- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Mercutio_ #93595 üzenetére
Ha ossze hasonlítod a telefonokat akkor látni fogod, hogy bármelyiket veszed meg , azzal többet fogsz kapni az a820-nál. Persze itt a ZTE 1/4-ese van az összehasonlitásban de nem volt kedvem megkeresni a 2/8asat
. Az üzem idő relatív de zte átlagban hozza 4-5 óra kijelző időt. A honort abszolút nem ismerem. Részemről a honor mellett egyedül az ithoni gari szól(na , de én már évek óta nem gariztattam ithon) Ha nekem kéne választani ezek közül akkor a V5.
Egyébként ha van még egy kis guba akkor Vibe Z!
-
-
MrChef
aktív tag
ájfon6 klón [link]
-
Mercutio_
félisten
válasz
Cyborg #93572 üzenetére
Leírtam, hogy Lenovo A820-am van (ez azért messze van a 6150-től
) jelenleg, ehhez képest volt kérdés, hogy érdemes-e váltani és a szempontjaimat is nagyjából megadtam
Annyi plusz infó még talán, hogy nem játszom, és üzemidőben nem szeretnék visszalépni, és a túlzott melegedés számomra nemkívánatos.
Kérdés tehát továbbra is, hogy miben és mennyi pluszt kapnék a V5 vagy a Hódor 3C-vel, valamint e két készülék közül melyik mellett mi szól?
-
Ketoiz
csendes tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget !
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
Dominó85 #93581 üzenetére
Az igaz hogy lepeshatranyban van, de a kellemes arazasa miatt nalam mindig a mediatek lesz az elso. Pont nem erdekel hogy az antutuban 300 ponttal kevesebbet er el, ha ugyanolyan kapacitasu akkuval orakkal tovabb megy, es tojast sem lehet sutni a hatan. A gps hitvallasba meg most nemakarok belemenni
-
Zeki
nagyúr
-
Ketoiz
csendes tag
Sziasztok! Különösebb igényem nincs a telefonnal kapcsolatban, kb. 50-60e lenne amit rászánnék. Melyik lenne a legjobb készülék ebben az árkategóriában?
-
Dominó85
addikt
válasz
cappa72 #93583 üzenetére
Igen, ezzel tisztában vagyok, de a kicsi kínai csak ahhoz ért, hogy közöljön hamis adatokat egy telefonról. Az optimalizálás és egyéb fontosabb dolgok náluk nem tényezők. Persze tisztelet a nagyobb gyártók és a kivételek esetében. Viszont amire a 32 bites kernel nem képes, az a dual channel memória kezelés, meg jó pár olyan funkció, ami az androidot tovább lendíthetné. Persze ezek mind a jövő zenéi.
-
válasz
A 64bit majd 4GB vagy a feletti ram esetén lesz érdekes
A 32 bites pae kernel is képes kezelni a RAM-ot 4GB felett (jrsszus, még leírni és visszaolvasni is durva, hogy telefonról beszélünk, 4GB RAM-mal), bár hogy ezt megoldják-e olcsóbb telefonok esetén, az ma még rejtély (és majd jönnek a kínaiak, hogy biztos hogy 64bites rendszer van rajta, mert látja 4GB felett is a rendszermemóriát...; hm... na jó ötletet adtam nekik.
).
Persze kicsit kiragadott az idézet, de ez jutott róla eszembe. -
törölt tag
válasz
Szép elmélet, csak az a baj, hogy egyből tökéletesen működő rendszereket állít szembe. A gyakorlat viszont ennél kicsit árnyaltabb. Mindjárt más a kép, ha a hagyományos megoldás ismert és megbízható, megfelelő közösségi hátterű, az új viszont bugos, instabil és ismeretlen. Szóval nem a 64bites rendszerek megjelenését kéne kivárni, hanem az elterjedt, gyakorlati használatukat.
-
Dominó85
addikt
A MediaTek mindig is egy jó fél lépéssel hátrányban van a Qualcommhoz képest. A technológia fejlődik, de azt kell szem előtt tartani, hogy míg itthon a 3G sem fejlődött ki teljesen, máris itt a 4G. Kérdés, hogy a 4G mennyire "must need" illetve hogy ki mire használja a telefonját. A big.Little architektúra lényege, hogy a kevésbé energiaigényes dolgokat 4 alacsony fogyasztású, de korrekt mag és/vagy a hozzájuk tartozó IGP végezze, mig ha kell a kraft, akkor belépnek a nagy magok és az erősebb IGP (Hybrid IGP is létezik mielőtt belekötne bárki, lásd Xiaomi MiBox Pro II AMlogic S802 SoC Mali450T x6 + Mali 400MP2). Az energiagazdálkodáson a nagyobb gyártók androidon belül is nagyobb hangsúlyt fektetnek már. Mint ugye a ZTE V5 ahol az átlagos aksi ellenére igen korrekt a kijelzőidő. Vagy elég, ha a Huawei legújabb G modelljének tesztjét elolvassátok itt a mobilarénán. Hurrogni mindig könnyebb volt, mint utánaolvasni. A 64bit majd 4GB vagy a feletti ram esetén lesz érdekes, amikor is belépnek a képbe a mobil-dedikált VGA-k. Addig meg mondjuk előny lesz a 64bit esetén a 2GB-os telefonoknál a 2*1GB ram modulok dual csatornás kezelése. Multitasking miatt nem elhanyagolható és felhasználói szinten érezhető gyorsulást hoz majd. Mindegy is, aki akar velem ebben a témában vitázni, szó párbajozni, az Pesten szervezzen egy jó kis sörözést/kifőzdés bulit és megvitatjuk.
-
Üdv!
Jól tudom, hogy az MTK platformos (konkrétan MT6572) telefonoknál az elsődleges SIM kártyát lehet csak adatforgalomra használni, a másodlagos SIM kártya csak hanghívásokat és sms-t kezel?
Köszönetel:
Rhino666 -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
RVR400 #93575 üzenetére
En irtam a Paypalnak a konkret dologgal kapcsolatban. Amit valaszolnak kozzeteszem. Te meg ne allits valotlansagokat es akkor nem lesz probléma. Vagy mondhatnam azt is hogy ne hazudozz velem kapcsolatban...
ui: a szurkalodo kis megjegyzeseid is rohadt gyorsan be lehet fejezni... nyilvan rohadt tapasztalt vagy...oh wait, nem hinnem.
-
Laza...
addikt
Az a legjobb, hogy aki bemegy a disznók közé, az önmaga is sz@ros lesz
Tudtátok, ugye?
-
RVR400
veterán
válasz
wwenigma #93574 üzenetére
Tedd zsebre, aztán akadj le rólam, és kéretik nem hozzászólni valamihez, amihez utólagos bevallásod alapján kb semmi közöd és infód nincs.
(#93576) Laza...: Ez már csak ilyen. Egy ideig úgy érzi az ember, hogy lehet észérvekkel próbálkozni, de aztán rájön, hogy semmi értelme. Ha valaki tapasztalat nélkül is többet "tud", akkor azon a tények sem segítenek.
-
RVR400
veterán
válasz
Dominó85 #93568 üzenetére
Nem vagyok fan, meg nem is lehurrogás, de tavaly meg az volt, hogy várni kell az MTK6592-re, aztán jött az, hogy majd a 6595, de most az jön, hogy a 64 bit, aztán meg a BIG.little. Előtte ugye a 6582-re kellett várni a 6589-et vásárolni akaróknak, meg most még a 4G is belép a képbe. Így sosem lehet venni semmit, mert mindig lesz mire várni.
Szóval fél év múlva midnig lesz valami jobb, mert erről szól a piac, csak meg kell találni azt, hogy mikor mondja azt az ember, hogy inkább nem vár tovább.
(#93570) Dominó85: Hagyd rá ma (is) ilyenje van.
-
Mercutio_
félisten
válasz
feripalijani #93549 üzenetére
E-inkes könyvolvasó nem lenne jobb?
Szemet se terheli, és létezik belőle olyan, ami butított droidot futtat, így egyéb app-ok is felrakhatók, lehet rajta netezni, stb.Szakik!
Érdemes lecserélni egy Lenovo A820-at egy ZTE V5 redBull 2/8GB-s változatra, vagy jövőre jönnek komoly előrelépést jelentő procik/telók és ha nem sürgős várjak tavaszig?
Esetleg más tipp a jelenleginél (135 x 68.2 x 9.9mm) max 3-4mm-mel nagyobb 5"-os legalább 720p-s kijelzőjű telóra aminek viszonylag jó (fényerősebb F1.8-F2.2-es) a kamerája és árban sincs fölötte a redbull 46k-s árának?
-
Dominó85
addikt
válasz
salaud #93565 üzenetére
Miután leteszteltem a sokak által (valamilyen szinten) jogosan leszólt SimTelep N9 telefont, teljes mértékben refundoltak, mert a telefon qwerty gombsora semmire sem volt jó android alatt... Ettől függetlenül rengeteget kellett velük leveleznem, mert értetlenek gyülekezete, mint a legtöbb kínai. Én vegyes érzelmekkel vagyok feléjük. Amúgy meg tele van az oldalukon hirdetett telefonok leirása KAMU adatokkal és baxnak javítani őket, szóval nem a legkorrektebb bagázs. Csak egy példa: Simtelep N9 az oldalukon 1GB ram és MT6582, valóságban MT6572 és 512MB ram... szánalmas.
-
salaud
aktív tag
válasz
feripalijani #93554 üzenetére
Nekem a THL T6S presellben lett a dx-ről rendelve, hibátlanul megjött ~3 hét alatt, ezenkívül nem az első rendelésem tőlük, eddig egy 10$-os óra nem jött meg, valószínű postán veszett el, jóváírták a számlán. Szerintem korrekt cég.
-
ZS3NI
őstag
kétszer rendeltem DX-ről, először hibás termék jött a másik pedig meg sem érkezett soha.
Részemről ennyi elég is volt belőle.
-
törölt tag
válasz
feripalijani #93541 üzenetére
Én bátran fizetek MasterCard -dal, mivel az egyetlen visszaélés, amit el tudnak követni az az, hogy raknak rá pénzt.
Viszont nemrég alászaladtam egy probléának. Egy eu warehouse -ban em tudtam vele fizetni, mert nincs hozzá 3D biztonsági azonosítóm. Ez csak egy infó, hogy ne legyen meglepetés.
-
KTU
addikt
válasz
wwenigma #93560 üzenetére
Ja, mi érdekük lenne nem a megrendelt cumót postázni,
Az igaz hogy nem kell idegbajosnak lenni ha tőlük rendelsz,
volt hogy kis bizb@sz 4 hónap múlva volt nálam,
fizetés után több mint 1 hónap volt míg feladták,
de eddig minden megérkezett és olyan volt amire számítottam.
Unboxing videó meg alap minden rendelésnél.Garit nem tudom.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Tul van misztifikalva, szerintem elhanyagolhato szazaleka az az 1 esetleg 2 ember aki innen szidja DX-et. No para....
-
fotosjani
aktív tag
válasz
Hát nem akarom az ördögöt a falra festeni,
de DX -nek elég rossz híre van mostanában (személyes tapasztalatom alapján is)
Róluk már feltételezem hogy fel sem adják ilyen esetben a csomagot.
Sajnos nem lepődnék meg ha nem érkezne meg a csomagod, vagy rosszabb esetben küldenek egy "valamit" tartalmazó dobozt, amire még elkérik a VÁM-on a 27% Áfát és a kezelési költséget. -
Hali1975
tag
Sziasztok!
Egy kis segitseget kernek!
megneztem a bearazos topikot ,de ugy latom hogy ezek a telok ott nem mennek.
Szoval:
mit er egy egyeves cubot gt99 megkimelt allapotban,de kicsit karcos kameraval?
es egy 3 hetet hasznalt kijelzocserelt umi x1s?Kizarolag privatba kerek reagot, mert nem szeretnem a topikot zavarni ezzel.
Koszonom a segitseget
Udv
-
feripalijani
csendes tag
válasz
fotosjani #93552 üzenetére
Akkor elég nagy hibát követtem el, mikor Deal Extreme-ről MasterCard al rendeltem telefont igaz ? :/ Még nem jött meg, de úton van. (tudom, hogy a DX tabu, csak hülye voltam mert régen megbízható volt, azóta meg nem rendeltem, de fene se gondolta, hogy így csökken a színvonal. Azóta utánna néztem itt fórumon, hogy nagyon nem ajánlatos rendelni, de akkor már kicsengettem a pénzt nekik..
)
-
ReFleXx
addikt
Oppo R5 üt mindent.
-
fotosjani
aktív tag
válasz
feripalijani #93551 üzenetére
Ezt nem feltételezem róluk, de ha elvesződik a csomagod nincs melletted a PayPal védelme.
-
fotosjani
aktív tag
válasz
Banggood UK raktár esetén "Uk Standard International Shipping" választása esetén Track Number nélkül postázzák a csomagokat.
Plusz 32$ a Track Number-es szállítás.
Mastercarddal én biztos nem fizetnék csak PayPal-el.
Olcsó posta + Mastercard = óriási rizikó -
feripalijani
csendes tag
válasz
Laza... #93548 üzenetére
Élménynek biztos nem lesz nagy élmény, de én szerintem nagy betűméret mellett a qHD 5"-n elmegy(néztem róla videókat és elmegy kategóriába besoroltam) . A másik része a dolognak, hogy a pénztárca ezt engedi :s. A lényeg, hogy azért kell 5" mert nagy betűmérettel lesz olvasva. A 3,5"-s Iphone on 3 másodpercenként kellett lapozgatni a nagy betűk és kis képernyő kombó miatt. Ezzel az aránnyal talán most felnövelhetjük 5 Másodpercre
-
Laza...
addikt
válasz
feripalijani #93547 üzenetére
Biztos vagy benne?
Előtte néz meg szöveggel ilyen felbontást. H avan rá lehetőség, mind3 felbontás mellett
-
Laza...
addikt
válasz
feripalijani #93545 üzenetére
Ha olvasáshoz kell, akkor valóban 5" kell, és minimum HD felbontás. 5,5"-tól felfelé nem árt a full HD felbontás. Mert ugyan HD és 5,5"-on szép lesz a kép, de olvasni már közel nem lesz egy élmény.
-
feripalijani
csendes tag
Könyv olvasáshoz kell neki. Eddig 3,5" iPhone 3G -je volt. Szerintem is elég nagy ugrás ez így, de ő azt mondta legyen minimum 5-ös.
-
feripalijani
csendes tag
Köszi! Hát ez az... HA van nekik raktáron. De szerintem 3 telefon közül az a 3 már, csak van raktáron ha hirdetik. Csak azt nem tudom BangGoodon ez mennyire jellemző.
-
Zeki
nagyúr
válasz
5"-os lapát? Nem lesz neki túl nagy?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
1. Ha az eu raktárban van készlet belőle akkor onnan küldik
2. Miért ne fizethetnél?
3. Nem kell. -
feripalijani
csendes tag
Jó nagyot kiáltok!
Édesanyámnak rendelnék egy Cubot S168-at, innen BangGood UK raktárból:
http://eu.banggood.com/Wholesale-Warehouse-UK-Warehouse-CUBOT-S168-5-inch-MTK6582-Quad-core-Smartphone-wp-Uk-960370.html
Az lenne a kérdésem, hogy:
1-Nincs e ebben semmi féle csalafintaság a banggoodnál, hogy például Kínából küldik a cuccot és UK ban kell fizetni az ÁFÁ-t vagy hasonlók? Magyarul egyenesen az Egyesült Királyságból küldik. (Elvileg 7-10 nap a posta szóval gondolom/reménykedem, hogy UK raktárból küldik)
2-Nyugodtan fizethetek e Mastercarddal?
3-Ha minden igaz, akkor erre már nem kell ÁFÁ-t fizetnem se semmit, mert Európán belülről jön a termék ugye?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
csubuka
addikt
válasz
RVR400 #93537 üzenetére
(#93536) Somatom: Köszönöm, ez egész frappáns megoldásnak tűnik
Ezt nem gondoltam volna mondjuk, de a kijelző valóban sokat tud enni. Nekem elég mondjuk a kijelzőideje így is, powerbank van nálam, ha nagyon kényes a töltöttség, plusz, ami egy napot megy az már jó...
Akkor nem hangoztatom az energiaigény-ütőkártyát inkább
-
diegho
nagyúr
A lenovo a806 mennyire ajánlott? Egész jónak néz ki.
-
RVR400
veterán
válasz
csubuka #93529 üzenetére
A T6 Pro alapból kiesik az 5.5"-os méretigény miatt, a Lead1 sajnos jóval gyatrább akkuidőt prezentál amúgy, mint a T6 Pro, sajnos a Lead1 nagyon el lett szabva ilyen szempontból. A 6592 pedig csak legendák szerint eszik többet a 6582-nél, mivel ugye a T6S vs T6 Pro kérdésben a 6582-es verzió marad alul.
-
-
csubuka
addikt
válasz
Terentius #93534 üzenetére
Akkor döntsön a kinézet szimpátia az 5,5 colos opciók között. Nekem azért lett lead 1 mert abban nagyobb az akkis meg fém széle van és teljesen letisztult dizájnos... plusz a Leagoo azért egész minőségi cuccokat produkál. Ettől függetlenül lehet megmakkan random, de ugyanez bármire igaz lehet...
-
csubuka
addikt
válasz
#79335424 #93530 üzenetére
Nem tudom igazán. MTK6592 van benne, ennyit "tudok" (elolvastam az adatlapról
), az többet eszik, mint a Lead 1 6582-je, aztán ha úgyse játszanak vele, akkor mindegy, de az 1900mAh-s akksi nekem elég gyengusznak tűnik, persze egy tulaj lehet tudna jót mondani az üzemidőről. Nekem a Lead 1 üzemideje rendjén van...
-
KurtCobain
őstag
válasz
slagjanos #93526 üzenetére
Ehhez képest te egy nettó 42000Ft-os telefont néztél, ami áfázva 53000Ft.
Amik szerintem szóba jöhetnek:
Doogee DG550 - EU-ból jön, erre már nem jön áfa, 180$ ~45k
UMI C1 szintén EU-s, 145$ ~36kCoolpad 7320 ~50k áfázva
Lenovo A850+ ~43k áfázvaVagy:
Ha jó az 5"-os méret is, ott a bestbuy most a ZTE V5. Az 1GB RAM-os verzió 40k. De van belőle 2GB-s változat is.
Vagy ott a ZTE V5 Max, az 5,5", 2GB RAM, de 55-56k.
A ZTE-k után Laza..-nál érdeklődj.Részemről ennyi, ha valakinek eszébe jut még valami, akkor írjon.
-
dzsoke2
tag
Szisztok.Jiayu g3t hez van már stabil kit kat rom?A válaszokat előre is köszönöm.
-
slagjanos
újonc
válasz
KurtCobain #93525 üzenetére
5,5" méretben, 1gb ram, 1280x720 felbontás. Nagyjából ez az elképzelés, max 45.000 Ft.
Munkahelyi netezésre, néha fotozásra, játék nem érdekel. -
KurtCobain
őstag
válasz
slagjanos #93523 üzenetére
Specifikáció alapján nem lenne rossz. Már ha igaz, amit írnak róla.
Én nem venném meg. Soha nem hallottam erről a gyártóról.Ha leírsz néhány paramétert, hogy milyen telefonra lenne szükséged (proci, RAM, kijelző méret és felbontás, akku, kamera, árkategória: nettó vagy bruttó, stb), akkor megpróbálunk ajánlani néhány készüléket és helyet, hogy honnan érdemes venni.
-
tobias40
veterán
EZ a problémám most már nem cak a DW tárcázónál jön elő hanem pl.a telefon menüben való mozgatáskor is és az e-mail-ek nézegetésekor is előjön ez a gond!!!Tehát ha ki-be kapcsolom a képernyőt ezen programok futása alatt akkor 6-8 mp.-ig nem érzékel a képernyő semmit és utána pedig beindul a képernyő és "lemozogja" azt az utat amit az újammal csináltam előtte...
Most már a file kezelőben is!!
-
slagjanos
újonc
válasz
KurtCobain #93521 üzenetére
Köszönöm, valóban új vagyok. A készüléket ajánlod?
-
KurtCobain
őstag
válasz
slagjanos #93520 üzenetére
Jobb felső sarok: keresés. Oda beírd, hogy myefox, mellette rányomsz a gombra. Utána ugyanezt a készülékkel.
Mivel új vagy, most ingyen megcsináltam helyetted: Keresés eredménye.
A következő már fizetős lesz. -
slagjanos
újonc
http://www.myefox.it/kolina-k100-v6-mtk6592t-20ghz-octa-core-55-pollici-fhd-screen-android-44-3g-smartphone-g-154838#Recensioni
Erről az oldalról rendelt már valaki? A készülékről mi a véleményetek?
Kösz. -
akos727
senior tag
Üdv!
A fülhallgatónál lévő hangszórót mi módon tudom halkítani Mobile uncle tools-zal? És a normál hangszórót? Tudom, vagy inkább gondolom, hogy engineering mode, mtk settings, audio, és onnan?
Köszi -
fcsabika1
tag
Ilyet rendelt már valaki?
KOLINA K100+
Árához képest elég jónak tűnik. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
pècsimunkás #93511 üzenetére
Es honnan kellett volna tudnom, h ez lesz??
nem vagyok jos!!
Egyik kutya, masik eb amugy...
-
Sanyesz.
őstag
válasz
pècsimunkás #93511 üzenetére
Ebben is van igazság.
DE: szinte mindenki az eredeti beszerzési forráshoz, értsd Kínába küldi vissza a telefont javításra. Ennyiben hiszek a letteknek. Így viszont csak a kínai postázás terhét veszik le a vásárló válláról, a végeredmény ugyanaz lesz.A múltkor valaki éppen hungobungo elérhetőségére, pontosabban elérhetetlenségére is panaszkodott itt.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
CoolBoy323 #93508 üzenetére
Nem kötekedèsből, de te ajánlgattad a letteket, Mobilambot meg hungobungoèkat meg leszóltad. Nèzd meg , kik intèzik normálisan a garanciát !
-
Crytek
nagyúr
Ilyen telefont nem látott valaki véletlenül EU raktárból?
-
peestike
senior tag
sziasztok!
egy kis közérdekű a lett zopo garanciális kezelésről:
október 14.-én vették át a telefont, elméletileg kijelző csere kínja van.
írtam már levelet, amiben érdeklődtem, hogy 2 hónapja van ott a telefon,
ez náluk a normális garanciális menet? mert semmi tájékoztatás, valami, hogy
mi van.
ez a válasz:
We will sent your phone back to you without repair, if you can’t understand our problems.
Sorry about this, but not all depends from us.
That’s chineese company and unfortunatelly they working very slow.
We understand that it’s too long, but it’s true!szóval fasza kis 2 év garancia....
-
Crytek
nagyúr
A testvérem venne valami nem drága, de még használható telefont.
100-125$ körül mit ajánlanátok? Esetleg picit többért valamilyen eu-s raktárból? -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
albinolynx #93502 üzenetére
Próbáltál valami másik témát beállìtani?
Vagy ha hátteret állìtasz akkor nem lehet megadni neki a lockscreent??
Nem tudom csak ötletelgetek...
-
albinolynx
senior tag
válasz
WOT-H-A-C #93501 üzenetére
Mire gondolsz pontosan? Sehol sem találtam lehetőséget megváltoztatni a képernyőzár hátterét. Visszajelzést is kaptam, hogy alapértelmezetten meg kellene egyezzen a home screen hátterével. Ezekből és az umi feliratból következtettem arra, hogy ez egy külön saját apk lehet.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
albinolynx #93500 üzenetére
Nem lehet , hogy azt a témával tudod változtatni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 4/64 - szürke
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged