Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samyr
csendes tag
Beidou Hot Pepper LA-Q1
Ehhez keresnék romokat de nem nagyon találok.
Nem tudtok hozzá valahol? -
klogw
aktív tag
válasz b0bcat #73107 üzenetére
Feltételezem, aki dual simes, gps-képes telót keres, az nem csak telóként akarja használni.
Csak telefonálni amúgy elég egy hagyományos, 4ezer forintos kis műanyag valami is, nekem is olyan van, 2 éve, és tökéletesen működik.
Visszataszító ez a "legyen minden, de minden ingyen" mentalitás: nagyon rokon a "minden jogot, de nulla kötelezettséget" mentalitással.[ Szerkesztve ]
-
tolvaj!
őstag
Részben igazad van, de a másik oldal sem járja szerintem... vagyis: ha jót akarsz nyúlj mélyen a zsebedbe. Ez sem igazságos.van az aranyközép, a márkásabb kínai csodák . De ha valaki már ezen is spórolni akar, onnantól van teljesen igazad
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
Mazsika
őstag
Sziasztok!
Jól látom, hogy a ZTE Q705U a legjobb kijelző/ár értékű telefon? Az asszonynak kellene egy minnél nagyobb kijelzőjű telefon (5,5-5,7"). Mint tudtok még ajánlani 100-130 dolcsi környékén ekkora kijelző méret mellett? Köszönöm!
Dáccsika
-
klogw
aktív tag
válasz tolvaj! #73109 üzenetére
Az is hülye, aki pl. almás sznobilt vesz. Persez mindenki úgy dobja ki a pénzét, ahogy akarja.
Én arra gondolok, hogy az okostelefon nem létszükséglet, pláne ha csak mobiltelefóniáról beszélünk. Lehet kicsit várni és spórolni és kicsit többért már jó minőséget venni jó ár/érték arányon.
Ne legyünk már a buta/elavult technológiák felvásárlói.[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
Sziasztok!
Keresek egy 4,3"-tól 4,7"-ig bezáróan egy 4-8 magos lehetőleg 2GB-os telefont. Felbontás elég a HD, nem kell pénisznövelő FHD ;-) Lehessen cserélni az akksit és ha lehet bővíteni a memóriát SD-vel az sem hátrány (ha nem akkor legalább 32 v 64GB-os legyen)
Jelenleg egy HTC Sensation van, rendeltem egy Hongmi-t, de mint kiderült kb. 1,2 cm-el hosszabb, 4-5 mm-el szélesebb viszont 1 mm-el laposabb A lényeg, hogy nagy.... munkába meg főleg. Nem szeretnék ráülni
A hongmi-n még rajta az eredeti tyúklábas fólia, kamerán is.... eladásra szánom.
Milyen telót javasoltok a fenti feltételek alapján, néztem a Xiaomi Mi3-t de az 5 col... és horror áron is van...,
Xiaomi MI-2S 16Gb ... méretre tök jó...de nem bővíthető a memória,továbbá 4 magos és ahhoz képest elég drága...(62eFt) :S 32GB változat is olyan 72eFt körül jönne ki....Előre is köszönöm a javaslatokat
-
Graphics
Jómunkásember
-
b0bcat
addikt
válasz Graphics #73116 üzenetére
Abban a ZTE-ben nem IPS kijelző van. A K5-nek viszont gyönyörű a kijelzője, ha arra értetted, hogy a ZTE-ben erősebb a SoC. Az U5-ben meg ugyanúgy MT6582 van. A legutóbbi Star telefonom után nem félnék megint Star/Ulefone-t venni.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
Graphics
Jómunkásember
válasz b0bcat #73117 üzenetére
Én csak akkor félnék, ha a Star bármilyen más gyártótól jönne, mert ugye Csillagnak hívhatnak bármit kint...
Star-Ulefone-Tengda / ők egy rakásból kapnak telefont /stbstb. ezek azért sok supportot nem tesznek mögé...
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
b0bcat
addikt
válasz Graphics #73118 üzenetére
Ezt hívják kompromisszumnak. Ha 5,5 colt akarok igazán márkásban, akkor az legalább 160 dollár (Lenovo A850/+). De még az iNew8000 is 150 USD. Bár az én szememben az iNew nem nagyobb márka, mint a Cubot (amivel pozitív tapasztalatom volt, tehát nem leszólni akarom az iNew-t). 160 dollár környékén lenne még Cubot S222 is HD kijelzővel.
Engem ez a támogatósdi kevésbé érdekel, mert nem piszkálom a rendszert. Eddig - szerencsére - még semmilyen támogatásra nem volt szükségem. De persze ez másnak fontos szempont lehet.
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
aero.
veterán
sziasztok
akkor egy rendelés elotti megerősítés tudna valaki adni, hogy ha az uk-ba rendelek van-e vam? 95£ az összeg kb, megkapom mindenfele hercehurca nelkul?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz b0bcat #73123 üzenetére
Hát én azért merem ajánlani ,mert sok Lenovon ez fut. Persze van akinek nem jön be.
Launcherrel orvosolható, aki pedig beleás az tehet rá AOSP-szerűt
-
RBJ
addikt
jiayu f1 van csoportos rendelés alatt?
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
aytukabozs
addikt
még az offnál is offabb;
Munkámból kifolyólag épp a Veletech kiállításon készült nyers felvételeket nézem és Bochát meg Bog-ot látva felmerült bennem hogy vajon hány olyan arc van a felvételen akinek a nickjével itt már találkoztam...
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Graphics
Jómunkásember
válasz aytukabozs #73130 üzenetére
Hol nézed? Velem lehet. Ami meglepő volt mikor odajött hozzám egy srác, hogy helló, ez meg ez vagyok, és kiderült eszméletlen sokat dumáltunk már PH-n.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz aytukabozs #73132 üzenetére
Nem, hanem a kiállított gépnél ott volt a nevem
-
Mazsika
őstag
válasz Graphics #73120 üzenetére
köszi srácok, lenovot most sajnos nem akar, mert most használ egy a850-et és tönkre ment a micro usb csatija, igaz non-stop töltőről használja, persze hogy hamar szétkopik neki, mint másnak aki mondjuk 1,5-2 naponta tölti és addig sem ráncigálja hanem leteszi és tölt a teló kész.
szóval inkább maradnánk a zte-nél, még mindig jobban bízok benne mint a többi ajánlottban!
köszönöm mégegyszer!Dáccsika
-
Pzoli2
tag
Sziasztok.
Hátha valakit érdekel és tud segíteni .
THL T11 : http://mobilarena.hu/tema/thl_t11/hsz_562-562.htmlVideó : https://www.youtube.com/watch?v=XmHK1Oo8xPo vagy hasonló : https://www.youtube.com/watch?v=R8u2mGlrmiU
Üdv: Pzoli2
-
klogw
aktív tag
Telefon helyett ezzel kell meglepni a barátnőket, mindenki jobban jár.
-
Pzoli2
tag
Köszönöm a választ .
-
Dominó85
addikt
válasz aytukabozs #73146 üzenetére
Én nem beszélni angol... szóval ez neki bukta.
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
klogw
aktív tag
válasz aytukabozs #73146 üzenetére
Az ott a nyakán nem Elephone logo?
szerk.: csak nagyon hasonlít[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.