- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Aktív témák
-
Dusee
őstag
válasz
bluobluo75 #34637 üzenetére
olvass vissza
azért le ne töltsük már helyetted a dolgokat...
RootRulez kolléga által magyarosított facebook app, illene megköszönni neki(#34696) (jan): na, hát azzal meg életemben egyszer játszottam, és többet nem is nagyon tervezek vele
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
A naptáram megduplázta (ha nem megtriplázta) a bejegyzéseket...
Mit lehet ezzel kezdeni?
-
TRob1
veterán
Ebben a pillanatban jött SugarSync mél, hogy jóváírtak 5,5 Gb-ot pluszba
(A többi akkor majd holnap
)
-
Dusee
őstag
ismertek ehhez hasonló appot, csak mondjuk ami normálisan is működik, meg nem spanyol?
köszi -
(jan)
őstag
Jó neked. nekem most 225 öt szedett le plusz az app árát, na mindegy így is megérte a
x 10 mini pro-ra vettem meg. Nagyon tetszik hogy tud magyarul, valamint a stabilitásos képkészítő ficsör hasznos!
56 300 forintot tutira megért
-
F-ECT$
titán
Mi a különbség a colosseum és a colosseum heroes között?
-
(jan)
őstag
Amit a google behuz 1 dolcsit azzal mi lesz ?
-
Teasüti
nagyúr
válasz
enginev3.0 #34674 üzenetére
Mi ebben a kihívás? Kb 3 másodperc egy ilyen labirintus.
-
aldebaran
addikt
válasz
enginev3.0 #34674 üzenetére
-
enginev3.0
félisten
helló
tudtok olyan játékot, ahol a pontból kell eljutni b pontba? vagy is ilyen labirintus féle, pl hogy "vezesd a gyereket a labdához" vagy valami
kép
na jó ez bicikli
illetve milyen ügyességi játékkal játszotok ti?
-
fgo
tag
wifis távirányitó progit mit ajánlotok?(számítógépen lévő lejátszó programot szeretnék vele irányítani)
-
Teasüti
nagyúr
válasz
fatal` #34382 üzenetére
Konzolok nekem kimaradtak az életemből, PC-n nevelkedtem.
Milleniumtól kezdődik nálam az időszámítás, beleértve a játékokat is.
Settlers-t már kerestem marketen, de nem találtam (bár ez nem jelenti, h nincs is, csak eszköz függő...).
Más címek esetleg, amik megjelentek android-ra is? -
Linkin
senior tag
A Poweramp lejátsza a FLAC-ot?
-
Magnat
veterán
Hi,
tud vki mondani olyan programot (widget lenne a legjobb), amivel egy előre beállított eseményt lehet létrehozni aktuális időponttal a calendarban minél kevesebb gombnyomással?
-
tomesto
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudok valami jó tárcázó progit ami kezeli és látja a sim-en lévő névjegyeket?
Üdv! -
Merder
tag
Régóta keresek olyan programot, ami olyat csinál, mint a nokiákon, azaz, hogy ha csörög a telefon és képernyővel lefelénézve leteszem valahova, akkor elnémul. Nem tud valaki egy ilyet?
-
twine
veterán
Igen,,,a legtöbb launcher-nél úgy működik...itt viszont most ha "kimegyek abba a módba" csak szürkébb lesz az az egy darab asztal ami van,,,és nincs sem "+" gomb sem semmi...
Az ADW beállításai között sem találok erre utaló menüpontot....mint pld a launcher pRo-ban is van ha emlékeim nem csalnak!
Eztért is írtam hogy baromi kényelmetlen a kérdés mert elvileg annyira nyilvánvalónak kellene lenni, és egyszerűnek, de akárhányszor az ADW vendégeskedik a telefonomon, mindig szívok ebben az egy dologban vele,,,csak eddig mindig rájöttem..most meg meguntam a próbálkozást,,,büszkeség ide/oda,,,rákérdeztem nyilvánosan -
ratobi
senior tag
Sziasztok!
Régen szerintem itt találtam (most nem találom
) egy média lejátszót, aminek telepítés után volt egy külön audio book lejátszója is. Magyar nyelvű volt!
Valaki nem emlékszik a nevére? -
twine
veterán
Komolyan kényelmetlen a kérdés de az ADW launcher valahogy mindig "megszivat"(vagy a memóriám)!
Pár hete egyre redukáltam az "asztalok" számát! most pedig egyszerűen nem jövök rá hol/hogyan lehet változtatni ezek mennyiségét!
Előre is köszönöm a "megjegyzés nélküli" segítségeket -
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy mivel nekem a legrégebbi market van a telefonomon de mióta a google átnevezte magát azóta nem tudom elérni a market-ot.
Valahonnan le lehetne tölteni a telepítőjét neki?
Előre is köszönöm.Na már meg is van az XDA-n megtaláltam.
-
Rison77
senior tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet valahogy törölni a my apps fülön lévő appokat a google play webes felületéről? Kb már 8 oldalnyi app van, ami fél percet járt a mobilon, és kicsit idegesítő az installed felirattal, és a káosz. Illetve megvettem egy programot webes felületen, market alkalmazásba azt írja hogy "megvásárolva" viszont letöltésnél pedig hiba hogy nincs megvásárolva az app. -
YxVs
senior tag
Sziasztok,
Van egy HD-s kamerám, megoldható az, ha külföldre megyek, a kamerával készített felvételeket telóval egyből fel tudjam tölteni a netre valahogy, anélkül, hogy a notebookomat magammal kellene cipelnem. A kamerán egy USB csatlakozó van, ezen keresztül szoktam feltölteni a notebook-ra a képeket.
A kamerában egy normál (nem micro) SD kártya van, és wifizni természetesen nem tud. -
stefi68
addikt
Létezik olyan offline Budapest térkép amely megjeleníti a tömegközlekedési útvonalakat, járatszámokkal?
-
-
petipetya
nagyúr
A facebook alkalmazással kapcsolatosan kérdem:
- valakinek az uzenőfalára írnék, de nem aktív a beillesztés funkció, elő lehet hozni?
- az ismerősök friss fotóit melyik menüpobt alatt lehet megnézni?Ezek miatt használom a mobilos oldalt a böngészőben.
-
Edi77
őstag
válasz
hodostamas #34629 üzenetére
Köszi szépen!!
-
Sanzaa
senior tag
Egyébként nálam is csak a Tubemate vált be a videó letöltésekhez, csak néha megáll a letöltés. Olyankor a Mégsem gombra nyomok, újra kiválasztom a korábban kiválasztott felbontást és ott folytatódik, ahol abbahagyta. (gondolom ez a lassított mobilnet miatt van)
-
xSide
őstag
válasz
volvoguy #34636 üzenetére
Effektive pont a TubeMate a leghasználhatóbb letöltésre mindenféle bonyolitás nélkül és választható minőséggel...
Egy klikk megkeresem ami kell, aztán csak a letöltés következikOperához, a telód nem a rom-tól lassul hanem a ram-tól függ, a task killer is ram-ból lövi ki a futó alkalmazásokat és persze indítja újra!
-
volvoguy
addikt
Üdv! Olyan app érdekelne, amivel youtube-ról tudok letölteni videót! (csak videó a lényeg mp3 nem fontos
A TubeMate nem jött be, sztem túl van bonyolítva az egész program...nincs vmi egyszerűbb?
Ott van még a TubeX, EasyTube, és Droid Youtube Downloader...ezek is jók?
-
papajoe007
tag
Üdv Skacok!Valaki nem tud egy tényleg jó oldalt,ahol Android játékokat lehet leszedni SD fáljaikkal együtt??
-
decoati
aktív tag
válasz
atillaahun #34624 üzenetére
ha érdeklel low memory killer rész, de a többi is érdekes
-
decoati
aktív tag
válasz
atillaahun #34624 üzenetére
nem a memóriakezelés az ostoba, hanem a gyártó által "belőtt" paraméterezés. Jobban mondva az sem ostoba, csak nincs felkészítve arra, hogy a gyárilag magasabb prioritású alkalmazásosztályokba menet közben kerülnek befelé alkalmazások, így a gyártó által predefiniált memórialimitek értelmüket veszítik.
-
hodostamas
addikt
-
(jan)
őstag
válasz
bluobluo75 #34627 üzenetére
Basszus! többen is írtak rá
-
bluobluo75
őstag
erre valaki?
-
(jan)
őstag
Elég sokat csevegtetek a sugarsyncröl...
kérdésem az hogy próbálta valaki az online streamet ? és ha igen akkor hogy működött ?
-
atillaahun
veterán
Szerintem a második az értelmetlen, az első annyi, hogy tud autorun-t tiltani, annak van minimális haszna. Aki kicsit komolyabb megoldást keres RAM menedzselésre, annak javasolhatom az XDA-s Supercharger v6 script-et. Annyi, hogy kicsit bonyolult a kezelése, így inkább haladóknak ajánlott, viszont szerintem észrevehetően javít az ostoba Android memóriakezelésén.
(#34623) pethYeti
Régen abszolút semmit nem szinkronizált, úgyhogy pár hónap, max. fél év kérdése, és mennek majd a gyorshívók is szerintem.(#34566) gyuszmó
Fájlkezelők általában tudnak keresni, okosabbak még a rendszerben is... ES, Root Explorer. -
pethYeti
addikt
Valakinek van ötlete Opera Mini Next miért nem hajlandó leszinkronizálni a könyvjelzőket? Gyorshívókat lehúzza és ennyi:S
-
porse
őstag
Talán ha olvasnátok is.....
Free version limitations:
-sometimes program shows BUYME dialog.
-program icon with red label FREE. -
szilvatheone
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy zte blade-em. főzött rom van rajt még pedig icearmor II.
vmiért nem működnek a videó lejátszók. azt írja ki avi-ra hogy sajnos nem tudja lejátszani,
mvideo playert is próbáltam a feliratot elindította a filmet hozzá nem...
mi lehet a gond? vki vmi ötlet? -
dokee78
félisten
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Tudtok nekem olyan appot javasolni, amivel torrent filet tudok letrehozni? (Marmint itt Androidon keszulne a torrentfile.)
Koszi! -
Sanzaa
senior tag
Leszedtem az Opera Mini Nextet, de annyi RAM-ot zabál, hogy nem győzőm Task Killerel:-)
-
Probert75
addikt
Lecseréltem a romot a telómon és a kamera app xarul működött, ezért letöröltem. Felraktam camera360-at, de ez meg videót nem rögzít. Tudnátok valamit ajánlani, ami jó.
A segítségetek előre is köszönöm! -
(jan)
őstag
válasz
molnarpeter #34597 üzenetére
Nem elég hogy bélsár az fb kliens de rengeteg erőforrást is igényel
Én mindig opera miniböl tolom! eddig az üzentetekkel volt egy kis hiba de a mini nextben javították már!
Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest