 

válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreVárjunk meg egy orosz videót, abból majd kiderül. Főleg az "5 centiről leteszem pofára" teszt lesz a mindent vivő... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

CoolBoy323 nagyúr DOOGEE TITANS2 DG700 vajon olyan, mint az elődje, vagy valós IP67-es lehet szerintetek?? 
- 

Leefty csendes tag Aliexpress ejtve :  Ezekről mi a véleményetek? DOOGEE DG550 DAGGER 
 THL T6 Pro
 Elephone G6Köszi! 
- 

válasz  MrChef

üzenetére MrChef

üzenetéreTizenöt éve én is úgy gondoltam, hogy tőlem aztán ne vegyék el a vezetés élményét. 
 Mára már sokat megadnék azért, ha lenne önműködő autó és a vezetéssel eltöltött idő nem esne ki az életemből, hanem ki tudnám azt is használni, a vezetés élményét pedig megtartanám azokra az esetekre, amikor ahhoz van kedvem.
- 

Upo addikt válasz  csendes

üzenetére csendes

üzenetéreÉn rendeltem egyet még presell-ben múlt héten 89-ért, elvileg héfőn feladták NL postával. Majd írok pár sort ha megjött. És tudja a 900-at. 
 A T6S-hez képest kicsit kisebb (5" - 4.7"), felbontás ugyanaz, akku kicsit nagyobb (1900 - 4000), első kamera nagyobb (0.3M - 2M), de a t6s már egy tizessel olcsóbb (89$ - 99$).
- 

MrChef aktív tag Mielőtt a PayPal OK gombra nyomnék, szerintetek akkor a THL T6Pro-t vagy a Cubot S308-ast érdemes megvennem? (tekintettel a vodafone-os 3G frenvenciatartományra) 
- 

MrChef aktív tag válasz  #79335424

üzenetére #79335424

üzenetéreEgy japán tervező mondta nemrég, hogy szerinte az emberek imádni fogják, amikor kommunikálhatnak az autójukkal. Ez olyan irány, mint az okos WC-papír és a többi szörnyszülött. 
 Szerintem meg kapják be. Más se hiányzik, minthogy az autó helyettem vezessen, ráadásul fizessem is meg az autóba lapátolt elektronika felárát.
- 

#79335424 törölt tag válasz  Laza...

üzenetére Laza...

üzenetéreKérdés, nogy mire megy az okos wc papírral. 
- 

petho0506 tag Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni! Érdeklődni szeretnék, hogy milyen telefont ajánlotok iskolás gyerekek számára , játék céljából!??    Legyen legalább: 
 4.5" képernyő,
 az aksija ne merüljön le 1 nap alatt,
 legyen 1gb ram,
 a kijelző is legyen azért ha nem is hd, de nem a leggagyibb felbontású!Köszönöm    
- 

csendes addikt válasz  paulkaresz

üzenetére paulkaresz

üzenetéreSajnos google drive-ról nem tudom megnyitni, de egyébként érdekelne. Előfordult, hogy magyar webshop úgy adta meg az árat, hogy eldugták azt az apróságot az üzletszabályzatba, hogy a külföldről érkező áru után az átvételkor még 27% ÁFA-t kell fizetni. 
- 

WOT-H-A-C veterán válasz  Leefty

üzenetére Leefty

üzenetéreA jiayu g5 és a lenovo amit linkeltél 2pálcás hamisìtványok!! Ezekből az eredetit keresd de ezek ára jóval magasabb!! A T6s a maga kategóriájában nem rossz választás! Ne vedd sértésnek de látszik , hogy sem a kìnai telókkal se az alieexpressel nem vagy képbe, inkább rendes webshopból rendelj. minideal, tinydeal,ibuygou,toc2, stb... 
- 

Leefty csendes tag Sziasztok!! Mi a véleményetek ezekről a telókról: http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Original-Jiayu-G5S-MTK6592-Octa-Core-2-0Ghz-GPS-2GB-RAM-5-0-1920x1080/2016447679.html http://www.aliexpress.com/item/Instock-Original-THL-T6S-5-0-5-Inch-JDI-Screen-MTK6582-Quad-Core-Android-4-4/2021581005.html http://www.aliexpress.com/item/Original-Lenovo-S8-MTK6592-Octa-Core-2-5Ghz-3G-RAM-16G-ROM-5-0-1920x1080-13MP/1961494101.html Esetleg hasonló paraméterekkel mit ajánlanátok? Köszi!! 
- 

válasz  lolchief70

üzenetére lolchief70

üzenetéreEz a Vertu "wannabe" kinézet elég kemény.    
- 

TedThomas aktív tag válasz  lolchief70

üzenetére lolchief70

üzenetéreLáttuk videóban. Ahol a vízközelébe se merik tenni  
 Az előbbi IP67 próbálkozásuk is olyan volt, hogy jobban tört mint a sima telefonok.
 Szép-szép a marketing hozzá de ennyi pénzért mindenki tudja mit várjon 
- 

Laza... addikt válasz  lolchief70

üzenetére lolchief70

üzenetérePresale telót kétlem hogy bárki látott volna élőben... 
- 

lolchief70 aktív tag Sziasztok! Ezt a telefont látta már valaki? 
 Nem tűnik rossznak, bár a hátlapra varrt kígyó azért elég bizarr. 
- 

MrChef aktív tag válasz  KamuMazsola

üzenetére KamuMazsola

üzenetéreA THL W200S telómnál meg sem néztem a frekvenciát, ami 850 és 2100 Mhz. Balatonalmádiban megyeget, Káptalanfüreden csak a kertben.  Vodafone-os vagyok, ahogy feleségem is, neki lesz a készülék - most akkor nemtom, melyik legyen. Vodafone-os vagyok, ahogy feleségem is, neki lesz a készülék - most akkor nemtom, melyik legyen.
- 

- 

KamuMazsola őstag válasz  MrChef

üzenetére MrChef

üzenetéreÉn nem használok vodát, de ezeknek ez az egyik buktatója, hogy 850 és 2100 MHz-en működnek, nem lehet a softot módosítani, mert ez hardveres dolog. Vannak olyan készülékek kétkártyásban is amik tudják a 900 MHz-et is. Pl. az asus zenfon mind a négy wcdma frekvenciát tudja, a xiaomik között is van ami tudja, nekem thl van, az is tudja, direkt olyat vettem, hogyha vodára váltanék ne legyen gondom. 
- 

MrChef aktív tag válasz  KamuMazsola

üzenetére KamuMazsola

üzenetéreHű basszus, jó tudni... Erre nem gondoltam. 
 Azt írják vhol, hogy a Vodafone-nak csak a nagyobb városokban van 2100 Mhz-es 3G-je.
- 

MrChef aktív tag Sziasztok! Olvastam a tesztet a Cubot X6-ról. [link] 
 A ComeBuy-on most 105 USD Németországból, memóriakártyát és tartozék-szettet is adnak hozzá.
 Szerintetek a Cubot S308-hoz (160 USD) képest milyen?
- 

Outlander addikt Írjátok már le priviben, mert most már télleg érdekel..    
- 

KamuMazsola őstag Nekem nincs semmi bajom a szintetikus tesztekkel, de néha az az érzésem támad, hogy néhány antutupont többet ér mint a használhatóság! Hozzáteszem kíváncsiságból én is feltelepítettem, legalább megnéztem mit ír a teló belsejére, már ha nem átverés. Megnéztem hány ponton érzékel, meg akkuteszt, meg teljesítményteszt, 3g, wifi, bekapcsolva, viber és társai elindítva, na nem is lett mindentverő pontszám, le sem írom mennyi, mert nem ettől lesz használható a telefonom. 
- 

Outlander addikt Most vitatkozhatunk rajta, gagyi mérés volt, ennyi...  Most ha nyugalmit mértél, akkor minek wifiztél és miért maxon a fényerő, pláne úgy h nem is ment? Ha meg nem nyugalmit akartál, akkor meg miért nem volt minden más is bekapcsolva? Szóval nem értem, csináltál egy valamilyen tesztet ami szerinted jó és ami alapján nem tetszett a végeredmény... közben meg értelmetlen beállításokkal csináltad. De mindegy, ne offoljunk, caar a redmi, a szomszéd is naponta kétszer tölti...  
- 

WOT-H-A-C veterán Szerintem meg ez : http://www.gresso.com/catalog/azimuth-collection/gresso-azimuth-a1_691/#tab=feautures al legjobb telefon!!  dual sim , titanium , meg manual assembly, meg final machining!!!!  Szinte in'gyéé van!!! Elnézést a linkért de ez atetves opera mini nem akar nekem linket beilleszeteni!!!  
- 

KTU addikt válasz  Outlander

üzenetére Outlander

üzenetéreÍgy a legkönnyebb azonos körülményeket létrehozni, 
 reprodukálható a teszt,
 az eredmény így lesz egzakt, összehasonlítható más készülékkel.Az autókon hol is végzik a teljesítményteszteket, 
 zárt, 22c fokra fűtött garázsban / műhelyben próbapadon.alapjáraton  
 ezt nem értem.
 vagy nem ismered a tesztet.  
- 

Outlander addikt MOst komolyan, ennek mi értelme volt? Legyen benne kártya, 3g bekapcs, facebbok, messenger, viber. gps fusson akkor sem lehetne mondani rendes tesztnek.. de egy átlagos felhasználást szimuláltál volna.  Ha nem használom a telómat akkor deep sleepben 2-3 hetet is elmegy... Kikapcsolva meg hónapok...  
- 

KTU addikt Nemsoká megy a gazdájához és lefuttattam, ennyi. Nem fagy, nem akadozik, de ennyi erővel 1 Leagoo Lead 3S is ilyen, hogy épp mondjak valamit, 
 annál se világítanak a gombok 
 Csak azon 2 ponton érzékel a kijelző,1S-en meg 10, ezt mivel lehet kihasználni?  
 Meg ugye van benne 1 rakat érzékelő
- 

KTU addikt Xiaomi Redmi 1s - Qualcomm Snapdragon MSM8228 Lefuttattam az AnTuTu Tester, battery tesztet: 4007 pont 
 Körülmények:
 Nincs SIM kártya, max. fényerő, wifin lóg (router 2m-re), friss rom új google fiókkal, nincs mit szinkronizálni, ill. play auto frisítés kikapcsolva, csak a 2db antutu apk telepítve, akku 100%-ra feltöltve.
 Teszt indít legalsó 80%-ra katt és OK.
 Eredmény 4007 pont
 részletek 1 és 245-ös multi rom, ami visszaveszi az órajelet, AnTuTu Benchmark : 16794 pont Összességében nem estem hasra a készüléktől. 
 Nem világítanak az alsó gombok, ez is negatív.Pár más telefon akku teszt [link], érdekesség hogy a szidott kicsi akkus ZP700 jobban teljesít, 4534 pont. Van aki szerint az AnTuTu Tester, battery teszt sz@rt se ér, 
 most nincs kedven/időm vitázni  
- 

TedThomas aktív tag 
- 

jde csendes tag Hali. 
 Vettem egy THL5000est.
 Szeretnék rá tenni egy angol recoveryt. A mostani kínai, semmit nem érteni belőle.
 Ki tudna nekem ebbe segíteni?
 [link]
 5. hozzászólásban a muki megoszt egy linket, van ott root, meg superuser.
 Annyira nem vágom a témát.
 Nekem csak annyi kellene hogy legyen egy érthető recoverym.
 Apropó, ami nem teccik a THL-en, hogy nem lehet állítani a navigáció gombok világításának idejét...
 Erre kellene valami hekk..
- 

Upo addikt válasz  csabeszpiere

üzenetére csabeszpiere

üzenetéreHát 160 dodó egy 2 magos 256(esetleg 512) ramos 800x480-as kijelzős 4 giga romos gps nélküli 1200-as akkus gagyi hamisítványért elég vaskos... Olvasom hogy letiltották már az eladót, a helyedben próbálnék egy full refundot úgy hogy vissza se kelljen küldeni (mert aránytalanul nagy a költség), így valószínűbb hogy megítélik. 
 A szoftvert meg menteni, azután menteni, és utána menteni. Azután esetleg még egy mentés. (lásd cappa blogját). Utána meg nem piszkálni ha lehet. Volt aki nekiállt frissíteni merthogy nem megy a gps vagy hangerő gondok vagy ledobálja a térerőt vagy wifi rossz vagy más dolog miatt és tönkre is tette.
 Meg még arra leszek kíváncsi hogy arra a kb. 1.5 giga tárhelyre amit tizensoknak jelez elkezd telepíteni meg fotózni és betelik az a 1.5 giga az mennyire fogja szétdobni a rendszert...A telefonra telepíthető hardver tesztelőkkel nem sokat érsz, azokatt átveri a trükkös szoftver, pc-ről droidtools-al esetleg érhetsz valamit ha MTK chipes és nem valami még gagyibb vacak (spreadtrum, bcm és társai). 
- 

wwenigma Jómunkásember válasz  ATM_automata

üzenetére ATM_automata

üzenetére
- 

ATM_automata őstag ZTE v5 MAX Redbull-al van valakinek tapasztalata? Jó dolog a Snapdragon 410? (Asszem az van benne...) 
- 

kretenallat senior tag Sziasztok! A menyasszonyomnak szeretnénk rendelni egy telefont, egyelőre a Xiaomi Redmi 1S -t néztük ki. Ebben az árkategóriában jó vétel? Letisztult telefont szeretne, semmi rózsaszín "csajos" izé. Második kérdés, honnan érdemes megrendelni? Európán belül, kívül? Melyik oldalakról van mostanság jó tapasztalat? 
- 

wwenigma Jómunkásember 
- 

stmiklosi tag válasz  Laza...

üzenetére Laza...

üzenetéreVolt (vettem) kínai vásárlásaim hajnalán egy telefont, ha az 50% alá merült (és nem a kijelzés volt rossz, mert az akku feszültsége 3,85 felett volt) többé nem lehetett telefonban tölteni. 
 Sőt: még saját akku elektronikájával sem ment direktben, csak úgy tudtam életre kelteni, hogy a belső elektronikát is megkerültem.
 Feltöltve, visszarakva a helyére, lehetett használni, de 50% alá nem lehetett engedni, előtte mindig töltőre kellett tenni.
 Üdv: StMiklosAz előbb emlegetett automata töltő is Kínából származik, talán 400Ft volt? 
- 

stmiklosi tag válasz  petya0426

üzenetére petya0426

üzenetéreSzevasz! Kb. annyit, hogy külső töltővel elindítod a töltést, töltöd 3,8-3,9V-ig, onnan már a helyén is menni fog. 
 Külső töltés egy erre a célra készített akkucsatlakoztatóval: 
 Ami tölti, az egy erre CÉLRA KÉSZÜLT automata Li-ION akkutöltő. KÉK: éppen tölt, ezt látod most világítani, piros, ha rossza akku vagy feltöltődött. 
 Olykor még ez se áll neki tölteni, akkor ki kell bontani az aksit és a belső töltő/védő áramkört megkerülve direktben kell elindítani a töltést, szigorúan ellenőrizve egyidejűleg az akku feszültségét és töltőáramot.
 Hozzáértés, műszerek és a Li-ION akku tulajdonságainak ismerete nélkül veszélyes is lehet!
 Tán érdekes lehet ez valakinek, üdv: StMiklosElőttem szólóhoz: 
 Így igaz, ha teljesen lemerült, alulmerült, töltésre kapcsoláskor nem indul meg a töltés, saját logikája szerint rossz az akku, ilyen alacsony feszültségű nem lehetne.
 Rajta kell hagyni, akár egész éjjel, van esély, hogy csurog bele annyi, hogy egyszercsak nekiáll tölteni.
- 

Laza... addikt válasz  petya0426

üzenetére petya0426

üzenetéreAzt jelenti, hogy a "buta" töltőt nem érdekli az akksi állapota, és tölti, akármilyen állapotban is van. Az "okos" töltők érzékelik hogy túlmerült, hibás, stb, és nem töltenek, leállítják a töltést. Azt is megpróbálhatod, hogy a telód a töltőre dugva hagyod reggelig, jó eséllyel indulni fog reggel - de nem 100% 
- 

csendes addikt válasz  csabeszpiere

üzenetére csabeszpiere

üzenetéreMár le is tiltották az eladót. A ROM sem 16G, ha SD kártyát is vettél hozzá, az is hamis. 
- 

#79335424 törölt tag válasz  TedThomas

üzenetére TedThomas

üzenetéreÉs Sennalacy: 
 Technikailag lehetséges, a többi már csak a gyártókon múlik. Az igaz, hogy a Google és a MS erősen ellenzi a dolgot. Ezért hátrált ki az Asus. De itt, a topiklakók tudják a legjobban, hogy a kínaiakat kicsit sem érdekli, hogy odaát mit gondolnak a dologról. Dual Sim sincs a Google -féle Androidban, de ez sem zavarja meg a kínaiakat. Az meg pláne nem igaz, hogy erre sokat kéne várni. Itt a MiniPC -s verzió, ez pedig egy videó a dual bootos Ramos i10 Pro -ról (elég hosszú, de kb. 15:30 -nál kezdődik az átbootolás). Engem azért érdekel a dolog, mert ezen nem egy ARM verzió fut, hanem egy teljes értékű, x86 (vagy x64?) Windows.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mondjuk en nem ereztem ingert egyszer sem hogy akarmilyen kutyumet bevigyek a vizbe.
 mondjuk en nem ereztem ingert egyszer sem hogy akarmilyen kutyumet bevigyek a vizbe. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Nekem a baseball ütős a favorit.
 Nekem a baseball ütős a favorit. 

Vodafone-os vagyok, ahogy feleségem is, neki lesz a készülék - most akkor nemtom, melyik legyen.
 Vodafone-os vagyok, ahogy feleségem is, neki lesz a készülék - most akkor nemtom, melyik legyen.