- 3060Ti EGPU over USB4 vs PC teszt
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Nocsesz1
senior tag
Rootoltam a telomat de nem jut eszembe a program neve amivel le tudom tíltani egy program elindulását. Segítenétek?
-
Mika1227
őstag
Vannak olyan web oldalak ahol nem minden videót játszik le a telóm pl. az időkép oldalán is van olyan animáció ami nem megy. Milyen videolejátszót érdemes használni, hogy elinduljon az ilyen jellegű dolog is?
-
fatal`
titán
válasz
bluobluo75 #33790 üzenetére
PlayerPRO, PowerAMP, MortPlayer, Winamp, N7 válogass
-
bluobluo75
őstag
Tud valaki jó mp3 lejátszót androidra?
Skate-re menne -
törölt tag
Mondanatok olyan appot amivel felolvashatoak szoveges doksik, ebook-ok, pdf-ek? Megvettem Mariskat es nem tudom hallgatni a hireket vele.
-
Fehércápa
aktív tag
A ceramic destroyer-től olyan szinten melegszik a Rayem,hogy alig bîrom kézben tartani. Ez ennyire igénybeveszi a procit?
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
egy vicces progi jutott eszembe, kíváncsi vok, van e olyan, hogy méri, mennyi G-vel mozgatom a telefont?
tud itt vki ilyenről? mint az a gravity ball -
Danex
addikt
Hello. Segítségetekre lenne szükségem. Olyan alkalmazást/alkalmazásokat keresnék ,hogy egy java alapú smartphone (SE w715-tel) tudjam vezérelni bluetooth-on keresztül az android telefonom mediaplayer-ét (ZTE Skate, 2.3.7, CM7).
Párositás sikeres, w715-tel mediaplayer-es távirányitó mód azonban bármi parancsot küldenék a telefonon csak betűket jelennek meg a keresősávban. Mivel a w715-ön betudom állítani milyen karaktereket küldjön a rendszer bizonyos gombnyomásokra ezért már csak olyan mediaplayer kéne ami tud is valamit kezdeni ezekkel a parancsokkal.
Remélem ismertek ilyet, vagy megoldást erre.
előre is köszi!
-
St3ven
addikt
Hogyan tudnék egy Opera Minis könyvjelzőt kitenni az asztalra?
-
-
Melack
veterán
válasz
Mcfery #33771 üzenetére
Hmm, akkor azt hiszem ezt meg kell lesnem, ill megvennem
(#33769) 313313 és (#33772) St3vn: neki igazából olyan kell, amire ránéz és ok. A beállítás az enyém, azzal úgyis én fogok szenvedni.
EcoMIx díjcsomag + GoNet M amire számolnom kell.
Viszont egy kérdés: úgy tűnik - mostmár tuti - hogy a GT540 helyett egy HTC Desire-t fogok nyúzni
Ha én megveszem a Traffic Controll progit, akkor azt hogyan tudom utána a Desire-re feltenni?
[ Szerkesztve ]
-
half333
őstag
Tudtok olyan programot,amivel lehet beállitani a led villogást,szinét?
-
Melack
veterán
Helló!
Olyan kérdésem lenne, hogy a GTalk alkalmazás mennyi netforgalamt eszik? Mert szeretnénk azt használni beszélgetéshez, de párom netkerete 100 Mb - igaz, tlforgalmazási díja nincsen, csak lassítják (GoNet M csomag). Nekem meg szinte korlátlan, de az előfizetésemben nincsen sms.
Köszönöm a válaszaitokat!
-
Fauno
tag
Sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni. Ha valaki ír egy android alkalmazást azt feltöltheti ingyen az android marketra? Ha nem akkor mennyi kell érte fizetni ingyenes verzió esetén, és mennyit fizetős verzió esetén?
köszi.
-
Mcfery
tag
Hi!
Mindenki tart attól, hogy egy app. letöltésével bekap egy olyan vírust ami a
tudtán kívül emelt dijas hívást vagy sms-t kezdeményez.
Hívás kontrolra én [ezt] használom, ami minden telómról kezdeményezett hívásnál megkérdezi, hogy biztos ezt a számot akarom hívni?(néhány véletlen hívástól megmentett már)Ami a kérdésem lenne felétek,tudtok-e SMS-re valami hasonlót?
-
Bobby G.
senior tag
Cerberusnál gubanc van nálam.
Továbbra is számol visszafelé...
-
volvoguy
addikt
Udv! A Wefi Pro-hoz hasonlo appot ismertek meg, ami automatikusan csatlakozik meg nem ismert nyilt hotspotokhoz?
-
Richee11
senior tag
sziasztok!
tudtok esetleg egy jól működő widgetet aminek segítségével tudunk kapcsolgatni különböző telefonos funkciók között? (gondolok most a hangerő, rezgés, néma üzemmód, wifi, fényerő, adatforglaom, gps) -
Vikt0r
aktív tag
hali
Tudtok ajánlani valami jó tudományos számològép appot ami tud komplex számokat is?
-
VMatteo
őstag
válasz
TazLeacher #33743 üzenetére
Kipróbálom úgy is...hátha
-
VMatteo
őstag
válasz
TazLeacher #33739 üzenetére
sound type music, és kiválasztom a számot. Olyan nagyon nem lehet elrontani...
-
VMatteo
őstag
Melyik ébresztő tud ébreszteni saját mp3-al? Az alarm clock Xtreme-ben hiába állítom be az mp3-at, nem használja
-
xSide
őstag
Image Hunter a használható képkereső!
Sok appot kipróbáltam, végül ez lett a nyerő...
Frissitve majd egy éve volt, de az újabbak tudásban és sebességben még sem múlják felül
Csak ajánlani tudom mindenkinek aki képeket keresgélne és unja a böngészős alternatívát... -
Rokko77
tag
válasz
molnarpeter #33734 üzenetére
Azon már túl vagyok. Sajnos...
-
decoati
aktív tag
válasz
molnarpeter #33726 üzenetére
és, jó rajta a basszus?
egyéb: CloudAround, valaki?
Egyébként ez a "felhőből lejátszó" történet mennyire jó ötlet, ha 320-as mp3-at, vagy FLAC-ot (akár 1 Mbit) akarok játszani? Melyik "felhőtároló" tud ilyen sávszélt kiszolgálni streamben? Dropbox esetleg? (nincs nekemmég asse') -
flash-
veterán
létezik olyan androidos alkalmazás amvel a főképernyőre ki lehet iratni a hálózati hirszolgaltatás alapján kapott poziciót?(tehát városnév)
-
Rokko77
tag
Hi, talán nem ez a lejobb topik, de van egy PoV Mobii 2XL tabletem és hard resetelnem kellene. Képtelen vagyok rájönni melyik gombokat kell ehhez lenyomni...nem is találtam meg eddig sehol. Tud valaki segíteni ?
-
wayne1
senior tag
Hali
A Titanium backup vagy az Ultimate Backup progi jobb szerintetek? -
dokee78
félisten
Ez app topik azaz alkalmazások.
1. Benézel ide.
2. Átnézed ezt. Végefelé,esetleg kérdezd meg Lasy-t. -
Nospa
tag
sziasztok
reggel frissítettem volna a telefon szoftverét, de kikapcsolt, és azóta nem indul újra, egyet rezzen és ennyi, és nagyon halványan villog közben a zöld led.
mit tegyek? help pls sonny ericson xperia mini pro sk17i[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
Kellene egy kis segítség angoltudás pótlására
Ma callvote felhívta a figyelmemet, hogy a netről letölthető call meter 3g médiamániaS beállítás hibás. Úgy látszik, hogy az elküldés után még módosítottam, de kiment a fejemből. Kellene írnom a fejlesztőnek és elmagyarázni, hogy cserélje ki a javított verzióval. Na ehhez már kevés azt angolom. Hálás lennék, ha valaki tudna segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
A tarifás/mobilnetes/mobil tv-s dolgokat nem a T-mobil topicjába kellene megvitatni?
Ez itt nagyon OFF, legalábbis engem nagyon nem érdekel. -
xSide
őstag
válasz
aggleány #33717 üzenetére
Mindegyik csomag lebeszélhető 100%-ban, így jön ki a mania-s is 181 percre, ha visszaosztjuk a 29 ft-os (hálón belüli) percdíjjal az 5250 ft-os havidíjat
Az eco-nál pl.: 1920 ft / 29 ft = 67 perc van ingyen!Összességében az igazi különbség csupán az adat túlforgalmazás díjában mutatkozik és a mobil tv elérhetőségében!
A mania sms "ajándék" értéke 1450 ft, így a két tarifa (eco-media) különbsége csupán 120 ft lehetne, viszont én eco-val nem küldök ennyi sms-t így "spórolok" 1330 ft-ot hozzád képest -
Linkin
senior tag
Tudtok valami jó zenelejátszó programot?
-
F-ECT$
titán
válasz
alexander12 #33707 üzenetére
Nincs benne mobiltv.
-
xSide
őstag
válasz
200 jár hozzá...
Egy kis összehasonlítás:Média-Mánia S:
havidíj: 5250 Ft
adatforgalom: 500 MB + túlforgalmazási díj
percdíj: 29 és 33 ft
sms: 29 ft (50 db ingyen = értéke kb 1500 ft)Média-Mánia XS:
havidíj: 3250 Ft
adatforgalom: 150 MB + túlforgalmazási díj
percdíj: 32 és 37 ft
sms: 32 ftMozaik XS:
havidíj: 3000 Ft
adatforgalom: 200 MB és nincs túlforgalmazási díj
percdíj: 34 és 37 ft
sms: 37 ftAmit én használok:
ECO:
havidíj: 1920 Ft (+2000 Ft internet) -> 3920 Ft
adatforgalom: 500 MB és nincs túlforgalmazási díj
percdíj: 29 és 39 ft
sms: 29 ftSajnos a használhatatlanná tett 32 kbit-es sebesség csökkenés miatt, inkább fizetek a többért-többet!
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz
Az én telefonálási szokásaimhoz például jobb a MédiaMánia (kiszámoltam). Olcsóbb percdíj, olcsóbb sms. Adatforgalomnál meg elég szokott lenni az 500 mega (médiamániaS), úgyhogy nem zavar a túlforgalmazási díj.
(#33704) aggleány: nincs mit. Örülök, hogy végül sikerült. -
aggleány
addikt
válasz
Részemről azért, mert megszoktam. Nem használom el az 500 MB-ot, de nem szeretem, ha belassítanak, és néha tényleg kell a net. A 180 percet meg simán lebeszélem. Ha jobb ölteted van, szólj.
-
aggleány
addikt
válasz
tomy86 #33696 üzenetére
Köszi.
Megpróbálom még egyszer mindkét verziót, és ha nem megy, akkor zaklatlak priviben.
Szerk.: Na jó, a fene sem érti.
Megint nyitottam a programot, erre magától megindult megint a letöltés, amit az előbb félbeszakított, és már ott is van felül a havidíj, meg szépen kijelzi a százalékokat is. Szóval most már megy.
Még egyszer köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz
dokee78 #33694 üzenetére
Marketen nem lesz, mert nem azon keresztül lehet megvenni.
Hanem, amikor feltelepíted, akkor az Trial, és amint belépsz a regisztrált neveddel, amivel kérted az ingyen license-t is, akkor már fullos (limit nélkül) lesz.5 készüléken lehet max használni, csak azt nem tudom én se, hogy ha mondjuk eladom, akkor azt ha törlöm (ha lehet), akkor már nem-e számol bele az 5-be, vagy pedig igen
még nem olvastam utána.
Aktív témák
- Fiio m15s dap hordozható zenelejátszó
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Nintendo Switch CFW okos! 32+64GB Dual Boot OFW+CFW Tinfoil Hekate + hordozó tok + üvegfólia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával