Aktív témák
-
volvoguy
addikt
Udv! Olyan appot (Launchert) keresek amivel Iphone szeruve" varazsolhatom a telom...vagyis hogy ne legyen egy darab fokepernyo se...hanem ha feloldom a kepernyot egybol az app drawerbe dobjon atlatszo celulettel meg minnden es en szabhatom meg az elrendezeset a programoknam..akar caoportositani oket...
-
volvoguy
addikt
Üdv! Izléses (az se baj ha Holo témás) analóg clock widgetet keresek...ha nem letisztult és több adatot is megjelenít az se baj. Vmi tipp?
Illetve a főképernyőmre vmi hasznos widgetet tudnátok javasolni? Nem az órára gondolok most, és időjárást se szeretnék...power toggle az van a status baron...vmi mást...
-
volvoguy
addikt
Na hát megvásároltam 2 kamera appot - CameraZoom Fx és a Shot Control - és hát meg kell hogy állapítsam hogy semmire se használhatóak. A képek nem lesznek tőlük szebbek, sokat nem javítanak a minőségen, szinte semmit, talán csak az effektek miatt lehet hasznuk de azokból is van ingyenes egy csomó...
Ráadásul 15 perc nem is elég kipróbálni egy fizetős appot a visszatérítésig, sok alkalmazást 20 perc mire rendesen beállítasz....
Asszem a jövőben letöltöm az appokat, és ha tetszenek csak utána fogom őket megvenni...így most buktam 1500 pénzt...
-
volvoguy
addikt
Böngészőket próbálgatok....a Jelly Bean alap böngészője nem rossz, bár kissé "puritán"..és sokszor össze is omlik viszont gyors....a szintén google termék Chrome szerintetek jobb választás?
-
volvoguy
addikt
Srácok időjárás appot keresek, kérdésem, hogy melyik időjárás szolgáltató a megbízható?
Gondolom ha itthoni előrejelzést szeretnék akkor valamelyik magyar app (Időkép, Köpönyeg) a nyerő, bár ezeknek nem olyan szép a widget-jük....és talán szomszédos országokban sem megbízhatóak..
Ha mégis külföldi appot néznék, melyik a megbízható? AccuWeather, Yahoo, Android Weather, Weather Chanell?
[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
És mitől csinál szebb képeket mint a Jelly Bean gyári kamerája? Olyan beállításokat, olyan tömörítést használ a program? Vagy inkább csak effektezésre jó?
Konkrétan ki lehet hozni a Camera ZoomFx-el szebb képeket, mint a gyári app-al? Főleg tájképekre gondolok (de persze portrék is..)
[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
Üdv! A Kamera appokról érdeklődnék...eésősorban hogy pl. a Camera ZoomFx javít-e jelentősen a képminőségen (gondolom élességen nem hiszen annak hardveres korlátai vannak)...akkor csak a szinekkel lehet babrálni?
-
volvoguy
addikt
Üdv! Androidon van olyan, hogy újratelepítek mondjuk egy appot, és hibásan fog működni, mivel korábban már volt telepítve és törölve, de (mint Windows-on) fájlmaradékokat hagyott a telón? Az androidos appok hagynak nyomot maguk után törlés után a készüléken (nem az SD-n!)??
-
volvoguy
addikt
Udv! A Fast for Facebook app kuld ertesitest automatikusan vagy csak ha megnyitom az appot?
-
volvoguy
addikt
Üdv! Google Framework Service-nél ha Clear Data/Clear Cache-t nyomok, akkor kárt teszek a rendszerben? Sok probléma megoldásaként írják le ezt...
-
volvoguy
addikt
Üdv! Használok a Widgetlocker-t, jó-jó, de nem az igazi...feloldásnál nagyon észrevenni hogy megröccen picit (ICS alatt használom ICS feloldóval...)...
Nincs vmi másik alternatíva képernyőzárra, ami kicsit "smooth"-abb? Vagy a WL a legjobb?
-
volvoguy
addikt
Üdv! Navigációs program érdekel, akár fizetős is!
Lényeg, a lehető legpontosabb magyar térkép, valamit Ausztria, Olaszo. és a környékbeliek...
Sygic talán?
-
volvoguy
addikt
Üdv! Ez valamiféle Android betegség, hogy Automatikus fényérzékelésnél elég lassan érzékel a szenzor, vagy OP.rendszer hiba?
Van app ami javítja a fényszernzor reagálási idejét? Netán ez?
LUX Auto Brightness -
volvoguy
addikt
válasz
punky10 #41586 üzenetére
Hát akkor nálad sincsértelme használni barátom...kivéve ha állandóan be van kapcsolva rajta a Wifi (amit sokan nem tesznek meg mert eszi az akksit, plána a GPS), illetőleg ha amatőrök találják meg...hát kicserélt SIM esetén..nem is tudom...ezt ki kénepróbálnom...ki is veszem mindjárt a SIM-et, repülő módba teszem, "Baráti telefonszámnak" megadom édesanyámét, és úgy indítom újra, kiváncsi vagyok h küld-e SMS-t, illetőleg én tudok-el küldeni neki parancsokat....
[ Szerkesztve ]
-
-
volvoguy
addikt
Üdv! Vannak ezek a lopásgátló szoftverek (Antitheft) és ugye a vita is körülöttük...
Nekem egy olyan kéne, ami abszolút nem igényes Wifi-t, se mobilnetet (mivel ezeket én sose használom), hanem...
Ha lenyúlták a telefonom, SMS-en keresztül tudom aktiválni a GPS-t és a Wifi-t akár, a program elküldi a koordínátákat, és én azt egy PC-n már nyomon tudnám követni...lényeg tehát hogy ne kelljen hozzá net...
Az Avast Antitheft része nem ilyen?
(Ha mondjuk észreveszed h ellopták a telefonod, vagy eltűnt, elvesztetted, manapság már bemehetsz akármilyen kávézóba, 2 perc alatt felcsatlakozhatsz és már láthatod is....)
Gondolkozom a Cerberus megvételén, de ha jól tudom ahhoz pont NET kell...
-
volvoguy
addikt
Üdv! Valaki ismeri ezt az appot? Lux Auto Brightness
Ezzel nem azt tudom beállítani véletlenül,hogy mondjuk az automatikus fényerőszabályozásnál, fényes-napos helyen se állítsa a fényerőt az Android 100%-ra, hanem mondjuk max 50 vagy 70%ig legyen a skála?
Én ugye egész nap Auto-n használom, mivel vegyesen tartózkodom fedett illetve napfényes helyen. De úgy vettem észre hogy nekem bőven elég napfényes helyen a 70%-is...gondolom ezzel azért energiatakarékosabb a dolog mintha napfényben felnyomná 100%-ra nemigaz?
-
volvoguy
addikt
Udv! Melyik appban van lehetoseg ugy beallitani a fenyerot h Automatikusan allitsa..de max 50 vagy 70%-ig vezerelje? Tehat Automatic modban a max fenyerot en hatarozhatom meg?
-
volvoguy
addikt
Üdv! Szerintetek az automatikus fényerőszabályozás jobban meríti az akksit mintha belőném fixen 20-25%-ra? És miért? Maga a fényszenzor használata terheli az akksit, avagy hogy figyeli az Android a fényerőt és folyamatosan állítgatnia kell?
-
volvoguy
addikt
Udv! Egy Lopasgatlo (Antitheft) progi erdekelne...melyik a legjobb? Cerberus talan?
-
volvoguy
addikt
Udv!
Egy megbizhato idojaras app erdekelne, szep widgettel lehetoleg!
Letoltottem a Koponyegeg-et...szep a widgetje...de vegyes velemenyeket hallotam rola...
-
volvoguy
addikt
Üdv! A Google Naptárban valahogy be lehet állítani hogy az ismerőseim Név-Szülinapja előtt értesítsen?
Vagy...ugyebár ICS esetében a telefonkönybe is meglehet adni ezeket az adatokat (Szülinap, Névnap, Évforduló)...küld az Android értesítést, vagy app kell hozzá?
-
volvoguy
addikt
Üdv! Gondolkozom a Beautiful Widgets megvételén (600Ft - volt 23Ft is akcióban ehh
)...megéri? Vagy inkább a HD Widgets (500Ft)??
A Homescreen-re szeretnék egy szép óra widgetet, lehetőleg ami ICS stílusú, plussz kiegészítésként időjárás widget is jól jönne....
Néztem, de Getjar-on nem találtam, ráadásul a Getjar verziók általában 2-3 verziószámmal régebbiek...lassabban frissülnek...
-
volvoguy
addikt
Üdv! Ehhez hasonló appot keresek:
- Wifi Status Bar SwitchCsak annyi különbséggel, hogy legyen vmi állandó ikon a status bar-on, necsak addig amíg kapcsolódik a Wifihez, mert amúgy elég csúnya amikor egy ikonnyi hely van...
-
volvoguy
addikt
Üdv! Az miért van hogy a Market átlagosan 150-200Ft-al többet vesz le egy appért, mint amennyiért a Play oldalán fenn van? Megvettem a Tasker-t, ami a Play-en 1438Ft, de 1915Ft-ot vett le a számlámról...miért? Ez már vagy az ötödik vásárlásom de mindig több mint kéne...
-
volvoguy
addikt
Üdv! ICS stílusú (holo téma) WIFI-kapcsoló érdekel a notifikációs menüsávba. Vmi tipp?
-
volvoguy
addikt
Üdv! Vettem egy appot a Play-en, és próbálkoztam a visszatérítéssel még 15 percen belül mivel nem jött be a progi...akkor nézem a Wallet accountomnál, hogy azt a bizonyos appot én délután 14:25kor vásároltam, holott a valóságban este 23:03-kor...
Hogy van ez? Miféle időzónában mér ez? Így persze hogy nem müxik a 15 perc....
Vmi tipp? Vagy ha amerikai fejlesztőtől vásárolok akkor az ottani időhöz viszonyít, ha pedig egy lengyel fejlesztésű appot akkor pedig ahhoz?
-
volvoguy
addikt
Üdv! A következő a problémám!
A bankomnál (Unicredit) még nem is hallottak a "Webkártyáról"...bámultak is rám amikor megemlítettem nekik...
Szükségem lett volna rá, mivel a főszámlámhoz tartozó kártyát regisztráltam be a Play-re, és hát ez kicsit kockázatos...ezért lett vna jó egy Webkártya...de nincs a bankomnál...
Van vmi ötletetek? Csináltassak máshol egyet? De az megint plusz költség...:S
-
volvoguy
addikt
válasz
fatal` #39768 üzenetére
húú akkor ezt minélelőbb megcsinálom...
Köszi az infót...
erre vmit? "Üdv vettem egy appot és nem jött be, 15 percen belül megpróbáltam visszatérítést kérni, de sehogyse tudtam..beléptem a wallet-be, de nem találtam olyat hogy "Megrendelés törlése"....a tranzakció időpontja is igen érdekes, ugyanis 23:20kor vettem az appot, de a "Megrendelés megtekintése"-nél az van hogy 14:25kor....most ez hogy van?
Mi az hogy majdnem fél nappal visszaállította a vásárlás időpontját? Vagy hogy van ez?"
-
volvoguy
addikt
Üdv vettem egy appot és nem jött be, 15 percen belül megpróbáltam visszatérítést kérni, de sehogyse tudtam..beléptem a wallet-be, de nem találtam olyat hogy "Megrendelés törlése"....a tranzakció időpontja is igen érdekes, ugyanis 23:20kor vettem az appot, de a "Megrendelés megtekintése"-nél az van hogy 14:25kor....most ez hogy van?
Mi az hogy majdnem fél nappal visszaállította a vásárlás időpontját? Vagy hogy van ez?
[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
Üdv! Van dombornyomott bankkártyám, van rajta pénz, nem 1-2 forint...bátran beregisztrálhatom a Play-re....vagy van kockázata a dolognak?
[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
Üdv! Van olyan app, amivel beállítható, hogy mondjuk csak akkor kapcsoljon ki a képernyő, amikor nem fut program, hanem csak a főképernyő?
Zavaró hogy frissítéskor meg amikor a Play-en vagyok, esetleg böngészem a beállításokat a képernyő kikapcsol....nem lehet ezt vhogy beállítani?
-
volvoguy
addikt
Üdv! Van vmi app ami szinkronizáláskor kirak egy kis ikont a status bar-ra mert ICS alatt ha szinkronizál nem jelez...
-
volvoguy
addikt
Üdv! Olyan app érdekelne, amivel a Notifikációs sávba tudok kihelyezni egy ikont, amire rákkantitva előugrik egy kis ablak, ahol tudom kapcsolgatni a Wifi-t, GPS-t stb-t....
Tudom hogy van a Quick Settings és hasonló appok, de vmi ICS stílusú, holo-kék színű app érdekelne...
-
volvoguy
addikt
Üdv! Létezik olyan app amivel betudom állítani hogy Auto-m használja a fényerőt de mondjuk a maximum érték amire állíthatja 50% (vagy amennyit én beállítok)?
[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
Üdv! Unicredites dombor nyomott MasterCard-al tudok fizetni a Play-en?
-
volvoguy
addikt
Üdv! Szeretnék több akkuidőt kihozni a készülékemből. Azt látom, hogy sajnos általam nem használt - főleg google-es appok elindulnak a háttérbe..pl. Google+, Maps, stb....vagy más appok (Car mode) - ezeket nem akarom kilövögetni mindig, inkább olyan app kéne, ami letudja őket "fagyasztani"...FREEZE..
(Avagy a Freeze ugyanaz mintha kilőném őket...avagy mást jelent a freeze?)
-
volvoguy
addikt
Üdv! Olyan alkalmazás érdekelne ami a fényerőt tudja változtatni a következőképpen: én beállítom a fényerőt mondjuk 20%ra és onnan állítgatja automatikusan a fényerőt, és mondjuk megadhatom a maximumot, mondjuk 85%ír...ha jól tudom az Android alapból nem egy beállított értéktől számítgat...
-
volvoguy
addikt
Üdv! Tapatalk-nál hogyan tudom beállítani a proghardveres fórumokat, vagy nem is lehet PH-s fórumot használni a programban?
-
volvoguy
addikt
Üdv! Egy hivásemlékeztető app kéne, mivel nincs a Nexus S-emen Notify LED. Próbáltam a NoLED appot, nem rossz, de túl sok a beállítási lehetősége, BLN appok kilőve, mivel azokhoz főzött kernel kell nekem meg full gyári van.
Olyan app kéne, ami a NoLED-hez hasonlít, tehát vizuális módon jelez a nem fogadott eseményekről nem pedig rezgéssel v hanggal...
Vmi tipp?
-
volvoguy
addikt
Üdv! Tudtok Androidra valami jó kis Platform-játékot, ugrálósat, gyűjtögetőset? Pl. mint a Braid vagy Rayman, vagy akár a Cordy ...fizetős/ingyenes mindegy
[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
Udv! Az OTA Rootkeeper nevu app mire valo? Nem a root-ot menti el a keszulekrol es OTA frissites utan visszaallitja a root-ot igy nem kell egy bonyolult rootolasi folyamatot ujra megcsinalni?
-
volvoguy
addikt
Udv! Olyan jatek erdekelne, ami ilyen platformjatek..pl Braid, Rayman stb...ingyenesbe van vmi vagy csak fizetos?
-
volvoguy
addikt
Udv! Play-en valo vasarlasra milyen bankkartya szukseges? Dombornyomott vagy sima?
Kell hozza mas szolgaltatas is a)mit meg kell rendelnem a kartya melle?
-
volvoguy
addikt
Üdv! Ez a Voodoo Sound Plus egy külön app, vagy először le kell tölteni a sima ingyenes verziót, és (ha nincs custom kernel) akkor a Voodoo Sound Plus-al tudom feloldani h elég legyen csak a root?
Tehát a Plus verzió külön app, vagy csak egy unlocker?
Köszi Üdv!
-
volvoguy
addikt
Udv! Az Avast Mobile tud olyat h ha ellopjak a telot akkor neten egy terkepen megmutatja hol is lehet? (Lookout tud ilyet..)
-
volvoguy
addikt
Üdv! Olyan app kéne, ami a notifikációs menübe kirakja az Ébresztőt ha be van élesítve, hogy ne kelljen mindig több beállítást is végigkutatnom. Vmi tipp?
Köszi üdv!
-
volvoguy
addikt
Üdv! Gyári rootolt ICS alá szeretnék berakni "Power Control"-t a notifikációs menüsávba.
Meg lehet csinálni az Elixir, Extended Controls, Notification toggle appokkal, de még a Widgetsoid-al is, de nem jöttek be. Vmi más? Esetleg ami nincs Marketen, hanem egy jó kis XDA moddolás?
-
volvoguy
addikt
Udv! Elixir2-nel a Notify ikomokat lehet valtoztatni skinezni mert az alap nem jon be...hol lehet a stilust atallitani?
Koszi udv!
-
volvoguy
addikt
Üdv! Van a NoLED-hez hasonló app, ami szintén vizuális értesítést ad a képernyőn keresztül ha nem fogadott eseményünk an?
A NoLED nem jött be...a legtöbb ilyen app meg hanggal figyelmeztet...
-
volvoguy
addikt
Udv! A NoLED appnal van olyan opcio h fix helyen villogjon az ikon es h milyen sebeseggel mert nekem valtoztatja a helyet a kepernyon..
-
volvoguy
addikt
Udv! Tudtok ajanlani olyan appot a Nexus S-emre (gyari ICS) ami jelez ha nem fogadott hivasom/SMS-em volt?
Vannak BLN appok, amik az erintogombokkal jeleznek (mivel ugye a Nexus-on nincs ertesitesjelzo LED) viszont ezekhez fozott Kernel kell vagy mennek gyarival is? Vmi tipp? -
volvoguy
addikt
És vannak még olyan appok, amikkel az A-GPS adatbázist tudom letölteni a készülékemre és ezáltal gyorsabban talál jelet?
-
volvoguy
addikt
Üdv! Eza progi mire való?
- GPS Status & ToolboxVéletlenül nem egy amolyan "gps fix" vagyis hogy segíti a GPS-t előbb jelt találni? (Kell hozzá adatkapcsolat, vagy elég csak a bekapcsolt GPS?)
-
volvoguy
addikt
Üdv! Mit gondoltok Antivírus használatára Androidon?
Elvileg ha csak a Marketről..Playről telepít az ember nem lehet gond, én viszont 4-5 appot telepítettem fel USB/PC használatával az SD kártyán keresztül...
Van értelme ezeknek az appoknak? Eddig Lookout-ot használtam, most letöltöttem a Zoner-t és az Avast-ot próbára...
-
volvoguy
addikt
Üdv! Olyan app érdekelne, amivel youtube-ról tudok letölteni videót! (csak videó a lényeg mp3 nem fontos
A TubeMate nem jött be, sztem túl van bonyolítva az egész program...nincs vmi egyszerűbb?
Ott van még a TubeX, EasyTube, és Droid Youtube Downloader...ezek is jók?
[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
Üdv! ICS alá kéne valami jó kis Volume Control/Manager app.
Ezt és ezt próbáltam, egyik se vált be:
- Mindig fagyott, pedig jó és letisztult ICS design Volume Control
- Abszolut nem jött be külsőre AudioGuruVmi tipp?
-
volvoguy
addikt
Üdv! ICS alá kéne valami jó kis Volume Control/Manager app.
Ezt és ezt próbáltam, egyik se vált be:
- Mindig fagyott, pedig jó és letisztult ICS design Volume Control
- Abszolut nem jött be külsőre AudioGuruVmi tipp?
-
volvoguy
addikt
Udv! A Wefi Pro-hoz hasonlo appot ismertek meg, ami automatikusan csatlakozik meg nem ismert nyilt hotspotokhoz?
-
volvoguy
addikt
Udv! Ilyen Gallery Lock es App Lock progi erdekelne, amivel masok elol tudnek fotokat, appokat elrejteni vagy koddal lezarni..foleg kisgyerek miatt, h ne allitgassa el...Vannak ilyen appok tudom, de mukodnek is?
-
volvoguy
addikt
Üdv! Szükségem volna egy appra, ami figyeli az alkalmazások procihasználatát, riaszt ha túllépett egy beállított százalékot az app. Tulajdonképpen egy Task Manager-re van szükségem, ami nem RAM, hanem a CPU használatot figyeli...
Watchdog Task Manager Lite elég jó, viszont annak Blacklist funkciója csak a fizetősben elérhető....
-
volvoguy
addikt
Utánaolvastam a programnak srácok, csak ugye ez nem egy sima Cache Cleaner amit biztonságosan használhatsz, ez azért mélyebben is tisztít...azért gondoltam hátha vki használta már..
-
volvoguy
addikt
Üdv! Az SD Maid-ről hallott már valaki? Elvileg ez egy univerzális rendszerpucoló eszköz, (mint Windows-on a Registry) és fájlmaradékokat lehet vele eltávolítani.
Viszont csak ésszel, mert fontos fájlokat is törölhetünk vele.
Éppen ezért...használta már vki? Mit tanácsoltok?
-
volvoguy
addikt
Üdv! Van vki aki Lookout-ról váltott AVAST-ra, avagy csak szimplán utóbbit használja? Milyen? Mik a tapasztalatok vele?
-
volvoguy
addikt
Udv! Ha felrakom Marketrol az Adobe Flash-t kell vmit beallitani a programban? Vagy csak feltelepul es a Bongeszokbe integralodik automatikusan?
-
volvoguy
addikt
Üdv! Gyári ROM-ba (ICS 4.0.3) van lehetőség másik akksikijelzőt betenni, és a gyárit eltűntetni?
A készülék rootolt...
-
volvoguy
addikt
Üdv! Milyen File Manager-t ajánlotok ICS-hez? Jelenleg ezt használom:
De kipróbálnék mást is..
(lehetőleg ICS dizájnút, de ez sem feltétel
[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
Udv! Ha egyeni csengohangot allitottam be korabban, majd azt toroltem az SD kartyarol, akkor is ott marad a Beallitasokban, foglalja a helyet, csak eppen hasznalhatatlanok, mivel mar toroltem oket.
Nem lehet vhogy kiszedni oket onnan? Koszi! Udv! -
volvoguy
addikt
Üdv! A Google+ nem áll semmilyen kapcsolatban a Facebook-al? Tehát nincs "crossplatform"? Google+ba nem vehetek fel facebookos ismerősöket, és fordítva sem?
-
volvoguy
addikt
Udv! A hivatalos Facebook app eleg bugzos...nincs helyette masik??
-
volvoguy
addikt
"Udv! Appbrain helyett vmi mas app? (ICS alatt bugzik az Appbrain) avagy az Appbrain a legjobb?"
Üdv! Erre javasoltátok ti az Android Market-et. Csakhogy az nem épp a legösszeszedettebb. Az Appbrain sokkal jobb mint a hivatalos (leszámítva h bugzik), az új appokat azonnal lehet benne szortírozni...és szinte csak az Appbrain-t használtam eddig...Marketet ritkán...
-
volvoguy
addikt
Udv! Appbrain helyett vmi mas app? (ICS alatt bugzik az Appbrain) avagy az Appbrain a legjobb?
-
volvoguy
addikt
Udv! A GetJar-rol mi a velemenyetek? Megeri hasznalni, hiszen elvileg tok jo akciok vannak, es ezt sem az Appbrain, sem a Market nem jelzi
-
volvoguy
addikt
Udv! Melyik a legjobb widgets-pack (Ora, idojaras, battery stb. nyalanksagok
- Fancy widget
- Beautiful widgetsVan meg amit erdemes kiprobalnom?
-
volvoguy
addikt
Udv! letezik olyan app, amivel a Notifi bar-t tudom szabalyozni?
Pl.: ikonok hozzaadasa, eltuntetese, helyuk rogzitese, stb?Koszi udv!
-
volvoguy
addikt
Battery % alkalmazás ICS (kék) stílussal a notifikációs menüre! Tud vki?
(kör, sima számos is megteszi
-
volvoguy
addikt
Üdv! mClock-hoz kéne a következő skin, de a filesonic is beadta a derekát a megaupload után.
Tudnátok segíteni? [link]
-
volvoguy
addikt
üdv! Létezik olyan app, amivel a Notifikációs menüben a kis ikonok sorrendjét lehet variálni, lefixálni, hozzáadni esetleg eltűntetni?
-
volvoguy
addikt
Üdv! ICS kék battery kijelzőt keresek a status bar-ra.
Ezt találtam, csak fizetős
[link]
Vmi ehhez hasonlót, a lényeg, hogy CSAK KÉK-ben mutassa a kijelzést, mindegy mennyire van feltöltve az akksi
-
volvoguy
addikt
válasz
atillaahun #29791 üzenetére
Ergo olyan bankkártya adatot ne adjak meg neten, amin van a család megtakarított pénze? Érdemes olyan bankkártyával vásárolni Market-ről is, amin nincs sok pénz?
-
volvoguy
addikt
Üdv! Még soha nem vásároltam a Market-en. Nincs bankszámlám, ezért ismerősével szeretnék fizetni. Jár ez bármi kockázattal? Adatok kiadása, több pénz levétele stb?
Vagy bátran lehet vásárolni?
-
volvoguy
addikt
Udv! Wifi Analyzer nevu androidos appom osztalyozza a router channel-eket...es amire most van beallitva (6-os csatorna) nem a legjobb...hasznosnak tunik...lehet ebben vmi, hogy atallitom a channel-t??
-
volvoguy
addikt
Üdv!
Auto Task Killer/Manager app érdekelne. Most a Watchdog Task Manager-t használom, nem fogyasztja az akksit, vmi ehhez hasonló érdekelne.Teszik benne a "Blacklist" feautre, vagyis hogy meghatározott appok ha beragadnak kilövi őket. (lehet állítani a CPU használat %-át)
Ez fontos feature, valamint ami még jól jönne, ha a meghatározott appokat kilépés után 1-2 perccel bezárná magától (Motorola Defy gyári ROM-ban volt ilyen...)
Köszi Üdv!
-
volvoguy
addikt
Üdv! Ilyenhez hasonló óra widgetet keresek!
Tudnátok ajánlani vmit? Nagyon bejön ez a stílus
(Esetleg hozzá illő %-os battery widget is jöhet, szolid megjelenéssel
-
volvoguy
addikt
Üdv! Ilyen Akksi kijelzőre (vagy ehhez hasonló) vadászok az ICS kékes színe miatt, amit ki lehet rakni a Notifi-re.
- Battery Percentage & Temp proVmi tipp?
-
volvoguy
addikt
Ki milyen biztonsági appot ajánl? Én a Lookout-ot használom, megvagyok vele elégedve, nem fogja a rendszert, de kipróbálnék vmi újat.
Esetleg Avast? vagy más javaslat?
-
volvoguy
addikt
Üdv! ICS-t használok, és dizájnban hozzá illő appokat preferálom
Tudnátok segíteni?
A következőket keresem:
- Olyan Task Manager app (A Motorola Defy gyáro ROM-ban volt) ami a meghatározott appokat 1-2-3 perc után bezárta...
- Csengőhang-szerkesztő progit (Ringdroid, Myxer és társaikat próbáltam...)
- Appot, amivel a zenéket tudom cs.hangnak beállítani (Tone Picker, Ringo Pro-t próbáltam...)Vmi ötlet?
-
volvoguy
addikt
(#29287) Kombat: Köszi, az Any.DO tényleg frankó, nagyon bejön dizájnra, bátran ajánlom annak aki ToDo appot keres
Más: Tudtok olyan appot amivel csengőhangokat tudok beállítani kontaktoknak, meg stb? Van a Ringo Pro...de én vmi mást is kipróbálnék:9 [link]
-
volvoguy
addikt
üdv!
Notepad, vagy inkább To Do alkalmazást keresek!
Ami fontos:
- Reminder
- szép UI
- Jelezzen a Notifikációs menüsávban
- egyszerű kezelésAmi nem fontos:
- Gmail szinkronizáció
- Calendar szink.Csak egy egyszerűen használható appot keresek, amibe beírhatok emlékeztető szavakat (pl. Karcsi szülinapja, Bankba elmenni stb.)
Ez pl. egész jó, de nincs benne Reminder és az UI-ja se jön be, viszont a Notifikációs része jó: Notificaition Agenda
-
volvoguy
addikt
dv! ICS-hez hasonlo dizajnu, kek szinu Battery kijelzo van Notification bar-ra, ami mutatja a %-ot? Koszi!
-
volvoguy
addikt
Múlt héten kérdeztem h van-e olyan lehetőség, hogy az egyenlegemmel vásárolhatok a Market-en. Nos LESZ!!!!
-
volvoguy
addikt
üdv! A market-en vannak iránytűk, vannak köztük pontatlanok, de speciel az én készülékemnek - Nexus S - a beápített irányzója elég gyér....
Ha olyan Compass appot használok, ami használja a GPS-t akkor pontosabb irányzékot mutat?
Aktív témák
- Pendrive probléma
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mini-ITX
- Ukrajnai háború
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- PHILIPS Series 5500 LatteGo EP5549/70 - ÚJ, BONTATLAN!
- TP-Link TL-SG1024D Hálózati Switch
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Latitude 5520 27% ÁFA 15.6" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar